Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
pa čim manj slabosti vam želim!!!!

saj ne bom zdržala tako dolgo. še dobro, da je tale forum, da se o tem pogovarjamo, drugače bi eksplodirala.
ravno zaradi slabosti in utrujenosti.
ampak bomo vse potrpeli za pikice, a ne?
. Itak vse skupaj ni bilo tako hudo kot zdaj.
zdaj druga po vrsti. Ena naju je z možekom že osrečila lani, druga naju je pa sicer malo presenetila, sva jo pa ravno tako neznansko vesela in komaj čakava, da pride k nama še tko... no, čisto zares. Je pa tudi meni malo slabo, ampak ko berem vaše poste... JOJ, se mi kar smilite uboge bruhice
. JAz sem tako trpela lani, tokat je pa veliko boljše. No, sem pa od danes vseeno na bolniški, ker sem v petek dobila nek izcedek - menda mi je zaradi prevelikega napora v službi počila neka žilica v materničnem vratu (al tam nekje pač) in je prišlo do rahle krvavitve. Joj, kako sem jokala od strahu
, ko sem se iz službe vozila proti bolnici. In kako sem potem spet jokala (od sreče seveda) ko sem videla mojo pikico in slišala njen srček
. Pri 9 tednih je imela 2.3 cm - tako kot v tabelah. In tako kot Tia, moja hčerkica. Za zdaj sta si po velikosti in tednih popolnoma enaka. Me zanima če bo tako tudi naprej.
.
. Tudi midva bova večini povedala šele takrat. Jaz sem do sedaj povedala le moji družini in dvema prijateljicama.
9t3d
, ker vceraj mi je že bilo boljse in danes za 1x še ni hudo.
.
, sem se preprosto ulegla na kavč in zaspala. In zdaj. Zdaj vso svojo energijo usmerjam le v mojo 13 mesečno hčerkico, ki je pač en otroček, ki te 100% zahteva. Revijo sem menda prebrala le eno, pa še to samo tisti članek o rasti v tednih. Drugače pa zdaj na kavč padem samo še zvečer, ko Tia zaspi, takrat sem pa itak že preveč utrujena
za karkoli drugega. Pa ne me narobe razumet. Nič ne jokam. Nič ne obžalujem. Samo malo se mi toži po tistih lanskih brezskrbnih in čudovitih mesecih pričakovanja. Ampak, ko bo pa malo bitje
. Pa še moj dragi ima rojstni dan in bova povedala staršem, ker se bomo tako vsi zbrali na kupu in... najbrž bo veselo.