Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in ali ste imele kakšne stranske učinke. 
...in vse do danes nič....
tako, da mogoče se je pa le končno kaj prijelo....Nekaj optimizma še imam, čeprav zelo malo po vsem tem času sem že čisto zaupala...
pride vedno 14 dni po ovulaciji...to bi v mojem primeru moralo biti 06.11.
.kako daš 2x kri ti itak povedo na kliniki.zaprosite za pojasnilo imate pravico do njega.nesmiselno je jest tabletke v 3 dni,če ne bo haska. no v večini primerov klomifen ne povzroča nobenih sprememb.največja možna doza je 250mg na dan.ve ga jete 50mg.res pa da je da vsako telo nanj različno reagira.upanje pa daje in mnogo punc jih zanosi s pomočjo njega.
Zadnje cajte bolj čekiram pa malo manj pišem....Kot prava fosilka mam že itak skoraj že vse na pamet naštudirano pa še kar čakam na kakšne nove in koristne informacije....
recimo da po Klomifenu takoj zanosiš....
.
. V 8. tednu je moja G ugotovila odmrtje ploda (zapozneli splav) in sicer že v 6. tednu. G je rekla, da je to pač smola.
.