|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
23.11.2005 12:38:45   
tinkatonka
Sicer nisem julijka in upam da niste jezne, ker pišem ta post. Malce vas prebiram in obujam spomine nato, kako sem sama preživljala prve tedne nosečnosti, zdaj pa že vstopam v zadnje tromesečje.

Zanima me če kaj veste kaj je s špelo100. Ta teden enkrat ima pregled če se ne motim. Upam da bo vse vredu in da se bo plodek pokazal. Špela držim pesti in sem v mislih s tabo. user posted image user posted image

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: JULIJ
23.11.2005 14:10:36   
Špela100
O Tinkatonka kako si ti skrbna. Hvala ker misliš name. Jaz imam pregled v petek. Če se ne bo nič videlo grem pa direkt v bolnico na čiščenje. Tako, da ti niti ne razlagam kako se počutim in kaj mi vse šiba čez glavo. Upanja imam bolj malo, zato sem se pripravila na najslabše.
Žal sploh ne razmišljam pozitivno ampak sem se že vdala v usodo.

še enkrat hvala in božaj trebuščekuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: JULIJ
24.11.2005 8:47:06   
sašaš
Takole je, punce - jaz sem že na bolniški. user posted image  Pa ni z mano nič narobe (vsaj upam), ampak delam v vrtcu v jaslih in otroci v sosednji skupini imajo norice....Ni mi preostalo drugega kot da povem ravnateljici kako in kaj in da bi rada bila doma - res je bila vesela zame in me hotela kar takoj domov poslat. No, včeraj sem še oddelala, od danes pa bom vsaj do 20. 12. doma. Ob 12h moram poklicat svojo splošno zdravnico, da mi pove, ali naj grem na infekcijsko kri dat ali se mogoče celo cepit?

Pa ravno zdaj norice?!?! Ne morem verjet - kot zakleto, saj jih jaz še nisem prebolela.user posted image

Podrlo nama je nekaj načrtov - nisva še imela namena povedat domačim in prijateljem, ampak zdaj pa te bolniške ne bom mogla kar tako skrit, oz. je nočem, se mi zdi trapasto, da bi to prikrivala...

Upam, da ste ve dobro! In da ne bruhate preveč - jaz se pa veselo redim, ker samo jem.

Špela, vso srečo, mislim nate! user posted image  Jančika, kako je bilo na pregledu?

Držite se!user posted image


_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: JULIJ
24.11.2005 8:59:53   
tinkatonka
Špela100.......Držim pesti da bo v petek vse vredu. Verjamem da se počutiš obupno, vendar ne pozabi UPANJE UMRE ZADNJEuser posted image user posted image user posted image

Z dobirmi in pozitivnimi mislimi sem s tabo!!user posted image user posted image


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   [Brisano sporočilo]
24.11.2005 10:16:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: JULIJ
24.11.2005 10:51:33   
sašaš
Andrejcika,

po mojih izračunih je moj PDP tudi 18. 7. 2006 - se bova skupaj potili...user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   [Brisano sporočilo]
24.11.2005 13:53:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: JULIJ
24.11.2005 16:52:54   
Naja30
sasas, ne vem ce si dobila moje sporocilo. jaz tudi delam v vrtcu in sem ze razmisljala, kaj bom naredila , ko se bodo zacele razne bolezni, in tudi do kdaj bom sploh delala. s trebusckom pac ne morem lezalnikov prenasat. kaj bos pa ti?

lep pozdrav vsem, spela zate pa tud jaz drzim pesti!  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: JULIJ
24.11.2005 17:09:46   
Nely
Špela, tut js držim pesti, da bo jutri vse OK. user posted image

Js sem imela danes prvi pregled pri gin., dala sem tudi ene pol litra krvi za vse preiskave (pretiravam user posted image ), drugače pa je vse OK. Slabost se je zdej zadnja dva dni malo umirila, sicer mi je zjutraj in zvečer še kar slabo, samo bruham ne več. Hvala bogu. user posted image user posted image user posted image

Mi je pa danes gin. takoj predlagala bolniško. Namreč, zaradi slabosti zelo slabo prenašam vožnjo v službo (30 km na eno stran), pa še zgleda, da bom mogla it na teren, kar bo huda kriza. Rekla mi je, da naj se sama odločim in če se bom slabo počutila, naj ostanem raje kr doma. Sem bila kr pozitivno
presenečena. Naslednji pregled imam čez mesec dni.

Sašaš - norice???? Ojoj, ne bi bilo slabo, da greš dat kri na infekcijsko...user posted image

Andrejcika, a ne, kako je lepo, ko vidiš prvič svojo pikico? Js sem kr po zraku odletela domov in user posted image  cel večer kazala slikici.

Vse ostale "sotrpinke" upam, da ste v redu, da pridno jeste in da vas slabosti ne dajejo preveč.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: JULIJ
24.11.2005 20:06:05   
sašaš
Ojla!

Naja, poslali so me na infekcijsko, da sem dala kri. Jutri pokličem za izvid in če bo pokazalo, da imam protitelesca (da sem že prebolela norice -  "neopazno"), se lahko vrnem v službo. Si pa želim delat, ne bi rada doma čepela. Če bom pa sama kaj prehlajena in bolna pa seveda takoj na bolniško (no, danes me full grlo pečeuser posted image ).

Joj, sem "fovš" tistim, ki ste že bile na pregledu...user posted image



_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: JULIJ
25.11.2005 17:29:34   
Jančika_
Tudi za mano je prvi pregled. Srček utripa, plod je primerno velik. Vzel pa mi je bris (je že dolgo od zadnjega) in potem sem malo zakrvavela. Sicer sem vedela, da je to od brisa, ampak sem bila čisto iz sebeuser posted image . Pravzaprav niti ni bila kri, ampak roza sluz, čisto drugače kot pri obeh splavih, pa se vseeno nisem mogla pomiriti, dokler ni minilo.

Zato na žalost po pregledu nisem nič vzhičena in olajšana.  Zgleda, da me bo celo nosečnost morilo...komaj čakam, da mine december in z njimi trije meseci.

PDP je 6.7., primeren datum za nuhalno pa med 25. in 30. decembrom, praznično torejuser posted image .  Nisem se še odločila, kam bom šla. Prvič sem bila pri Strahovi in zelo zadovoljna; tudi drugič sem se prijavila tja, ampak ko sem se zaradi splava odjavila, sem naletela na eno tako hudičevo neprijazno sestrouser posted image , da se mi je kar malo uprlouser posted image .

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: JULIJ
25.11.2005 17:33:19   
Jančika_
Špela, držim pesti!

Tudi mene mučijo hude slabosti; še huje je kot prvič. Vsak dan bruham vsaj zjutraj, če ne tudi zvečer, in ponoči se zbujam od slabosti.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: JULIJ
26.11.2005 10:46:02   
Špela100
Punce vam moram sporočiti, da žal moje pikice ni več. Včeraj po pregledu sem morala direkt v bolnico na abrazijo. Na pregledu plodka ni bilo in vrečka je že mal odstopila, tako, da bi v dveh dneh začela krvaveti.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Tako se je končala moja kalvarija.

Lepo se poslavljam od vas julijk, hvala vsem za tolažilne besede, božajte svoje trebuščke, uživajte v vsakem trenutku nosečnosti, ker so nenadomestljivi.

Jaz pa se bom čez čas ko si opomorem preselila nazaj na forum zanositev
čao

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: JULIJ
26.11.2005 10:52:32   
Jančika_
Špela, zelo mi je žal. Vem, kako se počutiš in vem tudi, da bo bolečina sčasoma manjša, čeprav ti to zdaj verjetno ni prav nič v tolažbo. Dovoli si žalovati, zjoči se in ko boš pripravljena, ti bomo spet držale pesti.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: JULIJ
26.11.2005 10:58:30   
Sulfinija
Punce jaz pa spet komaj čakam na četrtek upam,da bo kaj kmalu prišlo.Tudi mene je moja zadnjič kar malce prstrašila ker je rekla,da jo moti na okrog vrečke ni bolj črno kot bi morala biti.Srček in utrip pa je bil normalno in takrta sem bila noseča 7t4dni in prvič videla svojo user posted image .No komaj čakam res komaj čakam tale pregled in to da mi potrdi da je vse ok kot bi morala biti.No mogoče pa je kaj kriv izcedek rjavi ki ga imam zelo,zelo malo.Kaj menite ve?Se je kateri od vas tole zgodilo,da bi jo kdo to rekel?Jaz se noičem preveč strašit in upam na vse naj,naj kajti včsih se zdravniki tudi hudo zmotijo in po mojem je kake napake težko soditi pri plodu,ki je komaj velik 52mm.Kaj menite?
Vsem skupaj lep zasnežen pozdravček in lepo,zdravo in predsvem mirno nosečnost vam želim.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 7t6d

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: JULIJ
26.11.2005 12:23:00   
Kornelija
Mojca9000, nič se ne sekiraj saj bo vse v redu! Najbolj pomembno je, da tvoja pikica raste in da ima že utrip srčka.

Ampak tvoja pikica pa še ne more biti velika 52mm( verjetno si mislila 5.2mm ? )

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: JULIJ
26.11.2005 12:24:19   
tinkatonka
O Špela.....ZELO MI JE ŽAL!!! user posted image user posted image user posted image

Včasih je življenje kruto in se grdo poigra z nami, vendar je treba misliti naprej in to pozitivno, čeprav se ti zdi to najbrž zdaj nemogoče. Ko pa boš spet pripravljena, bomo upale s tabo in za tebe. user posted image  

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: JULIJ
26.11.2005 12:40:58   
Sulfinija
Kornelija ja točno takole mislila sem 5,2mm tako ja sem se pač zmotila,sorry.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 7t6d

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: JULIJ
26.11.2005 12:52:11   
Kornelija
Mojca9000, še malo in tvoja pikica bo okrog 11t res tako velikauser posted image
Če boš šla na NS k dr.Čopovi, ti lahko poiščem tel., če želiš.
Meni se je zdela zeelooo dobra. In s sabo peljiuser posted image , ker to bo za vaju nepozabnouser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: JULIJ
26.11.2005 13:48:26   
Martina27
Pozdravček od še ene julijkeuser posted image Moj PDP je 26.7 user posted image Bo pa to moj drugo sonček,letos februarja sem dobila prvega,fantka,ki je nekaj najlepšega v mojem življenju.
Komaj čakam,na prvi pregled,da vam sporočim kako in kaj je z mojo pikico pod srčkom.

Pa lepo se imejte in pobožajte si bušijeuser posted image

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: JULIJ
26.11.2005 14:57:06   
sašaš
Joj Špela, saj ne morem verjet...user posted image  Res mi je hudo zate...user posted image  Čas bo verjetno prinesel svoje, kaj drugega ti ne znam napisat v tem trenutku...user posted image

Jaz se pa tako veselim svojega prvega pregleda in sem bila skozi prepričana,kako luštno bo,...zdaj me je pa kar malo strah...user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: JULIJ
26.11.2005 15:39:45   
Sulfinija
Joj,Špela tudi meni je zate in za tvojo user posted image  zelo,zelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No jaz bom jutri user posted image  8 tednov in upam,da je najini user posted image  pri nama lepo in da naju ne bo zapustila.

LP Mojca7t6d

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: JULIJ
28.11.2005 7:43:27   
Nely
O, Špela... user posted image user posted image user posted image user posted image  Meni je tako žal. Sem imela upanje, da se bo pa le vse dobro izteklo. user posted image user posted image user posted image  Čimprej se vrni med nas, za tolažbo pa smo vedno na razpolago.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: JULIJ
28.11.2005 11:53:58   
Nataša31
Špela!

Ne obupaj!! Huda mi je zate, ampak vem da boš dočakala svojo pikico! Zakaj vem, zato ker si tega otročka tako zelo želiš in ker boš skrbna mamica! drži se!!
Taška

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: JULIJ
1.12.2005 10:57:26   
Naja30
kako ste kaj julijke? je kaj novega? slabosti, bolecine, zaspanost... je kaj bolje ali slabse?
jaz sem ta teden na bolniski user posted image  in se pocutim dosti bolje, ceprav imam se slabosti in nekatera hrana se mi upira. drugace pa veliko pocivam.

lep zimski pozdrav user posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?