Cvetnilist
|
Nasa patronazna je prisla pri 4.5 mesecih. Rekla je da vedno pride do nekje polnega 5. meseca. Naslednji obisk je pa med 7. in 8. mesecem.Vcasih imajo ene patronazne taksen sistem, da moras ti njih poklicat. Zdaj ne vem kako ima tvoja. Mi smo tudi vzvratni Jabuk. Danes sma imeli enako akcijo po parketu, potem pa jok, ko sem jo dala nazaj na puzzle, ker se mi je zdelo fajn, ker je fajn drselo in ji je lazje slo. 😁Zdaj ima neko finto, da cisto vsako stvar, ki jo primem v roko, jo moram dati se njej, da jo ona potipa in potem je cela srecna. 😁Res se mi zdi, da je nenormalno radovedn otrok, pri vsem hoce sodelovat, vse hoce videt, probat, ze zdaj, kaj sele bo. 😅Ampak dobro, sem vesela, da je taka in da mam zdravo, veliko, radovedno in veselo pupo. Imam prijateljico, ki je noseca in ki ne ve, ce se plodek vredu razvija ali ne in zdaj boga reva caka do naslednjega tedna, da ji bodo povedali, ce bo morala na splav ali ne. Res punce, neizmerno smo lahko vesele, da smo imele lepe nosecnosti in da imamo zdaj taksne zakladke. ❤️
|