Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, se pa redno mažem z Multi-Gyn gelom, da preprečim morebitne glivice (v prejšnjih nosečnostih so me precej namučile). Zaenkrat mi uspeva.
. Danes sem 3x bruhala - in da je mera polna, sem se zredila

upam da ti bo kmalu boljše. Ko preberem za tvoje slabosti ugotovim da brez veze jamram.
.
pozdravlja vaše
10t 5d
. Tudi sama sem zbolela - celo noč nisem spala, ker me je tako bolelo grlo in vsakič, ko sem se obrnila na hrbet, mi je zalilo usta z izcedkom iz nosa
. V glavnem, polna kapa.
. Diham še vedno tko, na pol. En čas na eno nosnico, pol na drugo, pa vmes spet skoz nobeno. Še dobro da sem tako doma, na bolniški, in lahko počivam, kolikor se pač da. Kako pa je s tabo?
. No, pri meni so se stvari kar umirile. Sem pa neznansko utrujena. In nič ne pomaga. Pa če spim ponoči, pa popoldne, pa.... Sem se zadnjič videla v eni trgovini, v ogledalu. Sem se kar zgrozila. Podočnjaki
, uvel obraz, rdeče oči.... Grozno. Sem potem kar v tla gledala, tak mi je blo nerodno.
in
.
, pa spim ves čas. Nujno rabim popoldanski spanec, drugače je kriza.
julijke.
s prijateljicami....
). Levega očesa sploh nisem mogla odpreti, vse zagnojeno.
. Tako je pač naneslo in zdaj sem "gospodinja in mati", hehe. Čeprav ko pogledam džumbus, ki ga imamo po bajti - nisem glih gospodinja
. Edini minus - ni dopusta. Pa plača mi tudi noben nič.
.