Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, 1.pregled
  , 1.pregled  

ce sem, me popravite... pa napisite tisto kar manjka da dopisem.. vec al manj manjka starost
   ce sem, me popravite... pa napisite tisto kar manjka da dopisem.. vec al manj manjka starost In senza preglede sm nardila seznam tako da tiste ki gor manjkate napisite kdaj ga mate...
   In senza preglede sm nardila seznam tako da tiste ki gor manjkate napisite kdaj ga mate... 
			 tako da bova jutr kar povedala, na pikniku ko bodo od obeh starši skupaj, jaz sem bila bolj za to da po pregledu povemo, ampak moj je reku naj ne kompliciram in kar jutri povemo. No men hrana še skoraj vsa paše, ne paše mi okisana solata, naprimer paradižnik, paprika, samo posoljeno mi je top.
   tako da bova jutr kar povedala, na pikniku ko bodo od obeh starši skupaj, jaz sem bila bolj za to da po pregledu povemo, ampak moj je reku naj ne kompliciram in kar jutri povemo. No men hrana še skoraj vsa paše, ne paše mi okisana solata, naprimer paradižnik, paprika, samo posoljeno mi je top.