|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 19:16:59   
Mariposa08
Abracadabraa nevem ali je M ali ne. Nek rjavi izcedek imam , malo na hlačkah je bilo in sem dala vložek in zdaj nič, samo na papirju nek tak rjav izcedek , M pa od nikjer :( mogoče se bo pa jutri M ulila, sej ponavafi je tako , tako da nekega upanja več nimam . Upam da ne dobiš M, ko bi vsaj eni od nas ta mesec uspelo ! 


Naty kot sem že zgoraj omenila , samo nek izcedek imam, M še ni ampak bo prišla , tako da ni več upanja. Tudi pri nas že cel dan dež pada, mi na pokopališču nismo bili dolgo zaradi dežja, je bilo kar hladno ali pa sem bila premalo oblečena :) 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 19:22:10   
Lillyy
Mariposa, jaz sem vredu. Vsake toliko me malo špikne spodaj. Ampak res poredko. Sem v vsakem primeru še prehitro za kakšne znake. Upam, da je res le izcedek ali pa morda vgnezditvena. Poročaj! Kdaj pa imaš namen narediti še kakšen test, če ne pride? 😀 Abracadabra, držim pesti, da M ne pride!

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 19:44:42   
Mariposa08
Lillyy ne bom testa delala ker itak mislim da se bo jutri ulila M tako kot vedno , samo je čudno da je rjav izcedek, ponavadi je sveze rdeč izcedek en dan preden se M ulije ampak očitno ne more bit vsak cikel enako . Nimam več upanja za ta krog , bom počakala na jutri , če se M ulije potem tsko mimam kej če pa M ne bi bilo , bom pa naprej videla kaj je .Super da je neko dogajanje , sedaj si že po O ? No super, bomo stiskali pesti da M ne dobiš :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 20:01:27   
naty1989
Mariposa08

Pri meni so kdaj taki izcedki, ne vedno. Včasih se samo M pokaže kot rdeč flek. Bilo je pa tudi že tako da je bil ta rjavi izcedek, potem čez kako uro, dve pa M. 1x je bilo tako da je bil ta izcedek zvečer, ponoči nič, zjutraj pa akcija. M je seveda prišla na svoj račun. Drugače pa jaz sem do zdaj skoz vedela, oz.slutila da bo M in je vedno bila. Ni me še presenetila in ne prišla, čeprav po tiho upam vedno da le ne bo, ampak žal nimam te sreče😖. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 20:51:44   
Mariposa08
Naty verjetno bo itak jutri M , kaj čem nimam sreče očitno . To leto se bo očitno zaključilo brez uspeha , lahko pa da pri koncu leta naključno uspe. Bom vidla kaj bo jutri , ne preostane mi drugega kot da počakam na jutri.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 20:58:38   
abracadabraa
Res so tej dnevi pred M stresni.. Mene tudi kar zivcki dajejo, ceprav itak ne bi smela imeti upanja.. Ok, nekaj % moznosti sem imela, ampak vseeno mislim da ni uspelo.. Ampak vseeno se vedno kancek upanja mi vedno ostane.. Boljse da ga ne bi imela.. Potem je razocaranje toliko vecje..Jaz pogosto pred M imam te izcedke, tudi par dni prej.. So pa rjavkasti, nikoli sveza kri.. Moja M naj bi jutri se prikazala.. Danes se nic niti izcedka.. Ampak kot sem rekla vsake toliko cutim v spodnjem delu tisti obcutek kot vsak mesec... 

Mariposa, se je upanja.. Dokler se ne ulije.. Ampak je tako tezko to cakanje upanje obupavanje..ahh..
Jaz srcno upam in si zelim, da bi vsaj kateri uspelo se letos! 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 21:50:42   
abracadabraa
Zdaj sem prebrala, da je tudi dete umrlo od tiste nosecnice ko so jo povozili :(((

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 22:02:03   
Mariposa08
Abracadabraa a tudi otroček je umrl ?? :((((; joj kako žalostno je to vse skupaj, kakšna kruta usoda :(( 
Glede M im izcedkov pa nevem kak je to , ponavafi se že kar prvi dan dosti ulije na vložek čeprov bolj po izcedkih im kapljicah ampak saj vem da M je že tu, zj ko se zbudim bo že vse krvavo :(

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 23:25:04   
naty1989
Upanje je do konca dokler res ne pride M. Pa če bi nam kdo reko da imamo samo 0,1% možnosti, da zanosimo bi še vedno upale, mogoče bo pa le,haha. Ker res dokler ne pride M, ne veš kaj je na stvari in lahko samo ugibaš. 

Sej bo Mariposa08, mogoče pa preseneti še letos,haha. Dosti šans ni več, ampak sej nikoli ne veš za katerim vogalom te čaka. Nikoli ne veš kateri mesec bo pravi, mogoče ravno naslednji 😋. 

Aja abracadabra nisi ti spraševala za kri ko se ti je ulila iz nosa za vgnezditveno,haha. A zdaj pa je vse šlo nekam v tri dni ali kako? Malo heca 😁. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 23:28:38   
naty1989
Zdaj pa resno. Ja grozni so ti dnevi pred M. Napeti, živčni, stresni, neučakani, tečni...Jaz bi jih kr prespala ali preskočila. Najboljše je kar celo M preskočit,haha. Bi bilo najbolj pametno, če bi se dalo.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 6:55:54   
abracadabraa
Ah ze veselo hodik okoli z vlozkom:D na papirju so ble neke rjave sledi. Tako da pride tokom dneva moja packa M

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 9:39:50   
Aleksandra91
Punce ojla user posted image

A še katera dela danes, ali sem edina?user posted image Imam občutek, kot da je ponedeljek...

Mariposa in Abracadabra sem brala o izcedkih... upam, da ni to znak prihajajoče M !!!! Upam, da se še ni vlilo in da je izcedek le napovednik česa drugega... Kako sta drugače?

Pri meni ni še nič drugače... hecno je samo to, da me samo desna dojka boli za znoret, sploh se ne smem dotaknit, medtem ko je leva le malo občutljiva okoli bradavičke... no kaj takega še tudi nisem doživela....

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 10:39:55   
Mariposa08
Punce moja M je že včeraj potem prišla, ni je bilo veliko ampak sem vidla da je M , danes me že vse od M boli , tako da sem kar razočarana ta mesec, nič ne upam na ta dva meseca ki sta še ostala , moj gre pa ravno v začetku novembra v tujino , nekaj v vezi s službo pa vprašanje če bo pravočasno nazaj :( tako da tudi za november nimam upanja , potem pa je tu še december in že konec leta .

Kako ste ostale ? Aleksandra v pon boš zvedela kaj je , upam da kaj pozitivnega :) 


Abracadabraa a misliš da je M prišla ? Še vseeno upam da pri tebi vsaj uspe :)


Naty ja kaj čmo včasih se moramo malo pohecati , drugega nam tako ne preostane :)

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 11:13:46   
naty1989
Aleksandra91

Jaz ne delam dans, mam fraj. Ampak pomagam ateju, ma malo več dela pa sem danes tu. Kmetijo ima, mislim s poljedeljstvom se ukvarja. Na tržnici prodaja zelenjavo. 

Pa jaz mislim da je tebi ratalo ta ciklus. Vse kaže k temu, M ne dobiš, ki je najbolj očiten znak in še prsa te bolijo. Zakaj bi ti te drugače M zaostajala? Vem da so drugi razlogi, ampak ned njimi tudi ta, ki ga vse čakamo. 

Mariposa08

Ah je prišla spet. Ja nič ne moremo ne. Upam da se ne sekiraš preveč? Pa da nisi tako fejst razočarana. Sej 1x bo. Aja slabo kaže za naslednje mesece. Eh boljše, da ne razmišljaš o tem, če ni namenjeno tak ni, pa se lahko na glavo postaviš. Ko bo tak bo, pa tudi če ne bo slončkanja točno na 2,3 dni. Pač usoda že ve kaj dela. Pusti se presenetit

Jaz pa prehlad že cel teden, pa kašlam kot ****sa. Ne vem, neka čudna jesen je to zdaj. Samo da se že 1x prehlada rešim, pa bo. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 11:15:17   
naty1989
Haha, ne vem zakaj mi je besede prekrilo. Nisem nič takega napisala.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 11:35:02   
naty1989
Če pa pogledaš tako Mariposa08 če se do zdaj ni prijelo, pa toliko šans je bilo, te je res škoda vsakega sekiranja res. Sej do zdaj si tako ali tako naredila svoje, se potrudila, da vse od sebe, tako da si na istem ko če se ne bi trudila. 

Bom napisala besedo ki je prekrilo od zadaj naprej pa me zanima če bo prikazalo :
askuf

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 12:01:59   
Aleksandra91
Hahaha Naty si me nasmejala s to besedo.. zdaj pa se je dalo prebrat.. jaz ko sem vidla zvezdice pa na koncu crki "sa" mi nobena grda beseda ni prisla hahah.. ampak tvoja pa res ni grda, da so jo scenzururali :)

Ej iskreno ne vem kaj se dogaja v mojem telesu... cudno je to, ker ni nobenega drugega znaka... do ponedeljka bom rano na zelodcu dobila, tako se ves cas sekiram s tem...



(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 12:26:28   
Ella221118
Zdravo punce user posted image
Vidim, da nam slabo kaže s tem ciklom user posted image . Ampak držim pesti do konca user posted image

Haha, naty, mislim, da so samo en del besede cenzurirali user posted image .

Jaz sem tudi danes doma.. ampak delam od doma user posted image . Ponavadi sem v pisarni, včasih pa lahko tudi kar od doma user posted image .
Sem brala zjutraj o tisti nosečnici oz. da je zdaj še bebica umrla in sem cela cmerava user posted image . Pa še moja m je tako čudna.. prva dva dni je bila močna, zdaj pa že skoraj nič več oz. tako, kot da bi bila vodena.. veliko svetlejša kot ponavadi. Včeraj zvečer je bilo tako, kot da bi se tista sluz, ki je pri O, pomešala s krvjo user posted image .. prav vleklo se je user posted image . Sem res vesela, da grem jutri do ginek, da jo lahko še malo izprašam user posted image

Joj Aleksandra, za tebe pa še posebej držim pesti, res upam na dobre novice s tvoje strani v ponedeljek!! A si mogoče delala še kak test vmes? Jaz bi ziher vsak dan novega user posted image .

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 12:36:20   
Aleksandra91
Ella ja ves cas razmisljam o tem, da bi sla se kaksen test kupit, da bi ga polulala pa da vidim.. ker zdaj ce je kaj potem bi moral bhcg narasti in bi se ze moralo videt na testu.... ampak me je takooo strah, da ne bo nic da si ga ne upam delati... :/ 

Ceprav bolj kot da kaj res je, sem mnenja, da ni.. in da je tisti rezultat bil pac zgolj nakljucje... M pa zamuja zaradi zivckov.... :(

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 12:39:52   
abracadabraa
Hahha naty, meni se vedno kaze tisto besedo zvezdice pa da se konca na - sa.. :D

Hja, pomoje je kar M to. Sicer potem ni nic vec teklo ali se ulilo.. Ampak bo.. Cutim spodaj.. 

Mariposa zal mi je za se 1neuspesen mesec :(


In ja, tudi jaz imam obcutek da je ponedeljek

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 14:14:20   
Lillyy
Mariposa, joj kako mi je žal za M ... 😯 :( :( sem pa res upala, da je pri tebi uspelo, sem bila prav živčna ... ne se preveč sekirat ... ko bomo vse obupale bo uspelo. Je pa tudi moj dragi šel na potovanje ravno med mojo O če se spomniš. Nič se sekirat, potem bo že december in december je itak prekrasen 😀😀 Abracadabra, držimo pesti zate, da ne pride!Naty, smešna beseda, hihi, ne vem zakaj jo je prekrilo. Joj, jaz sploh nočem gledat novic, ker kar jokam, če je kaj takega ... grozno res.Aleksandra, drzimo, drzimo pesti, da bodo v ponedeljek dobre novice. Ella ti pa da boš hitro mimo z M! :) 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 14:47:21   
naty1989
Haha ja, sporne so bila 3 črke, samo drugače pa res ni nobena kletvica,haha. Ali kaj podobnega. Ja nič ne smemo grdo govorit pa klet, samo lepo vse. 

Tudi jaz sem že razmišljala Aleksandra91, da če bi naredila še 1x test. Samo ko ne veš kaj bo pokazal. Bi se že mogo nekaj zjasnit v vsem tem času. Drugače pa samo čakat, naj ti hitro mine vikend.

Aja lilly kdaj že imaš ti nepričakovano M?

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 14:50:09   
naty1989
Aha Ella jutri maš pregled? No te pa kr poročaj kako pa kaj. Ja M so včasih izven ritma, ni vsak mesec enako. Kateri krog že greš zdaj? Si še fejst razočarana za M? Ne več tako ne? Malo mine slaba volja čez par dni. Ni kot prvi dan.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 15:00:46   
naty1989
Dobra idrja Lilly, dajmo vse obupat z zanositvijo in bomo kr po vrsti začele noseče bit, lahko tudi po dve na mesec,haha. Kaj pa vem jaz težko obupam kar tako, če smo še pod 1 letom. Drugo bi bilo da bi mogla čakat ne vem 2 leti ali več in bi načeloma bilo vse ok, pa vseeno ne bi bilo. Drugače pa upanje vedno obstaja, mogoče še ne takoj, ampak počasi pa le bo kaj iz tega...se izcimilo😋. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 19:15:17   
Mariposa08
Lillyy jaz sem nekako upanje izgubila, žal tudi tako kdaj pride . Vsaj za to leto , naslednje upam da bo uspešno . 

Ella ni vedno M enaka , tudi jaz sem imela že tako M , krvavitev samo 2 dni potem pa skoraj nič, ni vedno enake barve M , enkrat temnejša, drugič svetlejša .. poročaj kako je bilo jutri na pregledu :) 


Haha Naty sem bila čisto depresivna že pa si me tako nasmejala s to besedo :) ja verjetno je res prve 3 črke cenzuriralo ker je bila bolj khmm.. očitno ne za v javnost haha :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?