|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 11:55:30   
atinav
Drugo leto se selimo v novo stanovanje in sedaj seveda na veliko gledamo kaj vse bi mi imeliuser posted image . Meni je full všeč bež ali pa bela usnjena sedežnauser posted image ...imam pa malo pomiselkov glede barve. Kako se to obnese glede user posted image  in ali je usnje sploh ok, kako se čisti?
Hvala!
papa

_____________________________

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 11:59:15   
soncece24
Midva imava bež sedežno, amapk iz tekstila (mikrovlakna). glede na to da tudi spiva na njaj vsak dan je dosti "v uporabi" in je po enem letu še kot nova. tak da mislim, da z usnjeno sploh ne bo problemov, sploh če jo boš mela samo za sedenje.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 12:18:45   
rikica
OJ!Jaz imam bež usnjeno sedežno in moram rečt,da mi ni žal,da imam takšno barvo.Imam psa,ki je nonstop gor pa samo zbrišem z vlažno krpo in se da super sčistit.Moji starši imajo rdečo in je grozna.Sploh ni stara pa je ful zguljena.Tam ko se veliko sedi je že čisto svetla.To se pri svetli barvi ne more zgodit.Mislim,da je najlažje vzdrževat usnje.Jaz ti definitivno priporočam.Lp

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 12:21:49   
Jančika_
Atinav, otročka imata, ne? Torej bi rekla NE.user posted image

Mi imamo na srečo tak kavč, ki se mu bombažna prevleka sname in opere v stroju - sem že tudi kuli ven spravljala! Moje mnenje je, da je, dokler so otroci mali, bolje imeti čimbolj trpežne zadeve. Bel kavč se mi zdi, da ne paše v to kategorijo. Prijatelji imajo bež sedežno iz umetnega usnja in živahnega dveletnika - kavč je iz meseca v mesec bolj pisan.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 12:28:21   
CatJa
Mi imamo bež - tekstilno usnje. Ti povem, da se prej umaže od kavbojk kot zaradi otroka. Naš tamali včasih riše po njej z barvicami. Pač vzamem vlažno krpo, obrišem in voila, je že taka kot nova!

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 13:14:33   
Twetty
Tudi pri nas imamo bež usnjeno sedežno in je prav fajn,brez problemov.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 14:19:03   
Ines.
Pri nas je je bež usnjena sedežna. Je zelo hvaležna, kar se tiče odstranjevanja madežev. Gre vse dol, tudi kemik. Problem pa je samo usnje, ki ima + glede odstranjevanje  madežev in - je hladen: pozimi to čisto nič ne paše, poleti pa z golimi nogami tudi ni prijetno. Tako, da imamo pri nas še dve deki, da ni mrzlo. Če bi še enkrat kupovala, to sigurno ne bo usnje. Menda je mikrofibra veliko boljša, pa tudi madeži grejo tudi iz mikrofibre z lahkoto ven.

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 14:31:37   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Mi imamo bež - tekstilno usnje. Ti povem, da se prej umaže od kavbojk kot zaradi otroka. Naš tamali včasih riše po njej z barvicami. Pač vzamem vlažno krpo, obrišem in voila, je že taka kot nova!


Se podpišem. Otroka sicer še nimam, vendar ko imam kak obisk, so tudi risbice na sedežni dobrodošle - gre vse super vn. Res se največ pozna od kavbojk. Tudi pes je non-stop gor in sem super zadovoljna, ker le pobrišem s toplo vodo in gre vse z lahkoto dol.

Torej vse kar rabiš za tako sedežno je topla voda, sama pa na vsake tolko časa - mogoče enkrat na mesec, uporabim še razmaščevalec (trenutno Trim v sprayu): pošpricam, pustim delovat kratek čas (cca tri minute) in zbrišem z vlažno krpo. SUPER deluje!!!! Priporočam. ;)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
13.11.2005 15:07:45   
mika
ja mi smo šli včeraj našo hišo 'opremljat' na sejem dom, za spomladi. In je bilo kar zanimivo. No, glede sedežne, usnjene mi ne bomo imeli, ker jo imamo sedaj pri mojih starših in je tako kot je napisala moja predhodnica, mrzla zato imamo tudi mi koce gor.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
18.11.2005 18:03:16   
LIVvy
Imam in je super, kar se vzdrževanja tiče - samo obrišeš. Imamo tudi mačka in je tako fajn, ko se nobena dlaka gor ne prime.
Ima pa tašča isto barvo iz mikrofibre in je že ful umazana in zguljena, čeprav ni otrok pri hiši.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
18.11.2005 18:11:03   
Anonimen
Tudi mi imamo bež usnjeno sedežno in je super. Samo obrišem jo z vlažno krpo.

(odgovor članu atinav)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bež, bela sedežna...a je to OK
19.11.2005 20:04:50   
Nia30
Mi imamo belo (ne čisto belo, tako kremno) sedežno, material je, ne vem, mikrofibra al kak se reče. Poleg sedežne imamo 8letnico in 1letnika. Jaz sem si tako sedežno ful želela in smo jo tudi kupili. Če misliš komplicirat pri otrocih in jih boš gnjavla z raznimi "paziiiii", pol je boljš, da je nimaš. Pri nas nič ne kompliciramo in vse je čisto sproščeno. Kak madež se že najde, pa ni hudega. Če bo kaj večjega, bomo pa nabavli specialno čistilo in spucali.

V glavnem, sedežna je zato, da se na njej uživa in ne zato, da se sekiraš zaradi flekov.

Lp
Nia

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?