Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa ni z mano nič narobe (vsaj upam), ampak delam v vrtcu v jaslih in otroci v sosednji skupini imajo norice....Ni mi preostalo drugega kot da povem ravnateljici kako in kaj in da bi rada bila doma - res je bila vesela zame in me hotela kar takoj domov poslat. No, včeraj sem še oddelala, od danes pa bom vsaj do 20. 12. doma. Ob 12h moram poklicat svojo splošno zdravnico, da mi pove, ali naj grem na infekcijsko kri dat ali se mogoče celo cepit?
Jančika, kako je bilo na pregledu?
cel večer kazala slikici.
, da se mi je kar malo uprlo
.No komaj čakam res komaj čakam tale pregled in to da mi potrdi da je vse ok kot bi morala biti.No mogoče pa je kaj kriv izcedek rjavi ki ga imam zelo,zelo malo.Kaj menite ve?Se je kateri od vas tole zgodilo,da bi jo kdo to rekel?Jaz se noičem preveč strašit in upam na vse naj,naj kajti včsih se zdravniki tudi hudo zmotijo in po mojem je kake napake težko soditi pri plodu,ki je komaj velik 52mm.Kaj menite?
, ker to bo za vaju nepozabno
Čas bo verjetno prinesel svoje, kaj drugega ti ne znam napisat v tem trenutku...