|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žganci
14.12.2005 10:35:47   
tinkamiška
Moj dedek je delal super žgance, samo sem bila premajhna, da bi si zapomnila kako in kaj. Vem samo, da je dal v vodo moko in kuhan krompir.

A mi lahko prosim katera zaupa, kako se nardijo ti žganci? Kaj pa lahko ponudim zraven?

Neva6 na pomoč!!user posted image user posted image user posted image

Lp,
Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Žganci
14.12.2005 11:01:51   
Anja**
...zadevi se rece ozenjeni zganci user posted image ...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žganci
14.12.2005 11:23:56   
Anonimen
Ojla!!
Jaz dam kuhat en krompir na majhne koščke narezan.Ko je kuhan v vodo stresem kupček moke in pustim dve minuti da povre.Ko stresem na sredini kupčka z držalom lesene žlice naredim luknjico,tako da krop tudi na sredini pride ven.
Nato vodo odlijem v en drug lonček.Z leseno kuhavnico začnem mešat moko in krompir,prej dodam še košček masla.Mešam in dolivam vodo v kateri so se žganci kuhali,
Pazi ne preveč vode,morajo biti glih prav mokri,ne pocasti.
Nato na olju popražim čebulo in ocvirke,včasih na to vržem še dva jajca na oko,tako,da so pol žganci z jajci.Ali pa z popraženimi ocvirki in čebulo samo zalijem žgance,zraven pa kisla repca.
Lahko tudo zrezke v omaki,pa žgance.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žganci
14.12.2005 11:56:33   
tinkamiška
Neva6user posted image user posted image user posted image , hvala, bom poskusla, če mi bo ratalo, pa javimuser posted image

Lp,

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Žganci
13.1.2006 19:18:06   
Nasy
Kaj pa koruzni žganci?
Vem, da daš nekej moke koruzne pa vodo..al kako že? pa nardiš na sredini luknouser posted image
Rada bi mojga razveselila s tem, pa pr nas doma tega nismo nikoli delali in nimam pojmauser posted image user posted image


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žganci
13.1.2006 21:10:48   
tinkamiška
Nasy, jst bi nardila enako kot je napisala Neva, samo, da bi dala namesto navadne moke koruznouser posted image

v glavnem jst sem jih skuhala z navadno moko in so bli super, njam, njamuser posted image user posted image user posted image

tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Žganci
14.1.2006 10:55:03   
Anonimen
Koruzne nisem še delala,ker mi niso všeč(imam raje polento)Fini pa so mi še ajdovi žganci.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Žganci
14.1.2006 19:28:40   
Nasy
ma jaz niti ne vem, kako naj bi to izgledalouser posted image poznam krompirjeve, jih sem jedla na vsakih počitnicah pri stari mami. verjetno je vse podobno, ali ne? No, koruzni so rumeni, najbržuser posted image aja, kaj pa solimo, kdaj?



_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Žganci
15.1.2006 11:29:39   
tinkamiška
hoj!

soliš že kar vodo, preden daš notri mokouser posted image

lp,
tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Žganci
16.1.2006 14:09:16   
Anonimen
Seveda prej soliš vodo,saj se najprej krompir kuha.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...




2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)


Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!