Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kako hitro čas beži...ravnokar sem se pogovarjala s kolegica s katero sva ležali skupaj v porodnišnici... se nama je kar milo storilo...
že v nosečnosti navajat na spanec. da se ga v bistvu lahko že pred prihodom na svet navadi, da loči dan in noč oziroma da zazna, kdaj je čas za počitek... ne vem, če to drži, bomo pa vidli, kakšni bodo naši razgrajači, ko se bomo srečale v živo z njimi...
. Sem imela morfologija danes zjutraj.Vse je ok in izvedela sva tudi spol. Moj dragi je bil ful vesel ko je zvedel kaj pričakujeva. Ampak sva se odločila da ostane to najina skrivnost.....no babici in dedka še vesta. Za ostale bo presenečenje.....razen če nas bo barva pri nakupu oblačil in vseh pripomočkov izdala. Želim si samo, da bi bilo vse ok do konca, tako kot je bila danes na morfologiji.
. Še malo, še malo. Fantiček moj pa brca, po moje bi tud on že rad, da neham sedet na tem stolu in študirat Ustavo in Zakone in ne vem kaj še.
Me je strah, da ne bo naš dojenček takoj fasal kakšen prehlad, ko se bo rodil. Upam, da se sestavimo do takrat.
No, se malo, pa grem domov k mojim puncam!
.
, pritisk,.....Gor sem šla (glede na stanje danes zjutraj) cca 4,5 kg. Upam, da jih ne bom slišala od sestre kot zadnjič. Samo se mi res ne zdi veliko
Obožujem namreč te božično-novoletne praznike in vzdušje, ki ga prinesejo
. Letos pa bodo še toliko bolj posebni...
sama za kakšno urico po trgovinah, kar je pri nas skorajda praznik, ker težko dobimo babi za čuvanje tamalega. Sicer ne bova zapravljala za
.
... sami oblaki... pa upajmo, da se bodo kmalu umaknili in bomo imeli lep vikend...