|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Doberman
17.11.2005 9:15:45   
Anonimen
Če bi bilo tako, Ashajt, bi bilo še OK...
Ampak mislim, da se ve, na kaj sem mislila...

(odgovor članu Ashajt)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Doberman
17.11.2005 10:44:00   
tanaja*
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
Dejstvo je, da je doberman pes oz. pasma, ki je mojemu dragemu najbolj všeč (po videzu)


Kerensa, dobermani so mu/vama všeč iz popolnoma napačnega razloga. Ni dovolj, da ti je pasma všeč po videzu, važen je karakter. Če ti pes ne sede v dušo in srce s svojim karakterjem, imaš z njim same probleme. Od karakterja psa in karakterja lastnika je odvisno, kako boš s psom shajal.

Iz istega razloga kupujejo ljudje pitte; zaradi videza. In kakšen je njihov pravi razlog, da si kupijo to pasmo? Dvigovanje ega! Sama vzrejam bullterrierje in bordojske doge. Taki ljudje nikoli niso in nikoli ne bodo dobili pri meni psa. Naj si raje kupijo BWM-ja ali pa mečko, sem prepričana, da bodo z avtom lepše in boljše ravnali kot s psom.

Karakter psa je najpomebnješa stvar, ko se odločuješ za pasmo, ne videz. Zato pa je toliko potepuških psov in ugrizov otrok in ljudi, ker si ljudje nabavijo psa zaradi videza, potem pa ugotovijo, da so popolnoma neprimerni za pasmo in je ne morejo obvladovat. Pa ne govorim samo za "nevarne" pasme, ampak za vse pasme. Vse svetovne statistike govorijo, da je največ ugrizov od pasme koker španjel in zlati prinašalec (več kot 56% vseh ugrizov). Začudena??? Jaz ne.

Pa ne me narobe razumet: ne govorim, da si želita dobermana za dvigovat ego. Govorim, da vama je pasma všeč iz popolnoma napačnega razloga.

Poglej: moja velika strast (po videzu) so dogo argentino. Pa ne bom nikoli imela tega predstavnika pasme, ker mi ne odgovarja njegov karakter. Sprijaznila sem se s tem in sem popolnoma zadovoljna, da na vsake toliko časa pride k meni na obisk eden najlepših predstavnikov te pasme v Evropi in sigurno najdražji pes kar jih je bilo kdajkoli uvožih v Slovenijo. Kadar pride, si na njem spočijem svoje oči, se ga nagledam in naigram z njim, ga prečoham za naprej in nazajuser posted image .
Isto svetujem vamauser posted image


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Doberman
17.11.2005 10:51:23   
baguSka
Bravo tanaja. Še ena, ki jih skuša isto dopovedat. Upam, da se te bo vsaj tokrat prijelo, če že mene nočeš poslušat. Ker moj post se mi zdi, da si itak preskočila. Kot hočeš Kerensa, ampak doberman je res pasma, katero moraš obvladat, ker če ne, obvlada on tebe. Jst ti nč slabga nočm, odločitev je pa itak tvoja. 

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Doberman
17.11.2005 10:55:42   
Ashajt
Se mi zdi da še najbolj doberman študira lastnika 24 ur na dan, kako ga okrog prinest. In za to moraš imet trden karakter ali pa vsaj trmo kot osel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?