|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodni sesalec - top shop
28.9.2005 13:27:15   
Anonimen
mene pa zanima, ali ima katera izkusnje z vodnim sesalcem, ki ga na top shop-u prodajajo. imenuje se vac H2O in sem ga ze pogledala v trgovini v pasazi maximarketa. zdi se mi dosti manjsi od vecine vodnih sesalcev, kar mi je dokaj pomembno. nima funkcij pomivanja, ampak tega si niti ne zelim.

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodni sesalec - top shop
28.9.2005 14:18:06   
sašaš
Oj!

Ja, jaz imam ta sesalec! Ni nič posebnega - kar za ta denar tudi ne more bit. Mogoče je res malo manjši od večine vodnih ses., ampak še vedno zelo neroden - sem si predstavljala lažjega in še manjšega. Pa glasen je zelo in to je tisto, kar me najbolj moti!!! user posted image  Skoraj edina dobra lastnost na njem je ta, da vleče pa res dobro.

Lp, Saša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vodni sesalec - top shop
28.9.2005 14:39:14   
Anonimen
a je neroden med sesanjem, al potem, ko ga moras ocistiti na koncu?
koliko vode moras pa naliti vanj (koliko potem tehta, ko je poln vode).
izprazniti ga najbrz moras po vsaki uporabi, ne sme ostati voda notri, al ja?
pa se tega ne vem (ker nimam nobenih izkusenj z vodnimi sesalci), kako deluje tukaj filtriranje. na spletni strani od batagela imajo 4 razlicne nacine predstavljene (spiralni, mehanski, dinamicni, preprosti). oz, kako je tukaj z izpustom zraka nazaj v prostor, a tudi tako izhaja kot pri navadnih sesalcih, al ne?
najlepsa hvala!!!

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vodni sesalec - top shop
28.9.2005 15:33:39   
Anonimen
Moja prijateljica ga je kupila, pa ga je naslednji dan že vrnila. Totalno nezadovoljna je bila!
Moraš pa vedeti, da to NI globinski sesalec, tako da je bolje, da kupiš navadni sesalec, ki ima HEPA filter. Zelo dobrega dobiš že za 30 jurjev. Se bolj splača!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vodni sesalec - top shop
28.9.2005 16:34:59   
sašaš
 
Tud ta sesalec ima hepa filter. Da ni globinski ses. pa itak veš. Vodo moraš vedno ven zlit. Neroden je meni med sesanjem - točne teže ti pa res ne znam povedat. Ja, piha ven zrak in to me ful moti. Ampak meni drugač odgovarja - ne rabim za globinsko sesanje ipd., ker imamo še Kirbyja, ampak za sproti - 2x na teden - se mi zdi fajn občutek, ko svinjarijo stran zlijem (še posebej mačje dlake).

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vodni sesalec - top shop
28.9.2005 20:12:04   
Anonimen
oprosti, sašaš,
samo še nekej. a si imela prej navaden sesalec na vrecke? zato mislim, ker me zanima, ali se ti zdi, da ta boljse posesa, oz. da ostane kaj dalj casa cisto, ali ne. mi imamo tudi maco :) pa je vcasih kar kriza, ker bi lahko vsak dan sesala.
lp

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?