|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
15.10.2005 7:46:16   
marty5
Glede pregledov v službi nimam posebnih problemov. Moj G dela izmenično - enkrat zjutraj enkrat popoldne, tako da se vedno naročim ali takoj pred službo (7ih, 7:30), ali pa po 17. uri. Seveda se včasih zgodi, da imam kak pregled vmes - kot v ponedeljek ob 14ih. Na začetku smo se zmenili, da pač manjkajoče ure poštukam druge dneve - ne vem, podaljšam vsak dan kake 0,5 ure ipd. Zdaj pa moram reči, da mi nihče ne komplicira. Pridem in rečem, da imam pregled ob 14. uri in da moram iz službe že 13ih in ker ne bi rada brezveze rabila bolniške, da bom že poskrbela čez mesec da bo prav. In pol dobim ja, ja, saj ni problem user posted image . Dejstvo je, da smo mlad kolektiv in sem prva nosečnica, tako da vsi nosečnost doživljajo z mano.

Dopusta pa ne jemljem - ga šparam za konec, da čimprej doma ostanem.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Februarčice
15.10.2005 10:32:37   
BaGSi
Jaz delam do 7h do 15h; pregled pa imam običajo ob 8h, ko G odpre dopoldansko ambulantao; tako da sem v šlužbi ob 9h. Direktor se s tem strinja in tudi ne rabim podalat teh manjkajočih ur. Tudi v prvi nosečnosti je bilo enako. Mogoče bom na koncu dala en dan dopusta za vse te manjkajoče ure, če bo potrebno.
Glede na to, da delam v privat firmi imam izgleda veliko srečo... Res pa je, da teh stvari ne izkoriščam - bolniško vzamem res če je nujno potrebno (v tem letu 5 dni), za tamalega pa tudi čim manj...

Imam še 11 dni dopusta in ga bom izkuristila na koncu (če le ne bom vmes preveč utrujena in bom rabila kak dan ali dva); tako, da bom delala predvidoma do 20.12.

V prvi nosečnosti sem na koncu kar težko delala 8 ur, tako da sem se dogovorila, da delam zadnje 4 tedne po 4 ure; dopust pa koristim po urah (drugače bi imla 2 tedna dopusta). In vsem je to odgovarjalo...

Lep vikend user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Februarčice
15.10.2005 10:53:52   
Eviii
evo mene nazaj s švedske. smo pršli včiri okoli kosila. in smo prpeljali s sabo tatija (prouzaprou nas je on prpeljal, ker sm jst vozla le kake slabe tri ure, da je on lahko počival v avtu) in smo zdej v kompletu user posted image ...
jst sm se do zdej zredila za okoli 2 kilce in pol, kar se mi zdi ok. buši se mi je počasi začel večat in moj možek me že zafrkava, da bom kmalu širša kot on user posted image ... imam pa težavo, sej me non-stop boli v križu. očitno nosim user posted image  precej zadaj in nizko... zato tudi še nič bušija do zdej. drugače pa user posted image  vztrajno brca podnevi in ponoči in pridno trenira za olimpijske igre... brcike pa čutim že od vsega začetka pod popkom. zadnje dni včasih tudi nižje...
meni v službi glede ur sploh ne delajo problemov. važno je samo, da svoje delo opravim v določenem roku. pri tem pa ni važno, kdaj in kolko delam. si sama razporejam čas. in tko se mi zdi najbolje. samo ko delam za eno stranko, hočejo, da sm tam fizično prisotna in mi štejejo ure, katere jim mi potem zaračunamo. to je pa približno enkrat do dvakrat na teden (takrat se morem tudi iz izole vozit v lj, drugače delam od doma). dopust šparam za konec. letos sem koristila samo 6 dni. ostalo mi jih je še 21. in še 10 dni za drugo leto bom koristla, da mi ne propade. bom pa med dopustom od doma kako nujno stvar tudi nardila. in vrjetno tudi med porodniško.
mi smo že kr precej cotic za user posted image  nakupli na švedskem. zdej manjkajo samo še ta velike stvari: postlca, pa miza, pa voziček,... moj mož je najprej reku, da niti pod razno ne bomo kupovali še zdej. pa smo šli zadnič v trgovino in ga nism mogla spravit vn... je kr basal v košaro...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Februarčice
15.10.2005 20:17:52   
sarazan
Vam moram kar povedat, da sem danes zapravila goro denarja za našo punčko.
Kupila sem lupinico, posteljo, jogi, obrobe in posteljnino in še kup drobnarij za nego in oskrbo otroka.
Ampak mi manjka še kar nekaj stvari, kot so plenice, kozmetika, pa stvari zame (blazinice za nedrček, nedrčki za dojenje, vložki,...), kar se pa sploh še ne mudi nabavljat. Večino oblekic in voziček sem dobila od sestre (in prijateljic).

Kar se pregledov in službe tiče, moram rečt, da grejo tudi meni precej na roke. Trenutno uvajam mojo namestnico in sploh ni problem, če manjkam kakšno uro. Je pa res, da se "odštempljam" za privatni odhod in potem prinesem druge dneve te ure noter. Kadar pa vem že naprej, da ne bi mogla manjkat v službi, se pa naročim za pozno popoldne.
Bom pa tudi jaz en mesec pred porodniško že doma (16.12. je zadnji delovni dan zameuser posted image ), ker moram porabiti letošnji dopust in 10 dni dopusta iz 2006. Nočem, da mi propade in ga "šenkam" firmi user posted image .

A ja, pa pri nas tudi kar naprej brcamo. Danes zjutraj je mož dal svojo roko na moj trebuh, ko sem se še zbujala. Malo je potrepljal po njem in tamala ga je takoj brcnila. Me je v trenutku čist prebudilo user posted image .

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Februarčice
16.10.2005 15:41:19   
Eviii
mi tudi brcamo, vsak dan bolj... ne vem, kaj bo še v naslednjih mescih... možek pa še ni preskusu tehnike, da bi dal roko na bušija in poskusil, če ćuti user posted image ... bomo probali v naslednjih poskusih.
danes smo cel dan sestavljali napravo za fitness, ki smo jo kupli včiri. full dobra. se veselim, da jo bom lahko začela uporabljat po porodu. od prej smo že imeli orbitrek. včiri smo pa kupli še klopco, tko da imamo doma kompleten fitness... zdej sm pa crknjena in komi čakam, da grem pod tuš in se pripravit za jutri. zvičir imamo končno spet kontrolo - in to morfo!!!

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Februarčice
16.10.2005 16:00:08   
čuko
Pozdravljena AishaM! Tudi sama imam rok user posted image čisto na začetku februarja in sedaj obiskujem šolo v Mariboru. slišala sem da bi naj bila najboljša Štorklja. sama nisem razmišljala da bi se vpisala, če pa se boš ti in boš imela dobre izkušnje pa te prosim, da nam zaupaš.user posted image

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Februarčice
16.10.2005 16:03:55   
čuko
Pozdravljena!
Pri vozičku ti polagam na srece, da si kupiš takšega, ki ima sprednji kolici ali kolo vrtljivo za 360 stopinj, če ne boš imela probleme pri obračanju v trgovinah. Bodi pozorna tudi, da se dobro zloži in da ni težek za nosit. Jaz sem kupila voziček preko sončka in sem zelo zadovoljna. Je bil ugoden in še na dom somi ga pripeljali v enem dnevu.

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Februarčice
16.10.2005 22:01:03   
Ezi
Hojla, čvekice!

Pri nas nič posebnega. Apetit imam zelo velik, manjkajo mi še kakšne nosečniške hlače, k frizerju moram iti, spimo kar ok, le zgodaj vstajamo (nas mulo pokonci vrže), user posted image  v bušiju fino trenira, predvidevam, da se dobro počuti, glede opreme in šopingov pa bo pri nas bolj dolgočasno, saj imamo že vse doma od Nejca. No, na grobo, seveda bo jr. dobil kaj novega, saj mame ne moremo, da ne bi malo zapravljale za naše čmrlje, ampak na velike šopinge je treba pozabiti. Bomo potem sproti reševali situacije.

Glede vozičkov ... jaz odkrito povem, da še nisem naletela na voziček, ki bi bil recimo za naše potrebe popolni. Tega verjetno ni, zato je treba gledati predvsem na uprabnost, priročnost, material ... izbrati optimalno ... res je odvisno od potreb. Jaz bi sedaj rabila tak voziček, ki bi bil lahek, bi se na majhno zložil, bi se dalo z njim voziti po asfaltu, makedamu, gozdnih poteh, po potrebi bi moral imeti dodatni sedež, pa še eno veliko košaro bi moral imeti in nekaj žepkov (en bi moral imeti vedno notri 1.000 sit za kavo, pa en za telefon, pa še kakšen za malico ...), pa tak material, ki se ne bi umazal in bi bil nepremočljiv, pa ena topla vreča za zraven, in udoben mora biti, pa ne pozabimo na senčnik ali tako strehco ki naredi ogroooomno senco, hkrati pa mora biti ta voziček zelo zračen, pa seveda varen, da bebice ne izgubimo kje na poti, pa ... bla, bla, bla ... in potem se zbudim ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, kakšen voziček bi to bil, ne vem ... takega bi jaz imela ;) Ampak ... mislim, da se da z vsakim "preživeti", če le voziček zdrži vaš tempo user posted image user posted image user posted image

Joj, nakladam ... grem zdaj urejat fotke ... bodite pridne in naj čmrlji čimveč gibajo v vaših bušijih!!!!

Pa pa

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Februarčice
17.10.2005 9:50:23   
BaGSi
Punce, morem vam povedat!!!
Včeraj sem zvedela, da je tudi moja sestra noseča in ima PDP 2.6.2006 user posted image user posted image user posted image  (prvi otroček)
Se kar ne morem nehat smejat, tako sem vesela zanjo...

LP!!user posted image

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Februarčice
17.10.2005 9:55:54   
marty5
Čestitke, Bagsi user posted image user posted image user posted image  Boste imeli v familiji same vesele dogodke!

Drugače pa spet ponedeljek in nov teden pred nami. Upam, da ste preživele lep vikend - moj je minil tako hitro, kot da ga ni bilo....

Kaj pretirano novega ni - danes grem na 3D UZ in morda bom imela kaj za poročat zvečer - upam, da bo vse ok in da bomo dobili kak lep posnetek. Glede na to, da sem bila nad morfologijo malo razočarana, upam, da me to ne bo.

Se javim kaj kasneje, ko gre mimo pregled.

Lep dan vsem.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Februarčice
17.10.2005 12:46:14   
Kami
Čao punce!
Mi smo preživeli en krasen sončen vikend, sam tole moje srce mi včasih mal ponagaja, kar je dober znak, da se moram umirit. In ga kar poslušam...
Jaz imam pred sabo še en teden, poln učenja, potem pa se jaz tudi bolj posvetim user posted image  in njegovim potrebščinam. Se že veselim, čeprav veliko imam še od ta prvega, tako da bo to bolj za gušt, kot za pravo potrebo. Buši je pa že tak, da ljudje več ali manj mislijo, da grem rodit drug mesec.user posted image
Včeri sem oblekla eno nosečniško majico, ki mi je ostala še iz prve nosečnosti, pa mi je moj mali triletnik rekel: "Mami, kok maš lepga bušija!" Sva se z možem oba smejala, jaz pa sem se takoj nehala sekirat zaradi moje obilnosti.
Z eno bivšo nosečnico sva se zmenili, da mi proda malo rabljen nosečniški pas, tako da vam poročam, kako se obnese in če kaj pomaga.
Uživajte v sončku!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Februarčice
17.10.2005 13:07:43   
tinkatonka
Bagsi......ČESTITKE TVOJI SESTR!!!

Marty5.....upam da bo 3D ultrazvok tako kot mora bit in da bodo bolj zgovorni kot na morfologiji. Pa pripni kakšno slikico v album. Sem prov fibčna kako to zgleda.

No jaz pa zdele surfam tle po RR-ju, pred sabo imam pistacije, ki jih hitro zmanjkuje, kmalu bom pa mogla tako in tako kuhat kosilo za moža, ker gre potem pridno delat na najino hiško.

A je bila še kakšna na morfologiji? A ste tiste, ki ste to želele na morfologiji izvedele spol vašega otročička, ali so bolj nogice skupi tiščali. jaz sicer nočem bedeti katerega spola je moje dete, ampak imam občutek da je punčka. Ne vem zakaj. Ampak tak občutek imam. Mogoče se pa motim. Bomo vidli februarja.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Februarčice
17.10.2005 13:09:02   
tinkatonka
Se opravičujem za slovnične napake!!! user posted image

Bedeti= vedeti

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Februarčice
17.10.2005 15:17:59   
sarazan
Tinkatonka!

Pri meni se je tako lepo videla punčka... pa hotela sva vedeti user posted image .
Pa imela sem ful filing, da bo fantek.

BaGSi!

Čestitke tvoji sestri. Verjamem, da si ful vesela, ker moja sestra je tudi bila, ko sem ji povedala, da bo tetica. Še zdaj je čist med oblaki, ko me kaj zaslišuje (ima pa že 2 otroka).

Marty!

Poročaj o 3D UZ. A si mogoče narobe predstavljam, ampak to naj bi videla 2D sliko, ki se s časom spreminja, a ne? Ker, če vidiš 3D sliko (kot na TV) v časovnem intervalu, potem je to 4D. Koliko pa to stane? In kam si šla?

Ostale in omenjene!

Ful sem vesela, da delim nosečnost z vami in mi velikokrat vede ali nevede pomagate v mojih dilemah. Hvala!
Uživajte današnji sonček, pa se še pišemo in beremo.



_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Februarčice
17.10.2005 16:44:14   
Nikita***
Tinkatonka, jaz sem hotela vedeti spol, pa se ni videlo. Bom pač firbcala še kakšen mesec. Drugače sem pa že višje napisala, da sem bila nad morfologijo popolnoma razočarana, saj sem bila notri in ven v petih minutah. Štala.
Je pa ironija, da se ponavadi tistim, ki ne želijo vedeti spola, prav lepo vidi, dohtarji kar vpijejo, kako se lepo vidi,.... pri meni je pa nogice skup tiščal(a)...


_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Februarčice
17.10.2005 17:28:06   
karin412
Pozdravljene!
Jaz sem pa spet staknila prehlad, grlo me boli in glava, tako da sem ostala doma. Verjetno sem bila včeraj na soncu malo preveč časa, ker drugače nisem drugega takega nič počela razen dolgega sprehoda in sedenja na soncu.
Naša punčka se je dobro videla, morfologija pa je tudi bila bolj hitro, kot sem pričakovala, ampak je G vse povedala in pokazala.
Moj srček tudi da roko na moj trebuh in čuti brcike.

Ok, grem počivat, pit dosti limon, čajev....
lepo se imejte! 

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Februarčice
17.10.2005 17:33:03   
malamisha
Ojla februarčice!

Mene pa mučijo takšni napadi lakote, da je kar hudo. Le kam bo šlo, če bo šlo tako naprej...user posted image

Ponoči še vedno ne spim, postajam pravi strokovnjak za nočni programuser posted image

Dete je še kar živahno, čeprav nekih totalno konkretnih brc ne čutim, me je pa g. potolažila, da je še naša pikica majhna in da konkretno še pride.

Vidim da ste že kar veselo v nakupih. Mene še ni primlo. Sicer že malo ogledujem ampak pravo nakupno mrzlico še čakam.

Kaj mogoče katera ve, kje pri nas se dajo videti Hauckovi vozički?user posted image

Komaj čakam da stisnem našo pikico v naročje.

lp



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Februarčice
17.10.2005 17:43:15   
marty5
Pa smo nazaj! Najprej moram pohvaliti osebje v Postojni in predvsem dr. Likarja, ki nam je delal preiskavo. mislim, da smo bili noter nekje 45 min ali več, posnel nam je 4 filmčke in več slik in vse izčrpno komentiral, razlagal, opisoval,....

2 slikici sem dodala v album - slikice se ne vidijo tako dobro kot filmček - v 3d je le prva (obrazček, ki se prekriva z rokico). Na drugi slikici pa smo razkrili spol - kot kaže bomo imeli user posted image  in so se na NS zmotili (g je napovedala user posted image )...upam, da ubožček ne  bo imel težav z identiteto, ker smo ga zadnja 2 meseca poimenovali kot punčko - pa bolj nehote, ker se nismo preveč zanašali na napoved, ker je bilo prezgodaj user posted image

Drugače pa smo šteli prstke in G je celo zagotovil, da nima zajčje ustnice. Je pa pripomnil, da je naš dečko izredno živahen in bomo imeli dela z njim...user posted image

še nekaj podatkov o tem UZ - stane 12 tisoč, delala sem kot rečeno v Postojni. Tiste, ki morda nameravate iti pa nasvet - ne it pred dopolnjenim 23. tednom. Mene so naročili malce prezgodaj, tako da nama je G rekel, naj se spet oglasiva čez kak teden in bo še malo poslikal (zastonj) - kar se mi je zdelo zelo fer. Nenazadnje me je sestra naročala.

Je pa tako kot si rekla, sarazan - to je 2d UZ in potem ti določene dele preklopi na 3D. Je pa ful boljši UZ kot ga ima moj G. Da o razlagi niti ne govorim...Kar se tiče odnosa in prijaznosti dobijo čisto 10ko!

Moram pa priznati, da me je spol malce presenetil - na NS je G kar sama samozavestno rekla, da je user posted image , da sva se podzavestno kar pripravila na to, čeprav sva vedla, da je še zelo zgodaj.Tako da tiste, ki ne želite vedeti imate morda še bolj prav - vas ne bo nič presenetilo...Jaz sem pa bila prevelik firbec in bi znorela, če ne bi zvedla user posted image .

No, da skrajšam - ni mi žal in sem zelo zadovoljna z UZ. Vsekakor pa bi drugič šla kak teden kasneje. Je pa svojevrstno doživetje in vredno vsakega tolarja user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Februarčice
17.10.2005 17:51:54   
SašaR
Ojla user posted image !
Kako smo?
Jaz sem včeri tako uživala! Sem bila v Čateških toplicah in mi je prav super delo, da sem se malo namočila. No tisti čas ko smo bili dol me je prav mal skrbelo ker user posted image ga nisem nič čutila in sem se bala da bi bila mogoče voda pretopla, vendar me je na svoje življenje med vožnjo nazaj prav krepko opomnil.
Drgač sta user posted image starša v roku dveh mesecev dobila kar dva vnuka, prej sta se pa tako pritoževala da z nami ni nič, da bi ona dva rada videla tud kakšnega našega user posted image ...

Malamisha; mislim da imajo Hauckove vozičke v Arielu v LJ.

LP in uživajte!


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Februarčice
17.10.2005 20:30:06   
GILDA
čau punce,evo nas glih kar s pregleda kjer smo danes ful uživali,...mojuser posted image  je bil danes prvič z mano in je še zdaj v zvezdah,....oba smo očitno videla jajčka pa enega malega lulčka in smo se vsi tri z G ful nasmejali,...G je rekel da je res ena lepa vrečkica tam pri ritki ma da naj še malo počakamo,...jaz pa sem mu non stop govorila lulek,lulek,....in on je samo kimal in se smejal,...pa naj bo po njegovo bomo vzeli vse še z rezervo,....sem se še kar zredila za 5kg od začetka,..pa je sestra malo pridigala,..bo že,...sem tako euforična , da ne vem kdo bo spal danes,..aja tudi THT imam negativen,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Februarčice
17.10.2005 20:51:30   
GILDA
aja še mere moje morfologije:
BPD 54-20,6
AC 167-21,0
FL 34-20,3
HC pa nimam vpisano,...

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Februarčice
17.10.2005 21:31:00   
ursa_p
Pozdravljene!

Ezi!

Naj ti najprej povem, da sem iskala vozicek s takimi zeljami kot ti ...

Jaz bi sedaj rabila tak voziček, ki bi bil lahek, bi se na majhno zložil, bi se dalo z njim voziti po asfaltu, makedamu, gozdnih poteh, po potrebi bi moral imeti dodatni sedež, pa še eno veliko košaro bi moral imeti in nekaj žepkov (en bi moral imeti vedno notri 1.000 sit za kavo, pa en za telefon, pa še kakšen za malico ...), pa tak material, ki se ne bi umazal in bi bil nepremočljiv, pa ena topla vreča za zraven, in udoben mora biti, pa ne pozabimo na senčnik ali tako strehco ki naredi ogroooomno senco, hkrati pa mora biti ta voziček zelo zračen, pa seveda varen, da bebice ne izgubimo kje na poti, pa ... bla, bla, bla ... in potem se zbudim ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   


Ta vozicek, ki sva ga gledala midva, se zlozi na cca 15-20 cm, kolesa (premer imajo 30 cm) se snamejo z lahkoto, je stirikolesnik, seveda se kosara odstrani, da je tako majhen, je zelo lahek, se mi zdi, da 7 kg. Midva bova kupila zraven se kosaro, ki pa ima tocno to kar isces ... samo glede nepremocljivosti ne vem. V glavnem ... velika, zracna - zracnike ima spodaj in jih lahko zapres in odpres, lahko snemljiva "obleka" tako da se tudi z lahkoto opere, ima tudi "naklon" .. se pravi lahko otroka (ze zelis) malo "dvignes" - upam, da se razume. Spodaj ima nastavke, ki jo lahko spremenijo v "gugalnico", ... Midva bova kupila kosaro "po narocilu" (nanj bova cakala nekje 2 meseca), kar pomeni, da bo kosara hkrati tudi avtosedez - to ne pomeni, da zraven dobis se lupinco, ampak je kar kosara namesto lupinice - seveda A testirana! Zraven dobis se sportni sedez in mislim da previjalno (v glavnem eno) torbo. Cena je res malo visja, ampak ta vozicek ima vse kar potrebujes ... jaz sem rekla, da vec kot 60 tisoc za vozicek ne dam, ampak za tega dam pa 110 tisoc (to je s popustom - 5% na gotovino in 5% na clanstvo v njihovem klubu - vclani se lahko vsak) ... res je vreden svojega denarja!!! Edina pomanjkljivost pa je, da zraven ne dobis vrece ... vcasih so jo imeli, sedaj je nimajo vec, ampak meni se ne zdi potrebna!

Gre za Peg-Perego ... podvozje Classe 4 (http://www.mami.si/oi122.html) ... kosaro (http://www.mami.si/oi11.html) si pa sam izberes, odvisno v katerem letnem casu imas otroka in kake zelje imas - na linku imas moznost videti 3 - barve so pa spet drugo - izbiras.
Vec o tem vozicku najdes na spletni strani www.mami.si! Vozicek je res enkraten. Midva sva ga ze ves cas, odkar sva izvedela za nosecnost iskala, ker ob 4-ih psih imava kljub karavanu v avto vseeno bolj malo prostora, pa tudi na izlete bomo z njim seveda lahko sli, saj so kolesa velika, cel vozicek pa je odlicno vzmeten!


Vidim, da ze vse na veliko kupujete, midva pa verjemeva vrazam in sva se zadrzala do sedaj, pa se nekaj (malenkost) casa se bova ... v zacetku meseca pa po nakupe v Ikeo, na koncu meseca pa ze narocit vozicek (dobavni rok je namrec 2 meseca). Drugace bova pa kar veliko stvari dobila, edino previjalno bo moj dragi naredil sam - zvisal bo predalnik, ki sva ga za 10 EUR kupila v Ikei ... pa zelo je lep! :D


Marty5!

Sem zelo vesela, da si povedala, da je v Postojni 3D UZ 12 tisocakov. V Ljubljani je namrec okoli 20, v SG pa 10, ampak SG je predalec. Koliko casa prej se je pa potrebno narociti ... midva morava namrec pohiteti, ce zeliva se kaj videti! Pa na kaj snemajo .. USB kljuc, CD, kaseto???


SasaR!

Meni so prepovedali katerekoli toplice, pa bi mi zelo pasale ... kaj pravite vsi ostali na to??? Jaz jih pa tako zelo pogresam ... no, plavanje pogresam. Bom sla kdaj na DIF, ampak nimajo organizirane telovadbe ... kak dan v toplicah, bi mi pa zelo pasal!


Tinkatonka!

Midva za fanta nisva izvedela na NS, ker so pozabili pogledati ... no, ko je bil se cas, potem se je ze obrnil in se ni nic vec videlo! Zanj sva izvedela v 16-em tednu. Na morfologiji sva dobila pa slikco lulcka .. upam, da mi jo uspe priloziti v album ... se potrudim, pa se moj velik trebuh bom dala gor!!!


Drugace sva pa midva z dragijem oba malo zbolela, jaz sicer malo manj kot on, pa vseeno ... upam, da ne bom prevec zbolela.


Malo sem se razpisala ... upam, da se vam bo dalo brati!!!

Lahko noc vsem!

Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 17.10.2005 21:36:50 >

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Februarčice
18.10.2005 8:08:02   
malamisha
Dobro jutro februarčice!

Končno cela noč spanja za mano. Počitek katerega sem nujno potrebovala, drugače ne vem, kako bi še funkcionirala.

Drugače vse po starem. Danes grem na vago in upam da me ne bo kap!

Ali ima katera kakšne izkušnje s kupovanjem preko e-buya?
Me mika stvar ali dve ampak...

lp



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Februarčice
18.10.2005 8:54:11   
BaGSi
malamisha - jaz sem kar veliko stvari kupovala preko e-baya, moja kolegica pa še več.... če te kaj več zanima, kar vprašaj...

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Februarčice
18.10.2005 9:05:35   
malamisha
Odlično!!!!

Preko katerega e-buya?
Mene že totalno zeza pri registraciji, zahteva od mene številko kartice (pa nisem najbolj navdušena).

Kako je s poštnino?

lp



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?