|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
26.12.2005 19:56:02   
puri
Oj!

Jaz bom pa jutri verjetno poklicala h ginekologu, ker mi non-stop otrdeva trebuhuser posted image ,.....včasih redno na 10 minut in včasih mi tako otrdi, da me že kar boli in to traja kar nekaj časa. Ob otrdevanju, pa mi tudi kar malo pritisne navzol in zdi se mi kot bi se že spodaj pomalem odpiralo. Tak občutek sem imela jaz pri prejšnjih dveh porodih, ko je šlo že zares. Včeraj je bil eden popadek tako močan, da sem kar težko dihala. To se mi ne zdi ravno normalno, zato bi se šla rajši pokazat, da bom vsaj pomirjena, ker sem drugače samo živčna, kaj se to dogaja.
Danes mi je spet cel dan otrdeval in se še kar nadaljuje,.....zvečer je vedno bolj pogosto in še močnejeuser posted image , tako da me je kar strah noči. Zato že par dni tudi skoraj nič ne spim.
Me prav zanima kaj bo jutri.

Upam, da ste ostale vredu in da lepo preživljate ta praznični december.


(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 9:46:07   
LE&TA
Puri, sporoči kaj so ti rekli! kaj pomeni to otrdevanje?
Tud meni včasih otrdi, bi pa rada še počakala do januarja. 6.1. mam CTG in pregled in bi blo najboljš ko bi kar takrat not ostala in rešla zadevo!

Dans pa mislim da ga ni kraja v SLO ki ne bi bil v belem! Tko da nam ne preostane drugega kot počivat, ma tud ven bo treba it mal. Jst bom šla mal okol hiše po snegu hodit!user posted image user posted image

Januarčice javljajte se!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 9:51:40   
Anonimen
Jutro

Ja, res je, verjetno ga ni kraja, ki ne bi bil pobeljen. Pri nas je sneg kar na hitro zapadel in pobelil ceste. Sedaj pa so te v obupnem stanju, tako da bomo danes res verjetno kar doma. Sicer me pa to malo jezi, ker moram v tem tednu še v bolnico na CTG in sploh ne vem kako bom prišla do tja. Bolnica je namreč v drugem kraju, jaz pa sama ne mislim vozit. Dragi pa ima službo zjutraj in 1000 % je, da mu šef ne bi dal dopusta (mu ga nikoli ne da). Očitno se bo treba malo znajdit in poklicati okoli za kakega šoferja. user posted image

Puri, ti pa obvezno javi, kaj ti bo povedala G. Upam, da bo vse v najlepšem redu in da pikec zdrži od roka.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 10:10:49   
AlenkaIST
Jutro user posted image

Moj se hece, da ko bo treba v porodnišnico, bo pa največ snega. Saj zaradi mene ga je lahko, samo da bodo ceste splužene user posted image

Drugače še vse ok, samo zadnje tri večere opažam neko čudno bolečino, nekje spodaj, v sredini. Ne vem. Kot da bi nekaj nekam pritiskalo ali da kosti narazen vleče. Pojma nimam. Nekaj časa traja pa mine.

Puri? Si doma ali ....

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 10:41:41   
Nannn
Dannnn,

Uf kar na hitro nas je zasnezilo user posted image  moj se je vozil v Lj skoraj dve uri in je cist znoru ko niso bile ceste nic spluzene...jest bom danes tudi kar lepo doma na toplem...me vlece ful ven na sneg ampak ne grem...mogoce ko pride moj user posted image  domov....je pa vzunaj prava snezna idila...

LE&TA a jest lahko pridem kaksen teden k tebi na obisk da bom imela samo pet minut do porodnisnice user posted image user posted image user posted image  ker ce bo takole bo bolj slabo da docakam Postojno...in ne prehitevaj ti mas za mano PDP in kar lepo pocakaj  user posted image user posted image

puri ti pa le javi kaj dogaja z tabo...sicer pa tudi mene fuuul spodaj skoz neki boli,vse vezi in sramna kost...trebuscek se mi je tudi spustil dol in pupa se mi zdi da se je malo umirila in ne brca vec tako aktivno...upam da ne bom sla rodit se ta mesec...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 10:46:23   
alenkica
Tudi jaz imam take probleme. Zvečer, oz. ponoči me začne bolet ko hudič. Gin. pravi,da se mi medenica počasi širi, ali nekaj takega, da je to normalno. Se kar malo bojim, da bo luna 31.12. preveč vplivala name. Drugače pa se še kar  vredu počutim.

Še nekaj me zanima: ali mislite, da če otrok med nosečnostjo ponoči "razgraja", da bo tudi po rojstvu tako? Saj veste, da zamneja dan z nočjo?

Me skrbi, ker moj, je ponoči zelo aktiven.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 10:55:04   
AlenkaIST
Veš Alenkica, po moje je to čist od otroka odvisno. Moj user posted image  spi, ko jaz spim (vsaj mislim tako). Vseeno pa me skrbi, da pol ne bi bil cele noči pokonci.

Bomo pol eno debato odprle pa primerjale.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 11:01:43   
Nannn
ja sej moja pupa tudi spi ko spim jaz ampak po tem ne morem sklepati da bo tudi potem tako...lahko je ravno obratno user posted image  je pa taprava zaspanka spi tudi do 12 in potem ne nastejem 10 gibov ki naj bi jih stela vsak dan...no sej ce bozam trebuscek se zbudi in se leno pretegne ampak jo raje pustim da spi...me na momente ze sedaj kar heca user posted image

Nannn

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 11:13:43   
nejca1
Ojla!

Najprej vam moram vsem zaželiti lepe praznike, del ste jih tako ali tako že preživeli ob dobri jedači, pijači in v še boljši družbi, drugi del pa nas še čaka. Upam, da še v enem kosu, ker je zunaj kar preveč zimsko in naj raje naši user posted image  bodo še nekaj časa na toplem. Ja, Tinkamiški je že mamica, res je dobila lepo darilo. Naša pa bo božiček začel raznašati malo z zamudo ...

Pri nas je vse po starem, večjih težav ni, samo koža me včasih tako srbi in težko najdem položaj, v katerem mi paše ležati pa da me nič ne reže, srbi ... Občutek imam, da se trebušček spušča, pa tudi mali ni več tako aktiven, tako da verjetno tudi jaz ne bi naštela tistih 10 gibov po posameznih sklopih, ali tako nekako. Drugače pa 5. 1. imam CTG in pregled, pa bomo videli, ali se kaj že pripravlja.

Joj, sneg pa kar naletava, midva pa morava z user posted image  še po opravkih pa na obiske ...

Nič, se še tipkamo.
Lp, Nejca

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 11:28:59   
pinka1
Ja, danes je pa res idila. me po en i strani kr malo jezi, ker hodim 2x tedensko na akupunkturo in zdaj imam preglede oz. CTG vsa teden in mi ni jasno kdaj bom šla, ker imam do bolnice  dobre pol ure in so ceste obupne. Upam, da bo naslednje dni boljše.

Meni se zdi, da mi trebuh nič ne otrdeva. Ne vem no, pa sej pravijo da ni nujno da ti.

A Tinkamiška je pa že rodila????Jej, kak lepo.

Ja, mi smo ta vikend  sestavili posteljico za malčka, zdaj pa še spakiram potovalko zase in za malega, pol pa čakamo.  Prav hecno je, ko takole odštevamo in ko ne veš kdaj bo šlo zares.

Uživajte v snegecu!!!

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 11:49:22   
AlenkaIST
Rada bi še mal pospravila. Saj veste še tisto piko na i.

A to kaj pomeni???? user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 12:21:41   
puri
Včeraj zvečer mi je spet trebuh otrdeval redno na 10 minut cel večer, potem sem pa zaspala. Zjutraj sem poklicala h G, pa so rekli, da ima moja G ta teden dopust.
Potem sem šla pa malo brat Pušenjakov forum o otrdevanju trebuha in povsod piše, da je to kar normalno, sploh če je že to bolj proti koncu nosečnosti, ko ni več nevarnosti za user posted image ,......takrat tudi, če se maternični vrat odpira in mehča ne zaustavljajo več poroda, tako da če bo treba rodit, bomo itak rodile, da vbistvu ni potrebe, da bi zaradi tega hodile h G, da bomo itak vedele, ko bo šlo res čisto zares. Da pa otrdevanje, sploh tako pogosto in v rednih presledkih na 10 minut ali manj, ki traja več kot eno uro in kjer otrdevanje ne popusti v več kot 30 oz. 45 sekundah, lahko res pomeni, da se porod že zelo bliža in da bodo ti popadki prešli v čisto prave,..... ni pa seveda nujno. Zato sem se odločila, da bom kar počakala s pregledom do 3.1., ko imam tudi prvi CTG, če me seveda ne bo že prej kaj prehitelo.

Bom pa danes res že vse pripravila, torbo in vse ostalo, ker NIKOLI SE NE VE, KAJ BO PRINESEL DAN OZ. NOČuser posted image

Lep snežni pozdrav!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 12:36:56   
lonja
Hojla januarčice,

ja, tudi mi smo imeli danes pregled. Srček je naši user posted image  full utripal, mene so spet zbodli v prst, pa je kri na srečo tudi OK. Tko da smo v nizkem štartu. Mi je pa G mal treb ušček pretipal, pa je rekel, da je mala še precej visoko, tam spodaj da glavice še ni. Glede na to, da imamo rok že to nedeljo, mi je to kar malo čudno. Ampak, kot že večkrat rečeno, noben še ni noter ostal, a ne?
Zdej imamo pa pregled čez en teden, dva dni po PDP, ko sledi baje ginekološki pregled, upam, da nič hujšega. Pol imaš pa baje preglede vsake dva dni, če pa po enem tednu ni nič, pa greš kar  v porodnišnico, kjer te oni prevzamejo. Tako prakso ima vsaj moj G. Bomo videli, mogoče pa nas stvar prehiti....

Lepo se imejte in bodite malo bolj aktivne (s pisanjem mislim...)

Lep snežen pozdravček od

user posted image lonje in njene user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 13:04:35   
meta22
Hojla čveke!

zdaj pa gre zares!!! vidim da imate žem vse (skupaj z mano) znake poroda. tudi meni vedno bol otrdeva trebuh, tam doli me špika pa narazen vleče vse skupaj. vsaj tak občutek imam da vse gre narazen. pa ko me špikne vse pritiska navzdol, tako da se moram kar pripogniti in ustaviti, če slučajno hodim, ker me je strah da bo kaj padlo ven, al pa da mi bo voda v šusu odtekla. zazto se raje kar doma držim, da ne naredim kak epoplave kje v trgovini.
ravnokar me spet nekaj drži tam spodaj. sem v takih trenutkih začela obnavljati vaje za dihanje.
imam v četrtek pregled, pa bomo videli, če je naš user posted image user posted image  že na poti. user posted image  ima v petek rojstni dan, pa je danes izjavil, da bi bilo fajn če bi z user posted image user posted image  lahko vsako leto skupaj praznovala. no bomo videli, jaz bi še malo počakala!!!

mi pa pašejo sprehodi. danes bo še posebej veselo ker je vse belo. ful mam rada sneg. pa izkoristila bi še rada, dokler še lahko brezskrbno hodim po gozdu. čeprav si že prastavljam malega pikeca poleg sebe na sprehodu.

januarčice držte se, januar prihaja z polno paro!!! jaz že stojim na peronu in komaj čakam moj vlak, ki me bo odpeljal novim dogodivščinam naproti.

se slišimo (tipkamo)!

LP
Meta

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
27.12.2005 19:25:11   
LE&TA
user posted image Nannn, ni problema, ti prštimam pojstlo!user posted image
Naš user posted image  je pa ful živahen in 10 gibov naštejem v 10 urah, najbolj pa oživi zvečer, se mi kar izbokline delajo po trebuhu. DRgač me pa dol tišči, pa utrujena sem ful. Še malo!!

Uživajte v tej zimski idili, pa nič ne skrbite kako boste pršle v bolnico. Čim manj skrbi, pa bo vse OK!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 7:50:17   
*hana*
Jutro!
Evo pa se oglašam po stotih letih. Sploh ne dohajam sama sebe, ne boste verjele, sem še kar v službi, no še danes in še dvakrat. Točno 31.12. nastopim porodniško.
Pri nas je vse OK, ni še nikakršnih znakov prihoda naše user posted image , spim spet dobro (zdaj sem nekaj časa bolj slabo).
Od opreme in ostalih pripomočkov, pa sva tudi vse že kupila, sobica že čaka. Prejšnji teden sva seveda kupila tudi voziček Quinny buzz po polni ceni (85.000), čez 6 dni pa v akciji v Beby centru (54.000)-grrrrr pa tako dolgo sva čakala.
Jah nimaš kaj, nekje "profitiraš", nekje zgubiš, na koncu je vedno tam tam.
*pikica*-midva sva se vseeno potem odločila za nakup košare, kupila pa sem rabljeno 3 mesece od tistega, ki si mi ti poslala link, da prodaja voziček in košaro. Je pa kot nova, mi jo je prinesel v original embalaži in nihče ne more verjet, da je že dala enega user posted image  skoz. Dala pa sva 22.000.
Punce koliko kompletov posteljninc ste kaj kupile, jaz imam zaenkrat dva.
Aja še to, ali je sploh katera januarčica, ki bo rodila v Kranju, sploh nisem zasledila, da bi katera napisala. Jaz sem mislila, da bom v Ljubljani, zdaj (po materinski šoli in ogledu Kranjske porodnišnice) pa sem se premislila in ne bom komplicirala (ta mi je najbližja) in bom kar v Kranju.
LP

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 7:58:00   
Nyah*
Jutro januarke moje!

kolk je lepo zunajuser posted image user posted image , jaz vceraj sploh nisem hotla notri bit, kot majhen otrok.

Jaz sem kar ok, le sramne kosti me na case tako bolijo, da ni za zdrzatuser posted image . Drugace imam trebuscka se vedno zelo visoko, nasemu user posted image  se zgleda nikamor ne mudi. Upam, da ne bom na koncu januarja jaz edina tu gori, sama s sabo klepetala in sama sebi tarnalauser posted image .

hana, ti si pa pridna, da se kar delas, punca, ti pa zdrzis. kdaj pa mas tocno rok, 28.1. al kako?

ostale, ste se v enem (okroglemuser posted image ) kosu? Puri, si se tu?

Pisite kaj, pofockajte se, kolk vas se ni mamica postalo!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 8:55:52   
pikica*
Dobro jutro!

*hana*, potem bova obe svoje user posted image  vozile okrog v buzzuuser posted image . Tole z akcijami je pa itak vedno loterija, zato se ni kaj sekirat.

Nannn, glede tiste posode za mikrovalovko. Vzameš kakršnokoli posodo, ki je primerna za mikrovalovko. Nič kompliciranja.

Mi smo imeli pa včeraj spet pregled. Najprej UZ, potem pa še CTG. In zopet se je naša pupa izkazala kot en zelo samosvoj otrok. Cel dan je brcala kot divja, tudi med UZ ni dala miru, ko pa sem prišla do CTG-ja, ni bilo od nje ne duha ne sluha. Sploh se ni hotela premaknit. Pol ure sem ležala, gospodična  pa je samo 2x na rahlo brcnila. Nič ni pomagalo, ne čohljanje, ne malo bolj močno drezanje vanjo. Potuhnila se je kot majhna miška. Seveda samo do trenutka, ko sem šla s CTG-ja. Potem je zopet začela s svojo akcijo. Eh, ti otrociuser posted image . Me pa zanima, če katera kaj razume te izpise s CTG-ja. V enem delu je prikazan otrokov utrip, v drugem gibi, kje so pa morebitni popradki? Meni namreč izpisa ni nihče pokomentiraluser posted image . Sicer je pa naše user posted image  še vedno čisto spodaj, kosti bolijo za znoret, spanec je bolj bogi, o križu pa sploh ne bom govorila. Še malo počakamo pa bo....

A se greste kaj kepat?user posted image


(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 9:05:17   
puri
Nyah, ja.....jaz sem še tukajuser posted image

Vsak dan bi rada, da bi bilo to že mimo in bi spoznala našegauser posted image in da bi se končale vse te težave, po drugi strani sem pa tudi za vsak dan posebej vesela, ker še ne grem, ker vem, da vsak dan user posted image v mojem trebuščku samo koristi, da se do konca normalno razvije.

Otrdevanje se mi še vedno pojavlja zelo pogosto, včasih je res zelo močno, skoraj kot pravi popadek. Sploh zvečer, ko si ti "lažni" popadki sledijo cel večer kar redno na 10 minut.
Zbudim se pa vsak dan bolj utrujenauser posted image . Še malo potrpimo, pa bouser posted image

Kje ste pa ostale? Vedno bolj se bliža naš čas, manj čvekamouser posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 9:22:59   
lumpy
Evo punce user posted image ,  januarčice - tu sem še jaz.
Vidim da se nas že kar počasi nekaj loteva in se vse skupaj pripravlja, čeprav se pri vas dogaja veliko več in bolj intenzivno.

Sama imam PDP 17.01.2006 ( user posted image  ), pa sem v četrtek opravila zadnji pregled, sploh ne grem več, ginekolog je rekel da je maternični vrat zmehčan, mali se je spustil dol, začutil je celo že fontanelo - le odprta še nisem nič. Tako da je rekel da bo porod prej in da naj se odločim , kje bom rodila MB ali SG ( namreč še zdaj ne vem ) . Jutri grem samo še na en kontrolni CTG v bolonišnico,potem pa samo čakam.

Se mi zdi da se šele zdaj najbolj fajn počutim kot prava nosečnica - mislim da šele zdaj uživam tisto pravo user posted image , zadnje dni spim kot ubita, križ me sploh ne boli, malo zatekam v roke, tu in tam v noge a ni sile, mi pa kar lepo otrdeva trebuh in mali se je sedaj v treh dneh zelo umiril, sploh ne brca več, le čutim še tu in tam ko se obrne, drugače pa nimam nič bolečin , kot jih opisujete vi. Se pravi da verjetno še le nisem tako blizu, če me nič ne ščipa. Kaj menite?

Lep pozdravček vsem in srečno pot v  " Rim " user posted image

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 9:49:03   
uniq
Dan punce,
tud jast še v enem kosu. Ampak mislim, da ne bo več dolgo čeprav mam rok konec meseca 28...vse dol tišči bolijo kosti križ...križ kar naenkrat začne in tako tudi neha...trebuh otrdeva..ponoči mal špika še zraven. Spim zelo zelo slabo. Trebušček se mi je tud že spustil fino dol.
5 1 mam zadnjo kontrolo..pa še ne vem kako bom do tja pršla? ker moj  user posted image  bo delal. Pomoje mi bo samo avtobus preostal in spet bom komaj prilezla do doma. Fuj!!!

Drgač pa nebi preveč jamrala....pripravljeno je vse na prihod in težko že čakam ker te bolečine so res ubijalske...
Punce moje želim vam čim mirnejše dneve izkoristite jih.....ker potem bo živahno in bomo prosile za počitek...hehe...ampak saj nam bo fino ko bomo mele svojeuser posted image  v naročjih. Boste kaj pogrešale trebuščke in pa brce?? Mislim da ne kaj preveč kajne?
Drugače pa v novem letu vse naj naj....pa čim lažje porode....

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 10:58:00   
Nannn
Hojla user posted image

Ja vidim da nas dajejo podobne tezave ampak lahko smo pomirjene ker je znak da se dogajaaaa user posted image  tudi jaz se vedno slabo spim in se zbujam na cca.dve uri in hodim po stanovanju in gledam ven kako pada sneg...vceraj sem sla z mojim user posted image  na sprehod in malo na sneg...sicer sem zelo tezko hodila zaradi isasa ampak sem prehodila kar nekaj in uzivala na svezem zraku user posted image  se mi zdi da se je moja pupa zudi spustila nizje ker me ne boli vec tako mocno noga kot par dni nazaj....trenutno pa me najbolj boljio sramne kosti in moj je kar vesel ker pravi da je to velik znak da se odpravimo po naso user posted image  in ze komaj caka...jest pa imam zadnje case tak obcutek da bom rodila cez PDP...bomo videli...trebuh imam pa res ze nizje in na momente imam obcutek da se je umirila user posted image

LE&TA ...jest gibe nastejem do 10 zjutraj 10...kar je cisto odvisno kdaj se jest zbudim...meni je ze cudno ko ne nastejem do 12 10 gibov ampak vidim da ni problem ker mi razgraja zvecer in me brca ko nora user posted image  

Na momnete se mi zdi ko vas berem da se vse poslavljate in da boste sle kmalu rodit ampak ne verjemite ni se cas in najbolje bi bilo da bi se cimbolj priblizale nasemu PDP-ju in ni vazno kako nas dajejo tezave vazno je da bodo nasi user posted image  zdravi...

CTG...zgornja krivulja kaze utripe user posted image  spodnja pa popadke...

Uzivajte kolokor se le da...jest grem danes se na eno premiero enga filma potem pa mislim da bo pocasi konec vecernih izhodov saj za kaksen mesec  user posted image

Uzivajte Nannn user posted image


(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 11:01:17   
AlenkaIST
Jutro user posted image

Madonca, jaz bom še Nannn konkurenco delala! Vsak dan dlje spim! Saj se zbudim, ampak ko se okrog obrnem me spet zmanjka.

user posted image  ne brca več. Čutim le še premike pa še te bolj nežne.

Glede na to, da imamo še te 4 dni za zdržat, upam da bomo dočakale januar.

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 11:10:57   
AlenkaIST
No, en problem se mi je pa le pojavil teh 14dni pred rokom. Rahlo mi noge zatekajo. Ravno toliko, da se vidi. Pa malo me bolijo.

lp

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
28.12.2005 11:30:26   
Anonimen
Ojla

Berem, da imamo vsaka svoje težave. Tudi jaz jih že imam, pa imam še dober mesec do roka. Tistega po UZ. Sicer pa sem danes zelo zelo slabo spala. Sploh nisem mogla zaspati. Kar naprej sem razmišljala, da ni mogoče z našo princesko kaj narobe. Pa sploh ne vem od kje ta ideja. No, potem sem pa le končno zaspala. Ko pa sem se enkrat vmes zbudila, sem se pa morala tako nerodno obrniti, da me je na levi in desni strani vse zabolelo. Sem že pomislila, kaj je narobe. Drugače pa tudi mene že spodaj vse boli. Sploh če hodim. Takrat je ubijalsko. Se mi zdi, da se komaj premikam.

Sem pa danes bila tudi na CTG. Mi je uspelo priti do bolnice. Bravo mi. Mi je pa ginekolog napisal na izvid CTG mejne tahikardije. A mogoče katera ve kaj to pomeni? Upam, da ni kaj slabega. Sedaj grem čez 2 dni ponovno na CTG. Upajmo, da bo kaj boljše.

se beremo

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, da je porodna izkušnja z...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?