|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
18.10.2005 9:55:11   
SašaR
Ursa_p!
Jaz sem na začetku vprašala G ali lahko grem v bazen in je rekel da ni problema, potem pa sem se pozanimala glede temperature vode v Čateških in je bila v tavelikih dveh bazenih od 30-33, kar pa naj ne bi bil prevelik problem za nosečnice - drugače jih je bilo še nekaj v vodi.
Tam kjer imajo pa masažo in je voda ene 36° , tam pa nisem šla, ker je res lahko nevarnost za plod.
Upam da nisem naredila napake ker sem šla. Mali je kar živahen, predvsem takrat ko je treba iti spat ali zjutraj še malo poležati.
LP moje nosečke; Uživajte še v enem lepem dnevu!


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Februarčice
18.10.2005 9:59:12   
Kami
Dobro jutro, punce!
Mi smo danes spali bolj tako-tako, ker se je mali priplazil k nama okrog 3h, kar pomeni, da od takrat naprej zame in za moj trebuh ni bilo več prostora. Tako, da sem čisto hin.user posted image  Rolete bom spustila do dol, da me ne bo sonce premamilo ven. Jaz pa hajdi za knjige. Še malo, da bo tega konec...user posted image  Upam, vsaj.
Aja, me zanima kaj mislite o tej ptičjih boleznih? Sva se ravno včeraj z user posted image  pogovarjala, a zdaj bomo pa še to nehal jest?! Na svinjino sva tako ali tako alergična, da je ne jeva, govedino smo omejili zaradi norih krav, še tisto malo aviacije, ki jo damo vase naj zdaj pustimo ali kaj? Ma, ne vem. Saj tudi v ribah se kopiči bojda cel kup kovin, pa zelenjava ni več kar je bila, pa genetsko pridelana pa ne vem kaj še. Ojojoj, a vidite, kaj mi danes vse roji po glavi, samo, da se ne bi učila user posted image !!! No, pa me vseeno zanima, ali boste sprejele kakšne ukrepe zaradi te gripe na pohodu?
Uživajte v dnevu!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Februarčice
18.10.2005 11:15:13   
BaGSi
malamisha -

jaz sem se prijavila preko avstrijskega (tam nisem dala št. kartice, pač pa naslov in so mi čez kakšen teden dni domov poslali login in password; upam, da sem si prav zapomnila); sem pa kasneje videla, da se da prijavit kar tako (brez kartice in naslova) preko UK.
Kupovala pa sem večinoma lego kocke - ki so skoraj zastonj v primerjavi z SLO cenami (pri nas so rabljene stvari veliiiiko precenjene), kolegica pa je kupovala tudi voziček (nov iz Nemčije), avtosedež, zibelko (novo iz UK)...
Vedno je treba pazit, da vprašaš ponudnika, če sploh pošilja v SLO in kakšna je predvidena poštnina... ker se drugače lahko zaštrika... Za velike škatle lego kock sem običajno plačala do 8,00 EUR; kolegica pa maksimalo 25,00 EUR za poštnino vozička.
Ravnokar sem kupovala preko e-baya (ena nemška kataloška prodaja, tirej novi artiki, kot pri nas preko neckermanna): blazino za nosečnice (tudi za dojenje, dožine 170 cm, ne tiste kratke) in še dve škatli igrač za mojega malega (Meccano helikopter in leseno družabno igro znane znamke). Za vse skupaj s poštnino in stroški prenakazil sem dala 12.000 SIT; v SLO pa je ta ista blazina (samo blazina) v Baby Centru 12.990 SIT (torej imam igrače, ki bi bile preračunane vrednosti 7.000 SIT zastonj - tam so bile v akciji). Robo sem dobila v 1 tednu...

LP

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Februarčice
18.10.2005 11:17:04   
BaGSi
Kami - tudi moj tamali se priplazi po 3 uri zadnje čase in potem jaz pošljem moža in njega v posteljo od tamalega - jaz se pa razkomotim na taveliki............

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Februarčice
18.10.2005 11:40:51   
malamisha
BaGSi najlepša hvalauser posted image


Zdaj pa veselo v nakup...

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Februarčice
18.10.2005 15:32:44   
sarazan
Hudo... moram pogledat malo ta e-buy, da vidim, če je kaj ugodnega tudi zame.

Kar se tiče ptičje gripe, pa imam naslednje mnenje. Če ješ kuhano ali pečeno meso, se virus uniči in se ne moreš okužiti. Po zraku od perjadi ne zboliš za gripo. Mislim, da nobena nima kokoške ali račke za domačega ljubljenčka in se z njo igra in jo ljubkuje.
Od navadne gripe letno umre več ljudi (v Sloveniji), kot pa jih je umrlo za ptičjo gripo v svetu.
Torej je panika zaradi ptičje gripe odveč. Seveda pa za kmete, ki se preživljajo z vzrejo perjadi, lahko to pomeni tudi propad, če mu vse živali zbolijo.
Jaz bom jedla perjad še naprej. Sploh za "sv. Martina" si bom privoščila kakšen kos goske ali račke ob požirku novega vina.

lp


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Februarčice
18.10.2005 21:24:31   
ursa_p
Cer!

No, midva sva se odlocila, da bova sla v toplice za kak dan ... upam, da kmalu!

Naj povem, da sem se danes narocila na 3D UZ v Postojni ... narocena sem ze v ponedeljek, ker bi bilo kasneje tako prepozno. Komaj cakam!!! user posted image

Slikce najinega Gala lahko pogledate v mojem albumu, slike ogromnega trebuha, ki je v tako velikost zrastel v zadnjem mesecu, pa tudi.

No, pa da se pokazem, da imamo res fanta ... slikan je v ritko, zgoraj in spodaj (na levi strani slike) sta nogici, na sredini pa lulcek! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 18.10.2005 21:29:34 >

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Februarčice
18.10.2005 21:27:59   
ursa_p
Aja, se nekaj me zanima!

Tiste, ki imate rok okoli 15. februarja ... kje boste rodile in kako? No, saj se nikoli ne ve, ali nas bojo nasi lumpi prehiteli ali se se malo dalj casa crkljali v trebuhu, pa vseeno ... mogoce se pa celo vidimo v porodnisnici ... vem, do tja je se dalec ... meni se se kar vlece!!!

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Februarčice
18.10.2005 22:02:42   
sarazan
Jaz imam namen roditi v Ljubljani. Pa pomoje bom malo zamujala, ker sem prvič noseča. Rada bi rodila naravno in vaginalno, v polležečem položaju. Kako bo, bom pa poročala februarja. Sigurno bom pa dobila kakšne analgetike. O epiduralni ne razmišljam, ker bi rada porod doživela normalno, pa čeprav z bolečinami. Mogoče se premislim pri drugemu otroku user posted image .

Glede toplic imam pa jaz pomisleke. Ful dobr, da greste plavat in uživat, ampak a se nič ne bojite kakšnih infekcij? Konec koncev se v bazenu namakajo vse sorta ljudje in nekateri tudi lulajo v vodi. Nosečke smo zelo nagnjene k raznim vnetjem in izcedkom. A uporabljate vsaj tiste vodoodporne tampone?
Midva greva konec meseca malo v Kranjsko Goro, v hotel z bazenom in savnami. Ampak ne bom šla v kakšen bazen, še manj pa v savno, da se ne bi pregrela. Čeprav rada plavam, bom pač malo počakala. Res ne bi rada kaj staknila in imela potem probleme.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Februarčice
18.10.2005 22:27:26   
ursa_p
Ne vem ali se vidi slikica ali ne ... meni jo enkrat pokaze, drugic ne ... zato jo dodajam se enkrat

user posted image

Glede tamponov ... ja, jaz jih imam kar nekaj doma, tako da za kake toplice jih bom sigurno uporabila ... meni je G rekla samo, da hujsega od vnetja ne more bit ... spet nisem prepricana ali naj grem ali ne ... bi pa zelooo rada sla malo na plavanje v toplo vodo, seveda ne v "ta vroce" bazene!

Lp, Ursa

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Februarčice
19.10.2005 7:27:10   
marty5
Konkreten fantič user posted image user posted image user posted image

Pri nas ostaja senca dvoma - tako da sem na začetku in praktično ne vem kaj je. No, kazen za firbca kot sem jaz user posted image . Je že skoraj pravilo, da če hočeš vedet, se dobro ne vidi, če pa nočeš, je kristalno jasno. Murphy pač user posted image

Zdaj vneto iščemo kako ime za fantka, pa mi kar nič ni všeč. Če ima kdo kakšno fantovsko ime na zalogi, se priporočam user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Februarčice
19.10.2005 8:15:01   
ursa_p
Pri najinemu fantu se je dobro videlo kaj je ... in to ze prvic, ko sva vprasala ... no, prvic sva na NS vprasala, pa je pozabila pogledat!

Marty5!
Glede imena pa ... najin bo Gal ... kaksna imena so ti pa sploh vsec ... stara slovenska, moderna, tuja, kratka, dolga???

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Februarčice
19.10.2005 8:44:21   
tinkatonka
Dobro jutru februarčice!

No da najprej odgovorim na eno izmed vprašanj, ki so se pojavila... PDP imam 17.februarja, rodila bom pa v Ljubljani. No mogoče se pa še srečamo v porodnišnici.

Danes sem pa tako sladko spala, predvsem zaradi tega ker sem imela tako lepe sanje. Prvič odkar sem noseča sem namreč v živo sanjala da sem rodila otroka, punčko, ki je bila tako zelo lepa. Pa sneg je zunaj padal. No sanjala sem tudi da je nikakor nisem znala podojit, ampak sej to se vse mamice naučijo se bom pa še jaz. In po tako lepih sanjah sploh nisem hotla vstat. Sem si tudi po nočnem obisku WC-ja, ko sem se predramila tako želela, da si prikličem sliko tega čudovitega obrazka nazaj v spomin.
No upam da bo takih sanj o otročku vedno več, pa ne glede na to ali sanjam kdaj punčko kdaj pa fantka. Ali ste ve tudi že kaj sanjala o svojem otročičku???

Zdele pa spet šibam naprej po opravkih. Zadnje čase sem po dopodlanskih opravkih tako utrujena, da popoldne zaspim za kakšno urico ali dve. Mislim da spet prihaja tista faza ko bi samo spala. 

Pobožajte svoje trebuščke in pazite nase.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Februarčice
19.10.2005 8:55:16   
ursa_p
Tinkatonka!

Jaz sem pa ze kak mesec, preden sem zanosila sanjala, da imava s fantom fantka! Otorcek je bil zelo priden pa luskan! user posted image  Ampak sanje so bile cisto kratke ... samo toliko, da sem ga videla! user posted image
Dragemu sem takrat raje malo bolj "previdno" povedala, hehe, ker sva bila dalec od tega, da bi ze imela otrocka (no, pogovarjala sva se ze, da ga bova enkrat imela), pa naju je presenetil ... sedaj pa ze koncno cakava! user posted image  Se stiri mesece! user posted image

PS: Mogoce se pa le vidimo v porodnisnici! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Februarčice
19.10.2005 9:36:13   
Eviii
dobro jutro, februarčice...
po par dneh sm spet tle... v pondeljek smo meli morfo in smo bli prou prijetno presenečeni. g je bil super in nam je vse lepo pokazal in razložil. moj user posted image  je bil najbolj navdušen nad srčkom in njegovim utripanjem... drugače smo pa že na začetku povedali, da spola nočemo vedet in se je g prou smejal. ni pa šaru tam okoli, da bi nam lahko pokazal, ali bomo meli user posted image  ali user posted image ... pa nam je vse lepo posnel na videokaseto. ko smo pršli domov, smo pa ugotovili, da se nam je videorekorder pokvaru. bomo dali kaseto posnet na dvd...
kar se pa nakupov tiče. mi smo bolj do zdej kupovali oblekce in podobno... se bomo pa počasi odpravli še po voziček, pa postlco, pa previjalno mizo, pa kako igračko. razmišljamo, da bi jo med vikendkom mahnili v avstrijo, preden začne snežit... morem malo na netu pogledat, kaj majo tam na razpolago.
mi bomo počasi tudi začeli hodit v materinsko šolo (vrjetno kar v novembru, ker so potem prazniki in je gužva, pol pa bomo počasi preveliki, da bi lahko tam sedeli in poslušali eno uro in pol, kaj se z nami dogaja).
mi bomo pa rodili vrjetno kr v izoli. mogoče nas bo premamla postojna, ampak samo v primeru, če bo lepo vreme. imamo pa z gildo in marty5 rok v razmaku treh dni. tko da je najbolje, da si kr naročimo taksi in se odpeljemo skupi v porodnišnico. bomo prišparale na prevozu :)
kar se tiče ptičje gripe, je tko. kot ste že povedale, bomo kmalu ostali brez hrane, ki bi jo lahko zdravo uživali. meni je moja osebna zdravnica povedala, da je vse ok, samo da moremo zelo dobro spečt oziroma skuhat, da uničimo vse bakterije in viruse, ki bi nam lahko škodovali.
kar se pa tiče plavanja v bazenu, je tako, da ni najbolj priporočljivo, ker je notri precej bakterij in raznih klic, ki nam lahko uničijo nosečnost. in ne strinjam se s tem, da je to samo nedolžno vnetje. ste ga sploh kdaj imele? sama sm ledvični bolnik in sm kr pogosto nagnjena k raznim vnetjem in vam povem, da ni niti najmanj prijetno. pa lahko tudi dokaj nevarno za plod, ker je vnetje potrebno zdravit z antibiotiki... mene ne prepriča, čeprou se tudi sama rada namakam v vodi in uživam...
božajte pridno svoje bušije user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Februarčice
19.10.2005 10:04:01   
GILDA
čuj eviii kaj ti misliš nam bo dovolj normalen avto al bo prišel v poštev tisti velik kombi za devet ljudi?????veš kakšne bomo vse tri v devet mesecu!hahahahahuser posted image vsaka bo rabila eno vrsto!!!!!!!!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Februarčice
19.10.2005 10:11:30   
Eviii
pa bomo klicale avtobus... pa še za našo prtljago enga user posted image  moži nej pa pridejo več ksno, ker itak jih vmes naženejo domov za par urc, da dajo mir...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Februarčice
19.10.2005 10:31:35   
marty5
Ideja s skupnim prevozom ni slaba user posted image

Jaz sem bila v ponedeljek prvič v Postojni in moram priznati, da so me navdušili. RES se pozna razlika v primerjavi z Izolo. Tu so vsi prijazni - od vratarke do sester in administratork. Zdravniki pa tudi - vse je veliko bolj domače, ne  vem....dober občutek ti dajo. Če bi lahko zbirala, bi definitivno v hipu zbrala Postojno.

Je pa tako, da si prdstavljam konec februarja - mraz, sneg, poledica in jaz, ki zbudim mojega, da gremo rodit.....hmmmm, v tistem trenutku ne vem, če se bova odločila za vožnjo gor user posted image . Najbrž bo odločitev padla tisti trenutek.

Sem mu v hecu rekla, da bova od decembra dalje trenirala. Bo štartal od doma proti PO, jaz pa bom štopala user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Februarčice
19.10.2005 10:51:32   
ursa_p
IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Je pa tako, da si prdstavljam konec februarja - mraz, sneg, poledica in jaz, ki zbudim mojega, da gremo rodit.....hmmmm, v tistem trenutku ne vem, če se bova odločila za vožnjo gor user posted image . Najbrž bo odločitev padla tisti trenutek.

Sem mu v hecu rekla, da bova od decembra dalje trenirala. Bo štartal od doma proti PO, jaz pa bom štopala user posted image user posted image user posted image


Sem prepricana, da se bosta takrat sposobna peljat tudi v MS! Razen, ce ne bo slo kaj narobe - upam, da ne!

Pa mislim, da vama ni potrebno nic trenirat, bosta imela dovolj casa ... hehe ... vsaj pri vecini je tako ... saj so ze zgoraj punce napisale, da grejo fantje vmes se na kako kavico ... zato kar mirno! Pa ze tako je se dalec ... meni se nikamor ne premakne cas! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Februarčice
19.10.2005 11:30:26   
bobika
Pozdravljene!
Jaz imam pdp 13.2 in bom rodila v MB - vsaj namen imam.
Glede sanj pa se je meni že v začetku nosečnosti sanjalo, da bomo imeli fantka. Tak luškan s črnimi laski je bil. Še sedaj ga imam v spominu. Moj dragi pa je nekaj časa po mojih sanjah sanjal tudi fantka, ki pa je bil z svetlimi laski.
Za spol pa ne želima vedeti. Naj bo presenečenje.
Pa lep dan vam želim.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Februarčice
19.10.2005 11:49:09   
Kami
Čao punce,
še en pozdrav iz res grde ljubljanske megle, predno se vržem med knjige. Glede na zgornje poste odgovarjam, da bom verjetno rodila v Ljubljani, rok pa imam 4.2. Sem sicer ziher, da bo prej, ampak bomo videli, kako kaj zanesljiva je intuicija. user posted image  Upam, da se bom uspela zmenit za epiduralno, ker ne bi še enkrat šla čez isto, če mi ni treba. Se mi pa zna zgodit, da s tem nič ne bo, ker imam težave s srcem (svojim). Bom poročala, jasno. Sem pa razmišljala, kako bi bilo, če bi se tam enkrat januarja srečale nekje s temi trebuhi, ene deset nosečk na kupu, mesec pred rokom. Dobra fotka bi bila! Moški bi po moje kar bežali!
Drugače pa imava midva z user posted image  kar probleme pri izbiri imena za najinega user posted image , ker bi rada, da paše na priimek, pa da paše na prvega, ki mu je ime Liam, pa da smo numerološko usklajeni ..... In kar ne prideva do pravega odgovora. Vsak vikend reče moj dragi: ta vikend se pa dejmo res odločit. In evo, še kar nič od tega. Vam javim, ko bova izglasovala.
Zdej grem pa RES za knjige!user posted image
Uživajte v dnevu, jutri bo bojda dež!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Februarčice
19.10.2005 12:46:40   
malamisha
Še jaz...

Planiram da bom rodila v Lj. Planiran je carski rez in bi rada, če slučajno gre kaj narobe, da je za našo malo pikico vse na kupu.

Srečanje trebušastih nosečnic ni tako slaba ideja...user posted image user posted image

Kar se pa tiče perutnine. Še naprej jo nameravam jesti. Že tako jem malo mesa, da se še pa temu odpovem, sem pa že skoraj pri vegetarjancih.

lp

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Februarčice
19.10.2005 14:03:11   
Eviii
mi na primorskem se že dogovarjamo za srečanje bušijev. glih danes nej bi se dobile in pogledale, kako napredujemo. seveda bi lahko dali tudi seslovensko pobudo in se nekje sestali. ko bo kak lep dan. na kakem lušnem mestu...
drugače pa imamo tudi mi probleme z imeni. za punčko smo našli takoj. ni blo pardona. je mama v mladosti (pred 30-imi) leti norela za čebelico majo in to je eno tako ime, ki paše na vse priimke (glede na to, da je tata šved, imamo kar neki problemov najt primerno ime na njegov priimek). za fanta pa se še kregamo in se bomo po mojem do konca nosečnosti...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Februarčice
19.10.2005 14:13:08   
karin412
 
Moj prehlad gre malo na boljše, me pa še boli glava; ponoči sem morala vzeti en lekadol plusC, ne vem, če je v redu, ampak potem sem vsaj zaspala. Mala user posted image  tako brca, da ponoči komaj najdem ustrezen položaj.

Midva tudi že izbirava imena, verjetno se ne bova odločila za kako pogosto ime.

Jaz bom rodila kar v Kranju. Če bo vse v redu, je itak vseeno, kje rodiš, sicer pa bi v Postojni, ker poznam G, ki je od moje prijateljice oče.
V materinsko šolo bom šla decembra.
Tudi delat nameravam do konca decembra, če bom zdržala, da dobim večjo porodniško. Sami problemi so s tem s.p.-jem. Najrajši bi si potem iskala drugo službo.

Glede bazena pa tudi jaz mislim, da ni dobro, da se gre, jaz sem v začetku maja, preden sem zanosila staknila glivično vnetje v bazenu in je boleče in razen vaginalet od Canestena, mi nič pomagalo.

Drugače se skoraj že nalivam s sokom od rdeče pese, moram si zrihtati kak teran za kri.

Lepo se imejte, tukaj v Kr je že cel dan sonček!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Februarčice
19.10.2005 16:50:50   
SašaR
Jaz bom verjetno šla rodit v Ljubljano PDP imam 17.2.2005. V Postojno skoraj zagotovo ne, mogoče pa bi šla v Kranj.



_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?