|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomivalni stroj
8.10.2005 17:09:09   
alesa
kupujeva pomivalni stroj, pa me zanima, kaj v praksi pomeni učinkovitost sušenja B. ali je posoda dovolj suha, da jo lahko pospraviš v omaro. je kar nekaj takih, ki so A-A-B, so malo cenejši kot A-A-A, pa ne vem, koliko se splača šparati pri nakupu. za vsak nasvet bom zelo hvaležna.
lep dan,
alesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomivalni stroj
8.10.2005 18:18:32   
Wahoo RR











zdele ti sicer ne znam povedat katerega imam jaz...vem da mi na enem progamu čist posuši, ampka tisti je daljši in ga redkokdaj uporabljam...je za bolj umazano posodo...
ta hitri program, ki pa laufa vsak dan mi jih pa ne posuši, ampak jaz vedno, ko konča samo odprem vrata, pustim pol urce in ker je v stroju še tok vroče, se mi na zraku posušijo...in to brez flekov od vode....

tako da moje mnjenje je...da lahko mirno vzameta cenejšega...Moj je bil milsim da okrog 130000 sit - electrolux



< Sporočilo je popravil wahoo -- 8.10.2005 18:20:36 >


_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu alesa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pomivalni stroj
8.10.2005 23:16:54   
Anonimen
Midva imava A-A-A, samo je tudi zdaj s tem sušenjem posode tako tako. Tisti program, ki ga večinoma uporabljam, pere na 65 stopinjah in je na koncu kljub sušenju še vedno para v pomivalcu, in če bi posodo pospravljala takoj, bi bila še vlažna, samo ko pustim vratca nekaj časa priprta, preden pospravim posodo, je posoda krasno suha, direkt za v omaro. Edino tista, kjer se kaka voda zadrži, ker vsega ne moreš postavit not tako, da se ne bi voda nabrala gor, to moraš pa pač še malo s krpo pobrisat. Samo ni kakega večjega dela s tem, to je malenkost.

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pomivalni stroj
11.11.2005 21:32:33   
rini
Ker vidim, da se spoznate na pomivalne stroje bi vas vprašala za mnenje (zdaj namreč internzivno kupujem gospodinjske aprate za stanovanje).
Kaj menite o tem pomivalnem stroju na strani http://www.ceneje.si/art13016.html ne poznam znamke, ampka cena je ugodna? (no očitno je tudi ta odvisna pri katerem prodajalcu ga kupiš)

Spodaj na tej strani so navedeni še "Podobni izdelki temu", katerega bi mi priporočili?
Jaz sem računala zapraviti tam do 120.000sit

hvala za pomoč?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pomivalni stroj
13.11.2005 14:35:00   
urška
AEG je ful dobra firma; pomivalni stroj, ki ga gledaš se mi zdi super; ostalih, ki so navedeni spodaj sploh nisem gledala, ker bi vzela tega. candy ni več to kar je bil kar se tiče pomivalnih strojev, za gorenje sem pa slišala, da so vgradni sicr super, navadni pa ne toliko. je pa tudi važno kateri detergent uporabljaš. somat in claro nista ravno najboljša, saj po mojih izkušnjah.
tudi cena je ugodna; mogoče bi se ti splačalo it npr. v big bang vprašat koliko stane tak model pri njih in če bo več povej da ga boš vzela drugje kjer je ceneje - mogoče ti pa spustijo ceno.
jaz imam whirpoola, ki ima še funkciji za polovično polnjenje (uporabljam zelo zelo rdko) in funkcijo antibakterijskega sušenja. je bil pa 125.000 v akciji.

(odgovor članu rini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pomivalni stroj
13.11.2005 14:42:15   
baguSka
Jaz imam vgradnega Gorenjevga in je SUUUUPEEEER zadevca!!! Vedno perem na najdaljšem programu - itak mi je vseeno, ker medtem delam druge stvari, na koncu pa le odprem oz. priprem vratca, počakam še kakšnih 15 minutk in je posoda suha. :)

Edino neki me zanima, če mogoče katera ve!? Zakaj mi vedno ne vzame tablete iz posodice in včasih ostane notri, kljub temu, da so vratca odprta user posted image In btw: tableto sem ravno zaradi tega začela dajat na pou, vendar tudi to včasih ne pomaga user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pomivalni stroj
13.11.2005 15:15:55   
urška
a veš, da to mi je pa že nekaj prijateljic reklo, da jim ne jemlje tablete? eni, tudi praška ni jemal, tako, da sedaj uporablja samo gel.
jaz teh problemov nimam, bi pa takoj poklicala, serviserja, sploh če je stroj še v garanciji. katere tablete pa imaš? zna bit kaj narobe s pritiskom vode...u bistvu ugibam....torej s pumpo. ne vem...tko da me ne za besedo držatuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pomivalni stroj
13.11.2005 16:44:23   
baguSka
Uf kje. Garancija je potekla že 10 leta nazaj, čeprav sm ga zdej šele začela uporabljat, pred dvemi leti. Sej fora je v tem, da mi ga večinokrat potegne v stroj, ne pa vedno. Tko da dvomim da bi bil kriv pritisk vode. Hm ja, mogoče bi blo res najbojlš da vprašam kšnga serviserja, ampak kje dobit kšnga?? Mogoče kera ve za kšnga in bi ga tole vprašala? Bi mi full velik pomenil. No, za gel pa še nisem slišala. A je dober? Se splača?

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pomivalni stroj
13.11.2005 20:27:41   
urška
zdej pri vsaki mašini, ki jo kupiš dobiš zraven še seznam pooblaščenih serviserjev, tako da je najboljš da greš v najbližjo trgovino, kjer prodajajo pomivalne stroje gorenje in jih vprašaš, če ti lahko dajo  seznam od enga stroja pol si pa prepišeš tel. št. od najbližjega pa ga pokličeš.
ja pri nas se dobi calgonit gel. je precej drag v primerjavi s tabletami ali prahom. moja kolegica je zadovoljna, jaz ga pa še nisem probala, ker (moram potrkat) mi opere s čimerkoli. 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?