|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 21:45:42   
Rozainmodra
Ojla. Ja, očitno res ni bilo težko uganit :) imamo fantka in punčko. :) Prvega smo kar nekaj časa čakali, hči se je zelo hitro najavila, no zdaj pa spet čakamo. Sem pa v tole vašo temo padla, ker me je zmotil prvi naslov želimo si novega družinskega člana. Ali nekaj takega. Šele potem sem videla, da se pogovarjate o prvi zanositvi. Da ste vse še brez otrok. Je pa vseeno lepo prebrati, da imate cilj. Načrte. Da verjamete vanje in ne obupate. Tudi jaz še nisem, čeprav predvidevam, da sem po letih malce starejša od vas. Je pa v našem vrtcu kar nekaj še precej starejših staršev 40+, ki imajo, prav tako majhne otroke. Pa se mi zdi, da so dobri starši. In ko ti otrok stopi na živec je enako težko pri dvajsetih ali pa štiridesetih. :D no zdaj sem malo zašla s teme. :) hočem samo reči, da nikdar obupat. Tisti dan ali dva v mesecu, ko pride obisk, nam je vsem dovoljeno, da se smilimo same sebi. :) potem pa z upanjem naprej.

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.10.2018 22:33:26   
naty1989
Ja zanimivo Aleksandra91 kaj vse se še bo zgodilo do naših tako pričakovanih zanositev. Aja za folikel pa bog ve zakaj se je tam znašel, zdaj lahko da je O bila kasneje pa je zrastel koliko je, pa se potem ni več razvijal. Ali pa malo čudno, da ko si imela ti predvideno M, to je bilo 23.10, da je potem čeprav ni bilo M začel rast in je do zdaj že toliko zrastel,haha. Malo smešno sicer, ampak v našem telesu je vse možno. 

No sej boš vse zvedela kako in kaj. Bo mogoče bolj jasno v pon. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 8:55:42   
Lillyy
Punce, je katero slučajno obiskala M? Sem jaz skoraj bolj na trnih kot ve ... Držim pesti, da ste še vse brez 😀😀 Rozainmodra, tudi jaz videvam kar veliko takih 40+ staršev in to danes ni nič nenavadnega. Tako da glede tega se nihče več ne sekira. Problem z leti je samo večja možnost za razvojne nepravilnosti, če gre za prvega otroka in pa pač telo je že nekoliko manj prožno. Je pa odvisno od posameznika do posameznika 😀

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 9:52:46   
Mariposa08
Rozainmodra koliko pa si stara , če ni skrivnost :) ? Poznam tusi jaz par takih ki so pri 40+ prvič postali starši , meni se to ne zdi čisto nič spornega , otroke imaš takrat ko si pripravljen jih imeti in s pravo osebo. Pač eni prej , eni kasneje , važno da je :) Potem delaš v vrtcu ? Kako lepo , si obdana s samimi malimi sončki :))  pa še dva sončka imaš domain navijamo še za tretjega sončka da se vam čimprej pridruži :)
Glede te teme , se je odprla 10 let nazaj , mi smo jo sedaj po 10 letih zopet oživele :) možno da so te punce , ki do takrat bile aktivne tu na tej temi, že imele kakšnega otročka pa so si želele še kakšnega in zato pod tisto temo želimo si novega člana , kaj pa vem . 


Lillyy jaz še vedno čakam M , nevem kaj naj pričakujem ? Skos sanjam da jokam in jokam in vse slabo kar naj bi pomenilo da bom nekaj zelo vesela in srečna pa nevem od kod haha . Glede stanovanja pa super, upam da spbita to stanovanje, vem kako težko je včasih sobiti stanovanje tudi za najem , še posebej ko je stanovanje cenovno ugodno in malo lepše opremljeno že vsi v naprej ponujajo denar , živčna vojna je včasih s temi stanovanji, držim pesti da dobita to stanovsnje ker plesni znajo biti pa res zafrknjene .

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 10:09:40   
naty1989
Abracadabra

Hja mene je kr oboje obiskalo prejšnji teden, prvo M in nato še prehlad. Ne vem letos je neko čudno leto, sami prehladi, pa še zime ni bilo. Kaj še bo. Mogoče je pa pretoplo za ta čas. 

In kako ste kaj punce? Uživate doma? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 10:24:19   
naty1989
Rozainmodra

Ja seveda še nismo obupale, zdaj pa sploh ne, ko smo vedno bližje ( vsaj upam ). No samo če pomislim, da bi mogla čakat še kako leto ali več na zanositev od zdaj naprej, ne vem me kar malo mine upanje. Ah bog ne daj, ne želim niti razmišljati o tem. 

Tudi jaz sem zdaj pogledala pa je res tema želimo si novega družinskega člana, potem pa še noseča vsak mesec znova. Izgleda da je od prej še tak naslov ostal izpred 10 let. No sej dejansko je da si želimo novega člana, zdaj smo v dvojicah in bi radi bili v trojicah,haha. Naslov noseča vsak mesec znova pa tak zmaga, pro vseh naših znakih pred M si res že mislim, da si zanosil, pa je vse šlo in to vsak mesec,haha. Da se malo pohecam. 

Res je, veliko je starejših 40 + ki so starši. Ampak tako je. Otrok je takrat prišel in ne moremo nič. Sej mi smo hoteli, da bi bilo prej, ampak žal ni vedno po naše. No tudi jaz nisem več tako mlada, no ne vem koliko si ti, ampak tudi jaz grem naglo proti 30 - ki. Je že pred vrati,haha. Še 4 mesece. In žal so to glih takšna malo prelomna leta, ko moraš kar čakati na zanositev. In bit kar potrpežljiv, vztrajen, tudi trmast pa imet en velik koš upanja, da bo le uspelo kmalu. Ja je pa na trenutke kar težko ja, si včasih že mislim, da nikoli ne bo nič. No ampak sej pravim, manj razmišljaš o tem, boljše je.

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 10:37:25   
abracadabraa
Ja res je, danes je itak vse drugace kot pred 20, 30leti.. Ta starost se vedno bolj premika na 30+.. Pa nic narobe.. Tempo zivljenja je tak da tako nanese. Vazno da se ti pocutis dobro s sabo, pa naj bo da si stars pri 20ih ali pri 40ih.

Mariposa, imas namen v kratkem test ponovit? Imas kakega doma na zalogi? Mene, ceprav imam 2dni do M, me prime da bi kar test naredila pa da vidik da je negativen pa niti da ne sanjam in fantaziram. No saj ga nimam doma testa ce ne bi verjetno ze :P

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 10:44:59   
Mariposa08
Abracadabraa sem že 3 teste zapravila, dva pred M in enega na dan ko naj bi M prišla, vsi negativni tako da bom zdaj počakala na M, verjetno bo kmalu prišla kaj pa vem. Vse znake imam skos enake in mevem več kaj je to , ta M se zelo grdo igra z mano očitno. Ja sej ko imaš teste potem te mika da bi naredil test hehe , imam še 2 testa tako da jih bom prišparala če jih bom rabila :) 


Naty jaz sem tako kot sem bila včeraj v pričakovanju M , samo odštevam kdaj bo M prišla , upam da čimprej da opravim že s to M in da grem v nov cikel zopet polno upanja ali pa tudi ne . Kako si ti ? Že lepo slončkaš :) ?

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 11:15:57   
abracadabraa
Aja no ce si ze 3 je boljse res pocakat..  Res nas heca ta M. Prav nore nas bo naredila se mi zdi ://

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 12:10:34   
Aleksandra91
Mariposa upam, da se M ne prikaze!!! 
Mene tudi danes spet malo prsi bolijo, ampak res cisto malo... 
Kaki je pa lep dan danes :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 12:10:47   
Mariposa08
Jaz ne vem kaj je s to M, spodaj me špika in tišči, prsa polna ampak komaj kaj da kje bolijo na dotik ,znorela bom . Res nas bo ta M še zmešane naredila . Naj pride če že mora , ne pa tako da me heca . No pa je vsaj sonček posijal tako da bom šla malo na sprehod , se bom malo zamotila :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 12:13:29   
Mariposa08
Aleksandra kje te pa najbolj bolimo prsa ? Mene spodaj in nad bradavičkami , ko se zatipam ne znam opisat se peov čuti da so zatečena ampak bolijo pa za eno figo , malo na otip tako pa jih niti ne čutim da jih imam . M še ni , spodaj me tišči , keiž boli ni da ni , sem že tako živčna da nevem kaj naj si mislim. Kako si ti danes ? Ja res je lepo vreme , bomo šli malo na sprehod ps bo bolje :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 13:18:36   
Aleksandra91
Mariposa mene tudi bolijo malo nad bradavickami in okoli bradavick.. zile pa vidim danes kar lepo :) pa v krizu tudi cutim neko tezo.. vsake toliko pa cutim tudi nek pritisk spodaj. Skrbi me, res me skrbi kaj bo v ponedeljek... nekako nimam prevelikih pricakovanj... saj vem da ne smem mislit na to, ampak mi gre to ves cas po glavi.. kaj ce ni nic, kaj ce bo imn, kaj ce... :/

Drzum pesti se naprej, da M ne pride!!!! :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 13:23:03   
Mariposa08
Aleksandra ti imaš nekako enake znake kot jaz , ja tudi meni se žile lepo vidijo :) vidiš potem pa sploh ne vem več kaj naj si mislim ali bo M ali ne bo ali kaj je več ne vem. Če jo zdaj za praznike ne dobim se v petek naročim za v pon obvezno pri G ker to me samo matra in sem potem še bolj napsihirana od vsega . Ko bi vsaj vedela kaj se dogaja joj . Verjamem da te skrbi za v pon kako bo, držim pesti da vseeno uspe  :) če bi bila imn , bi verjetno na uz se videlo , vsaj predvidevam nevem. Ne misli na najslabše , moramo upati še naprej :)

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 17:14:26   
Aleksandra91
Ja ce bi bilo kaj bi se na UZju videlo.. to se ni pa nikjer videlo nic, da bi bilo kej vgnezdeno, ravno zato imam slab obcutek, da bom v ponedeljek razocarana.. ker realno, da je vrednost 11 pa toliko od M.. ne vem no :)

Ze kaj novega, kako se pocutis, upam, da cel teden zamudi M, ce ne se vec :)

Kako ste ostale?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 18:18:48   
Mariposa08
Počutim se enkako , mogoče imam malo več izcedka , ostalo je pa vse enako . Nevem več kaj naj si mislim, a ho M ali ne bo. Kako me to psihira , pa še prazniki jaz sr bom pa sredi žal jutri spraševala ali sem dpbila M ali ne ob vsakem izcedku ki ga bom imela. Že danes sem tako na sprehodi mislila da sem že M dobila ker mi je bilo nekako čudno “mokro na hlačkah in doma potem pogledam in samo izcedek . Sama sebe bom naredila zmešano :) 


Ja res je da bi lahko se videlo nekaj , nevem počakaj do ponedeljka , upam da se vse izteče dobro :) 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 19:36:17   
naty1989
Aleksandra91

Ja nikoli ne veš kaj še boš vse zvedela u pon. Pusti se presenetit. Lahko da še ni tolko razvito, je še čist na začetku, kaj pa vem. Ali misliš, da bi teh 11 moglo bit 3x več? Ja ni rečeno no, mogoče se to počasi razvija. Zanimivo edino, da ti ni nič slabo, ali da bi imela kake lušte, ali ti bi kaj smrdelo...ali da bi čutila to. Nek znak najbolj značilen za to. Ni pa nič rečeno, mogoče pa še bo. Tako da res ne moreš nič rečt. 

Mariposa08

Boljše da počakaš M. Ker če delaš teste si še bolj jezna in obupana od vsega. Vsak test te še dodatno prizadene. Vem kako je. Samo včasih te pač matra kaj je, samo kot bi slutil da bo negativen in te še bolj potolče. Jaz imam slabe izkušnje s testi, če je - je -. Ni lahko no, v tistih dneh pred M, upajmo da nam uspe že, da bi teh groznih dni že bilo 1x fertik. Tak pa tak ne vemo laj še bo. Da še le ne bi bilo kaj hujšega. Žal smo v tem začaran krogu in izstopit tud ne moremo kat tako, ker potem pa res ne bomo imele nič. Druga ni kot vztrajat in vztrajat...
Tako da bo boljše boš videla, ko boš te dni dala skoz. Boš kot nova spet😊. Pač po M, če jo dobiš, drugače pa boš še boljše 😋. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 20:50:03   
Mariposa08
Naty drugega kot da čakam na M ali na to kaj ho mi ne preostane. Neke izcedke imam ampak kaj je to res nevem . Bomo vidli do česa bo prišlo , nimam kej treba je bit potrpežljiv in počakati . 
Kako si ti ? Evo začelo se ti je 10 cik upam da bo uspešen :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 22:03:51   
naty1989
Mariposa08

Ja drugega kot čakat tako ni. Kateri dam pa že si po M? Jaz sem pred M tudi imela te izcedke, verjetno nekaj takega kot imaš ti. Jih imam ponavadi, pa enako ko sem mislila da se je že M vlila sem hitro šla na wc, ampak še ni bilo. No potem pa sem en dan imela filing da je to to, da zdaj pa je M in sem šla pogledat in evo prišla je. 

Drugače pa sem čist ok ja. Hja 10.krog že, sem prav vesela da sem že tu. Čeprav nimam za zdaj ta krog nobenih pričakovanj, imam še upanje da bom prišla do tega slavnega leta, ko bom lahko kaj konkretno rekla. Za zdaj še pa počakajmo malo, še ni tisti pravi čas. Ne bom zaenkrat še panike delala, če še ni. Bo že, nekje me že čaka.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.10.2018 22:27:44   
Rozainmodra
Ojla. Ne, ne delam v vrtcu. :) A smo z vrtcem zelo zadovoljni in je postal "naš". Imam pa doma otroški vrtec: dva svoja, dva nečaka in nečakinjo. Od desetih mesecev do šest let. :) je pestro. Prvič sem rodila pri 31-tih. Sin bo star čez dobra dva meseca šest let. Da bi bilo več možnosti za kakšno napako pri otrocih starejših staršev? Kaj pa vem, jaz mislim, da je to bolj teorija. Na žalost so ss lahko kadarkoli, v katerikoli starosti. Otrok, rojen s prirojeno napako tudi. Davnov sindrom.. ne vem, jaz staršev z otroki s tem sindromom ne poznam. Pa imamo tudi v širši družini nekaj staršev, ki so imeli kasneje otroke. Jaz bi imela otroke veliko prej, a sem bila stara že skoraj 28 let, mož pa še malce starejši, ko sva se prvič srečala in spoznala. Potem sva po poroki čakala še eno leto na prvega preden se je najavil in sem že bila na 30+ :) mi pa ni nič žal, očitno je tako moralo biti. Samo hvaležna sem za družino. Vesela bom, če bo še kakšen. Je pa čakanje veliko lažje, ko že imaš kakšnega.

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 7:57:35   
Lillyy
Rozainmodra, te nisem želela nič prestrašit, se ti opravičujem. Jaz poklicno poznam vse sindrome in motnje in tudi dejavnike tveganja. Se pa strinjam, da se pojavljajo v vseh starostih, ker vplivajo tudi druge stvari. Naprej pa ne bom razpredala, ker nismo tukaj, da vas strašim 😀Je pa super, da si obkrožena s toliko otročki, polno veselja pri hiši 😀😀 boš imela pa vseeno ravno super razliko, če je sin 6. Ti bosta lahko že kaj pomagala pri tretjem 😎 Kako ste ostale, upam da vse še brez M? 😀

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 9:36:32   
Mariposa08
Rozainmodra , tudi jaz sem si vedno mlada želela imeti otroke in to veliko otrok. Čeprav je prava želja po otroku prišla šele pri mojih 27 letih ,če bi se v prvo izšlo bi bila mama že pri 28, tako pa zdaj če bo vse po sreči kmalu , bom pa pri 31 če uspe , kar pa se mi zdi vseeno še zelo mlado . Sem se prej malo z leti obrrmenjevala , zdaj pa več ne , tako ali tako dosti mlajša zgledam kot sem pa dejansko stara, ljudje mislijo da sem še najstnica če me srečajo, nekateri mi dajo pa komaj 20 let :) sicer pa je vseeno kdaj , samo da uspe , otroci te pa tako ali tako pomladijo :) super za tvoje sončke, uuh imate potem pestro hehe. Kot je rekla Lillyy bojo sinček in hčerkica lahko pomagala pri dojenčku , ko bo ker sta že bolj samostojna. No sin je , hči pa nevem koliko imaš staro ampak saj ni pomembno, važno  je da se imate fajn :)Se pa strinjam, lažje je čakati na otročka če imaš že kakšnega otroka ali dva , tri .


Naty ja upam da bo 10 krog uspešen zate in za vse nas, jaz še čakam M , ponoči me je tako v križu in spodaj bolelo, da sem morala vzeti nekaj proti bolečinam, grozno je bilo in sem šla na wc sem že bila sigurna da je M še vložek sem vzela in NIČ! Samo izcedek mah kr neki. Upam da M pride čim prej , samo da ne bo izostala da bom morala zopet s tbl sprožit M, ker potem se mi vse zavleče , spet bi bili cikli zmešani mah. Amapk če je O bila bi morala tudi M pridet. Zamuja pa že 2 dni, danes je 3 dan ko je ni . 


Lillyy sem enako kot sem bila včeraj, še vedno brez M. No danes bo treba na žale , se vsaj družina malo zbere skupaj in tudi dan hitreje mine. Kako si ti ? :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 17:12:27   
Mariposa08
Jaz sem nek rjav izcedek že dobila tako da je M v prihodu :( očitno ni sreče , ni namenjeno , čakam da se M ulije .Kako ste ostale na tak deževen dan ? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 17:17:13   
naty1989
Rozainmodra

Ja si bila že starejša, ko si spoznala tistega pravega partnerja, no nisi bila stara, ampak nisi več imela 20 let. Potem si se tako hitro odločila za otroka glede na okoliščine. Pač včasih oz.pri nekaterih žal ni tako da bi se vsi spoznali do 25 - ega leta in potem se projekt otrok tudi prestavi pa še traja da ga dobiš in evo si kar hitro 30 in več. Ampak vse ima nek namen, ni to nič takega. Super da se je izteklo kot se je. 

Tudi jaz mislim, da ni važno kolko si star, lahko je vedno vse ok, lahko pa narobe. Mogoče je odvisno od samega para bolj, od moškega in ženske.

Mariposa08

Je kaj boljše že? M še kr ni? Spet nekaj čara ne? No jaz sem bila danes okrog po pokopališčah, tako da sem imela pestro. Dosti grobov je bilo za obiskat pa srečaš še žlahto pa se malo pomeniš...

Je kaj deža tam? Tu je nekaj, zdaj je bolj začelo.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.11.2018 18:51:53   
abracadabraa
Mariposa, a mislis da je M? Lahko, da je samo izcedek... Upam da ni to prava M ://

Jaz vceraj in danes sem bolj pocivala s tem prehladom... 
Ampak ze cutim M.. Me spodaj rahlo boli.. Tako da ce ne ponoci bo pa jutri.. 



(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?