Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Komaj čakam na sredo ko bom prvič videla svojo pikico...
. Ne vem, ne dobim seznama...tudi jaz bi raje popoldan zaradi mojega, če ne si bo moral dopust zrihtat
Kako bolj resnično postane, ko vidiš utripati srček na zaslonu. V četrtek, imam že drugi pregled, ta teden pa se moram naročit tudi na nuhalno v Postojno. S slabostmi je malo boljše, čeprav mi prav vse kuhanje smrdi, prav ne paše se mi ukvarjat s hrano in razmišljati, kaj bi jedla.. žal je tudi sledenje LCHF prehrani šlo v zadnjih dveh tednih rakom žvižgat, kar se pozna na tehtnici (če ne drugega, zastajanje vode). G je ugotovila, da sem dehidrirana, tako da se nalivam z vodo. Muči me tudi zaprtje, kar rešujem z magnezijem in indijskim tropotcem. Posledično se mi trebuh že kar pozna, me prav zanima, kako mi bo uspelo še 2 tedna skrivat
Po NS se vam pridružim na fb, ko bomo povedali vsem bližnjim in v službi.