|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obloženi kruhki
27.10.2005 22:59:57   
cinci
Kako jih ve pripravite?A iz francoske al katerega kruha?
pa še eno vprašanjeuser posted image  a bodo vredu za postreči za 1.roj.dan,pa mal za prigriznt pa torticauser posted image  no predlagite mi mal,sem čist brez idejuser posted image


lp,Cinciuser posted image

_____________________________

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obloženi kruhki
27.10.2005 23:18:36   
Twetty
Js kruhek namažem z maslom al pa zelenjavnim namazom,salamo po želji,rezino svežega paradižnika,po vrhu pa sir in baziliko.Spečem po občutku v pečici,da se sir raztopi in njami.Aja,obložim toast.Pripravim si že prej,ko pa potrebujem,vržem v pečico za par min.

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obloženi kruhki
27.10.2005 23:48:18   
Anonimen
Jaz pa delam takole:
 
kruhke uporabim od francoske štruce ali pa toaste. Eno plast kruhka namažem z margarino, drugo plast na hitro namočim v mrzlo mleko. Kruhke položim na pekač z margarinino stranjo navzdol, da se ne zažgejo.
Pripravim nadev: na koščke narežem šunko, dodam nariban sir, kislo smetano, jajce, vegeto. Zmešam vse skupaj. Z žlico nadevam na kruhke in dam peči v pečico, da se sir lepo raztopi. Mnjami, je to dobro.
 
In ja, če boste praznovali doma, so tile obloženi kruhki odlična ideja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Twetty)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: obloženi kruhki
27.10.2005 23:55:17   
BARBARA R.
Lahko bi iz listnatega testa spekla žepke povnjene z različnimi nadevi. Ali pa kar prazne in jih kasneje polniš.
Morda vam bi ustrezala panirana polenta. Jo prej skuhaš in strseš na pladen, da se ohladi. Narežeš na koščke, na njih položiš rezino sira, spaniraš in ocvreš.
Pa česnov kruh.Francoska štruca polnjena z zeliščnim maslom in česnom. In zapečena.
 
     user posted image

(odgovor članu cinci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: obloženi kruhki
28.10.2005 7:24:33   
darjatimci
Največkrat iz francoske in iz raznih zrnatih štručk ter toasta,za namaze in nadeve pa po okusu za otroke malo drugače kot odrasle.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: obloženi kruhki
28.10.2005 7:26:01   
muki1
Obloženi kruhki so po mojem zelo dobre ideja za nekaj prigriznit. Kar se tiče priprave, je najboljši francoski kruh.
Lahko ga namažeš z maslom, majonezo, ribjim namazom. Jaz ti svetujem različne okuse. Sirovi z jajčkom, potem s kakšnimi salamami in tunini. Za dekoracijo so luštne olive z rdečo papriko, jih lepo narežeš na kolobarčke, pa obvezno kakšen listek peteršilja daj na njih, pa pod vsakega prtiček, da lahko vred z prtičkom dvigneš s pladnja. Pa nič kruha se ne sme videti, ves mora biti obložen.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: obloženi kruhki
28.10.2005 10:55:42   
Anonimen
Recept za popečene obložene kruhke:

Nadev:
poljubne količine
-sira,
-slanih gobic,
-koruze,
-na kockice narezane poli (ali katerekoli salame),
-majoneza,
-senf,
-bazilika,
-origano.
Vse zmešaš, naložiš (ne preveč) na toaste, prej segreješ pečico na 200°C, nastaviš, da peče spodaj in zgoraj, kruhke naložiš v pekač in daš v pečico, dokler se sir na razpusti. Sicer je res, da je ULTRA kalorično, ampak dobro za dol past user posted image user posted image user posted image

Če bo katera poskusila, naj mi javi uspeh in zadovoljstvo!

Pa lep pozdrav,
S.

(odgovor članu cinci)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: obloženi kruhki
28.10.2005 14:06:06   
Urša
LAAAAAAAAAAAAAAAČNA!!!

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?