Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

bom pa danes pogledala v omaro ce bom nasla kaj pametnega od mojega
. Nekaterih ne zapnem več, nekatere pa komaj (to je pa tako, ko so v modi telirani plaščki....in ker me je zaradi nosečosti malo več tako čez trebuh kot tudi prsa, je zapenjanje čista mission impossible). Zdaj mi je mama dala en pol plašček, ki je malce širši, tako da ga bom lahko zapela. Ampak ga moram nest še v čistilnico. Mi pa ni najbolj všeč, ker mi je malo prevelik - preširok čez ramena - je pa res, da ga ravno zato lahko zapnem. Se bo treba letošnjo zimo bolj not držat
.
. A ve bosta šle v LJ v materinsko?
priganjat
nosim bolj zadaj in verjetno še manj čutim. Ko pa brca in ga sračka pol je pa veselica. Trebuh valovi in poskakuje da je kaj. Drugače pa čutim tudi, ko me brcne v rito. Takrat je očitno obrnjen nazaj........
ali naj se
, do torka, ko imam pregled pri G, da pove kako naprej. V soli je valda ze panika, so me ze klicali, ce se sploh pridem ipd...halooooo, kaj pa jaz vem!!!