|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2018
7.5.2018 3:38:43   
bauko
Wow,katkacopatka,kako si pridna,vsak dan pozdrav soncu! user posted image

Kako ste sicer? Pocasi bodo nasi dojencki donoseni user posted image

Jaz imam obcutek,da bom kmalu sla rodit. Ali bo to res bomo sicer se videliuser posted image user posted image
Ampak kaksen teden ze opazam neke spremembe,zadnjih par dni pa sploh-se veckrat sem na wcju (za obe potrebi),imam nenormalno potrebo po gnezdenju,tako da vcasih ze prav pretiravam,otrocek je sicer aktiven,ampak se bolj kot ne samo se 'guzi',ker nima prostora. Hkrati mi povzroca nelagodje-kadar je v neugodni poziciji je za znoret,ker se ne morem nikakor nastimat,da bi bilo udobno. Ne stoje,sede,leze,cepe...res pritiska na vse mozne konce.

Zadnjic sem pri gin v cakalnici opazovala nosecke,nekatere tudi z velikim trebuhom lepo prekrizajo noge,ali pa jih dajo skupaj in po damsko sedijo. Jaz pa kot en hovdre,noge ful narazen v sedecem polozaju,ni sans,da jih skupaj drzim user posted image joooooj,se maloooooo user posted image

(odgovor članu KatkaCopatka03)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Junijčki 2018
11.5.2018 20:42:16   
Kolerabarepa
Živjo punce.
Kako kaj?
Mene tale občutljiv mehur res matra. Včasih komaj hodim, kar klecnem tako me zaboli, ne vem, kaj počne tamal notri, da je tako, ampak se reeees že veselim, da pride junij :)
Kolki bolijo, sploh če sem cel dan na nogah, kar trenutno sem, ker še pripravljamo sobice, pomivamo, brišemo prah.... Mož ogromno pomaga, ampak ga ne morem gledat, kako mora vse sam pa potem hitro preveč delam in začne bolet križ, kolki, ... uh. Ampak tako je to. Zgaga malo popušča, mogoče se je spustil nižje dol, ne vem.... počasi jem že sadje nazaj, prej me je takoooo peklo, da nisem mogla zaspat. Zdaj mi je ginekologinja dala tudi ranital za vsak slučaj - po potrebi je rekla. Zaenkrat ni bilo treba, upam, da tako ostane! Hemoglobin je nizek, bo treba malo dodajat, ene ste že kot sem brala. Meni je priporočila sok in sicer EISENBLUT. Bomo videli, če deluje.
Pa plodovnice ime mali bolj malo - je rekla, da moram nujno več vode pit. Tako da tista, ki je ne - kar dajmo se malo opomnit, vodo moramo pit, punce :) Je zoprno, ker potem se še večkrat mora lulat, ampak bomo še malo zdržale ....
Kako so trebuščki?
Jaz pričakujem, da bo zdaj v tem zadnjem mesecu zelo zrastel, upam, da ne prehitro pa da bo koža čim manj popokala. V začetku sem se mazala z oljčki in ne vem čem vse, zdaj pa kar navadno becutan otroško kremo, se vsaj upije. ta olja sem mela samo na pižami, ne glede na to kok sem masirala, pa po tuširanju.... ne vem, ne zdijo se mi tako zelo uredu ta olja. Sicer pa pravijo, da je to bolj tako,...to mazanje. Odvisno, kakšno kožo ima človek. Bomo videle. Najbrž, ko pridejo sončki, se ne bomo tako sekirale :)

Še malo!

Pozdravček vsem junijkam.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Junijčki 2018
12.5.2018 15:25:16   
mimi_ka
Hej!
Mene je pa zadnji teden čisto sesulo. Tamali mi je prinesel eno virozo, s katero se zdaj borim že drugi teden, grozen kašelj, poln nos, od tega groznega kašlja sem si pretegnila tudi mišico v trebuhu in to točno tam, kjer tamala pritiska s svojo ritko, mi je ravno v torek na uz pokazal. Zadnje dni pa me tako boli in tišči cel trebuh, sploh je vem kaj se dogaja, al so to lažni popadki al kaj za en hudič, ampak več kot 15 minut ne zdržim pokonci, tako da večino dneva preležim. Zdaj me že pošteno grabi panika, ker imam še vse za pripravit, tudi nekaj bodijev in oblačil imam še za dokupit, ampak bom.verjetno kar po spletu naročila, ker ni šans, da se spravim 80 km na pot do najbližjega trgovskega centra, pri nas pa razen baby centra druge otroške trgovine itak nimamo..potem pa vse oprat in zlikat, naštimat torbo za v P... ma čisto vse me čaka, jaz pa komaj da se vlečem po hiši. Čez 14 dni imam ctg in bris za streptokok, ampak zdaj si sploh ne predstavljam kako bom te 14 dni preživela, ker je vsak dan slabše. Sem pa v 35. tednu in je tudi še malo prezgodaj, da bi se karkoli začelo dogajat. Jaz komaj, ampak res komaj čakam junij...

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Junijčki 2018
12.5.2018 15:45:16   
Doroteja 25
Hejla punce kako ste? Jaz sem bila hospitalizirana v 31 T zaradi kratkega materničnega vratu 1cm dubla inekcijo za razvoj pljučk in zdržala do 34T nato so me odpustili domou. Trenutno sem v 35T in upam da zdržim še dva tedna :) me pa grozno boli ne morem ne sedet ni hodit več kot 5minut. Imam pa že vse pripravljeno je bil ati priden je vse opral pa zlikal user posted image


(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Junijčki 2018
13.5.2018 13:26:33   
mimi_ka
Ojoj, Doroteja25, to pa se sliši kar grozno. Še dobro, da se je otroček odločil počakati še malo. Kako pa so ti ugotovili skrajšan mv? Meni namreč sploh ni še nič preverjal mv, vsakič mi naredi samo uz. Šele zdaj čez dva tedna, ko bom imela ctg, bo verjetno tudi to preveril, ker mi bo naredil tudi bris. Kaj točno pa te boli? Ker mene zadnji teden tudi grozno boli cel trebuh in križ. Komaj da stojim več kot 15 minut, ni šans, da kaj večjega naredim po hiši, imam občutek, da mi bo razneslo trebuh in hrbet user posted image
Upam res,da to ne pomeni, da se že kaj pripravlja, ker bi želela, da počaka vsaj do junija. Rok imam 21.6. Se pa po drugi strani ravno tako bojim, da bi šlo spet čez rok, ker prvič so mi morali sprožiti, ampak takrat do konca nisem imela prav nobenih bolečin, nič se ni dogajalo.
Punce, želim vam, da nam čim hitreje minejo ti zadnji tedni in da končno dobimo v roke naše sončke user posted image

(odgovor članu Doroteja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Junijčki 2018
13.5.2018 14:10:43   
Doroteja 25
Ja res sreča da se je odločil še malo počakati. Pa sama sem mu omenila da me zelo tišči dol in mi je preveril mv. MV je bil v 28T 1,8 in je rekel da je uredu potem se mi je pa do 31T skrajšal na 1 cm in potem sem odšla v porodnišnico. Me pa boli prou spodnji del trebuha ne morem sploh sedet . Sicer me je bolel tudi ceu trebuh že samo na dotik samo me je po kakšnem tednu nehal boleti. Glede križa zaenkrat ni bilo težav.



(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Junijčki 2018
18.5.2018 16:51:30   
Kolerabarepa
Živjo punce. A še lahko hodimo naokrog? Moj mali zelo pritiska na mehur in je kar težko, vse me špika, ko hodim. Ponoči me boli v kolku, tako da se skos premikam iz levega boka na desni.
Bo katera poklicala patronažno še pred rojstvom? Jaz sem jo, nam pripada en obisk že pred rojstvom, če katera ne ve. Ampak so zelo zasedene, je rekla, da me pokliče naslednji teden, da se zmeniva.
V šolo s te šle? Jaz sem opravila, ampak nisem zvedela nič tako genialnega, sem več pričakovala. Zgleda se bom morala kar sproti učit, bo namreč moj prvi.
Razmišljam še o mini izletu, dva tri dni, dokler sva z možem še v dvojini :) Čimprej, mogoče že ta teden. Drug teden imam prvi CTG - kako to zgleda, lahko katera pove iz prve roke?

Lp vsem.

(odgovor članu Doroteja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: Junijčki 2018
18.5.2018 18:46:34   
mimi_ka
Doroteja, držim pesti, da otroček še kaka dva tedna počaka,potem pa res ni problem več, tudi če pride user posted image jaz po pravici res res upam, dabo tokrat kaj prej in je bom spet čez rok, ker to mi je bilo prvič najbolj grozen del nosečnosti, ko čakaš iz dneva v dan in se nič ne dogaja. No tokrat me za spremembo že 14 dni vse boli, trebuh mi noro otrdeva, ampak seveda to še nič ne pomeni. Tudi jaz imam drugi teden ctg in ga že komaj čakam, da vidim,če se res kaj dogaja.
Kolerabarepa običajno po ctg zdravnik pregleda te "krivulje" da oceni, če so prisotni popadki, pri nas je tako, da ti naredi tudi pregled mv, če je že kaj zmehčan oz. skrajšan. Sam ctg pa ni nič posebnega. Vležeš se na to posteljo, čez trebuh ti namestijo take elastične pasove, ki potem merijo otrokov utrip in popadke.
Jaz v šolo tokrat nisem šla. Sem bila pri prvem in mi je bilo že takrat čisto brez veze,nič res uporabnega. Edino kar se moram pozanimati je to, če moram še enkrat na predavanje za epiduralno, da lahko podpišem tisti papir, čeprav sem bila že pred petimi leti.

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Junijčki 2018
18.5.2018 20:06:19   
bauko
Hoooj punce, da se se jaz malo pofockam :-)

Vidim,da imamo vse podobne tezave glede bolecin,spikanja,mehurja,otrdevanja trebuha in nocnega prestavljanja z boka na bok. Jaz sem ze 2x zaradi krcev v trebuhu mislila,da bom sla rodit,a se je potem izkazalo,da je kriv buren odziv crevesja,ce kaj napacnega pojem.
Do sedaj je bilo super,da smo se v enem kosu,zdaj pa naj se pocasi le zacne dogajati...user posted image

Pri nas doma imamo tudi malo nesrece-mozek ima poleg sluzbe ravno sedaj cel kup obveznosti in izpitov na faxu in ko sem ze mislila da zdaj pa evo,lepo porodniska in bom v miru porihtala se zadnje malenkosti,je zbolela hcerka za angino. Se nikoli do sedaj je ni imela. Vrocino je nabila na 40,3,moz sredi kolokvija,jaz pa sama doma z njo user posted image a potem sem k sreci dokaj hitro dobila pomoc,da mi jo je nekdo nesel k zdravniku,ker slabih 20kg opletajocega otroskega telescka v tem stanju ni sans da dvignem in nesem...sem imela kar stisko...ampak smo potem porihtali. K sreci je antibiotik hitro prijel,tako da je ze prisla k sebi...Je pa seveda naporno kot hudic,ker ne gre v vrtec,jaz pa sama za vse...tako da je res katastrofa od pocutja,res. Potem pa se tista sestra pri ginekologinji vsakic priporoca,naj cim vec pocivam in naj se ne naprezam in bla bla bla...saj vem,da je dobronamerno,ampak me kar malo ujezi vsakic. Nimamo vsi 24/7 servisa na voljo...pa da moram hodit vsaj 2xpo pol ure na dan...hahahha,mhm,super nasvet!
Tako da se pridruzujem jamranju in tudi jaz kooooomaj cakam ne junij,ampak zdravo struco v narocju! ;-)
V bistvu imam rok cez 14 dni ze...

Glede epiduralne,k je ena sprasevala: jaz sem tokrat zelela it samo na to.predavanje,pa se mi je babica iz ljubljanske porodnisnice,ko sem klicala tja,da bi se zmenila,zacela smejat in mi razlozila,da tega pa res ne rabim,ce nisem.prvorodka in ce sem jo ze imela pa sploh ne rabim. Tako da v lj porodnisnici naj ne bi komplicirali glede tega. Je rekla,da se to na splosno zahteva zato,da vnaprej ves,za kaj se gre,ne da sredi popadkov preucujes mozna tveganja in se potem odlocas ce bi ali ne bi vzela epiduralno.

Skratka-drzite se punce,upam,da se cim prej pofockamo z lepimi novicami user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: Junijčki 2018
23.5.2018 14:18:04   
Keri123
Pozdravljene nosečke,
sem študentka 3. letnika Fakultete za vede o zdravju in bi Vas lepo lepo prosila, če si vzamete minutko časa in rešite anketo, ki mi bo v veliko pomoč pri izdelavi diplomske naloge.
Hvala!! user posted image
https://www.1ka.si/a/168374

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: Junijčki 2018
26.5.2018 10:25:36   
Kolerabarepa
Živjo punce. Koliko imamo še?
Se držimo? Kakšne težavice?
K meni je prišla patronažna. Pravi, da rabim kakšno odejico pa še kaj toplega za malega za obleči. Svetovala je še, naj si v porodnišnico nesem tudi kakšne dodatne vložke za vsak slučaj.
Drugače pa bomo sproti videli.
Je katera opazila kakšne spremembe, ki obetajo porod? Pri meni se čisto nič ne dogaja. Moj prvi CTG je bil ok, šolski primer so rekli.

Čakamo...

(odgovor članu Keri123)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: Junijčki 2018
26.5.2018 15:58:16   
bauko
Zivjo,
Jaz imam rok cez 6 dni...za mano je tudi prvi ctg,ampak je se vse mirno.
Je pa sedaj tako,da sem tudi jaz zelo tezko dolgo pokonci,sploh popoldne,tako da imam kar problem zorganizirat popoldneve po vrtcu z zivahno 4letnico...

Sem pa en cel dan ta teden prelezala,ker mi je bilo tako zelo slabo,da nisem mogla ne jest ne bit pokonci...no,cez 2 dni je zacel bruhat in driskat se moz...in sem samo upala,da se je on nalezel od mene in pac slabse prenesel...ker da bi se jaz nalezla in bruhala s tem trebuhom...pomojem bi hkrati rodila!
Mislim,da je sedaj ta viroza mimo in hcerka je tudi ostala zdrava,tako da pfju,vsaj to...

Se malo...v torek je tudi polna luna...v prvo sem rodila en dan pred polno luno...pa da vidimo ce bo kaj podobnega tokrat.user posted image

Kolerabarepa,ce ni skrivnost-kaj pa imas pripravljeno za otrocka,da ti je rekla,da rabis se kaj toplejsega?

Pa ostale,katera ze ziba morda?

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: Junijčki 2018
26.5.2018 16:08:14   
Kolerabarepa
saj ne vem, kako se imenujejo te stvari, bodiji so z dolgimi rokavi pa dolgimi zabicami, tudi kratki seveda, ampak je rekla, da naj kupim še kakšno jopico za čez. Je rekla, da je tole vreme nepredvidljivo, en dan 30 pa potem 15 stopinj.
Nekako sem računala, da je poletje in ne bo treba nekih flisastih puloverjev. Ampak mogoče vseeno kaj za vsak slučaj lahko nabavim.
Po drugi strani pa je rekla, če mamo doma klimo, ker smo na mansardi in poleti ne bo priporočljivih 18-20 stopinj za spanje, poleti nam je kar vroče. sicer zjutraj prezračim in potem vse zaprem pa nekako uspem ohranit dostojno temperaturo v stanovanju, ampak hladno pa res ne bo. Klime pa useeno ne bi kupovala, že jaz takoj zbolim, če jo samo zaslutim user posted image
6 dni! uuuh, kmalu. Superca.
Polna luna bo, joj, si obetam tudi jaz kakšne rezultate luninih sil :)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Junijčki 2018
26.5.2018 17:21:33   
mimi_ka
Evo, tudi jaz sem še tukaj in v enem kosu user posted image no saj bi bilo res malo prezgodaj, če bi se že zdaj kaj dogajalo. Jaz imam še slabe 4 tedne do pdp, zdaj sem v 37. tednu. V petek sem imela prvi ctg, vse ok, je delal ravno moj g in mi je naredil še bris in pogledal če se kaj dogaja. Zaenkrat še vse mirno, mv zapet edino malo je že zmehčan baje. Čez 14 dni imam ponovno ctg.
Bauko ti pa res že odštevaš zadnje dneve user posted image jaz sem si stvari u glavnem pripravila in nakupila, samo zdaj je treba vse skupaj še uštimat in pripravit do konca. Ta vikend bova naštimala previjalno, da sepotem lotim pranja oblačil, rjuhic in ostalega. Potem pa bova mogla še s šofita znosit košek in ga uštimat,pa ležalnik je tudi tam nekje zapakiran in lupinica. Aja, pa torbo za porodnišnico si moram še prištimat. Stvari sem že nabavila, samo jih imam kar v eni vrečki pospravljene. Plan je da bo enkrat v 14 dneh vse nared za prihod naše princeske user posted image
Še eno vprašanje za vas punce. Kaj črpalko za mleko ste si že nabavile ali boste počakale in potem naknadno kupile, če bo treba. Edino tega še nimam,ker prvič sem imela spisojeno, mi je pa prvi mesec kar prav prišla. Zdaj pa ne vem kaj naredit, ali si jo nabavim ali naj počakam. Ker razmišljam o nakupu električne, če bi že kupovala, te so pa precej drage.

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: Junijčki 2018
26.5.2018 17:26:59   
bauko
Tudi mi imamo spalnico v mansardi in upam,da ne bo prehudo. Ce ne bom pa kampirala kaksen mesec na kavcu v dnevni...user posted image

Aha,jopice,teh imam tudi jaz minimalno...dekliske se,fantovske pa samo 1 do 2 na posamicno velikost. Cakam,da vidim a bo fantek ali puncka. Imam pa tanke majcke (1 st 56 in 2 62)z dolgimi rokavi na preklop,za cez bodi s kratkimi. Potem bom pa videla kaj in kako. Mi gre pa na zivce,da je tako tezko dobit jopice brez kapuce. Saj kaksna je ze fajn,ampak mene tista kapuca pri tako micenem samo moti,ker itak lezi in se glavica samo zapleta v tisto kapuco. No...v babycentru imajo kar ces,ampak 17 eur za eno jopico pac ne dam.

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: Junijčki 2018
26.5.2018 17:32:53   
bauko
Crpalko imam jaz od prej,rocno. Ampak je nalasc nekje globoko v enem predalu,se neociscena...to je edina stvar,ki jo namensko puscam zadaj. Res hocem polno dojit,brez pump in ostalih traparij.

Elektricne so res ful drage,ampak mislim,da ce ne zivis nekje res bogu za hrbtom,da ce bi jo nujno nujno rabila,lahko porihtas stvar v roku parih ur.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: Junijčki 2018
26.5.2018 23:21:15   
mimi_ka
Hehe bauko, ja imaš prav..ne živim ravno v velemestu, ampak tudi lih v kakih hribih ne, tako da do ene črpalke res lahko pridem v parih minutah, če bo sila user posted image
Tudi jaz kakih jopic nisem posebej kupovala, imam jih nekaj, kar sem dobila, ampak so od 62 naprej, prav teh mini nimam, edino te bombažne na preklop kot bauko. Pa saj lahko tudi večjo malo zavihaš rokave, če je ravno sila, jaz še vedno mislim, da konec junija ne bo ravno mraz, prej kaka vročina user posted image drugače pa imamo mi srečo, ker smo v pritličju v hiši in je poleti noter prav prijetno, če zaprem okna in rolete. Moj prvi je rojen februarja in to vreme zdaj se mi zdi milina. Takrat dva meseca ven iz hiše nismo mogli zaradi hude zime, vetra, snega..obup. Zdaj bodo jutra in večeri super za vozičkanje, pa še na morje bomo lahko šle user posted image jaz planiram, da bi šli konec avgusta, sicer nekam bolj blizu na slo.obalo. Ne vem..kako si ve kaj planirate za dopust? Imate že kaj rezervirano ali se vam zdi, da bodo naše pikice še premajhne za tako potovanje?

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: Junijčki 2018
27.5.2018 15:32:03   
bauko
Mi smo pri prvi hcerki sli na morje takoj po prvi posvetovalnici...ali pa celo kak teden prej in potem domov na posvetovalnico in nato nazaj na morje. Bili smo pa v prikolici v kempu v Porecu...tako da nismo kaj dosti komplicirali in je bilo super. Jaz sem bila na koncu nosecnosti precej fertik in posledicno skos doma in zato je se toliko bolj pasalo bit skos zunaj. Sedaj imamo enak nacrt,ce bova le z otrockom vredu in bo lepo napredoval. user posted image razlika je edino ta,da zna bit,da bomo kar v sotoru,ne v prikolici ;-)

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: Junijčki 2018
29.5.2018 11:25:17   
bauko
Punce,nas junijcek je postal majcek user posted image
Danes okrog 4h zjutraj sem rodila puncko user posted image me je pa kar dolgo matralo,tako da sva obe fuc. Ampak zdaj je za namauser posted image
Presrecna sem user posted image

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: Junijčki 2018
29.5.2018 13:46:21   
mimi_ka
Iiiiiiiiiii bauko ČESTITKEEEE za hčerkico user posted image user posted image
Ravno sem hotela napisati, če je katera že rodila in vidim tvoj post user posted image super res, samo, da sta obe ok, ostalo se bo že poštimalo user posted image kdaj pa si imela točno rok? Enkrat ta teden kajne?
Joooj sem ti prav fouš, ker je že za tabo user posted image jaz sem tudi že sita vsega in bi najrajši kar šla, čeprav so še trije tedni do roka. Upam, da bo tokrat vsaj kakšen dan prej. Uživaj na polno s svojo pikico, cartajta se in napiši še kaj več o samem porodu, ko boš lahko.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: Junijčki 2018
30.5.2018 8:09:34   
Doroteja 25
Punce tudi naša deklica je postala majček :) v 36/2 T . Evo uceraj sve po 5 dneh zaradi CR šele odšle domou. user posted image
user posted image user posted image
Vsem ostalim srečno :)

< Sporočilo je popravil Doroteja 25 -- 30.5.2018 8:10:27 >

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: Junijčki 2018
30.5.2018 14:31:35   
Junijčica
Živjo,

žal res ne sodelujem veliko na forumu, vas pa redno prebiram. Bauko in Doroteja 25 čestitkeuser posted image Veliko crkljanja in hitro okrevanje vama želimuser posted image

Sama sem v 37.tednu in tudi pričakujem (no, pričakujevauser posted image ) punčkouser posted image Še malo. Ne vem, ali me je bolj strah ali se bolj veselimuser posted image Ctg imam naslednji teden.

Tudi jaz sem že imela na obisku patronažno sestro, nabavljeno imam več ali manj vse, razen fiziološke za popek, kar bo pa verjetno moral kar mož skočiti, ker se mi po pravici povedano več ne da rihtati za nikamor-niti v lekarno. Pa še lulam na vsakih 15 minuser posted image

Pri naju doma klima laufa večkrat dnevno. Mi je namreč tako vroče, da hodim po hiši v športnem nedrčku in tanki trenirki. V spalnici pa sem kar v spodnjicah. Mož sicer zmrzuje, a se ne pritožuje prevečuser posted image

Za dojenčka imam pripravljene tudi jopice, čeprav imam dekico in tudi tisto povijalno dekico, če slučajno zahladi. Sem jih že pred nekaj meseci kupila v H&M-u in OVS-u, ker so blie na znižanju.

Nabavila sem si tudi ročno črpalko - če jo bom uporabljala, pa ne vem. Patronažna je rekla, da si jo nekatere ženske vzamejo s seboj v porodnišnico, da si nabrizgajo nekaj kapljic in potem pristavijo dojenčka, da mleko lažje steče. Ampak da ona tega ne bi jemala s sabo, sploh ker ima novorojenček tako majhen želodček, da ne spravi veliko vanjga user posted image

Lep dan vsem še naprejuser posted image

(odgovor članu Doroteja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: Junijčki 2018
30.5.2018 21:09:43   
Kolerabarepa
Punce. Moj junijček je tudi postal majček. 38.teden.
Včeraj zvečer :) sva se kar namatrala.
Par šivov tudi, tako da je zdaj cel hudič.
Sva še v porodnišnici in se matrava z dojenjem. Dobro,
Da sem mela nastavke sabo - imam malo vdrte bradavice
Pa ni mogel zagrabit.
Pozdrave vsem!

(odgovor članu Junijčica)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: Junijčki 2018
31.5.2018 10:20:28   
mimi_ka
Ooooo skoraj vsak dan ena lepa novička user posted image user posted image user posted image
Kolerabarepa in Doroteja, čestitke tudi vama user posted image user posted image
Vidim, da sta obe rodili kar precej pred rokom..hmmmm...zdaj tudi mene že malo stiska, ker sem ravno danes dopolnila 37 tednov, da se ne bi že kaj začelo dogajat user posted image no, vsaj še en teden naj počaka, ker sem ravno sredi pranja in likanja oblekic in posteljnine user posted image
Kako pa je vašim sončkom ime, če ni skrivnost? Midva se namreč še vedno nisva dokončno odločila. Imava sicer eno ime, ki je favorit, ampak še nisva rekla čisto zadnje, da je to to user posted image
Punce uživajte na polno z vašimi sončki. Komaj čakam, da se vam pridružim user posted image

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: Junijčki 2018
31.5.2018 10:26:58   
mimi_ka
Junijčica, midve pa imava verjetno zelo blizu rok user posted image Imam zelompodobne težave kot ti, s tem da si na žalost ne morem privoščit, da bi lahko uživala samo doma. Vsak dan peljem in poberem sinka v vrtcu, poleg tega pa še vedno urejam ene zadeve za službo user posted image me kar izčrpa to letanje po vročini, da sem.potem doma kot cunja in seveda posledično se mi potem je da ukvarjati s pranjem in likanjem in pospravljanjem, tako da res zelo.počasi napredujem user posted image ampak.bo že, če me prehiti, bo pa moral še možek kaj postoriti user posted image

(odgovor članu Junijčica)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?