|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
7.10.2005 13:07:13   
Ezi
Uh, punce ... ste bile pridne!user posted image
Ja, bom res poklicala G. in vprašala, kaj zdaj. Bagsi, to verjetno opravijo UZ skozi nožnico? Prvega sem rodila le 3 dni prej, tako da nisem že vnaprej določena, da bom rodila pred rokom, čeprav ... user posted image user posted image user posted image

Na morfološkem ... no ta čas sem še Nejca nahranila in uspavala ... vmes sem že nekaj zvedela ...
na morfološkem sem bila v 21.tednu in moj user posted image  ustreza velikostim za 21 teden, le glavico ima malo večjo.

Kami, zaradi kakšnih bolečin premišljuješ o nosečniškem pasu? V križu ali kje drugje?


LP, Ezi


PDP 7.2.2006

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Februarčice
7.10.2005 13:41:32   
Kami
Ezi, razmišljam o pasu na priporočilo G. V septembru sem namreč imela bronhitis in sem hudo kašljala. Od takrat naprej me precej boli spodnji del trebuha, po vsej dolžini. G. pravi, da zaradi mišic. Kašljam še vedno, ampak manj. Bolečina je pa kar ostala, včasih bolj (po kašlju ali če stojim več kot eno uro), včasih manj. Potem me začne boleti še križ. Pomaga, če se za kake pol ure uležem, kar tudi počnem. Bom skušala pridobit še kakšno mnenje "uporabnice", predno se odločim za nakup, ker 12.000 SIT je kar veliko.
Lep vikend!

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Februarčice
7.10.2005 13:47:30   
BaGSi
Ezi - ja, to je v bistvu vaginalni ultrazvok, tako da ni najbolj prijeten. Fino, da nisi rodila prej, samo imaš pa kar malo razliko med otročkoma - zato bi bilo po moje boljše vprašat...

Lep vikend vsem!!!

Sedaj pa grem na štajrsko na trgatev...in kostanje...se že veselim... in bom verjetno prišla nazaj kakšno kilo ali dve težja...

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Februarčice
7.10.2005 13:58:54   
Ezi
Hvala BaGSi in uživaj na štajerskem!
Mi si prinesemo štajersko iz "špajze" ... malo kostanja, malo vinčka (jaz ga bom bolj gledala, čeprav mi je G. priporočil kakšen kozarček rdečega za kri), trgatev ... bom šla pa cunje pobrat s štrika user posted image

Kami, poglej, če bi dobila rabljeni pas. Vsaj za poskusit pa je.

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Februarčice
8.10.2005 9:07:00   
Eviii
dobro jutro s švedske... mi smo včiri okoli poldne prispeli na danskem in pol smo šli po tatija na švedsko. user posted image je že navsezgodi zjutri začel brcat in se veselit, da gresta kam z mamico... pa na letalu sm mislila, da ga-jo bo pobralo... kr ni nehalo brcat to malo bitjece... pol smo se pa s tatijem ustavli v eni otroški trgovini in veselo začeli zapravljat. in ne boste mi vrjeli. ti švedi so neverjetni. ker smo pač noseči in smo neki malega zapravli v trgovini, so nam ponudli brezplačen paket za dojenčka. ko sm ga doma odprla, sm bla kr šokirana. not sm našla pampers pleničke, pa robčke za ritko, pa slinček, pa roporuljico, pa vatke za prsi, pa zobno ščetko in še marsikaj... res sm bla prijetno presenečena... in moj mož je reku, da za dojenčka ne bomo nič kupovali, dokler se ne rodi. ampak včiri ga nism mogla ustavit... je kr kupoval in kupoval in kupoval. in danes gremo nadaljevat s kupovanjem stvari za dojenčka. pa za mamico se bo tudi kej našlo, ki nima več kaj za oblečt user posted image .
drugače je pa meni plod g izmeru že pri zadnjem pregledu (16 tednov in 3 dni). mi je reku, da imamo malo premajhno glavico (je zaostajala ze pet dni) in malo prevelikega bušija (za ene tri dni). tko da sm rekla, da je otrok sigurno od tatija in je mislu g, da bo padu s stola user posted image ... težki smo pa bli 172 g (kr malo preveč).
lep pozdrav s sončne švedske od nas treh user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Februarčice
8.10.2005 11:38:14   
tinkatonka
HoJ!

No pa da sprožim še eno temo....

A že kaj razmišljate kateri voziček boste kupile???

Jaz sem bila včeraj v Arielu in Baby centru in sem se čist zaljubila v en voziček firme HAUCk. Tud zlo praktičen se zdi, edino kar je mogoče moteče je teža vozička, saj tehta 15 kg. Najraje bi ga šla kar kupit, ker se mi res zelo zelo odpade, po drugi strani grem pa konec meseca v Avstrijo, kjer imajo najbrž še več vozičkov podobne kvalitete, pa mogoče še lepše. Ne vem. Skrbi me edino to, da ne znam nemško in se o samem vozičku ne bom mogla dobro pozanimat kot to lahko storim tu. Kompliciram a ne. No ja...bo že bolje.

Katere vozičke imate pa ve kaj ogledate?? A ga je katera izmed vas že kupila???

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Februarčice
8.10.2005 16:06:08   
SašaR
Ojla!
Da se še jaz javim po dolgem času.
Tudi mene velikokrat boli križ in to bo verjetno zaradi tega ker naj bi otročka nosila bolj zadaj. Tako mi je na zadnjem pregledu rekel G. Bomo  videli kaj bo rekel sedaj ko imam morfologijo (v torek).
Pri nas smo pa voziček že nabavili. Sicer je res skoraj prezgodaj, samo pri nas so samo drage trgovine, tako da se pozimi ne bi preveč okrog vozil. Smo zadnjič bili v Avstriji in ker se nama je zdel trikolesnik od Haucka super sva ga kupila v Toysu. Cena je bila seveda še boljša, saj bi gor dobila skoraj tri za ceno enega pri nas.
Drugače pa je to ena izmed redkih stvari, za katero sva se odločila da kupiva novo. Večina stvari na naju že čaka pri svakinji, tako da za začetek bo, seveda pa bo potrebno verjetno še kaj kupiti.
Punce, kdaj pa greste v materinsko šolo? A o tem kaj razmišljate. Jaz bom verjetno šla decembra - bomo videli.
Zanima me še koliko časa traja šola v stari porodnišnici? Kje jo v LJ še izvajajo in koliko časa traja?...
Bodite fajn in se beremo.



_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Februarčice
8.10.2005 16:20:54   
AishaM
Februarčice, lepo pozdravljene. Z današnjim dnem se vam pridružujem tudi sama. Kar nekaj časa sem le spremljala forume, včeraj pa sem se odločila za registracijo... In evo me.
Zanima me, če katera iz štajerskega konca obiskuje kakšne vaje za pripravo na porod...? Meni je G priporočala Štorkljo, vendar tja še nisem poklicala. Sem pa se že v tem mesecu udeležila šole priprave na porod, ki jo izvajajo v MB porodnišnici. Zadeva je kar zanimiva, precej informacij, vseeno pa se mi zdi, da tem predavanjem manjka tista "prava" priprava na porod. Vsekakor so informacije o poteku poroda, o tem kje pozvoniti, ko prideš v porodnišnico, kdaj moraš imeti s sabo... potrebne, vendar individualna priprava na porod, o možnostih doživljanja le-tega ipd., o tem pa na teh predavanjih ni rečeno nič. Zato mi je G. priporočala tudi Štorkljo. Pa namignila mi je, da tam lahko osebno spoznaš babice... Kar pa verjetno tudi ni slabo...
Če katera obiskuje kakšna predavanja ali vaje, bom vesela kakršnekoli informacije....user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Februarčice
8.10.2005 16:27:34   
GILDA
no pa še jaz, da se oglasim,..mi tudi smo od doma pa samo po hišah hodimo(po obiskih),..danes smo bili na obisku pri mesec stari punčki pa se nama je obema mešalo,..fuuuuuul je bla lepa,...in se pri njih videla ful dobro previjalno mizo,...ful široka in otroka lahko previjaš normalno in ne postrani, res se mi je zdela fajn,..firma pa lip poljčane ,..mislim da sem se odločla in da bom tako imela,..

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Februarčice
8.10.2005 19:13:11   
malamisha
Hauckov voziček so mi zelo priporočili. Naj bi bil zelo praktičen. Se pa zanj vsekakor splača čez mejo.

Mi pa še nič ne nabavljamo. Čakam da me zgrabi nakupovalna mrzlica.

Želim vam lep preostanek vikenda!

lp

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Februarčice
8.10.2005 20:30:50   
Ezi
Čao user posted image !

Kostanj se peče in želim si, da bi šel mali kmalu spat. Še vedno ni pravi, malo ga zgleda še ušes boli, tako da je ves popoldne prespal. Kdo pa bo ponoči spal???

Eviii, na švedskem si, oprosti ste??? Krasno! Kako pa je kaj gor? Jaz si Švedsko predstavljam zelooo lepo, narava, iglasti gozdovi ... mmmm ...

No, naj povem, da jaz ne hodim na nobeno telovadbo, na nobene priprave. Me Nejc tako zmiga, da niti ne bi zmogla kaj več. Če se samo spomnim, kako sem se pazila v 1.nosečnostiuser posted image  Mislim, da trebušnih mišic tudi uporabiti nisem upala, zdaj, zdaj bi se pravzaprav moralal malo bolj paziti. Me včasih prav zaboli trebuh oz. čutim, da se preveč pretegnem. Da ne omenjam Nejčevih brc, pa diči-diča in take fore.
V materinsko šolo zaenkrat imam namen iti. Decembra bi šla (LJ).
Voziček pa ... zdaj imamo quinnija in zaenkrat ne nameravamo nič kupovati. Le generalko bo potrebno narediti. Kako pa bo februarja, kaj misli Nejc, bomo še videli. Sem že veliko razmišljala o tem, pa sem obupala, ker nisem našla primerne rešitve. Skrbi me, ker si zelo želim, da bi šla lahko tudi sama z obema otrokoma in s psom na sprehod. Če si zdaj to predstavljam ... groza ... z Nejcem se še ne da iti na pravi sprehod. No,pa saj je še čas za to.

Nejc spet nori ... grem ... uživajte!!!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Februarčice
9.10.2005 10:05:40   
Eviii
čaw, ponovno iz švedske... mi imamo tukaj prekrasno vreme. sonce in 21 stopinj čez dan. ko sem govorila z mojimi, so mi rekli, da na obali dežuje... in sm se mogla takoj pohvalit, da imamo tle sonce. res je prekrasno. sami gozdovi in narava, kot si jo lahko samo zamišljamo. prou pomirjujoče... samo zjutraj in zvičir je malo hladno, da se moremo stiskat user posted image
drugače pa smo včiri šli, jst, moj možek in tašča v nakupe. štartali smo ob devetih in pol. domov smo prišli ob štirih in pol. vozički in take stvari se tle sploh ne splačajo niti gledat, kaj šele kupit... smo pa nabavljali za dojenčka in za mamico oblekice. sm spraznla h&m... sm si kupla dvojne zimske hlače, pa dve majčki (zelo lepi), pa štiri pare najlonk in sm za vse skupi odštela okoli 100 evrov. sm prou zadovoljna. in tašča je norela z oblekicami za dojenčka. mislim, da smo za vsaj pol leta preskrbljeni z raznimi pajacki, pa majčkami, pa hlačami. edino, kar jo je motlo, je blo to, da ne vemo spola in ni mogla uživat v nakupovanju. vsekakor pa si želi punčko (ima 3 sinove in 7 vnukov in nobene punce) in mi je stalno kazala oblekce za punčko...
poročajte mi, kako gre kej v sloveniji...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Februarčice
9.10.2005 13:59:16   
bobika
Pozdrav!
Danes pa sem si privoščila. V postelji sem bila do pol dvanajste ure, se nazajtrkovala in šla lenarit. Ta teden je bil kr naporen. V začetku tedna sem delala, pol pa v četrtek vzganjala paniko zaradi srčka,ki se ni videl. polodan sem šla po kostanje, kar pa verjetno ni najbolj fajn vplivalo na mojega malegega. V petek zjutraj sem se zbudila s čudnim rjavim izcetkom. Kljub temu sva z dragim šla v Avstrijo in tam cel dan hodila. Vedno ko sem šla na wc, je bilo izcetka majn. Odločila sem se, da bom počakala, do sobote, ker ni bilo nasrečo zraven nič krvi. Včeraj pa je bilo vse ok. Sem se pomirila. Kaj ima katera od vas tudi kakšen tak bolj rjav izcedek? Verjetno sem se ob kostanjih preveč sklanjala, bom naslednjič pustila, da srugi nabirajo.
V Avstriji sva iskala voziček in nažalost nisva našla nobenega takšnega, ki sva si ga zamislila. Boma mogla malo spremeniti najine želje glede vozička, ker očitno takšen ne ostaja.
Mere v 21t4d so bile: BPD: 46mm (20t), HC: 178 (21t), AC: 135 (21t), FL:38mm (23t)
Kakšne so pa mere vaših malčkov?
lepo preživite ta nedeljski dan!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Februarčice
9.10.2005 21:27:04   
sarazan
Hej nosecke!

Jaz sem prezivela sobotno trgatev kar v kuhinji user posted image  . Mami je zbolela, pa sem jaz kuhala, ostali pa so uzivali v trgatvi.
No ja, saj ni bilo tako hudo user posted image . Sem sproti veliko nosila v usta in se tolazila user posted image .

Na morfologiji v 20t in 2/7 so bile nase mere naslednje:
BPD 48 (20t 4/7)
HC 169 (19t 4/7)
AC 159 (21t 2/7)
FL 34 (20t 6/7)
Baje tole napoveduje dolgo dete. Bomo videli, koliko bo nasa puncka res velika. Midva z mozem sva velika 171 in 178cm.

Drugace se pa midva ukvarjava z nabavo lupinice (eni recejo tudi jajcek) in avtosedeza od 9 kg. Ugotovila sva, da je definitivno najboljsi proizvajalec z najvarnejsimi sedezi Roemer. Ampak drag, kot hudic. Zato razmisljava, da bova sla do Munchna v Nemcijo in tam nabavila sedeze, so ful cenejsi. Da se bo pa splacalo tako dalec hodit, bova pa se vse ostalo tam kupila - postelja, jogi, termometer, grelec za steklenicke,..., kar naju tudi manj stane v Nemciji.
Preracunano na stroske v Sloveniji se splaca, tudi pot se noter prinese in se prispara.
Problem imava le, kdaj bi sla. Glede na to, da mi ze zdaj ne pasejo dolge poti, kaj sele bo.

Ah, nosecke moje, kaksne smesne probleme si delam, a ne? Ta zaresni se bodo zaceli februarja user posted image .

Se pisemo. Cao!

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Februarčice
10.10.2005 7:47:28   
Eviii
dobro jutro, user posted image  februarčice... prou en lep pozdrav s švedske user posted image
mi smo pršli v petek po tatija in zdej se počasi odpravljamo proti domu - na obalo. najprej pa ima tata turnir (do petka) in ga bomo tam malo spodbujali in navijali ko nori...
hvala, sarazan za dobro idejo. namreč, midva prihajava dol z avtom in moreva prepotovat celo nemčijo in avstrijo. pa se bova kje vmes ustavla in malo zapravljala za user posted image ... sicer bo to vrjetno glih sobota popoldne, ampak mislim, da bova že našla kej odprto...
fajn se imejte in božajte bušije user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Februarčice
10.10.2005 10:35:59   
AishaM
Še moje mere v 20t 2/7:
BDP: 48,9 (20t 6/7)
FL: 33,4 (20t 3/7)
AC: 145 (19t 6/7)

Podatka za HC pa do sedaj še nimam vpisanega... Sploh na to nisem bila pozorna. Bom na naslednjem pregledu povprašala.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Februarčice
10.10.2005 13:14:48   
Kami
Hello user posted image !
Jaz pa sem danes v likanju, dragi se je vrnil s poti in uspelo mi je speglati že 9 srajc, potem mi je pa trebuh tako dol pritiskal, da sem se malo za kompjuter vsedla. Še ene 3 ali 4 me čakajo....user posted image

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Februarčice
10.10.2005 13:20:31   
Kami
...no, in sporočilo se mi je odposlalo, še predno sem ga zaključila.user posted image
Mene tudi počasi grabi, da stvari za dojenčka že skupaj vlečem, ampak večino bom tako porabila od prvega sineta. Nekaj bo treba še dokupit, predvsem zimskih stvari, ker tale bo "zimski", prvi je bil pa "poletni" otroček.
Se mi zdi, da mi je trebuh spet zrasel, moram se pofotkat in naložit slike, ampak nekak ne pridem do tega. Ko me je videla moja mami, je rekla, da jaz grem pa lahk drug mesec že rodit. Upam, da se bo ustavilo! user posted image Danes sem se zbudila vsakič, ko sem zamenjala položaj....
Izkoristite tele lepe dneve, bojda bo do četrtka še lepo. Jaz sem bila res dobre volje, ko sem po celem tednu zagledala sonce. Saj smo že skoraj pozabili, kako zgleda!

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Februarčice
10.10.2005 13:43:38   
sarazan
Živjo, user posted image !

Jaz imam pa eno vprašanje. Opazila sem, da zelo veliko ležim na hrbtu. Vsakič, ko se prebudim, sem na hrbtu. Baje bi morala ležati več na boku, predvsem levem. Z ležanjem na hrbtu si s plodom pritiskam na neke žile in to ni uredu. Na trebuhu pa itak ne morem več ležati user posted image .
Kako pa ve ležite? Ste opazile, kje se najraje zbudite (hrbet ali bok)? Kaj naj naredim, da bom bolj na boku spala?
Posteljo imava zelo veliko in ne stoji ob steni, da bi si lahko podlagala kakšne blazine. Jaz jih že tako ne prenesem in najraje spim odkrita in brez vzglavnikov. Vse pomečem in zbrcam na tla.

Tudi moj trebuh je tak, da bi šla lahko čez en mesec rodit. Grozljivo, če se primerjam s sestro, ki je v obeh nosečnostih nikjer nič ni bilo. Ampak se ne sekiram, zanima me le, koliko se lahko moja koža napne, ker se mi zdi, da lahko postanem fenomen user posted image .

Lp, sarazan.




_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Februarčice
10.10.2005 14:15:44   
GILDA
jaz imam isti problemček,..za vsako ko se zbudim sem na hrbtu,..s tem da ko me pritiska imam krče,..ne morem se odvadit na ta hrbet,...čeprav sem si kupla uni povšter,...ma zgleda da tako je,...bo že,...

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Februarčice
10.10.2005 15:33:49   
tinkatonka
Hojla!

Jaz mam pa danes prov slab dan, vse mi gre narobe, tko da se bom šla zdele uležt in odspat eno kitico. Danes mi pregled in s tem morfologija odpade, ker je moja G. na bolniški ter so mi zato pregled prestavili na petek, ko bom ravno dopolnila 24 teden nosečnosti. Punce upam da ste ve kaj boljse volje, se javim spet ko tudi k meni "posije sonček". Upam da že danes, mogoče že po dobrem popoldanskem spancu,

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Februarčice
10.10.2005 19:11:46   
Nikita***
Živjo, vidim, da vas je veliko že dalo skozi morfologijo, jaz pa nestrpno čakam na petek.
Drugače sem po starem, vsi dnevi so enaki, ker sem v bolniški, tako da se že kar dolgočasim doma. Berem, sem za računalnikom, razmišljam o opremi otroške sobice...
Dojenči je že kar priden z brcanjem, čeprav se mi zdi, da ste druge že tako kmalu čutile brcike.
Lep dan vse februarčicam


_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Februarčice
10.10.2005 19:17:14   
marty5
Ojla,

jaz sem ravnokar prišla z morfologije. Na srečo je vse bp, izvid THTja pa po besedah G, odličen. Naš mali pikec je bil nekoliko sramežljiv in se kar ni hotel dobro pokazat. Vseeno smo uspeli pomeriti glavico, trebuh, ipd. Še vedno pa ne vemo, če je ona ali on - G pravi, da se vidi šele v 7. mesecu user posted image . No, po moje pa se ne upa dati napovedi, če ni 100%. Nič ne de - bomo v roku par tednov šli na 3D, pa se bo mogoče tam kaj bolj videlo user posted image

Vprašala sem tudi za toxo (v materinski namreč nisem imela nič vpisano za ta izvid). Sestra je potem pregledala ves karton in na zadnje le našla izvid - negativen, priporoča se ponovitev v 6. mesecu. Mi je prav odleglo...Pa še pohvalila me je, da spremljam kaj je vpisano v materinski user posted image

No, še mere mojega pikeca:
AC: 166 (20/6)
FL: 35 (20/6)
BDP: 54 (20/6)

Posteljico pa imam zadaj...karkoli pač to že pomeni.

Seveda sem ful vesela, da je vse ok, moram pa priznat, da sem malo razočarana nad morfologijo. Videlo se ni ne vem kaj (slab UZ), pa še hitro je bilo konec - 10min. Najbrž sem pričakovala preveč.....No, samo da je vse ok.

Lep preostanek večera.


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Februarčice
10.10.2005 22:25:03   
sazi
Precej letam naokrog in bi mi kak tedenski premor res prav prišel. Sicer pa čas tako hitro leti, da bom res kmalu ostala doma (december bo zdaj zdaj tu). Tinkatonka, meni so tudi prestavili pregled in ga imam ta petek, samo bom pojutrišnjem dopolnila 22 tednov in mi ni čisto jasno, kako si si jih naračunala 24, če imaš PDP 4 dni za mano? No, lahko pa, da sem tudi jaz malo slabo izračunala, ali pa imaš ti pregled kak drugi petek? Danes sem bila na telovadbi za nosečnice. Koristni za napotke glede drže, uporabe mišic in podobnega, za miganje bo treba pa še malo drugače poskrbeti.
Trenutno pa je edino, kar mi roji po glavi postelja, tako da: "lahko noč vsem".

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Februarčice
11.10.2005 7:16:53   
GILDA
vidiš marty vse se je uredilo glede tokse,...super,...user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?