Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
Medtem ko čakamo, pridno papamo, hrana se mi nič ne upira, nasprotno. Ker sem pred nosečnostjo morala precej pazit, kaj sem pojedla (ker bi me drugače razneslo), se zdaj razvajam. Ampak ravno ugotavljam, da to ni v redu. Manj kot mesec je naokoli, jaz imam pa že 5 kil več. Cccc, ne sme it več tako naprej. Je pa res, da mi samo takrat ni slabo, ko sem fajn nažrta. To je pa vedno. Kakorkoli... sem že zadnjič napisala, da sem se preveč matrala za mojo piko, da bi zdaj gledala na kile. Vse bo ostalo v mejah normale, obljubim.
in se čist zasekiram. kar malo se bojim prvega pregleda... ah, ne smem misliti na to.
. To pa res mrzim!!!!
23.10. v nedeljo bo 6t. ja, kmalu bova v 7t. kako sem vesela!
mi poje! to pomeni, da imas PDP en dan pred mano. upam, da bova ostali na vezi in debatirali o najinem stanju.
pa zakaj to in ono... veliko stvari, ampak bodo že izvedeli. sva misla počakat do božička ali novega leta, pa nama ne bo ratalo. bova povedala po prvem preledu.
sredi poletja, jaz pa OBOŽUJEM poletje.
. razmišljam pa zato o NS, ker veliko berem o tem. baje naj bi bili zelo dobri G v ZD Dravlje (Pušenjak, pa še dve ženski). Ta pregled je od 11-14t. Imamo še malo časa, vsaj jaz.
! zdaj se bo pa začela slabost in bo trajala do večera, standard.
Tut men so zadnč že solze tekle, ker enostavno nisem več vedela, kaj naj naredim. Vse sem zbruhala, bolela sta me že želodec in grlo od vsega napenjanja.. Šla sem dol že 4 kile v teh osmih tednih... Ni fajn...
Tolažim se s tem, da še par tednov in bo boljše (upam).
Božični čas pa je že itak sam tak lep.. Mi je pa tako smešno, ker do zdej še nihče ni ugotovil, da sem