Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

,pa tudi prej ni bilo kakšne grozne sile. NS sva imela kar precej povečano tveganje,tako da sva takoj naslednji dan opravila biopsijo horionskih resic in že čez 4 dni dobila izvid,da je z našim
vse ok.Je bilo pa mučno čakanje, kaj šele da bi mogla čakat do AC. G. mi je že v 12t ugotovil zmehčani maternični vrat, tako da bomo videli kaj bo rekel danes. Predlagal mi je tudi počivanje, nič težkega dvigovanja..zanekrat še veselo hodim v službo,popoldne pa počivam..kaj še bo, bomo videli! Kg mam 1+, stare hlače pa že kar nekaj časa ne nosim več
oba gledala najinega čudovitega otročička kako brca, kako premika rokice, kako se čoha po noseku, poslušali smo srčeka... Ko sem ga zagledala sem kar solzne oči dobila in nasmešek do ušes.
, ker če bi še bila
.