Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Na svet sem prijokala 26.8.2017 ob 17.23 po skoraj 18ih urah s carskim rezom na koncu. Mamici je okrog polpolnoči odtekla zelena plodovnica, ustje je bilo nezrelo, temenska vstava, tako da je po 18ih urah poskušanja z umetnimi popadki sledil carski rez. 
, lepo se cartajte in stiskajte!
. Za velikega bratca je pa čisto normalno, da rabi več pozornosti in da je bolj nagajiv! Kar posvetite se mu, kolikor se pač da!
Niti kaj dosti hodit ne more, dol pritiska, boli me kot pred M; včeraj sem imela CTG, ravna črta. In isto je bilo pri prvih dveh porodih; jaz popadke na ful, CTG raven. Nato me je G pregledala; nisem občutljiva, ampak je tako bolelo
Je rekla, da je tamali še precej visoko, da se odprta 2 cm, vendar še visoko, da se pa lahko to spremeni vsak trenutek. Na UZ je videla dovolj plodovnice, vse ok, tamalemu nič ne manjka notri in da bi bilo dobro, da zdrži še nekaj časa, da ne bi bilo kakih zapletov (dihalna stiska, zlatenica,...) Težo pa je ocenila na 2.720. Včeraj sem po pregledu malo krvavela, pred kakšno uro sem pa na hlačkah zagledala en kupček sluzi, pomešane s krvjo...me pa fajn boli; krči kot pred M. Ne vem...