Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem pa sedaj 9t in 6dni.
..... Imate kakšno idejo????
. Super
.
. Potem ti pa ti tako vsak rece, da zdaj pa le jej, saj jes za dva... pa to sploh ni res!!!
Ampak sene sekiram, enkrat bo ze slo dol.
je sploh zlat!
! Mali močeradek se je zvijal in migal, da je bil še moj mož čisto preč. Ali pa naj rečem močeradica, ker Pušenjak pravi, da je z 90% verjetnostjo punčka
.
, sem pa zelo vesela, da se je bruhanje ustavilo. Začeli so se pojavljati tudi glavoboli, vendar ni preveč hudo. Kg še vedno grejo kar navzdol, kar sicer ni čudno, ker zelo malo jem, saj nimam nobenega apetita. Vse, kar je povezano s čokolado, se mi gnusi... Prej bi pa pojedla vse sladko, kar sem vidla.
, ko vidim, kaj se nam dogaja (Špela100 & Naja3), hkrati pa gledam na tujih TV postajah, kako starši novorojence ZABETONIRAJO v kleti ali pa jih pustijo do smrti izstradati!!!! To res ne moreš verjet, nekateri so danes v nulo izprijeni...