Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
!
Malo je manjkalo da bi samo pobasala domov.Slikco sem na koncu sicer dobila, verjetnost je 1:4000, kar mislim da je kar dobro. Komej čakam, da grem v torek k svojemu g.na 3.pregled, Sem namreč v 15.tednu, slabo mi ni bilo, zredila sem se 3 kg. Drugače pa nobenih posebnosti. Uživajte v veselem pričakovanju še naprej!
.
... ima mogoče katera probleme z križem? Jaz jih imam že od prej in sicer ob prekomerni teži, mi odvečna masa pritiska na živec v spodnjem delu hrbtenice, kar s časoma povzroči odpoved leve noge.
!
rabi pri razvoju. no, v reviji sem načla tole; Folna kislina preprečuje nekatere hude prirojene napake ploda, v času, ko dojite, pa pokritje povečane potrebe telesa. Ne vem koliko časa si noseča klaja, vendar vseeno vpraši g., če lahko začneš zdaj. A na pregledu ti pa ni rekla da moraš jemat folno kislino? To pa tud jaz nisem vedela da naj bi jo jemala celo nosečnost ali katera ve to?
).
, včasih so bile pa same bruhice
.
Pikapolonica
. Si ne sploh nočerm predstavljati, kako si se počutila, ko si spet zagledala izcedek...
. Grem k Pušenjaku na NS, naslednji teden pa imam že 2. pregled pri G.