|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
9.11.2005 11:31:37   
catka
Živijo punce!
Vidim, da je tudi mene tokrat doletelo, da tudi jaz bruham in ves čas prenašam slabost. Pri prvi nosečnosti mi ni bilo niti malo slabo, temu eni rečejo, da bo pol punčka, ha, ha, kdo bi jim pa verjel. Je pa res, da mi nekoliko pomagajo ene svečke, ki se imenujejo Torecan. Tak da se pozanimajte pri vaših gin... Pa za naše plodke niso nevarne.

Dane sem opravila UZ, jaz imam pač to srečo, da mama dela v porodnišnici in mi ga ni potrebno plačat. Ne morem pa si zamisliti kako je to možno da se obvezni trije UZ morajo plačat. Pa pri nekaterih privat gin. še materinska knjiga in ne vem kaj. Pa kaj so ti vsi zblazneli. Pol pa  še ponavadi ne dajejo na dovolj preizkav kot bi morali. Barabe. iN NA UZ se v 7t že lepo vidi srček in smer glavice, zaenkar je še plodek ideti zdrav. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Jančika vidim, da še študiraš, kaj pa? Saj zraven enega malčka in nosečnosti, boš še dobila tok energije, da ti bo kar ratal, verjemi. Ti držim pesti.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: JULIJ
9.11.2005 14:00:23   
Jančika_
Catka, ja, odločila sm se, da končam študij nemščine in primerjalne književnosti. Manjkajo mi štrije izpiti in diplomski izpit na PK, pa obe diplomi. Mogoče še kaj na NEM, ker se je program malo spremenil. Na RR smo ustanovile podporno skupino za šturdij (KIKARCE), ampak zaenkrat smo približno tako zagrete kot one na hujšanju (bolj malouser posted image ).

V prvi nosečnosti mi je postalo slabo pri 7t1d, torej imam še en teden foreuser posted image . Zdaj mi je slabo samo tu pa tam, ponavadi zvečer. Sem pa zelo utrujena in zaspana, danes ponoči pa me je za povrh napadla še ena prav fajn migrena, ki je do jutra na srečo minila, sem bila pa čisto povožena zjutraj... V drugi in tretji nosečnosti mi ni bilo slabo, pa sta se končali s spontanim splavom, tako da če mi bo tokrat slabo, bom poskusila čim manj jamrati.

No, mojega G moram pa kar pohvaliti; pri njem sem že zelo dolgo, 13 let, in razen materinske knjižice mi nikoli ni bilo treba česarkoli doplačati, nikoli nisem čakala več kot 5 minut in če je bilo kaj narobe, me je vzel še isti ali najkasneje naslednji dan. Zato se tudi zaradi materinske ne mislim usajati. Je pa privat s koncesijo.

(odgovor članu catka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: JULIJ
9.11.2005 14:38:55   
Špela100
No julijke lep pozdrav, prosim držite pesti, da jaz julijka tudi ostanem. Včeraj sem bila na prvem pregledu in se je videla samo gestacijska vrečka, plodek pa še ne. Noseča naj bi bila včeraj 6t in2d. Tako sem bila žalostna in sem še, pri g so mi pa kar kolena klecala.Malo je bila pesimistična, rekla je da bi se moral plodek že videti in da pridem naslednji teden.
Veliko sem brala po forumu in se jim je plodek pokazal še kasneje, ampak mene je tako strah, prav panika me grabi. Saj vem, če bo mati narava tako rekla bo pač tako, ampak toliko časa sem čakala zdaj pa ta negotovost. V torek imam spet g. in uz. Upam, da se ta fižolček pokaže.
Ponoči sem se zbujala in prav grozno se počutim,kdo bo zdržal do torka.

Držite pesti.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: JULIJ
9.11.2005 14:53:40   
Mari71
Spela100,

mocno drzim pesti zate in za tvojo pikico. Sem sla tudi ze sama to 1-tedensko cakanje skozi, tako da vem, kako se pocutis. Potem se je dobro izteklo in probaj verjeti, da se bo tebi tudi. Sva bile ocitno obe prevec neucakane in ocitno res malo prehitre z UZ za te majhne fizolcke. Ne mislit na slabe zadeve,.....probaj malo odmisliti in se ne stresirati prevec, in seveda vse dobro pri naslednjem UZ. Drzi se, vse bo dobro.

Mislim nate in ti posiljam user posted image  samo zate in za tvojo pikico!

Majcica Mari, 14t4d

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: JULIJ
9.11.2005 15:32:55   
Špela100
Joj Mari71 zlata si, stokrat hvala za tvoje pozitivne misli, božaj trebuščka in uživaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: JULIJ
9.11.2005 21:32:39   
Jančika_
Špela, mislim, da bo vse vredu! Videla sem, kaj ti je odgovoril Pušenjak; res mislim, da bo OK. Drži seuser posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: JULIJ
10.11.2005 8:25:55   
Stefka
Še ena julijka... moja malenkost.
Špela, tudi mene je kar malo strah, ker me je naročila že naslednjo sredo, ko bom po mojih izračunih noseča en dan manj kot 6 tednov, pa se mi zdi da je še prekmalu user posted image
No, upam na najboljše in sploh ne bom premišljevala, da bi lahko šlo kaj narobe.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: JULIJ
10.11.2005 9:56:38   
Špela100
Stefka saj bo vse ok.Bodrim tebe in mene.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: JULIJ
11.11.2005 9:32:30   
Stefka
Špela, sporoči kaj bo novega. Kdaj imaš pregled?

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: JULIJ
11.11.2005 9:44:15   
Špela100
Stefka, pregled imam v torek. Danes komaj čakam da končam službo, ker ne morem več. Zbita sem, utrujena, slabo mi je, na momente sem lačna kot volk, ko pomislim kaj bi pojedla mi vse smrdi. Včeraj zvečer sem bruhala-Ko pridem domov se zvalim na kavč in nisem sploh sposobna kaj narediti. Ma si dam kar duška in počivam, upam, da se bo moj fižolček pokazal v torek. Zdaj bo vikend in bo šel čas hitreje. Potem pa še ponedeljek in torek pregled. Vleče se mi ko ne vem kaj. Vendar moram dat čas moji pikici ne??? Prosim držite pesti zame.

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
11.11.2005 16:30:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: JULIJ
11.11.2005 16:33:15   
ElaM
Ojla, verjetno boš noseča več, ker po tvojem izračunu bi bila zdaj potem noseča šele 3 tedne. Tedni nosečnosti se računajo od prvega dneva zadnje menstruacije.

_____________________________

:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
11.11.2005 16:36:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: JULIJ
11.11.2005 21:26:29   
malika
Vav julije ste že tukaj, pa ni dolgo nazaj, ko sem bila sama , zdaj pa že user posted image

Čestitke vsem, sploh tebi Jančika user posted image , sploh nisem vedela, bo treba večkrat gor

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: JULIJ
12.11.2005 19:50:53   
sašaš
Oj!

Še ena nova julijka tukaj user posted image  user posted image   Danes sem naredila test - glede na zadnjo M sem noseča 4t in 4 dni. Pregled imam ŠELE 20. 12. (takrat bo že 10t). user posted image

Me pa občasno kar močno bolijo jajčniki - saj to ni nič narobe, ne user posted image

Lepo nosečnost vsem julijkam in seveda vsem ostalim!!! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: JULIJ
12.11.2005 19:55:58   
KODA
Čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: JULIJ
14.11.2005 15:45:37   
Špela100
No punce jutri je pa moj dan D.Jutri grem na UZ, zato prosim močno držite pesti in mislite name. Upam, da se bo moj fižolček pokazal.
Ful me je strah. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: JULIJ
14.11.2005 16:42:44   
Nely
Špela100, vse bo OK. user posted image
Držim pesti!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: JULIJ
14.11.2005 18:16:30   
Anonimen
Ojla!

Špela100, tudi jaz trdno držim pesti user posted image zate. Verjemi da bo vse OK, pa tudi bo!!!!!

Drugače sem pa jaz, kot vidite, še vedno anonimna. Pa tako rada bi celemu svetu na glas povedala... Samo, dokler ne bom na UZ videla, da je pikica user posted image  res v meni... do takrat ne upam verjeti. Do takrat si ne upam veseliti.... Do takrat ne upam začeti sanjati....

Drugače se pa kar v redu počutim. Za razliko od moje prve nosečnosti, ko mi je bilo slabo user posted image  kar naprej in naprej, mi je zdaj samo popoldne in zvečer. In še to precej manj. Strah pred WC imam pa tako kot takrat, tudi zdaj. Vedno s strahom pogledam, če se kaj narobe dogaja tam spodaj. Pa je zaenkrat vse OK user posted image . Naj tako tudi ostane.

Drage moje julijke, lepo se imejte. Naj bo prvi UZ vsaki od vas začetek sanj. Veselite se, božajte svoje pikice in kmalu jih bomo skupaj držale v naročju... In tako lepo bo user posted image !

LP, user posted image .....

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JULIJ
14.11.2005 18:53:22   
ElaM
Špela, držim pesti, da bo vse OK!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: JULIJ
14.11.2005 19:22:19   
Jančika_
Špela, držim pesti!

Meni je pa od sobote precej slabo, a ni tako hudo, kot je bilo prvič, vsaj zaenkrat ne. Slabo mi je predvsem, ko je želodec prazen - srčno upam, da se ne bom preveč zredila. Prvič sem se 13 kil, pa je trajalo več kot leto dni, da sem jih spravila dol. OK, res je, da sem bila vmes še 2x noseča. Ampak sem se morala res fajn namatrat, da sem shujšala.

Zmatrana sem pa tako, da se komaj vlečem. Mali je nekaj bolan in potrebuje cel dan animacijo, meni se pa tako spi....popoldan, ko je prišel mož iz službe, me je zmanjkalo za uro in pol, pa sem že spet komauser posted image .

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: JULIJ
15.11.2005 7:51:05   
sašaš
Špela!

Danes je tvoj dan! Nič bat, pa sporoči nam, kako je bilo! user posted image  V katerem tednu pa si?

Pa ostale, kdaj ste naročene na prvi pregled - v katerem tednu? Ali ste mogoče že bile pri G? Jaz imam šele v 10t. Ravno pred božičem.

Držite se! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: JULIJ
15.11.2005 10:04:33   
Špela100
Punce hvala, ker ste držale pesti in hvala za lepe želje. Ravnokar sem prišla iz pregleda. Sem tako žalostna. user posted image user posted image user posted image  Nič se ne vidi samo vrečka je zrasla na 21 mm iz 15,3 mm. Zdaj bi plodek moral imeti že en cm, pa ga ni. Tako, da verjetno ne bo nič.Verjetno bom morala na čiščenje. Zdaj sem dala še kri, da vidimo količino hormona in potem se bomo morali pač odločiti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: JULIJ
15.11.2005 10:05:49   
Špela100
Aja, naj bi bila pa 7t in 2 d

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: JULIJ
15.11.2005 10:40:24   
Kalina
Spela  ne vdaj se user posted image oz ne jim pustiti da te takoj dajo na ciscenje, ker je bilo ze toliko primerov, ko so zenske poslali, plod je pa bil samo niso ga videli do 8 ali 9t! Upam na vse najboljse, drzi se user posted image

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?