|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 8:17:31   
naty1989
Lolipop

Hja pod stresom smo tako vsi. Pa sploh če imaš toliko vsega kako ne bi bila pod stresom. Saj se ga niti znebiti ne moreš. 
Pa imaš že od vedno težave z neredno M? To je res potem zelo težko zanositi. Že tako če je vse kolikotolikor porihtano je kar težko in traja, ampak še vseeno ne tako zelo dolgo. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 8:18:57   
naty1989
Aja, veselega valentinčka vsem skupaj in veliko lepih rožic 🌹 ⚘.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 9:24:44   
K1234
Babe moram se pohvalit! Tak sem vesela da se smejem do oblakov. Sem bila na UZ in je rekla zdravnica da glede na velikost foliklov je moglo kar fajn pokat. Iiiiinnn. Vsi trije so sli naprej definitiuno je bila O in pa nobene ciste ni. Je rekla potem sestra no zdaj je pa velika moznost za trojcke :D

Mojega danes verjetno nebo domov ko mu to povem. No kakorkoli definitiuno so mi polepsale valentinovo.Zdaj pa samo vprasanje kdaj lahko ze test naredim? 10 12 14 dni po O ce nebo se M?Lep dan vsem!❤❤❤

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 10:41:22   
Dežna
Iii odlicna novica K1234! 😀  res lepo valentinovo 😁 take zadeve me drzijo pokonc ko vidis, da je res vse mogoce !😋 in vse se zgodi ob pravem casu. 

Jaz pa sem bila danes pri fizoterapevtu, ker so mi odkrili hernijo diska 😖 in je rekel, da naj malo pocakam, da zrihtava hernijo potem pa akcija. Ampak glede na to, da delava na bebiki ze lep cas ne vem ali se je smiselno ustavit. Imela bom slaba 2 meseca terapij.  Res pa je, da itak cakava se na partnerjev pregled, tako da se bo itak ze vse skupaj zavleklo 😕
🤞🤞

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 11:16:56   
K1234
Ja res je. Kr zagon ti da naprej ko slisis take novice :) 

Joj zal mi je za tole. Jaz nebi cakala nic in bi bila kar pridna na tvojem mestu.. tako kot si rekla zavlece se vse skupaj :/

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 12:33:58   
Ella221118
K1234 joj supeeer!! user posted image user posted image Zelo zelo zelo držim pesti da se vsaj na eno jajčece prime :D Glede testa pa jaz sem ga prvič naredila 11 dan po O in je bila zelooooo rahla črtica. Res sem jo mogla iskat pod določena svetlobo user posted image . Poskusi zdaj v tem obdobju čim bolj zdravo jest, pa ne pretiravat s kavo :) Da se čim bolj olajša vgnezditev :)


Lilly žal mi je za slab spermiogram :/ Upam da se popravi. Kolikor sem sama takrat brala o tem se da dosti naredit z prehrano in vitamini. Moj je jedel z mano selen in pa cink. Selen je nasploh priporočljiv za povečanje števila semenčec :) Na mene je pa tudi dobro deloval, se mi zdi da so mi tudi lasje ful zrastli ko sem ga jedla, kar sem kar dolgo čakala haha. Škodit ne more uglavnem. Jaz bi zagotovo poskusla na tak način, pa čim manj alkohola ali kakšnega kajenja. Upam, da uspe.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 12:35:59   
Lillyy
K123, supeeer! :) vedno lepo slišat take novice. Imaš vedno točno M? Jaz bi naredila test že po 1 dnevu zamujanja, če imaš vedno točno. Morda pa že prej dobiš kakšen simptom. Smo si različni. Držim pesti!Naty, tudi tebi lepo valentinovo! Lepo da si še z nami, tudi če si nosečka. Tvojim sta že povedala, ali čakata nuhalno? :)Dežna, zoprme te hernije ... jaz bi se na tvojem mestu pozanimala za kakšno terapijo gre. Lahko gre za kakšno zelo agresivno, ki lahko mutageno deluje .... v tem primeru bi res bilo bolje počakati. Je pa res da prvi mesec deluje načelo vse ali nič, sicer imaš ti 2 meseca. Se pa strinjam, da čas gre hitro. Midva sva šla spermiogram pa samoplačniško, je svetovala moja G zaradi moje hormonske terapije. Prideš takoj na vrsto. Vsaj za prvič. Bi isto svetovala tudi tebi, če ti ni škoda tistih par evrov. Kam pa bosta šla? 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 12:40:50   
Lillyy
Ooo Ella, lepo te je brati! Mi je zdaj pokazalo tvoje sporočilo :) kako si ti? Ti si že vsem povedala? Kdaj imaš pregled? :)Hvala za nasvete. Mi še zdaj ni jasno, ker živiva dokaj zdravo. Alkohola pa itak sploh ne in kadi tudi ne. Drug teden pridejo izvidi, upam da ne bo prav čisto porazno. Bo pa res začel jesti kakšne tablete in pa tako ali tako bodo upam da kaj svetovali. Imam namen poklicati tudi svojo G, da malo pogleda izvide. Sem malo bolj optimistična kot začetek tedna in upam da tudi nama uspe. Se pa mož že 2 dni nekaj slabo počuti, najbrž kakšna viroza. Sem pomislila, da je lahlo tudi to vplivalo.Skratka, poročam ;) 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 12:55:10   
Ella221118
Jaz sem ok, nekako vsak dan bolj vesela in optimistična :)) Nekih slabosti ravno nimam, sem pa ves čas zelo utrujena in vsako popoldne spim :) Fajn izgovor za poležavanje user posted image . Zaenkrat ve samo par zelo dobrih prijateljev, doma še nisva povedala. Verjetno bova čez kak mesec ali pa v začetku meseca če bo vse ok :) kar se tiče pregleda sem imela ubistvu že dva.. prvega ko sem šla na urgenco zaradi izcedkov in potem v torek sem bila naročena že na rednega. Prvič se je videla samo gest vrečka+rumenjakov ovojček, drugič pa tudi plodek, s tem da je bil še zelo majhen (okoli 7mm), tako da mi še niso dali materinske knjižice in sem spet naročena čez 2 tedna. Trenutno sem nekje pri 7t.
Čudno potem res, da je slab rezultat, če živita zdravo. Mogoče je pa res vplivala kakšna viroza :) Ja tudi jaz mislim da bodo zdravniki sami povedali in svetovali kako izboljšat situacijo. Je pa tudi še dosti odvisno od drugega dela izvidov, tako da poročaj ko dobiš kako bo :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 13:20:08   
Dežna
Lillyy terapije so v bistvu samo razgibavanje in raztezanje misic, skeleta in zivcev, imam tudi domaco nalogo, da delam te vaje sama doma 2x na dan. Drugace je pa rekel, da nekje do 4. meseca nosecnosti se grejo te terapije potem pa nic vec, ker lahko sprozijo porod ali splav 😕 tako, da res boljse, da zadevo zdaj uredim. Kar se tice spermiograma pa je ze narocen cez 2 tedna v Novem mestu. Ne vem, ce je katera ze hodila k dr. Pisku? 


(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 14:01:18   
Lillyy
So pohiteli z izvidom ... Je zelo slab. So napisali, da je število spermijev prenizko za objektivno morfološko kontrolo. Kontrola čez 6 do 8 tednov.Kot kaže bova šla kar na čakalno vrsto za umetno. Sem prav na tleh. Sem upala, da morda pa res ne bo tako slabo. 

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 15:54:07   
Mariposa08
Zdravo punce ! Sem vam hotla samo veselo valentinovo zaželeti , upam da ste ali boste lepo praznovale z vašimi boljšimi polovicami :) 
Jaz še vedno čakam M, potem pa na hsg. Sem se nekako pomirila in sprijaznila, da pač z glavo čez zid enostavno ne gre in da bo že uspelo nekako . 

Lillyy sem zi hotla napisati glede izvidov spermiograma , brala sem , za en par da je enako tako pri partnerju bil slab spermiogram je bil pa nekaj bolan in ko je ponovil spermiogram je bil rezultat zelo dober. Ne pravim , da je v vajinem primeru enako ampak , naj tvoj počaka , da ga prehlad mine in potem tudi lahko samoplačniško spet ponovi . Pomagajo pa tudi tbl Fertilup , obstajajo tudi zs moške , baje je mnogim izboljšalo rezultat , tako da poskusit ni greh . Žal mi je , da se vama to dogaja , vem kako je, ko upaš na nekaj dobrega , potem te pa resnica in realnost totalno vrže na tla . Ne obupat , če ne naravno tudi z umetno pomočjo nama lahko uspe :) saj vidiš tudi midva bova mogla na umetno , sva se že sprijaznila. Moj je čist umirjen , se ne sekira , verjame da bo uspelo . 
Naty,Ella super, da se počutita v redu , Cali in K1234 vidve tudi , držim oesti , da vama s femaro in clomidom uspe :) 
Dežna in ostale nove dobrodošle med nami sotrpinkami :) 
Lepo vas pozdravljam , pa se še kaj tipkamo ❤️

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 17:07:32   
K1234
Ella. Joj kako super.pa fajn da ni slabosti. Naj se vse lepo razvija dalje in da boste kmalu trije :)

O hvala poiskusim tudi jaz 11 dan ker ima moj glih na ta dan roj.dan pa mogoce tudi jaz pod mikroskopom najdem drugo crtico :D bom pa probala mali manj kave in pa vec vitaminckov ja. hvala za pozitivo😘
Lily nisem imela redne M..zdaj sem imela dvakrat sprozeno z dabrostonom tako da bi zdaj po skoraj enem letu mogla naravno priti M ki nevem tocno keri dan. :D torej bom probala 11 dan potem 14 in se kak tedn kasneje ce nebo nic. :) 
Mariposa lepo te je slisati! Drzi se in veliko dobre volje❤

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 17:08:56   
K1234
Lily zdaj sem vidla za izvide.. ojej. Zal mi je za slab rezultat. No vsaj naprej vaju bodo dali kar je tudi vredu in da probata cimprej umetno. Drzim pesti❤


(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 17:26:31   
lolipop8
Stres je itak na vsakem koraki...in se ga ne da izognit..tud ce si doma pridejo stvari zarad katerih ai pod streaom,lahko ga vsak lahko samo proba zmanjsat...ja menatre mam pa kak let pa pol ze take nad 45 dni...ze tko je 28 dni predolg (ce ti ne rata) kaj sele vse kar je nad to st..tko da prau bedno..zdej sem jo imela 15.1  naslednja bo nekje konec tega meseca ali pa kr zacetek naslednjega...aplikavija pa me itak ze cel ta teden nori da imam ovulacijo, ceprat testi za O pa kazejo cist kontra, ampak sj itak ai z aplikacijo tud ne morem pomagat velik ker so nastabljene bolj za tiste ki imajo redne cikle...jaz jo imam samo zato da ne pozabim kdaj sm mela menstro..Lily naju se kr mrcvarjo z spermiogrami. tako da ni tolk slabo ce te dajo kr za umetno..sj v tem casu se zmer lahk delata na +jaz bi raj vidla da naju dajo na umetno ker na prvem posvetu ko sva dobila izvide za spermi. prvi je reku da je mislu dat kr za umetno..ampak da bi pocakal da se men cikli uredijo...ko je sel moj drugic na sperm. nama pa je isti G rekel ma sj ni tolk slab....in zdej sva narocena na tretjega..ki ga ma v sredo...me zanima kaj bo pa spet zdaj..ker ce so tolk slabi plavalci nevem zakaj bi mogla tolk krat dat..pa cakat..k za umetno se tud caka dolg da ti med tem casom ze vse dol pade..ampak verjamem da bi Lily raj vidla da vama rata naravno..vsem nam seveda se mi zdi da nalasc zavlacujejo ker sm se jaz  dost "mlada" (28 pravkar dopolnila). tako da se bojim da bodo se naju doolg casa posiljal sem pa tja:/


(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 20:15:57   
Dežna
Joj punce ful mi je zal za slabe rezultate 😕 najhuje je ko clovek se kar upa dokler ti dejansko ne povejo, da ne kaze dobro 😑 ampak moramo se tolazit in vedno upat, da iz nekaj slabega vedno pride nekaj dobrega. V nasih primerih otrocicek 😁🤞samo pozitivno moramo gurat naprej drugace nas bo pokopalo. Vem, so pa dnevi ko bi najraje kricala in se sprasujes zakaj ravno jaz... ce citiram W. Churchilla : If you''re going through hell... keep going!" 

Uspelo nam bo vsem slej ko prej! 😘 P.s. koliko casa pa se ponavadi caka na izvide za spermiogram?  🤞🤞

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 20:41:39   
K1234
Moj je dobil napotnico za spermiogram 2x v razmaku dveh mescev. In prvic ko je sel nisma dobila izvidov nobenih. Drugic ko gre to je cez en mesec pa je isti dan ko imava branje vseh izvidov(tudi moja kri itd) tako da potem vse zvema.


(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.2.2019 21:06:03   
lolipop8
Pri nama je par dni trajalo da sva dobila rezultate (3 dni max)pol pa so ga kr sami poklicali k enmu zdravniki nevem kako se mu rece, da mu je razlozil rezultate...drgac je pa na izvidu vrednosti ki niso ok odebeljeno oznacene..izvide v LJ dajo samo osebno v roke po posti ne posiljajo..sm pa opazila da moski na preglede pa zdravnika ne cakajo tolko casa ko zenske...


(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.2.2019 10:45:14   
Dežna
Kaj pa vem. Jaz sem cakala na pregled kaksen mesec in pol, moj pa ko je klical so mu rekli, da lahko pride na vrsto sele v poletnem casu (se pravi pol leta) pa mu je nekak ratal se izgovorit, da takrat ne more in so ga ze cez slaba 2 meseca narocili. Zgleda, da se moras vcasih kar izborit in marsikaj se da, ce le hocejo.




(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.2.2019 11:12:17   
naty1989
K1234


Super novica, ja potem pa te upajmo da se je kaj primlo ne? user posted image če že ne vsaj eden pa tudi če se bosta 2 ali 3 ne bo nič narobe ne,haha. Ja če imaš 28 dnevni cikel, pa če si imela O na 14,15 dan, potem se lahko počaka vsaj do 12 dneva. Za 10 dan po O še ne več če bi tako hitro kaj pokazalo, ampak nikoli se ne ve. Če ne moreš več čakat narediš test in je to to, pa še ponoviš za par dni :). Jaz sem test šla delat na 30.dan, pa sta bili dve črtici že skoraj enako obarvani. Boš videla kako bo, vem kako je grozno to čakanje na čakanje in še kr čakanje...ni ga konca. Držimo pesti da seveda rata ;).


Dežna


Ne vem kako je s tem, ampak mislim da lahko še vedno vztrajata, saj nikoli ne veš kdaj te preseneti. Pa tudi če te, najbrž ne bo nič narobe. Vem pa ne. Na koncu pa življenje samo tako naredi da je prav, če zdaj ni pravi čas, pa da to porihtaš najprej, potem je res boljše tako, da še tega ni.


Lilly


Ne nisma še povedala, čakava na nuhalno. Potem pa boma takoj povedala. Samo si ne delam nič planov, ker ko so jih se rado kaj izjalovi in bom raje še tiho do takrat. Upajmo da bo vse ok.


Tudi meni je žal za slabe izvide :(. Pa sem vseeno mislila, da ne bo tako slabo. Mogoče pa bo le naslednjič ko ponovita kaj boljše. Je imel tvoj mož mogoče kak prehlad ali virozo ta čas ko je to opravljal? Lahko to vpliva na slab rezultat. Ti želim seveda, da se res popravi s kakšnimi tabletami, pa da ne bosta rabla iti na umetno, vso srečo :)


Mariposa08


Hvala za lepe želje, jaz sem praznovala kar doma, je najboljše. Upam da si tudi ti imela lep dan. Pa držim pesti, da ti vseeno uspe še pred umetno in končno zagledaš ta + . Vso srečo tudi tebi še naprej :).



(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.2.2019 6:58:07   
K1234
Naty saj ves kako je tezko cakat. Verjetno bom res kr 10dan naredila kaj pq ceeee bi ze kaj pokazalo.:D no jaz upam vsaj na enega da se prime ja. Ce pa kaksen vec pa tak bolse. Nebom rabla se enkrat cez vse to it 😅😅

Imam pa en "problemcek". Danes je 21 dan cikla. Ovulacija pa naj bi bila 16 dan.. in sem danes zjutraj imela tak cist malo na vlozku isti flek kot pred M. Ono rjavo. In pa krce mam po jajcnikih kot pred M. Jst upam da se mi ni kaj zmesalo in jo bom dobila😪😓😓Me je pa vceraj zvecer tak mocno glava bolela da sem mislila da bom hin. Se mi je lepo zacel vikend.
Lepo bodite!

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.2.2019 8:49:46   
K1234
Babe js bom umrla. Vlilo se mi je in je cista kri ze z onimi koscki :( nevem vec kaj naj si mislim. Res sem obupala zdaj cisto.. eh..

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.2.2019 9:51:56   
Dežna
Ojoj K1234 res mi je hudo.. 😞 sploh ne vem vec kaj bi clovek rekel ali naredil v takem primeru, da bi se vsaj malo bolje pocutila..   


(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.2.2019 10:46:23   
naty1989
K1234

Ojoj grozno. Pa kako se je to naredilo? Res mi ni jasno. Pa tako dobro je kazalo in vse, da bo nekaj. Potem boš šla do G? Ker je res vse skupaj zmešano. Včasih več ne veš kaj bi telo rado od tebe, res. 

Upajmo da bo boljše.

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.2.2019 11:00:43   
K1234
Hvala punce.. nevem kako to da je prisla 5 oz 6 dni po ovulaciji... sem mislila da bi se to vidlo na ultrazvoku pa mi pac nebi tako vzpodbudno rekle da naj cez 14dni test naredim. :( 

Zgleda da je telo celo zmesano ze od tablet in stresa in vsega.. No uglavnem probam drugi krog z clomidom spet. Nebom hodla do G ker imam navodilo da ce pride M naj spet jem clomid potem imama pa tako marca na kliniki pogovor. Lahko da je tudi kaj glede spermiograma narobe. Bomo vidli.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 lastnosti odličnega partnerstva
Preverite, ali ima vajino partnerstvo teh sedem ključnih lastnosti, ki vama bodo pomagale, da bo vajina sreča v dvoje tr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?