|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 15:03:32   
Mariposa08
Aha , se pravi pred M , mah mene pred M ponavadi 2-3 dni prej začnejo močno boleti prsa , zdaj pa tko nevem kaj je to . Če že mora M priti potem naj že pride tako me pušča v negotovosti . 

Tu pri nas tako veter piha , se mi zdi da bo kar vsa drevesa odneslo in moje stole z balkona haha :) 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 17:38:37   
naty1989
Mariposa08

Hm zanimive teme se razvijajo. Ja ne vem kaj se gre to naše telo, mogoče je, da je kdaj prej kaj je že bilo na tem, glede na vse te mesece ki smo jig skozi dale ( jih ni malo ), da je že bilo blizu da bi se prijelo, pa se zadnji trenutek ni in je prišla M. Najbrž se ni zarodek vgnezdil. Ker najprej mora biti kvalitetno jajčece spodobno da se oplodi, potem vredu semenčica in nato se združita, če je oboje ok. V neko zigoto, če se ne motim, potem čez par dni mora prit do oploditve in nato do vgnezditve. Da se ta zigota ali kako se že reče pravilno vgnezdi. 
Mogoče je pa tu fora, da so znaki, ki jih imamo vsak mesec druge, pred vgnezditvijo in mislimo da smo že noseče, potem pa je tu sama sreča da se vgnezdi. Ker včasih se ni sposoben pa gre mimo in potem ne pride do zanositve. 
Lahko je to, lahko pa preprosto psiha dela svoje.
Ali pa so znaki M tako podobni nosečniškim znakom, da jih ne morem razvozlati. In ne moremo reči kdaj je M in kdaj kaj drugega. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 17:49:57   
naty1989
Mogoče pa tudi semenčice niso kdaj dovolj močne da bi prišle v jajčece, kaj pa vem. Vse je možno. Tako da je tolk enih stvari, ki lahko grejo narobe, da res traja leto dni da se vse poklopi med seboj.

Tako da ti čist vrjamem da si že čist zmešana od vsega razmišljanja in razbijanja glave z vsemi temi čarovnijami, ki se dogajajo. Najboljše je res, da to prepustiš svojemu telesu pa naj zrihta kako ve in zna. Je prezakomplicirano, da bi to ogotovile.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 17:58:07   
Mariposa08
Naty kaj pa vem, sem že cisto obupana . Poten me pa še špikne spodaj tako da brez sape ostanem potem oa naj si mislim svoje , mah kr neki . Ko bi vsaj M prišla če že ni uspelo bi bilo ok, tako pa nevem. Bom počakala zdaj čez praznike in čez vikend če ne bo ne duha ne sluha o M bom itak morala obiskati G , drugega mi ne preostane. 


Racno zdaj sem prebrala na 24.ur novice , da je 28-letnik zbil 27- letno visoko nosečo peško in njenega psa , ko sta prečkale prehod za pešče. Pijan je bil za volanom in pes je poginil na kraju nesreče , nosečnica pa danes zj preminila :(((( kako žalostno :((( Potem se pa sprašujem pa kje je tu pravica ??? Veseliš se težko pričakovanega novega člana družine in v najlepših letih , greš psa peljati ven na potrebo in te ni več. Mislim res ni pošteno no!! Pa kaj ti mora bit da pijan se vsedeš za volan ???! Upam da ta voznik nikoli ne bo pozabil kaj je naredil, ubil je 3 življenja in ne bi ravno rekla da čisti po nesreči. Če piješ, potem ne sedi za volan ampak si najdi drugo prevozno sredstvo . Žalostno res, so mi kar solze tekle ko sem to prebrala :(( malo sem zamorila temo ampak sem mogla to napisati .

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 18:10:13   
abracadabraa
Jook tudi jaz sem to prebrala malo prej pa sem se spomnila ravno na vse nas na tem forumu. Nevem zakaj prva misel.. Kako zalostno...nima clovek besede za opisat.. Vedno pravim da ni pravice na tem svetu! Ni je! Zalost zalost zalost:(((

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 18:20:05   
naty1989
Ja res je žalostno. Včasih usoda izbere svojo pot. Ne psu, ne nosečnici in ne še nerojenemu otroku ni bilo usojeno živet naprej. Ta nerojeni otrok še na svet ni prišel. Ta voznik ima zdaj na vesti 3 življenja, ki ga bodo do smrti preganjala vrjemte. Ne bo več mirno spal. Bo dobil tudi svojo kazen, življenje poskrbi za vse. 

No sej ni panike, za to je forum, da pojamramo, se zjezimo do konca ali zjočemo. Kakorkoli, samo da nam je boljše.


Kaj pa to ste se vprašale če dobite M in ste mogoče vseeno noseče? Haha, malo čudno bi bilo no. Ampak ni pa nemogoče. Čeprav je možno bolj v sanjah, ampak ok. 
Kaj pa O med M? Haha. Je možno ali ni?
Po mojem ni možno. Ker ima M svoj čas, svoj termin ko pride. In tako ima O tudi svoj termin. In ne gresta skupaj.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 18:41:46   
Mariposa08
Naty ja baje se to tudi dogaja, da dobivajo še M pa so noseče ozirona kot neko vrsto izcedkov ali kaj nevem ?? Js bi bilo zanimivo da dokler ti se trebušček nebi začel kazati ne bi vedeli da smo noseče hehe :) Takih zgodb je veliko, je pa res da jih veliko zanosi pri koncu rodne dobe ko mislijo da so že v meni so pa v bistvu noseče :) poznam kar par takih primerov . 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 18:55:51   
abracadabraa
Jaz vem za primer punce ki ni vedela da je noseca pa je bila skorak v 8.mesecu.. Vedno je imela neredne M, in izostanek ni bil posebnost za njo.. Bila je zelo zaprta in hodila do zdravnice ki je samo rekla ja bo treba shujsat malo pa kaj sporat.. No punca pa bila prakticno pri koncu z nosecnostjo...... 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 19:01:50   
Mariposa08
Kaj res ??? Ja kako pa je potem ugotovila da je noseča ?? Uh potem se ji je pa trebušček kar dobro že poznal . Joj najbolj mi gre na živce ko začnejo pametovati za vsako stvar da je treba hujšati . Pa kaj je res vsakemu treba moralo zbijati in bog ne daj pomagati jaoo :/ joj ko mi bile tudi me tako , ne bi vedele do konec 3 meseca mislile da M pač ni in bi potem bile presenečene pri G :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 19:08:09   
Aleksandra91
Evo punce sem doma...
No ko sem pa prisla v popoldansko ambulanto se mi je pa sestra zasmehovala, da logicno da me boli, ce bom pa M dobila in da to ni nujno, ali ce jaz mislim da to je, pa da bom placala ce ne bo nujno.. mislim sem bila kar malo sokirana.. kake sestre so to??
No hvalabogu sem naletela na super zdravnico, ki se je zavzela in me celo pregledala in izprasala.. na UZju je blo use ok, jajcniki bp, endometrij bp, videl se je en zelo majhen folikel 10mm, to ji ni bilo cisto jasno zakaj je tam.. je kar dolgo preucevala UZje.. saj sem jo uprasala pa sem ze pozabila :/ mogoce katera od vas ve, kaj bi zdaj pocel tam? Pogledat mi je dala tudi kri.. hemogram, crp in bhcg... tukaj se je pa potem "zakompliciralo". Moj bhcg je 11, meja da ni nosecnostu pa je do 10. Torej ni rezultat ne pozitiven, ne negativen. Mi ni znala razloziti kaj se dogaja in kaj bo iz tega... ker glede na zadnjo M bi motal biti visji... moram pa v ponedeljek nazaj!! Ce bo slucajno prisla krvavitev moram takoj nazaj in tudi ce bojo bolecine...
No tako.. si lahko mislite kako se pocutim??? Nikakvo :( ket sem se kr na zacetku...

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 19:16:57   
abracadabraa
Aleksandra, zanimivo.. Mogoce je bila O kasneje tokrat pa je vendarle nekaj se prijelo.. No jaz ti zelim samo ds se resi kot bo najboljse.. Zelo cudno je ce niti zdravnica si ne zna razlozit..


Mariposa, potem ta punca  ni vec vedela kaj naredit. V obupanosti je kar test naredila tudi to je pomislila da se dogaja.. In ja pozitiven.. Potem pri M pa sok... Dete skoraj za se rodit... Na sreco vse lepo se izteklo.. Punca je malo mocnejse postave in trebuha  ni bilo videt.. Potem ko je izvedela pa je kar zrastel :)) 


Sem pa zdaj prebrala o tisti nesreci, da je otrok prezivel nesreco.. Ubogi nikoli ne bo mamice spoznal :( in ubogi ocka in stari starsi.. Da niti se zaprav ne morejo razveselit rojstva.. 


(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 19:17:35   
abracadabraa
Aleksandra, kar se pa sestre tice.. Brez besed.. Res.. Bolj pametne od vseh.. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 19:47:28   
Mariposa08
Aleksandra kot je rekla abracadabraa lahko da je O bila kasneje in da le se je prijelo . Upam da se kmalu vse razreši da boš vedela na čem si . Tudi jaz nevem kaj naj bi ta folikel bil? Mogoče pa G ni dobro videla ?? Nevem kajbi lahko bilo, nič se ne sekiraj , če pride M pride , če pa ne pa tako boš spet mogla na pregled pa boš točno vedela kaj je . Verjamem da ti je težko , boga joj .Kar se sestre tiče živa sramota !! Jaz sem sestra pa bi jo pomoje kar oklofotala če bi se mi tam smejala v obraz jaz bi bila pa vsa obupana in prišla ker rabim pomoč , mislim res no comment!! Pritožila bi se nad njo 100% pa naj se pol smeji če se upa . Mislim eni ljudje so res brez obraza in brez sramu , kako je lahko izbrala ta poklic če pa nima empatije do pacientov , tega ne bom nikoli razumela , da ne boš mislila takih je malo morje sester. Sem bila tuei jaz pred kratkim pri svojem osebnem zdravniku , neka nova sestra je bila , tista ki je vedno ki je zelo spretna in hitra in prijazna je ni bilo. Ta prvič pojma ni imela o ničemur , odnos pa na podnu , kakšna nesramenost , sem jo vprašala kdaj bom na vrsto prišla ker čakam že 2 uri pa vai ki so za mano prišli so že opravili jaz pa še vedno čakam in me je nahrulila, da nisem naročena da naj čakam in sem rekla da tudi drugi ki so za mano prišli niso bili naročeni pa so vsi pred mamo na vrsto prišli . No potem sem končno prišla na vrsto s tem da me je vprašala če za to kar jaz rabim rabim it do zdravnika ??? Sem rekla da ja edino če misli da mi zna to ona sama urediti ??! Res ljudje so nekateri čusni.


Abracadabraa a otrok je preživel??? Joj vsaj nekaj ! Bo težko ker mame ne bo nikoli poznal ampak očetu bo ostalo vsaj nekaj od njegove partnerke ali žene čeprav je zdaj živa žalost!!:((

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:28:24   
Ella221118
Joj kaksne zgodbe s sestrami, katastrofa.. Ze tako ne maram hodit po bolnicah potem pa se naletis na tak odnos.. Groza res. Sploh pa ce si ze tako na koncu z zivci in te lahko kaka taksna stvar takoj spravi s tira. Aleksandra zal mi je da nisi dobila konkretnega odgovora😞, mogoce se pa iztece super in bos ravno ti nasa prva srecka 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:29:29   
abracadabraa
Ja, tako sem zasledila...


Nekatere sestre res nimajo obcutka, prav niso za delat z ljudmi.. Seveda je le nekaj takih na sreco. Ampak ce nisi za to delo nisi.. Ne mores do pacientov tako.. Ze tako je tezko k zdravniku se spravit.. Pol pa se to dobis od sestre... 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:32:51   
Aleksandra91
Res ne vem kaj lahko sedaj pricakujem.. ubistvu nic druga kot da cakam.. videl se je nek krogec na UZju, ki ni bil mehurcek, ker je bil nekje na sredini maternice.. se je pa res zelo zavzela... torej cakamo do ponedeljka... 
Sem sestri rekla, da tudi jaz ne vem ce je nujno pa ce ve mogoce ona, ali kako ve da so bolecine od prihajajoce M pa je zacela neki mencat pa strokovno govorit, pa sem ji rekla, da mi je to vse jasno, da sem tudi med.sestra, no potem pa kar spremenila odnos in da me bo peljala na oddelek...

Punce kako vam kaze glede kaksnih znakcov NEprihajajoce M?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:36:18   
Mariposa08
Ja res je že tako se težko spraviš k zdravniku potem pa že pri sestri naletiš na mino mislim  grozaaa ! 

Aleksandra ti kar počivaj, sklepam da si za praznike frej , tako da nič se ne obrrmenjuj , počakaj do naslednjega pregleda do takrat pa probaj se ne preveč okoli te situacije obremenjevat čeprav vem da je težko. 
No moja M se je očitno odločila da bo kak drugi dan prišla , včeraj sem imela ovčutek da se bo danes ulila, zsaj me pa samo spodaj špika . Bo bolje , ne smem se preveč pritoževat. :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:41:42   
Lillyy
Ojlaaa punce, sem bila cel dan na obisku 😀 sem rabila 10 minut, da sem prebrala vaše poste 😀 Aleksandra, bravo, da si uspela priti do G. Sem ogorčena nad odnosom sester, ampak vsaj malo veš, da se stvari premikajo. Držim pesti, da si nosečka in je res bila O malo kasneje! 😀Mariposa, držim, držim pesti, da ne pride M. Jooj, da bi res bla nosečka. Sem prav živčna za vse vas in držim pesti, da ne pride M! Mogoče je pa res prišel pravi mesec 😀Moram it še enkrat brat, ker sem pomešala objave ... haha

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:43:19   
Mariposa08
Aleksandra mi ni še pokazalo tvojega posta . Tudi jaz bi ji tako rekla , sem že parim sestram tako ko so bile nesramne rekla da sem tudi jaz med.sestra in da vse to poznam in tako dalje in res je takoj spremenijo odnos , kar ni prov . Zakaj moram povedati kaj sem da me začneš drugače obravnavati ? Saj pa smo vsi ljudje pa če si sestra, avtomehanik, direktor ali prodajalka , nevem vsi si zaslužimo lep odnos in enako obravnavo . 
No potem pa kar mirni probaj do pon počakati , da se bo bolje videlo kako je. Kako pa se počutiš ? Kaj drugače ? Pa nič ni videla sa bi kak mehurček ali gestacijska vrečka se videla , glede na to sa di imela hcg povišan? Ponavadi že zatipa da je maternica povečana, vsaj tako je pri meni ko sm takrat ko sem bila niseča in nisem vedela ker je test zatajil. Jaz pa prišla h G zaradi izoatale M no in je uz potrdil nosečnost, čeprav je bilo videt samo vrečko takrat ker je bilo še prekmalu . Tako da možno da je pri tebi tusi nekako tako . Upam da se le dobro izteče, ne smemo še obupati :)

Jaz se počutim enako, prsa polna , žile se poznajo, boli občasno ja občasno ne , špika me in pa občasne slabosti so se zopet pojavile danes 2x, M ni, tako da samo čakam kaj bo , najbrž mi psiha preveč dela :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:46:35   
Mariposa08
Lillyy nism še videla tvojega posta prej :) jaz sem še vedno enako , čakam M , kaj pa bo pa ne vem. Sem tako že jezna ker me to tako matra vse skupaj, neki čudni znaki , M pa od nikjer , testi pa negativni kaj pa vem kaj naj pričakujem, samo čakam lahko . Kako si ti ? Haha ja res je veliko objav , smo se kar zaklepetale :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:48:54   
Lillyy
Aja, no evo sem vedela, da je ena spraševala, če se kaj ahtamo 😀 jaz alkohola že prej nisem in tudi zdaj ne. Kavo samo. Je pa res, da ko kaj takega delam, da imam malo v mislih. Npr. pred meseci sem bila kar živčna, ker sl mi zobe slikali. Čeprav za zobe je minalno sevanje, ma vseeno.To pa itak veste, da prvi mesec velja načelo vse ali nič 😀 In pa še glede plesni komentiram. Ravno danes sva našla eno novo stanovanje. Greva upam, da v petek pogledat. Drźite pesti, da bo ok. Jutri imava pa čiščenje, sva nabavila nov fungicid.No skratka punce. Stiskam pesti za vse, ki ste blizu, da M ne pride. Naty ti pa veselo slončkaj! 😀😀😋

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 20:57:20   
naty1989
Aleksandra91

Torej kako je zdaj to ni negativno in ni pozitivno? Kako je potem nekje vmes? Torej bo uspelo ali mogoče nebo? Je kaj rekla zdravnica kakšne so možnosti da uspe? Ful je čudno to ne. Al je negativno ali pa pozitivno. 

Glede sester pa res groza. Jaz bi njih dala naj čakajo vsak dan na M pa živčkajo. Pa ne bojo več tako govorile. 

No vso srečo v ponedeljek, ne se preveč sekirat, kar bo pa bo. Led si prebila, to je važno. Pa tudi malo že veš kaj se dogaja.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 21:00:20   
naty1989
Lilly

Ja hvala za lepe želje, bom slončala ja veselo😋. Vso srečo s stanovanjem, pa da bo boljše kot je to zdaj. No pa da ne pride M še. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 21:01:49   
abracadabraa
Lilly, super, upam za vaju da se iztece dobro s stanovanjem..


Kar se prihoda M tice, na momente se mi zdi ahaa evo jo ze prihaja! Potem pa spet nic.. Obcasno me rahlo kaj spikne, pa rahel krc.. Ampak drugo nic.. Niti kak rjav izcedek ko me zna kak mesec pohecat.. To je to.. Pa nos na veliko piham :D prehlad na obisku, upam da me zapusti se pred M. Ker oboje skupaj me bo se bolj spravlo od zivce. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 21:39:38   
Aleksandra91
Naty G je rekla da je 50/50 moznosti, da bo oz. da nic ne bo... cudno je glede na to kdaj je bila zadnja M, to je zdaj 4-5 tednov, da bi moglo vec pokazat, razen ce se je jajcece vgnezdilo kasneje ali pa so kaksni drugi dejavniki vplivali na rezultat. Zato pa moram v ponedeljek zjutraj nazaj, ker v 1 tednu (ce je karkoli) bi moral bhcg narasti za najmanj 3x.. in ponovitev UZja....
Mariposa mogoce pa M ne prideee :) drzim pestiiiiiii :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?