|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
13.10.2005 9:52:16   
bobika
Pozdravljene!
S spanjem je pri meni enako kot pri tebi Ezi, te čisto razumem. Če pri nas ne zaspim prva jaz, je kriza. Tudi, če se vmes zbudim imam popolnoma enak problem kot ti. Že nekaj časa uporabljam zato čepke za ušesa. Res nič ne slišim in me tudi ne motijo več. Me je pa zelo strah kak bo to ko se rodi user posted image . Čepov ne bom mogla imeti, ker ga pol ne bom slišala, spati pa se bom mogla navaditi tudi drugače. Če pa je to tako težko. Jaz sem kr živčna, ko to slišim. Ne morm si pomagat, sem že vse možno probala pa nič.
Kaj posteljica spredaj pomeni, da je kaj narobe oz ni najbolj fajn. V neki knjigi sem brala nekaj o tem in pravijo,da baje ni fajn. Meni g ni nič rekla, da bi bilo narobe.
Zaradi kil sem bila tudi jaz kregana, ker sem se v enem mesecu zredila 4 kg prej pa nič. To nas kregajo verjetno zato, ker je to res velik skok v enem mesecu in nas pač želijo opozoriti, da to ni fajn ne za nas ne za user posted image .
Sem pa bila pol čez mesec pohvaljena, ker sem šla le 1kg gor.
Ne vem, ali je bilo o tem že kaj govora. A vas tudi zadnje čase kaj pika oz. imate krče podobne menstrualnim? Meni se to dogaja že par dni, pa ne vem, če je to normalno, ali je pa to samo prebava.
Včeraj sva  z user posted image  šla še enkrat pogledati vozičke. Odločila sva se za najcenejšega. Pa ne zaradi cene, ker ga tako in tako dobima kot darilo, ampak zaradi tega ker ima vse kar sva si na vozičku zamislila. Želela sva sprednja kolesa vrtljiva, premikanje ročice naprej in nazaj, kombiniran voziček, ki se da spremeniti s košaro v ležečega, da zavzame čim majn prostora v avtu in, da se da hitro in enostavno zložit. Imel bi naj še malo boljša kolesa, pa bodo ta tudi vredu. Na tem linku je ta voziček: http://www.hauck-group.de/de/detail.asp?PLID=1&BID=1&KID=1&HID=5&UID=14&DID=258&ARTNR=430187
Kako se vam zdi?
Tako, lepo se imejte user posted image , uživajte v sončku in veliko se smejteuser posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Februarčice
13.10.2005 10:21:16   
BaGSi
Bobika - jaz imam točno takega (za prevga sem ga kupila pred 4 leti). In sem tudi mislila, da je optimalen, pogledala sem vso ponudbo,... Saj ne, da ne bi bil v redu - res ima vse kar si zaželiš; samo meni je prišel prav le kakšnih 5 mesecev. Bor je bil rojen okrobra. Že marca se je namreč izkazalo, da je ta plastična poldloga pod strehico strašno vroča in se je moj mali kar kuhal pod njo. Mogoče je sedaj kaj drugače, ne vem...
Drugače pa je bil super za zimske mesece, malega sem nosila s torbo iz stanovanja in nazaj, pa še v tej torbi je velikokrat spal podnevi; sneg ni bil noben problem, ker ima velika kolesa... Mogoče je edino malo štorast in težki za zlagat v avto. Pa še moj mali je v avtu takoj zaspal in sem ga vedno mogla prestavljat iz avtosedeža v torbo oz. voziček in je bilo kar malo naporno...
Jaz ga bom sicer imela še za našo malo bejbo, več kot par mesecev pa ne bom računala na njega... Imam za poletje od ABC design https://www.btc-city.com/babycenter/detail.php?id=1871 pa še avtosedež - jajček gre v njega; kar je zelo praktično, če se veliko voziš z avtomobilom.
Upam, da ti nisem vzela veselja, samo mislim, da je vsak voziček lahko zelo primeren ali pa tudi ne : odvisno od situacije, letnega časa, kje je stanovanje idr...

Lep dan!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Februarčice
13.10.2005 12:23:01   
malamisha
Pozdravljene!

Mene nakupovalna mrzlica še ni primla. Se še vedno tolažim, da imam čas.

Sem pa danes bila malo na ogledih vozičkov in mi je prodajalec rekel, da smo vse mamice iste. Na koncu pa očki celi živčni lavfajo po trgovina in shopingirajouser posted image user posted image

Kakšno ceno pa imajo Hauckovi vozički pri nas?

So mi ga zelo priporočili, tako da bomo videlo. Ampak bi se naj splačalo iti čez mejo...


lp


_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Februarčice
13.10.2005 12:26:22   
GILDA
kam čez mejo?Italija je fuuuuuuuuuuuuuul draga,....EURI ubijajo,..

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Februarčice
13.10.2005 12:49:41   
bobika
Midva sva bila v Grazu gledati vozičke. Ne vem ravno če se kaj splača. Je cena podobna kot pri nas. Haucove vozičke pa so trenutno imeli samo v Toys r us-u. Tega, ko sva ga midva gledala se full slača gor kupiti ker je pol cenejši. Sem na internetni strani videla da stane 99,90 Eura, pri nas v Arielu pa 45.900 sit. Razlika je očitna.
Bagsi, kak so ti pa kolesa zdržala. Sem malo v dvomih z njimi. Pa pri nas je malo asfalt malo makedam. Trgovka je rekla, da ta vozek je zlo fajn po makedamu. Za po mestu in trgovinah pa je menda tud fajn.
Všeč je nama bil tudi traxxov Jaguar 4, ki pa je precej velik in ne da se mu menjavat ročica naprej nazaj.
Vidim, da je kr nekaj takšnih user posted image , ki že imate iskušnje z vozički. Prosila bi če lahko napišete na kaj naj bi bile pozorne pri izbiri vozička, tiste, ki še nimamo izkušnj z njimi. Kaj priporočate in kaj nam odsvetujete? Kaj vam je pri izbiri vozička priuriteta? Sicer je pa res kot je napisala Bagsi, da imajo vozički dobre in slabe strani, odvisno je od pogojev uporabe.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Februarčice
13.10.2005 14:31:21   
ursa_p
Pozdravljene!

Jaz se prvic javljam v temo "mesecnice" ... hehe! Sej me razumete! user posted image

Na zalost ste ze tako veliko napisale, da sem prebrala samo prvo sporocilo, ostalo bom pa kasneje! Ne mi zamerit, ampak sem se v sluzbi in res nimam casa takoj zdaj prebrati cele teme!

Sem se pa oglasila, da povem, da sem tudi sama prejsni petek prvic odletela ... ja, skoraj na ravnem ... "zmotila" me je cca 3 cm visje polozena plosca - malo jo je ze "ukrivilo" ... in zletela sem po tleh ... na sreco je z mano vse v redu, le roka in noga sta podrgnjeni ... kako so me gledali vsi tisti, ki so stali okoli (to je bilo pred fakulteto, kjer je bilo pooolno ljudi), pa raje ne bom govorila!

Zanima me kako se kaj pocutite .. jaz sem ze zelo storasta, obracanje v potelji mi tudi ze dela probleme ... dviganje iz lezecega v sedece stanje, ce lezim na hrbtu, je pa tudi groza. Trebuh mi je zrasel v zadnjem mesecu. Prej se mi sicer na ven ni poznalo, edino na oblekah se je videlo, da se sirim. Sedaj se mi pa ze dobro vidi ... trebuh je iz dneva v dan vecji.
Zredila sem se ze za 7 kilogramov, kar se mi zdi veliko, glede na to, da sem v prvih dveh mesecih in pol ostala nekje na isti tezi!

Zanima me tudi kam greste kaj rodit ... jaz grem v Ljubljano, sem skoraj prepricana in me zanima, ce katera slucajno ve .... ti otroka na tvojo zelo ponoci odnesejo, da se vsaj malo spocijes??? V Postojni to naredijo, to vem, za Ljubljano pa mi nihce ni znal povedati!

Da povem se kaj o sebi!

Rok imam pa 16. februarja! Pravijo da bo fantek (slikco lulcka res imamo .. hehe), stara sem 23 let. Prvo brcanje sem oziroma kar sva zacutila pri 19-em tednu! Sedaj brca ves cas sluzbe ... hehe .. zvecer se pa umiri! user posted image  Ponavadi da vedno mir takrat, ko ga kdo drug zeli "zacutiti". Ze zdej je pravi lump! user posted image
Da se pohvalim tudi, da imava s fantom 4 pasje dame doma in se pticka, tako da bo pri nas kar veselo! :D Ziviva pa pri fantu v hisi, od 1. novembra sama v spodnjem stanovanju! user posted image

No, zaenkrat toliko, se pa seveda se oglasim!

Lp, Ursa

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Februarčice
13.10.2005 14:52:49   
BaGSi
Bobika - po moje so bila kolesa super - nismo imeli nobenih težav; res pa je, da je bil v uporabi le 5 mesecev... Vidim, da se cene precej spreminjajo, mi smo dali za ta voziček 56.000 SIT, pa še to je bilo takrat med cenejšimi..

Ursa - dobrodošla med nami =čvekami=!!!!user posted image
V ljubljanski porodnišnici pa ni šans, da ti otroka odnesejo (razen če imaš carski rez). Jaz sem bila po 8ih dneh tako izmučena, da sem doma cele dneve spala, ko je bil končno mir (no ja, vsaj 14 dni; potem pa so se začeli krči,....)

LP!user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Februarčice
13.10.2005 20:46:35   
sazi
Spet malo visim tu gor. Moram nadoknadit, ker vas čez dan lahko samo berem. Ima mogoče še katera tako težavo? - v službi namreč lahko kliknem na odgovor, pa se mi odpre vse, razen okenčka za tekstuser posted image
No, kakorkoli že, jutri imam po 37 dneh spet pregled in komaj čakam da spet zaslišim malega srčka, potem pride pa še UZ na vrsto (najbrž naslednji teden) - malo zapoznela morfologija.
Tinkatonka, ti imaš tudi jutri, kajne? Če hodiš na leonišče, se mogoče tam srečava...

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Februarčice
14.10.2005 6:25:53   
tinkatonka
HOJ!

Jaz jaz imam danes tudi pregled. Ne hodim v leonišče ampak v ZD Fužine, kjer imam eno super G. Imam pa pregled že ob pol osmih, zato sem pa tako zgodnja zdajle na RR-ju. Pijem kavico in čakam da odlaufam na WCuser posted image . Žal mojega dragija dnes ne bo zraven na morfologiji, zakar sem zelo žalostna in jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak kaj čem, če pa ne more uidt iz službe. Bolje da sploh ne pomislim na to, ker sem se že navsezgodaj zjutraj zjokala, pa še zdele mam solzice v očeh. Zdej v nosečnosti to ni nič čudnega, sam vseen ni fajn če se za vsako malenkost zjokam. Upam samo da me G. ne bo vprašala kje je, ker potem se bom pa še tam zjokala user posted image . Komaj čakam da zagledam spet našega brcača/ico. Čeprav je kar miren/a zadnje čase. Aja še en problem sem imela včeraj zvečer. Včeraj sem bila ful aktivna, celo dopoldne okrog letala, popoldne pa likala, prala, obešala perilo, sesala 200m2, nosila sesalec gor in dol....In se potem uležem v posteljo gledam Bar in ko hočem vstat in it na WC sem se samo zakotalila nazaj v posteljo. Tam pri trtici se mi je preščipnil živec (me je že večrat prej tam bolelo) in sem jokala od bolečin. Tud na noge se nisem mogla postavit, ne sedet, le ležat na boku. tko da še na WC nisem mogla:smajli ki ga tisci lulat: Hvala bogu da je moj oce fizioterapevt in da ima ene elektrode doma, ker ce ne tudi danes najverjetneje ne bi mogla vstat iz postelje. No zdaj pa dosti nakladanja. Grem se počasi zrihtat. Pa potem ko se vrnem sporočim kako je bilo na pregledu.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Februarčice
14.10.2005 8:49:33   
marty5
Dobro jutro,

prej sem napisala celo stran, na dolgo in široko in kaj se zgodi? Mi zbriše...user posted image
Očitno sem bila preveč blebetava, pa je že računalnik sam odločil, da vas ne bo mučil z branjem user posted image

Ena izmed stvari, ki sem jo hotela vprašati je bila, kje ve čutite brcike? Jaz sem jih ponavadi v spodnjem delu - zelo nizko, nekje pri mehurju. V zadnjih dneh pa čutim veliko više - v višini popka. Je mogoče, da se je user posted image  tako dvignil? Do kje pa sega maternica v tem obdobju (21 t)? Ima katera kak link o rasti maternice po tednih? Tako, iz radovednosti....

Tiste, ki imate danes morfologijo - držim pesti, da se bo user posted image  lepo obrnil in pokazal. Moj/a se je namreč skrival in kazal hrbtenico....

Prijeten dan in še lepši vikend user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Februarčice
14.10.2005 9:05:19   
katjandraž
Drage februarčice!

Jaz vas še naprej redno prebiram, le oglašam se ne. Še vedno mislim, da bo moje dete februarsko, tako da ... Bomo videli, kaj bo v četrtek na morfologiji pokazalo. Sem ok, skoraj 3 tedne sem bila bolna, virus se mi je iz grla širil na žrelo, pljuča, potem se mi je nos čisto zabasal in sinusi ... Ampak zdaj sem že ves teden v službi in se počutim super. Sem šele v začetku 21. tedna, zredila pa sem se kot user posted image  (8 kg) .

Pri Andražu smo imeli voziček Peg Perego Pliko, zraven tudi košaro in lupinico. Se je dobro obnesel, le sneg mu je delal probleme. Imamo namreč majhen avto (polo) in bi kakšen drugačen voziček težko v avto spravili. Tudi sedaj, ko bomo štirje, bomo ostali pri istem avtu in tudi vozička ne bomo menjali.

Ursa_p, v Ljubljani ti otročka ponoči ne odpeljejo. Mogoče si tega niti ne boš želela. Ko ga enkrat zagledaš, so občutki tako nori in močni, jaz si tega nisem želela. Smo si pa različne. Jaz bom šla tokrat rodit v Postojno (zaradi EA), pa mislim, da ga ne bom dala od sebe. No, nikoli ne veš. Zarečenega kruha se največ poje!user posted image
Zdi se mi, da sem predvčerajšnjim zvečer spoznala tvoje 4 prekrasne pasje dame user posted image  in tvojega fanta. Pred trgovino. Mi namreč živimo v teh, zaenkrat še rečem "ta novih" blokih pri trgovini.

Februarčice, uživajte, lepo božajte trebuščke, pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Februarčice
14.10.2005 9:18:48   
malamisha
Moj user posted image  je zelo živahen. Tako kot pri tebi, sem na začetku čutila nežne brcike v spodnjem delu, sedaj pa v bližini popka.

Včasih čutim obračanje (prava mala žurka), me v celem trebuhu zaščemi...

Naše user posted image  je pa že zdaj solidarno z mano! Čez dan je zelo umirjeno, ponoči ko pa mama ne spi, imamo pa telovadbouser posted image .
Kaj šele bo...

lp



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Februarčice
14.10.2005 9:21:47   
marty5
Katjandraž, jaz pa imam močan občutek, da bo moj user posted image  pokukal na svet marca user posted image . Bova pa zamenjali mesta user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Februarčice
14.10.2005 9:24:52   
marty5
Imava zelo podobne user posted image . Moj ima ravnokar cel žur - včasih prav na glas  zastokam, ko me fajn brcne. Pri nas smo tudi najbolj aktivni takrat, ko se vležem - zvečer pred TV ali spanjem in zjutraj preden je potrebno vstati.....ko pa bi bilo treba - npr. na UZ, pa lepo spimo in kažemo ritko user posted image



_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Februarčice
14.10.2005 9:43:07   
Nikita***
Ojla punce,
jaz pa čakam, da bo ura enajst, da grem na morfologijo, sem že vsa nestrpna. Zbudila sem se od 5 in bluzim po stanovanju, sploh nisem mogla nazaj zaspat. Drugače sem pa tak zaspanček, pred 10 sploh ne zlezem iz postelje.
Držite pesti, da bo vse ok in da ne bodo kaj komplicirali (morfologije namreč nimam pri svoji ginekologinji, ker nima trebušnega UZ, moram v bolnico, tam pa niso ravno prijazni.... grrrr, ful me skrbi)


_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Februarčice
14.10.2005 10:00:50   
Kami
Čao punce,
se vam javljam samo na hitro, vidim da ste pridne in user posted image  tudi. Moj je tele dni zelo miren, mogoče zato, ker se trudim, da ne bi preveč mislila nanj. Trudim se namreč učit, ker imam 24.oktobra strokovni izpit in me valjda že sedaj daje panika. Sicer kar nekaj ur na dan preživim za knjigami, ampak na koncu se mi tako ali tako zdi, da ni dovolj. user posted image
Jutri gremo na izlet na obalo, da se malo nadihamo morskega zraka in popapcamo kako dobro ribico. Naš mali lumpek se že sedaj veseli. Aja, vsak dan mu moram brat eno knjigico, ki mi jo je posodila prijateljica Dobili bomo dojenčka (BaGsi - jo priporočam tudi za tvojega). Tako da že sedaj obvlada vse podrobnosti in ga tudi ful zanima user posted image . Od semenčec do jajčec in popkovnice. Pa kdaj bo lahko on imel dojenčke! Me veseli, da ga s tem ne silim, ampak da sam odpira teme, čeprav mi je določene stvari težko pojasnit, ker je zelo radoveden.
Lep vikend in srečno vsem, ki imate preglede!

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Februarčice
14.10.2005 10:32:35   
bobika
Dobro jutro oz. dan.
Sem med tistimi bolj zaspanimi user posted image  vsaj zjutraj.
Jaz user posted image  tudi čutim največ v predelu mehurja. Včasih se meče kot, da bi skakal po trampolinu. Zdaj pa že tretji dan bolj počiva. Ne vem, verjetno je to normalno, da je bolj malo aktiven, kakšen dan ali dva.
Vsem, ki greste na morfo veliko užitkov pri gledanju svojih user posted image  in, da se bo vse lepo videlo.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Februarčice
14.10.2005 11:45:12   
tinkatonka
I am bacK! Sem imela morfologijo.

Naše user posted image  je baje zelo pametno, tako se je pohecala G., saj se je že zdaj prav obrnil in sicer ima glavico že lepo spodaj, nogice pa tam pri popku, kjer tudi največkrat čutim brce. Vse je bp in normalno. Zredila sem se pa od začetka nosečnosti za 3 kg. Ni veliko a ne? Spol se je sicer lepo videl, ampak sem ji rekla, da nočem vedt katerega spola je to naše dete (zato pa skušam govort v srednjem spolu). Dobila sem tudi tri slikice kjer se lepo vidi obrazek, pa še tak smešno je nekaj žvečil, se je prav lepo vidlo. Vglavnem spet sem vesela da sem ga vidla in po drugi strani žalostna ker ga ni videl moj mož, pa da ga bom naslednjič videla šele tm okrog 32 tedna. No upam da hitro mine do takrat. Punce a boste ve mogle tud eno sladkano vodo pit tm okrog 24 tedna?? Za test sladkorne bolezni???

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Februarčice
14.10.2005 11:58:34   
karin412
Morfologijo sem imela v sredo, vse je v redu, spol se je tudi videl in imeli bomo user posted image . Oba s fantom sva bila zelo srečna in zadovoljna, tudi na video kaseto nama je posnela otročka. Zelo lepo se je videl obrazek, pa srček, kosti - stegnenici...
Dojenčica je kar aktivna, brca pa bolj spodaj.
Drugače se počutim v redu in  še hodim v službo, popoldne pa še precej počivam.

Kri se je edino malo poslabšala, pijem sok iz rdeče pese...
Kaj pa ve, kakšno kri imate kaj?

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Februarčice
14.10.2005 12:27:58   
ursa_p
Katjandraz!

Ja, spoznala si mojega dragega in moje drage punce ... hehe! Kako je svet majhen ... no zgleda sva oziroma bova obe februarcici in se bomo sigurno se dobro spoznali! user posted image  Ce ne prej, pa ko se bomo z vozickom okoli sprehajali .. nas ne bos mogla spregledati. user posted image

Glede brcanja ... najprej sem ga cutila nekje na desni strani trebuha, sedaj pa nekje v okolici popka ... kakor se obrne. Vcasih ze res mocno brcne.

Ste pa vse zivcne pred pregledom, jaz grem pa vedno vsa vesela tja ... kljub temu, da sem imela celo smolo na zacetku nosecnosti in sem ze skoraj bila na splavu! Jemala sem namrec tablete iz skupine D, ampak po genskem svetovanju smo ugotovili, da ne bi smelo biti zaradi njih nic narobe. Imam sicer malo vec UZ, ampak do sedaj smo ze ves cas v mejah normale oziroma v povprecju! Na morfologiji in NS je bilo pa vse v redu ... na morfologiji je bilo potrebno pogledat glavico kar od spodaj, ker se nikakor ni hotel obrnit, tako kot je treba ... sej pravim, da je ze zdej pravi lump - po ociju! user posted image  

Tinkatonka ... cestitam za zrejene samo 3 kile ... kaj bi dala, da bi bilo tudi pri meni tako ... pa sploh ne jem veliko! user posted image

Kar se pa krvi tice in ostalega pa moram rect, da mi je do sedaj manjkal samo Magnezij, to se je pa videlo tako, da sem imela krce na levi strani trebuha spodaj ... sedaj nic vec ... kri je pa tudi super! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Februarčice
14.10.2005 12:46:14   
Nikita***
Joj, sem bila razočarana nad morfologijo. V petih minutah sem bila not in ven. Sicer je (menda) vse ok, še to mi ni povedal, saj je vse govoril sestri, tako da nimam pojma, kaj je videl, ampak, 5 minut, halooooo. Tudi spol se kao ni videl. Zavidam tistim, ki vam res vse povedo in si vzamejo čas. Takšna je tudi moja ginekologinja, pa žal nima UZ in sem morala v bolnišnico. Tam smo pa itak vse številke. Groza.
Aja, kilaža je pa še zmer minus tri kile od začetka nosečnosti. Se mi zdi kar fajn, upam, da na koncu ne bom vsega nadoknadila.
Lp vsem


_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Februarčice
14.10.2005 12:49:02   
Nikita***
Aja, Tinkatonka, jaz sem sladkano vodo (glukozo) pila okrog 14. tedna. Ful nagravžna stvar, bolj počasi piješ, slabše je. Dobiš je pa skor pol litra. Vso tromesečje nisem niti enkrat bruhala, ko sem se pa silila s to glukozo, mi je blo pa ful slabo.  Če lahko, jo eksaj, bo lažjeuser posted image

_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Februarčice
14.10.2005 13:11:42   
ursa_p
Jaz sem narocena za "pitje sladke vode" v zacetku novembra! Da vidimo, ce sem slucajno dobila sladkorno ... bomo videli!

Lp, Ursa

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Februarčice
14.10.2005 15:27:44   
sarazan
Tudi jaz moram konec meseca na pregled sladkorja (25.10).
V družini imam sladkorne bolnike in sem kao nagnjena k nosečniškemu diabetesu.
Glede na to, da se tako dobro počutim in mi prav nič ne pašejo stvari, ki sicer zelo dišijo sladkornim bolnikom, upam, da sem zdrava. Tako sem se navadila na "brez problemov" nosečnost, da mi prav nič ni do kakšnih komplikacij user posted image .

Zdaj pa že komaj čakam, da grem domov in začnem uživat vikend. Jutri grem zapravljat za našo dojenčico in imam že kar mravljince...user posted image

Lepo se imejte in se razvajajte v prihodnjih dneh.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Februarčice
14.10.2005 18:45:57   
sazi
Pa še jaz. Sem bila na pregledu - v treh minutah malo bla-bla, no, vsaj srčka sem slišala (kot bi tekel na maratonu). Imam pa morfologijo šele naslednji teden (skoraj dopolnjenih 23 tednov) in sem tudi žalostna, ker moj dragi ne bo mogel zraven.
Zanima me nekaj - tiste, ki ste v službah - kako vam znese hoditi na vse te preglede? Jaz imam v službi nemalo težav. Se namreč iz LJ vozim na dolenjsko in če imam pregled se ne morem potem vračat tja. V službi se štampljamo s kartico in tako ob vsakem pregledu izgubim 4-5 ur in jih moram potem not prinašat, pa že tako mi je tistih 8 ur čisto odveč, saj mi kljub razmigavanju in dvignjeni nogi tako zateče, da imam komaj čevelj obut. Skratka naslednji teden imam UZ ob 11h, kar pomeni, da grem v službo točno za 3 ure in dobim 5 ur minusa. Sem že razmišljala, da bi vzela dopust, pa se mi zdi trapasto dajat moje preoste dneve za 10 minut UZ-ja? Kako imete ve zmenjeno to okoli pregledov?
Lep vikend želim vsem

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?