Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

....mislim, da pa ni to odvisno od tega kar pojemo, ampak je pac tako...nosece smo
...od takrat sva z mozem rekla, da vkolikor bova imela se enega otroka ne bova zelela vedeti spola..priznam pa, da ko me je klicala geneticarka za izvide (seveda ona ve 100% al je puncka ali fantek) sem bila "ljubosumna", da ona ve jaz pa ne....upam, da res zdrzim do 9 meseca brez vedeti......
....
...hecam se daj...jaz nekje 2.5 kg recimo....ce te potolazi jaz nisem neka ljubiteljica sladoleda sem ga pa v prvi nosecnosti in po porodu pojedla vec kot v vseh preostalih 35-ih letih
...se prebava, ki naj bi bila vecni problem nosecnic je v prvi nosecnosti bila tako dobra kot nikoli prej in niti potem