|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 18:23:06   
abracadabraa
Hehhe lilly, hvala..upajmo :)) 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 20:09:30   
naty1989
Ah aleksandra91 to imaš pa res zapleten primer. Nisem še slišala, da je mogoče kaj takega. No upajmo na najboljše, da se pokaže kaj se že hoče. Držimo pesti. Ja tudi mene zanima, če si prav v bolnici ostala?  Aja kaj pa je imn? 

Lilly

Ja jaz sem vredu, pravzaprav zelo dobro, skoraj bo O, no vsaj jaz mislim da bi naj bila. Pa izvedela bom kako so zadeve pri meni, se bo še dogajalo. Bom poročala ja. Upam da bojo lepe novice 😊. 

Abracadabra

No fino, da boš jemala clomid, bo kr boljši občutek potem. Vsaj večje možnosti bojo. Pa držimo pesti da še uspe.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 20:57:37   
Aleksandra91
Imn je izvenmaternicna nosecnost.. torej zdaj obstaja sum na to, ker se pac nic konkretno ne vidi na UZju in ker me obcasno boli... 

Tako da.. noseca sem po njihovih izracunih (od zadnje M) 5t pa se nekaj dni.. ampak ne vejo kje se nosecnost dogaja, zato sem ostala v bolnici ja.. da ce bo slucajno potrebno, pravi cas porihtajo (lahko poci jajcevod....).

Jaz res molim, da bi bilo vse v redu... to je taka tragikomedija... :/

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 22:04:31   
Rozainmodra
Ojej, mi je žal kar berem. Izven maternična nosečnost res ni šala. Upam, da se kar najbolje uredi! Jaz pa že napeto čakam, kaj bo rekel urolog možu v sredo na pregledu. Če ga tudi ta ne bo resno vzel, potem se mi zdi, da je res konec upanja za nas in novo nosečnost. V primeru, da ga pošlje na poseg in odstranitev ciste, bo itak čakal par mesecev (prej si ne obetam). Potem nekje tri mesece traja, da je spermiogram spet v redu in potem spet... mesecev, da zanosim? Tako, mi je razložila ginekologinja. A če urolog samo z roko zamahne, češ saj ni nič, potem res ne vem kaj še lahko storiva. Je pa po tem kar sem izvedela od ginekologinje, očitno taka mala nenevarna cista pri njem res vzrok za slab spermiogram. A se tej sicer reče variokela, oz.hidrokela? Zasledila sem te izraze, pa ne vem kaj to je?

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 22:17:10   
Rozainmodra
Aleksandra91, a si imela močne bolečine, ali zakaj si morala k zdravniku? Jaz iz prav takšnega razloga nisem želela h ginekologinji prej kot pred devetim tednom. Naročila sem se pri osmih tednih in se izgovorila za termin tam pri deset_ih. V prvi nosečnosti sem se naročila še kasneje in sem imela prvi pregled šele pri dvanajstih tednih :) Opozarjali so, da se pri petih ali šestih tednih ne vidi veliko in je lahko po nepotrebnem lažen preplah, Bognedaj predlagajo celo splav, pa se lahko krepko motijo. Pa tudi sicer sem se takoj odločila, da so prvi tedni nosečnosti samo najini, brez nepotrebnih pregledov, pa kakorkoli bi se že obrnilo. Jasno, če so močne in čudne bolečine je pa treba it, takrat pa najbrž ni vse v redu.

< Sporočilo je popravil Rozainmodra -- 5.11.2018 22:19:48 >

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2018 22:44:04   
naty1989
Aleksandra91

Mh, sem potem pokapirala kaj je imn. Hja res je čudno vse skupaj. No si pa le prva nosečka med nami, tako da vseeno čestitke! Sej boš videla, na koncu se bo obrnilo tako kot treba.

Sem pa brala o tej izven maternični nosečnosti in ni šala, kot je rekla rozainmodra. So kr hude stvari to. Tako da upajmo, da ta sum ovržejo in da gre potem naprej kot treba brez zapletov.

Vso srečo.

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2018 7:21:16   
Aleksandra91
Ja saj lahko, da je prehitro, lahko pa je tisto druga.. nic mi ne morejo reci do jutri, ko mi bojo spet kontrolirali bhcg.. jaz vem, da se tudi pri kateri nosecnici se nic ne vidi v teh tednih (ceprav so vecina ze videli mehurcek, ene celo plodek). 
Drugace pa ja prejsnji torek sem sla G, ker ni bilo M 1 teden, testi negativni in bolecine sem imela na trenutke neznosne... vceraj pa sem imela dogovorjeno kontrolo, da ponovimo bhcg in je prislo do tega... 

Zaskrbljeni s(m)o le zato, ker se nikjer se nic ne pokaze... upam, da se bo... da bo tako kot pravijo slab zacetek, dober konec!!!!

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2018 9:42:33   
naty1989
Ja upajmo da bo skab začetek - dober konec. Ja nič drži se in poročaj kako bo. Si še v bolnici zdaj ne? 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2018 11:11:24   
Ella221118
Naty, ja jaz sem po M in imam malo krajše cikle (26-27dni), tako, da je res kakšen dan hitreje potem vse skupaj user posted image .
Super, da si se dogovorila za pregled oz. da so te tako lepo sprejeli user posted image . Upam samo, da te dejansko pošljejo naprej na preiskave oz. začnejo raziskovat kaj se dogaja in ti ne rečejo da bo še treba počakat do enega leta. Tak občutek sem jaz dobila, ko sem bila zadnjič pri ginek.. bila je na voljo za pogovor in nasvete, ter preverila glede izcedka, ostalo pa da je še treba počakat. Je pa res, da si ti že kar par mesecev bližje enemu letu kot jaz, tako, da držim pesti da grete kar v akcijo user posted image user posted image .

Lily ja pričakujem navite cene hehe, ampak kolikor vem se plača 50€ za pregled, kaj več pa tako ne vem če bi kupovala. Upam bolj v smislu, da mi svetuje katere hrane se izogibat, na kaj bit pozorna, kateri vitamini mi manjkajo mogoče? Bomo videli, poročam vsekakor user posted image . Je pa po priporočilu prijatelja, tako da naj bi bil ok.
Drugače pa me veseli, da nimate kakšnih slabih izkušenj, mogoče pa se res izkaže za koristno user posted image

Aleksandra, sploh ne znam izbrat besed za tvojo situacijo. Res mi je žal, da moraš skozi to in do neke mere razumem, kako se počutiš. Verjamem, da se ti dnevi vlečejo in da imaš v glavi milijon različnih scenarijev. Grozno je bit v položaju nevednosti in katerega se lahko izcimi najbolj čudovita ali pa ena izmed najbolj žalostnih izkušenj v življenju. Res upam, da se čimprej pokažejo rezultati in seveda, da bomo lahko končno z vso pozitivo rekle, da si naša prva srečka nosečka.

Rozainmodra zate pa tudi upam, da vaju vzamejo resno in se vama reši težava čimprej

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2018 15:25:52   
naty1989
Ella221118

Ja, kar hitro sem prišla do G. No zaenkrat, bomo videli kako bo ju3. Ja upajmo, da ne bo treba še čakat, pa sej sem že dokaj blizu, pa ni več take panike. Me pa kr stiska že za ju3, ker izveš dejansko situacijo kako je. Zdaj dokler ne veš si lahko samo misliš, ampak potem pa realnost je pa druga. Zdaj zveš ali so možnosti sploh ali ne, ali sploh je O ali ne in vse nevšečnosti, ali je kaj zamašeno. Ah ali pa še kaj drugega najdejo...mah bo kar bo, 1x tako morem zvedet kako je, drugače če bom še čakala, bo samo še slabše in bom samo mislila, vedela pa še kr ne bom. 

Aleksandra91

Tudi jaz se pridružujem kaj je rekla Ella, da verjamem kako se počutiš. In tudi vrjamem, da boš skozi dala vse to, ker si prava borka. Sej bo, na koncu bo vse ok, boš videla.

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2018 18:56:53   
Lillyy
Aleksandra, še naprej stiskamo pesti zate! 😀😀😀 Vse bo ok!Naty, poročajo jutri ... Držim pesti, da bodo dobre novice. Oh, nekaj sem se hotela komentirat in pozabila, grem brat še enkrat 😀

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2018 19:01:06   
Lillyy
Ajaaa, evo.😀Rozainmodra, držim pesti da vzamejo moža, poročaj kako bo. Jaz se žal ne spoznam na te ciste. Odvisno kakšna je, benigna ali maligna. V vsakem primeru, če bi kaj vplivalo, bodo odstranili in bo ok. Držim pesti, ker vem da se takoj zavleče 😀 Ella, bioenergetik škoditi ne more. Boš povedala kako je. Glede hrane bo zagotovo svetoval 😀 
Jaz spodaj še vedno nisem ok, poskušam sama z vsem mogočim, da ne bi spet zdravila. Mislim da mi je to tudi škodo naredilo, ker je bilo toliko zdravil.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2018 22:14:31   
Rozainmodra
Oh, pri nas ne bo nič novega. Zadnjih 14 dni smo vsi med boleznijo in zdravjem. Prehlad se vleče meni, možu.. on je danes moral k zdravniku, ker je bilo že preveč, skoz po malem vročina, močno kašljanje. No in dobil je diagnozo A tipična pljučnica user posted image v glavnem, počivanje in bolniška. Tako torej odpade jutri tudi pregled pri urologu. Pa bodo šli meseci preden bo spet prišel na vrsto za pregled. Kot bi se vse zarotilo proti meni. Pa že tako je bilo leto obupno naporno. Upam,da se kateri drugi bolje obrne user posted image

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2018 22:29:48   
naty1989
Lilly

Si tako kot jaz ko vse skozi preberem kaj še nisem, potem pa bi rada vsem odpisala v enem postu za vsako nekaj, no vmes pa pozabim kaj sem že prebrala,haha.

Verjamem ja, da bi sama želela odpravit to vnetje, pa da ne bi šla spet po zdravila...ampak včasih noče in noče. Zeza nas to leto že vse skupaj. Pa tokrat je že malo preveč. Mene pa še kr kašelj muči, malo je boljše, ampak se bojim, ko sem bila 2 meseca zapored prehlajena, da še ne bom ki enega ali kar celo zimo po malem. 

Kdaj se že ti poročiš? 

Rozainmodra

Tudi jaz sem že 2x zapored bila prehlajena, imam tudi močen kašelj. Zdaj malo pojenja sicer, ampak se bojim, da me spet ne zahakla. Ne vem, letos je eno prav čudno leto, nimamo neke sreče. Upajmo da bo 2019 boljše 😊.

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.11.2018 14:47:56   
naty1989
Jaz sem rešila moj pregled, sicer ni bilo ultrazvoka, tega imam ju3, ampak samo navaden pregled, ker bi januarja tako bilo 3 leta od kar je vzel bris, tako da je zdaj to naredil. No drugače pa nič posebnega ni bilo, sem pač povedala da se s fantom trudiva za zanositev...in je rekel, da tako imam časa, ker je zdaj leta 2016 bila meja pri ženskah v letih 28,5, ko so 1x zanosile, zdaj pa se ta meja še povečuje in da še imam čas do 32,33 leta. No evo in sem že mislila, da ne bo nič z ultrazvokom, ki sem se tako pripravljala na njega,haha. Pa je vseeno reko za ju3, pa še za naslednji četrtek 1x, potem pa posvet pri njemu. Ker ultrazvoke dela drug, so pa samo ob četrtkih. No tako, da ju3 bom že vedela pri čem približno sem, tako da držite pesti, da bi le bilo vse ok. No v mejah normale :).


Kako ste kaj ostale, kaj novega?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.11.2018 17:34:33   
Lillyy
Naty, decembra se poročim in pa fino za ginekologa, si zdaj malo pomirjena in pa saj ima prav, je še čas 😀 poročaj kaj bo pokazal UZ.Pri meni nič posebnega, še vedno se borim sama z vnetjem ... če dobim M, bo upam da šlo z M stran, čeprav upam da je ne dobim in imam vnetje, ker sem noseča ... špekulacije ... ne ne, nič preveč ne upam, da je uspelo. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.11.2018 21:00:17   
naty1989
Ja tak je čas to je res. Samo sej veš ko si želiš, bi želel da bi bilo prej kot pa da kar čakaš in čakaš. Ampak ok, do nekega doglednega časa še vse gre. 

Aha a misliš, da bi bilo vnetje zaradi zanositve? Uh to pa bo bolj težko. No mogoče že je, ampak ne vem. So samo špekulacije in pa naše želje bolj. Za vikend bi naj bila M ne? No nepričakovana. Bom sporočila ja.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.11.2018 21:12:27   
abracadabraa
Naty, lepo da si opravila pregled in super za jutrisnji ultrazvok, obvezno nam javi :)
Mi je pa to malo smotano.. Da rece ja imate se cas, sej ta meja se pomika naprej.. Zakaj bi mogli vsi gledat povprecje, ce si clovek zeli npr.pri 24ih otroka, pa po 1letu ne uspe.. Ne mores rect ne se sekirat, vsako leto starejsi imajo otroke ipd.. Kaj mene briga za druge.. Vsak ve zase.. Ne vem tile zdravniki vcasih prav mimo ustrelijo z odgovori.. Moje mnenje pac... 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.11.2018 22:44:33   
naty1989
Ja v bistvu nas hočejo malo potolažit, da se nam še ne mudi, ker smo še mlade. Ali pa da to mislimo, da še tak imamo nekaj časa in bo potem prej, sej veš sprostitev, pa da si ne prizadevaš to tako močno za to. Da vmes še kaj drugega narediš, se še čemu drugemu posvetiš...ker je rekel nekaj v tem smislu, da lahko še kaj drugega naredim, ne vem kaj si pač sama želim, npr: doštudiram do konca ali naredim kak tečaj, si najdem službo...( pravim take na splošne primere, to že vse mam, ampak če npr.ne bi tega imela ), pa je mogoče potem prej vse skupaj. Tako da se ne oziraš preveč na to, da bi ti bil to glavni cilj. Sej ti je, ampak ja nekje v bližnji prihodnosti ko bo bog dal,haha.No to je v primeru, če je vse ok. No bom vzela to kot dobro, vrjamem da je še čas, da ni kar takoj, kot bi mi želeli...

Mogoče pa to pravijo zato, ker so drugi časi, ker se malo starejši odločimo za otroke in potem traja malo dlje da rata. Da bi nekako razumeli svoje telo, da rabi ta svoj čas. Nekaj v tem smislu si jaz razlagam. 

Je pa res, da se plodnost zmanjšuje po 30 - em letu, ampak mislim da še vseeno gre skozi, samo vztrajni moramo bit.

Ti že jemlješ clomid? 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.11.2018 22:52:27   
naty1989
Ja sej meni je tud vseeno za druge, pač kak kdo hoče, eni tako, drugi drugače. Na koncu je vsak sam svoje sreče kovač. Vsak par no po večini pa tako mora določeno obdobje neuspelih poskusov skozi dat. Eni več, eni manj, da pridejo do tistega glavnega cilja. Tako da bilo kdaj začneš moraš nekaj skozi dat, se potrudit...pa ti potem uspe. Kak je pač komu namenjeno ne.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 13:22:54   
abracadabraa
Hja, mogoce to recejo, da je pol ti pri srcu lazje, ampak..mene ne bi potolazilo to.. Niti najmanj.. Ko sem sama bila na rednem pregledu, sigurno 3leta nazaj lahko tudi 4, je sam G rekel, pocasi bo treba kaj o otrokih zacet razmisljat, pa ne ker bi bila stara, ampak ker ko se odlocis lahko da ne uspe in sledi zdravljenje in se vse zavlece.. Pa kljub temu da sem bila zdrava ni bilo nic narobe.. No ko da bi mi prihodnost bral na koncu... Ha...


Ja sem 2dni ze na clomidu res je.. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 13:47:55   
Lillyy
Abracadabra, to pomoje že kar stalnica G vsaki po 25 reče, češ da ne bo slučajno katera rekla, da ni vedla, da imaš lahko tudi probleme.Clomid bo zdaj zihr naredil svoje :)Kako ste ostale? Mariposa, tebe ni nič brat.Aleksandra, kako je?Naty, poročaj o ultrazvoku 😀 Ella, Rozainmodra, KitKat? Kaj novega? 😀
Pri meni nič posebnega, čutim ne nič, da bi morda uspelo in nočem nič preveč upat ... 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 13:50:04   
Lillyy
Rozainmodra, sem pozabila napisat, da držim pesti, da se tvoj dragi čim prej pozdravi in pa da morda kdo odpove, da bosta hitro spet na vrsti. Kako je pa samoplačniško? Je zelo drago? Tisto si hitro zagotovo 😀

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 13:59:27   
abracadabraa
Lilly, stiskam pesti, da je le uspelo <3 se bo ja koncno kateri sreca nasmehnila se letos! 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2018 14:07:45   
naty1989
Še čakam, 14:15 imam uro, pa najbrž se še bo kaj zavleklo...

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 let čakanja na otroka: Zgodba, ki me ne ...
Povedala vam bom nekaj zelo intimnega ... In bolečega. Sedem let sem se spopadala s svojo žalostjo, pustila je posledice...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)


Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!