|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Filan krompir
30.9.2005 9:49:54   
Anonimen
Cel neolupljen krompir skuhaš.
Ohlajen krompir prerežeš na pol.Vsako polovico izdolbeš-narediš ladjico.
Izdolbeno maso odložiš v skledo.V maso zamešaš nasekljan petršilj,
nariban sir,na kocke narezano panceto ali bilo kaj drugega-po želji,žlico olivnega olja.Na vsako ladjico pred peko še majnši listič sira.
Položiš jih na namazan pekač in v pečico na 180 približno 20 minut--sir na vrhu naj bo hrustljavo zlato rumeno zapečen.

Zdaj ko ni več vroče se priležeuser posted image

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Filan krompir
30.9.2005 10:16:14   
Aleksandrin
A olupiš ga pred peko ali potem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Filan krompir
30.9.2005 10:36:39   
darjatimci
Hvala za okusno idejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Filan krompir
30.9.2005 10:51:55   
Anonimen
Nič ga ne olupiš Alexandrin kar v srajčki ostane.

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Filan krompir
1.10.2005 13:35:25   
Anonimen
Neva6 ti pa objavljaš same dobre recepteuser posted image ( samo škoda, da sem sedaj na dieteuser posted image ) ampak bom sigurno to poskusila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Filan krompir
1.10.2005 14:01:48   
Anonimen
ninni včasih veš ni nobene škode,če se pregrešiš.
Pravijo,da tisto kar je od želodca in srca zaželjeno ne rediuser posted image
Pa kaj poješ in greš po kosilu malo tečt,pa bodo kalorije skurjene.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Filan krompir
7.10.2005 9:37:18   
sa
jaz sem ga zadnjic delala za kosilo,user posted image user posted image user posted image uh kako je bilo dobrouser posted image user posted image user posted image pa se ni veliko dela

se mi ze sline cedijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Filan krompir
7.10.2005 11:18:13   
Anonimen
Prijateljica je eksperimentirala in v maso zamešala še mleto meso.
Poprej ga je malo popražila.

(odgovor članu sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Filan krompir
11.10.2005 12:56:58   
Urša
Joj, neva, men je pa krompir poču! user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Filan krompir
12.10.2005 9:04:28   
Anonimen
Ja Urša uršastauser posted image si ga preveč časa in na močnem ognju kuhala.
Potolaži se sej je men na začetku tudiuser posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Filan krompir
12.10.2005 16:04:51   
Urša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dobre prehranjevalne navade je treba privz...
Prehrana otrok bi morala biti, v primerjavi s prehrano odraslih, energijsko bolj bogata, saj otroci še rastejo in se raz...
Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?