Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ne razumem tega..
. So me pa že danes začele bolet joške, ampak to itak nič ne pomeni. Do zdaj sem še čisto vsak cikel bila prepričana, da so vsi znaki pravi, enkrat se mi je celo zdelo, da sem že videla vgnezditveno krvavitev, za vse krče in špikanja, ki jih prej nikoli ni bilo, sem mislila, da so znak, da je uspelo, tako da se bom potrudila, da do 17.3. sploh ne mislim več na to
ker se mi zdi brezveze čakat na "pravo" M ali karkoli.. Ker zdaj niti ne vem v katerem delu ciklusa sem. Vem da sem bila po ovulaciji v torek, ampak a lahko ta ciklus namesto rdeče M pričakujem "temno rjavo" M??
zaradi oksidacije. Začni na novo šteti in srečno ti želim. Upam, da ti uspe in da si zdrava kot praviš glede na preglede.
želim ti uspeh pri
in da se ti sicer uresniči želja. Vesela pa sem tvojega optimizma in da si res neverjetno optimistična oseba. S tem ne mislim nič žalega, saj vem da se mnogim naredi pri prvem špricu. Srečno