|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.11.2018 22:59:25   
naty1989
No mariposa me veseli, da sem te uspela malo nasmejat. Si zdaj že kaj boljše? Verjetno nisi več tako žalostna za M ne? Sej bo, mogoče te pa še letos preseneti kaj lepega za božička 😋. 

Mi pa moremo v nedeljo v bolnico v Celje, od mojega fanta dedeka je danes kap. Sploh ni mogo govorit, zdaj je pa že malo boljše. Ampak se še ena kap baje pripravlja, tako da bomo videli kako bo. Star je tudi že 80 let in je zelo težko pri taki starosti pričakovat kake čudeže ne. 

Tudi od mojega fanta očeta je že večkrat kap, pa se je kr popravil, hvala bogu nima posledic. Ampak to je samo zaenkrat, ne vemo pa kaj še lahko prinese ta bolezen. Ki je kr zahrbtna žal.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 9:40:22   
abracadabraa
Ojoj naty, upam, da bo z dedkom vse dobro!



Mariposa, ne vem ali se prav spomnem, a si ti na zacetku po pol clomida jemala? Pa se ko si med.sestra, a mislis da bi bilo kaj narobe ce si dam jaz tableto na pol pa pac 2polovicki popijem? Drobit se je ne sme, ampak ce se tudi po pol lahko pije, pomoje bi lahko si prepolovila.. Nimam ravno rada pitja tablet.. Mi dela tezave..pa raje si olajsam.. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 10:02:50   
Mariposa08
Naty tudi jaz upam da bo z dedkom vse v redu ! To je potem bila možganska kap ? Joj res je to grozno , kako hitro te bolezen lahko doleti , držim pesti da se bo stanje izboljšalo . 

Abracadabraa lahko daš tbl na pol in vzameš obe polovičke tbl. Če se ne motim ima clomid zarezo na sredini to pomeni da se lahko prepolovi . Nič se ne sekiraj , učinek ne bo nič manjši zaradi tega . A si M že dobila ? Jaz sem danes že malo bolje kar se M tiče , drugače pa nič kaj ne upam ta mesec , za december bomo pa še vidli . Bi bilo prav hecno če bi ravno v zadnjem mesecu leta uspelo .

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 10:31:27   
Aleksandra91
Naty tudi jaz upam, da se bo vse dobro izteklo!

Kako ste drugače punce? Jaz sem z vsakim dnem bolj prepričana, da ne bo nič iz tega in da me M samo heca.. in to zelo user posted image Ker nimam nobenega znaka, ker zdaj bi pa že moralo se tudi kaj druga pokazati, ne le izostanek M in neke boleče prsi...

Ella danes si imela/imaš pregled, kaj si izvedela, je kaj pozitivnih novičk?


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 11:16:48   
abracadabraa
Mariposa, hvala za pomoc.
Sicer pa ja, M je tu. Je danes zjutraj prisla zaprav. Krci spet grozni, pa extra hitra prebava, da malo olepsam :D pac, razocaranje je, ampak ni hudo, je bilo pricakovati... Samo da minejo te bolecine

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 11:30:25   
Mariposa08
Abracadabraa žal mi je , da je M prišla , vem kako ti je , jaz sem še zdaj čisto razočarana , ampak nimam kej . Upam da bo s clomidom kaj bolje , da se le prime :) probaj clomid vsak dan ko boš pila ob isti uri ga vzeti , baje je učinek boljši, učinkovitejši , vsaj tako pravijo :) 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 14:08:20   
abracadabraa
Ja res.. Nimamo kaj.. Vec kot se trudit.. Nic, pogumno naprej.Hvala za nasvete res! To s polovico nisem bila sigurna da ne bi kaj narobe bilo.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 19:10:26   
Ella221118
Naty ojoj, žal mi je za dedka user posted image . Tudi od mojega fanta dedek nas je žal zapustil par mesecev nazaj. Upam, da bo pri vas vse ok!
Sem pa ok drugače, nisem več razočarana, nima smisla. M je že skoraj konec, tako, da pozitivno v nov krog. Sedmi je to zdaj od splava.

Sem bila danes pri ginek.. mi je naredila ultrazvok in je bilo vse ok. Sluznica lepo stanjšana in nobenih miomov ali karkoli podobnega. Tako, da je bil njen zaključek, da trenutno nima smisla karkoli naprej gledat oz. je samo rekla naj se trudiva še naprej. Sem vprašala glede progesterona, pa je rekla, da če se sluznica tako lepo stanjša, to pomeni da je progesteron ok. Upam torej, da to pomeni, da je vse ok in je treba samo dati času čas user posted image . Želim si samo še, da bi lahko izključili endometriozo.

Abracadabra, žal mi je za m. Upam, da vseeno gledaš pozitivno naprej, sploh ker imaš pomoč v naslednjem ciklu in posledično tudi večje možnostiuser posted image . Želim ti, da čimprej minejo bolečine in nasploh m.

Aleksandra, za tebe sem pa prav na trnih, kaj se bo zgodilo, mislim, da bi kar vse tukaj rabile malo vzpodbude in bi bilo super če bi nam sporočila dobre novičke v pon! In pa tudi razumem, zakaj se težko pripraviš, da bi naredila še doma kakšen test, živčki so verjetno na vrhuncu. Znaki pa mislim, da ni nujno, da bi že bili kakšni drugi.. Koliko bi sploh bila zdaj že noseča če bi bilo to to? Mogoče ti pa tokrat psiha odganja znake, kaj pa veš..

Aja, ginek mi je še priporočila uporabo ovulacijskih testov, imate kaj izkušenj z njimi? Katere vzet?

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 19:44:32   
Lillyy
Ojla punceee!Naty, žal mi je za fantovega dedka ... Držim pesti da se vse najlepše izteče! 😀 Ti si me tudi spraševala kdaj ne pričakujem M. Konec prihodnjega tedna. Ravno nekje v nedeljo upam da ne pride. Prej sem bila nekaj jokava, mi je moj rekel če imam že PMS. Me je zbodlo huje kot bi mi ne vem kaj rekel.Abracadabra, žal mi je za M ... Kar glavo pokonci. Bo clomid pomagal naslednji krog in zagotovo bo 😀 Mariposa, upam da se dobro držiš 😀 Ella, super novice od G. G se zagotovo spozna in če je tako videla, potem tako drži. 😀 Moraš zaupat. O teste sva midve z Mariposo naročali iz plodnost.si ali .net in jih veliko dobiš dosti poceni. Jaz jih imam še vedno polno in koliko imam jaz izkušnje so ok. V DMu in lekarni so ful dragi ... Jaz vem da sem dala za 25 O testov in 3 nosečniske 15 eur. Poglej malo 😀 Se pa tudi jaz strinjam, da bi bila super spodbuda, da kateri uspe. Aleksandra, računamo nate. Se pa v vsakem primeru ne rabiš sekirat, če nimaš znakov. Nekatere jih šele v npr. 5.,6. tednu dobijo ali celo kasneje.Midva sva danes z mojim šla gledat eno stanovanje in ga bova vzela. Sicer je spet najem, ampak je veliko bolje. Bo pa spet kar stresno, ampak sem vesela :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 20:25:30   
Ella221118
Lilly o super, hvala za to stran. user posted image Pa so se vama zdeli zanesljivi ti testi? Koliko jih načeloma porabiš v enem ciklu?
In pa čestitam za stanovanje! user posted image

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 20:42:34   
Mariposa08
Lillyy čestitam za stanovanje ! To bosta v Brezovici vzela kot sta bila zdaj ? Super, sej ni važno če je najem, če sta 2 je vseeno lažje ker si stroške razdelita :) samo da ne bo plesni :) sem malo bolje , drugega mi tako ne preostane , probam se malo zamotit , na vsake toliko časa mi kakšne par solzic zlije na obraz potem pa sem spet boljše. 


Ella meni si se ti O testi iz plodnost.si zdeli kar dobri ,O so mi zaznali , je pa bolje , da si jih vzameš kar veliko. Jaz sem jih vzela samo 5 pa je bilo mejčken premalo za en cikel :)Super za pregled, samo da je vse ok, psiha nam preveč dela pa potem gre vse narobe :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.11.2018 21:23:29   
naty1989
Mariposa08, ja možganska kap je bila. Je baje zdaj kr ok že, govori normalno, ve za vse kdo je...spomin tudi ima. Ja upajmo da bo vse ok, ampak je hudič, ko se to zna ponovit. Pa vratne žile ima zamašene. 

Žal mi je za M pri obeh mariposa08 in abracadabra. Ja nimamo kaj, moramo it naprej kljub M. Čeprav nam ni glih fajn to, samo že mora tako bit. Življenje že ve zakaj je tako. Sej bo abracadabra, ta cikluc že vzameš clomid ne? No upajmo da se kaj prime, da bi bilo uspešno, je že čas. 

Ti mariposa08 pa ne jemlješ več clomida ne? 

Aleksandra91

Hja ni rečemo, da bi mogla imet znake, marsikera ko zanosi jih nima, samo M ne dobi. Mogoče se pa še ni razvilo toliko. 

Lilly

Čestitam za stanovanje, pa veliko lepih trenutkov v njem. Verjamem, da ti ni bilo vseeno za to, ko ti je fant rekel, če imaš pms. Najbrž ni mislil slabo, ampak se je samo spozabil da delata na otroku in ti hočeš vse drugo samo pms ne. Ampak ne se sekirat, moški so moški, pač nekaj bleknejo pa še sami ne vejo kaj,haha. Oni to drugače dojemajo, bolj na izi, jih ne skrbi, bo ko bo.

Ella

No super, da je vse ok. Najbrž je res potreben samo čas, da telo spet sprejme oz.se pripravi na nekaj velikega. Mogoče po tem kar je bilo rabi malo več časa da vse predela. Pa sej veš kako je vsak mesec tudi ni enak, ne more bit vsak mesec uspešen, rado se kaj zalomi. Pač tisti trenutek, ko se vse poklapa je na vsake toliko časa, ne gre vedno. Samo vztrajat in vztrajat, pa bo 1x.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.11.2018 16:43:26   
Aleksandra91
Hmm.. ne vem koliko... zadnjo M sem imela 26.9., ampak glede na to, da se 30.10. na pregledu ni videlo nic plus bhcg 11, je veliki vprasanje, ce je do oploditve sploh prislo oz. ce je bila kasnejsa vgnezditev... je pa zdaj ze 40 dan po prvem dnevu zadnje M.... Jaz vseeno mislim, da ce bi kaj bilo na tem, da nek znak bi moral biti... vsaj lulanje ali utrujenost ali kovinski okus? No pa nic ni.. vrjetno sr je kaksna cista naredila iz tega folikla in to zavira M :/

Me je pa vceraj ful drzalo, da bi test naredila, ampak ga nisem, ker me je bilo strah..  no pa saj bom ze jutri zvedela kaj je... me je pa vceraj pozno zvecer spet zacelo bolet, kot krc, ki ne popusti in se danes celo dopoldne... zdaj je pa malo boljse.

Pri vas kaj novega? Jutri pa spet nov delovni dan.. bi se pasalo biti doma :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.11.2018 17:52:02   
Lillyy
Držimo pesti zate Aleksandra jutri! 😀 Morda pa boš presenečena.Jaz pa slabe volje cel dan, se mi spet nekaj kuha spodaj. Očitno spet vnetje in sem res že prav obupana, ker sploh ne vem več kaj naj naredim. Delam res vse po pravilih pa kar spet. Upam da se bo uredilo samo z Gynophilusom brez Canestena. Oh, sem mogla dat malo ven iz sebe ... 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.11.2018 18:41:41   
naty1989
Akeksandra91

Hm, naše telo je pravo čudo, tu nikoli ne veš. Možno je vse, si verjetno prva ki je tako dolgo brez M, mislim da še tu nobena ni bila tako dolgo brez? Če se ne motim. No razn če so drugače že neredne M. 

Kaj pa kake krvavitve ali rjavega izcedka pa ni bilo vmes? Res je zanimivo to. No jutri boš vedela kako pa kaj. Upajmo da boš kaj izvedela, da nevjo še kr nič konkretnega vedeli. 

Lilly

Ah ne spet vnetje? Upajmo da ga ne bo. Mogoče je kaj drugega. Res imaš že smolo letos, al je tako leto ali kaj. Upajmo da bo drugo leto boljše. Kaj pa selila se boš že letos? Boš pa imela dela s tem, super se boš zamotila. Midva ko sma se selila sva celi mesec rihtala stanovanje, čez teden kolko se je dalo po službi, pa še vozit sem in nazaj domov, po vikendah pa cele dneve. Je bilo kar naporno. Meli smo še težave, ko smo štrihali, ker so bile žive barve pa smo mogli 4,5 štrihat...pa še ogromno vsega dela pride preden si fetik. Potem še treba kako pohištvo naročit, pa po njega it, gor znosit, pa da ne govorim koliko cot in vsega je treba selit, ah. Hvala bogu, da sem mimo tega 😊. Ampak sej bo, vse bo 1x. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.11.2018 20:44:14   
Aleksandra91
Lily upam da se vnetje ne razvije!! Drugace pa kar uporabljaj Gynophilus.. skodilo ne bo, bodo dobile bakterije malo podpore :)

Naty do sedaj sem imela ze 5 let (ko ne jem vec tabletk) redne M na 27, max 28 dni.. Tako da tale izostanek.. ne vem.. nic ni bilo obarvanega izcedka, imam pa ves cas bel izcedek... Ajajaj, saj jutri takle cas bom ze vedla kaj je... ma mora mi zdaj ze povedati.. ne more reci da ne ve!!

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.11.2018 21:38:19   
abracadabraa
Lilly, drzim pesti da se ti spet ne ponovi vnejte! ://

Aleksandra, zate pa upam da bo jutri vse dobro in izves kaj lepega na pregledu!! In vsa cas_t da si zdrzala brez naredit test. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 9:46:49   
Ella221118
Aleksandra, stiskamo pesti! V vsakem primeru boš vsaj vedela, kaj se dogaja. Ta nevednost je najhujša se mi zdi user posted image

Lily upam, da se čimprej pozdravi to vnetje.. verjamem da ni prijetno. user posted image

Jaz sem si pa naročila zdaj tiste teste iz plodnost.si, tako, da upam da pridejo čimprej. user posted image Sem imela že včeraj zvečer malo izcedka, tako da za vikend nekje že pričakujem O. user posted image

Grem pa še v četrtek verjetno na obisk k enemu bioenergetiku.. je prišlo to tako po naključju, da gre sodelavec in sem se povabila zraven user posted image . Sem brala malo po forumih, da je nekaterim uspelo tudi na tak način. Ne vem sicer koliko verjamem, ker še nimam izkušenj s tem, ampak mi je pa zanimivo in bi rada sprobala. A je že bila mogoče katera od vas? user posted image

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 13:59:50   
abracadabraa
Ella.. Jaz nisem se nikoli bila... Me pa vsake toliko zamika da bi sla.. Ceprav nevem, malo sem skepticna glede teh zadev.. No, ampak itak si pripravljen poizkusit vse na koncu.. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 14:34:00   
naty1989
Ella221118

Ti si že po M ne? Aha že pričakuješ O, ja seveda ti imaš kr kratke cikluse ne? Pa O bolj hitri pride :)

Tudi jaz sem že slišala, da bioenergetik pomaga pri tem, da lažje zanosiš. Ne vem če ti neke blokade lahko razbije. Lahko da res pomaga, lahko pa je v psihi tudi, ker če ti greš k njemu in ti pomaga, potem si avtomatsko bolj mirna in prepričana, da bo potem šlo in je mogoče v tem finta. Mogoče ne toliko v bioenergiji, ampak v sproščenosti, no kaj pa vem mogoče. Vse je možno :).


Jaz še nisem bila nikoli tam, je pa res da nikoli ne rečem, mogoče pa kdaj...čeprav raje vidim da tako uspe, po določenem času, ampak brez kakih takih stvari, to pač kar bi vsi radi,haha :). Drugače pa ja, zakaj pa ne, škodit ne more :)



Se morem pa pohvalit punce, danes sem bila pri G, oz. še zaenkrat pri sestri, da sem se naročila za prvi pregled pri G. Bila sem že celo dopoldne napeta, pač mislila sem, da bom mogla povedat seveda kako dolgo že vztrajava in bo potem sestra rekla, da se še more počakat, ker to ni tako hitro...in da bo morila z ne vem kakimi vprašanji...

Ampak poglej ga zlomka, jaz pridem lepo tja, cela taka bolj prestrašena, pač sej ne da bi me bilo strah, ampak tako ni ti glih prijetno pravit, da ti ne rata zanosit tam eni tretji osebi ne. No in je setra bila zelo razumevajoča, čist me je razumela, prijazna, prav presenetila me je, sem prav vesela res. Zanimivo sploh ni vprašala kako dolgo se že trudiva, jaz sem namreč rekla da že nekaj časa, nisem pa povedala točno. Ampak sej bo G še vprašal. Je rekla da lahko že jutri pridem, sploh ni problema, pa sem rekla da raje za v sredo, ker mi ju3 ne znese. Tako da ja držite pesti, v sredo izvem kako je moje stanje kar se tiče zanositve in vsega kar spada zraven. Me že pošteno firbec matra,haha. Pa še najbolj me veseli, ker jaz sem pričakovala, da bo pregled komaj naslednji teden, da imam ta teden idealen, da se vidi kako folikli rastejo, ali sem že blizu O, ali še daleč, ali bo...ker je 14 dan po M, kot sem si želela, da bi imela takrat pregled. In tudi če bo treba kaj vzpodbudit, bom verjetno že naslednji cikel lahko začela najbrž. Sej to tak G takoj vidi ne? No tako da cikli ne grejo brezveze v nič...



(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 18:05:48   
abracadabraa
Oo naty super!! Zelo hitro. In lepo slisat da je bila sestra prijazna.
Jaz sem danes klicala ker bi mogla 14.dan cikla na pregled spet da vidimo kako clomid deluje.ampak imajo ciiiisto vse zasedeno, tako da grem naslednji cikel pac. Jutri pa zacnem s clomidom... 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 18:08:50   
Lillyy
Punce, hvala :) slabše ni ... tako da res upam, da spravim stvar pod kontrolo brez Canestena. Ima pa tudi partner probleme, tako da on je pa na Canestenu. Jutri grem po čaj plahtice. Naj bi zelo pomagal pri vseh ženskih zadevah. Škodit nd more. Se pa tolažim, da je vsaj O mimo in da je mogoče, ampak res mogoče razlog za to vnetje, da bi uspelo. Nočem preveč upat, bi bilo pa vsaj pojasnjeno. Bomo videli. Čez okrog 1 teden jk ne pričakujem. 
Ella, boš ravno do časa dobila testke pred O. Jaz sem k bioenergetiku hodila kot otrok, ker sem stalno kašljala in mi je pomagalo. Ene čajčke in tinkture mi je dal in sem pila. Poročaj kako bo. Je pa kar cena ... se spomnim, da je bilo na tk foro, da on kao dela zastonj, samo čajčki in tk stane. Vreča čaja 20 eur, tinktura 20 eur ... pa še to in to in je 100 eur. No saj boš videla. 
Naty, Mariposa, Abracadabra upam da ste ok :) abracadabra, ti si pravila, da si prehlajena. Upam da se je porihtalo. Naty al katera me je spraševala. Po novem letu se bova najbrž selila. Decembra bi bilo na tesno zaradi poroke. Je pa res polno dela ja, ma je pa fajn :) in pa Naty, super za G! Vidiš, dober začetek. Boš poročala.Abracadabra, kdaj začneš s Clomidom?Mariposa, si že blizu konca z M?
Aleksandra, vsi čakamo novice! 😀😀😀

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 18:14:09   
Aleksandra91
Evo punce moje drage... pa je za mano en tezek dan... diagnoza nosecnost neznane lokacije. Ne morem povedat kaksni obcutki grejo cez glavo / telo, ko nastane tisina...Uglaunem bhcg mi je zrasto na 450, ampak se v maternici nic ne vidi.. oz vidijo nekaj v premeru 1.8cm ampak izgleda kot da je notri tekocina, lahko da se iz tega v naslednjih dneh kaj razvije, obstaja pa sum na imn, pac zaradi tega ker se ne pokaze jasno plus ker imam obcasno bolecine, zato so me obdrzali v bolnici....
Trenutno ne vem kako se naj pocutim.. hkrati zves, da si noseca in hkrati ne vejo kje.... upam da se stvar razvije najlepse mozno!!

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 18:18:38   
Lillyy
Abracadabra, mi ni pokazalo :) ti kar pridni jemlji clomid in boš naslednji mesec že noseča šla h G. :)
Jooon Aleksandra, pošiljam ti en tak veeeeeeelik objem 🤗🤗🤗 drži se in vse ďržimo pesti, da se pikica razvije in da ni IMN. Verjamem, da se bo vse lepo uredilo in ti čestitamo! Bravo, si prva nosečkaaa med nami! 😀😀 poročaj kako boš. Zdaj si prav ostala v bolnici? 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 18:22:23   
abracadabraa
Ojoj aleksandra... Glede na to da neka moznost se je, ker nekaj le vidijo.. Jaz drzim zelo mocno pesti, da se res razvije nekaj najlepsega! Si pa lahko le predstavljam kako ti more bit :( :( en veeeelik objem ti posiljam!!! Pogumno!!! 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?