|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   merjenje sevanj in drage blazine
10.1.2006 7:23:57   
buča
včeraj je prišla neka gospa,ki nam je zmerila spalnico...sevanja,te vodni tokovi,pa kozmično nekaj pa hoferjev križ....itd....v tej sobi sva 27 let spale skupaj s sestro,obrnjene v pravop smer,proti severu in na tistem delu ni bilo sevanj.Prav tako ni sevanj na tistem delu,kjer je bila včasih Pikina posteljica.Sedaj smo kupili večjo posteljo za Piko,katera se tišči najine,francoske(tri v vrstouser posted image ).Pika vedno spi pri meni,ker moj ponoči vedno dela...in ravno na tistem delu,kjer imava midve glavo(bolj PIka)je Hoferjev križ...tamala mi nikoli ne spi dobro,vedno se premetava,in se stiska k meni,kar rine me stran...kadar je zaspala,sem jo dala vedno malo stran,da sem tudi sama imela dovolj prostora in ravnoi tja sem jo dajala-na Hoferjev križ.Gospa je dobila tudi vodne tokove in kozmično ne vem kaj,vse na francoski postelji.(Zanimivo,da tam,kjer je Hoferjev križ,sva s sestro imeli omaro in vnjej je velikokrat ležala naša mačka-negativno polje!)
Sedaj sem naročila blazino,ki te varuje in zdravi-je svinjsko draga(140krat190=122 čukov)
Kaj pa ve mislite o tem,ali jo ima katera doma?
Na navodilih piše,da ni za nosečnice z rizično nosečnoistjo,zakaj?
Ali katera pozna Zmago Turka,zdravnika iz Maribora?

No,sem se razpisala...aja,če imate doma kakšno blazino,kakšni so občutki sedajk,ko jo imate?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
10.1.2006 11:29:42   
petraz
Jaz ne dam kaj veliko na te odeje, ker če bi se malo bolj pozanimala, bi izvedela, da pa vsebuje tisoč drugih negativnih in škodljivih snovi. Poznam primer, ko jim je odeja prej škodila, kot pa koristila. Skratka, že dovlj bi bilo, če bi pod posteljo dala praprot ali časopisni papir pod jogi oziroma na dno postelje in bi s tem preprečila sevanje, itd. Nima smisla dajati toliko denarja, no pa saj boš s časoma sama spozanla. user posted image  

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
10.1.2006 12:47:20   
Anonimen
Taka odeja nima nobenega negativnega učinka na telo pa tudi nobenega pozitivnega ne. Edin negativni učinek bo imela na tvoj TRR, edini pozitiven učinek pa bo viden na TRR prodajalke.
Mreža, ki jo omenjaš, je Hartmannova in se nahaja po celi zemlji povsod - izgled kot list iz karirastega zvezka. Tudi vodnih tokov je veliko, pa votlih prostorov pod našimi domovi ipd.
Problem nastane, če se Hartmannova mreža križa z vodnim tokom, takrat nastane točka, ki LAHKO škodi organizmu človeka.
Aparatek, s katerim je gospa merila, pa meri ... uhm, zdaj se bojim, da bom kiksnila kako tehnično, ki je ne obvladam, zato bom raje zapisala... meri to, kar oddaja električna žica, ki je v steni (morda upor?). Če tak aparatek približaš steni, v kateri so speljane žice, začne piskat. Tako da piska povsod.

Če bi bila škodljiva kozmična sevanja, potem bi jih glede na razdaljo, v katero sevajo, tako razpršilo, da bi sevala tudi na gospo, ki ti je odejo prodala.

Se mi pa ob tem zadnjem pojavlja še eno vprašanje. Če odeja ščiti pred sevanji, ki so v tleh, potem bi morala biti pod tvojim telesom. V tem primeru ne ščiti pred kozmičnimi sevanji, ki prihajajo iz neba.
Bi bilo bolje, če bi prodajali spalne vreče. user posted image  user posted image  

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
10.1.2006 12:56:19   
Anonimen
Bučka,to sem ti hotela dopovedat po telefonu.Ljudje bi za denar marsikaj prodali,tko da....

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
10.1.2006 14:41:11   
buča
Sem prav presenečena,da ste tako skeptične glede tega.Veliko sodelavk jih uporablja-niti do včeraj vedela nisem in nobena nima slabih stvari za povedat.Zanimivo,da veliko znanih zdravnikov to 0priporoča..sicer pa bomo videli čez nekaj časa kaj se bo pokazalo.Najbolj me zanima,če bi dvema različima,ki to merijo,pokazalo isto,je pa res,da sem zadnje čase zelo slaba,tako psihično,kot fizično in potem se taki ljudje obračamo na vse smeri,da bi vsaj kje kaj pomagalo.****,ti že veš kakšna sem...in to v samo 2 letih,odkar imam tako obrnjeno posteljo,da se vse točke križajo...no,kakorkoli že,upam,da bo dobra in se bo moje zdravje izboljšalo,to pa lahko upam,ane??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
10.1.2006 14:44:00   
buča
aja,pa tudi pred kozmičnimi pomaga blazina,ker se vsa negativna sevanja izničijo 40 cm levo,desno,spodaj in zgoraj od blazine...pa na tisti steni,ki mi je pokazalo naslabše točke,nimam nobene elektrike in nobenega štekarja,nič.....kot sem že rekla,je bla včasih tam omara,v kateri je ležala naša muca Bela!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
10.1.2006 22:42:32   
SABILA
ja jst sem za eno podjetje klicarla na domove in spraševala če bi imeli merjenje spalnic.
v tej blazini so trakovi ki na sebe vlečejo ta negativna sevanja
-vodni tokovi
-hartmanova mreža
-curryeva mreža
negativne vplive na naše telo to pomeni da imamo nekvaliteten spanec, ter slabo počutje, pa dobimo če se kaj od tega seka. lahko je pa slabše v dveh primerih-
1)če je kupec srčni bolnik
2) če neka oseba par let - (več kot 5-10 let) spi na tem križu-(kjer se negativna sevanja križajo) in je tako telo reagira.

to je v grobem vse

ti pa lahko povem da ta cena ki si jo ti plačala še ni tako huda kot pa pri nas, pri nas je bila 90krat180=90.000sit 


_____________________________

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
10.1.2006 23:33:59   
Annny
En preprost recept, da se izogneš tem stroškomuser posted image
Posteljo si obrni z vzglavjem proti S, iz spalnice odstrani vse moteče naprave, ki sevajo (računalnik, hi-fi, TV ipd.),
nekajkrat na teden pojdi na kvaliteten trening (aerobika, fitness ali karkoli), velikooooo pij, zdravo se prehranjuj, čim manj se sekiraj oz. se poskusi čim večkrat izogniti večjemu stresu, lahko greš tudi na masažo, plavat, v savno..
Sama boš morala 'uravnotežiti' svoj organizem in čudežne blazine tukaj nimajo kakega posebnega učinka- kot je lepo napisala Selena.

To je najboljši recept, kar sem ga lahko napisala- prinaša dobro počutje in odganja bolezni.
Preverjeno, se ga držimuser posted image

pa-pa

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
11.1.2006 0:04:26   
evelinka
Pozdravljena!
Ja, poznam g. Turka. Želim ti sladke sanje na novi blazini.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
11.1.2006 7:37:59   
buča
evelinka,a ti poznaš dr Turka?Ali imaš to blazino?Meni je gospa svetovala,naj ga pokličem v primeru,če zanosim...
Drugače svba s Piko danes p0rvo noč spale na tej blazini.Moram napisat,da sem bla cel dan kar malo živčna in tudi,ko sem šla spat,prvo uro nisem zaspala,ker sem čakala ,da me bo začel mravljinčituser posted image ,potem,pa so veke ble pretežke in me je spanec premagal...ni bilo ne vem kakšne razlike,oz,sploh je ni blo,fajn je blo toplo,to je pa tud vse.Imela pa sem grde sanje-da so spet folk poteptal v enmu diskaču in sem pomagala potem roke pa noge pospravljatuser posted image

(odgovor članu evelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
11.1.2006 8:20:38   
Anonimen
 
Jaz sem imel nekaj casa doma te aparate za merjenje sevanja..

Aparat deluje s pomocjo misli.. kjerkoli si zamislis, tam lahko ustvaris sevenje.. Ko stojis na neki tocki in si zamislis, da je tam voda ali pa krizisce.. se bo antena ustrezno odklonila.. Ce stojis nad vodo in si zamislis, da ni vode.. potem aparat ne bo nic pokazal..
Tko da v prvi vrsti mora biti tisti, ki meri sevanja posten... drugace lahko rece kar zeli.. in to tudi podkrepi z meritvijo z aparatom.
Obstaja pa aparta za merjenje elektricnega smoga.. ki pa deluje brez cloveskega faktorja.. samo to pa itak vsak ve, kje je elektricni smog.. Povsod kjer je vticnica novna lucka.. in podobne zadeve..

Torej sevanja ziher so.. nihce pa ni zagotovo dokazal , da so tudi skodljiva.. oziroma za nekoga so skodljiva za drugega pa niso.. odvisno od clovekove senzibilnosti.

Ce ti nekdo pove da spis na kriziscu.. in zacnes misliti na to, da je krizisce skodljivo.. potem bo to zate skodljivo..
Ce ne ves da spis na kriziscu.. ali pa ce ne verjames, da je krizisce skodljivo potem to zate ne bo skodljivo..

Nobena zadeva ne more priti do tvojega organizma brez tvoje mentalne privolitve.. ker vsak clovek ima naravno zascito.. auro.. ki deluje mentalno in ce ti mislis, da sevanje prodira do organizma.. potem bo prodiralo, ker bos ustavril luknjo v auri.. in zascite ne bo vec.. V tem primeru potrebujes mehansko zascito..

Ko si slabe volje, ko se prepiras je tudi naceta aura.. in potem razne zadeve pridejo do tvojega organizma in pocutis se slabse..

Isto je s prehladi.. ce ne dopuscas moznosti, da ti virus skodi.. ni varjante da bi ti skodil.

Cene teh zascit.. so pa nategnjene za 800%.. tko da toliko placat za nekaj kar lahko resis ze z mislimi.. je res malo prevec.. Lazje pa je dati 150 tisoc.. ce jih imas..  kot pa si vzeti cas in si pomagati na naravni nacin.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
11.1.2006 8:35:32   
Anonimen
Kar nekaj lepih in pametnih misli so zapisali že drugi. Bom pa vseeno še par stvari dodala oz. potrdila.

Glej, daleč od tega, da ne verjamem v sevanje in v te stvari, konec koncev sem sama kar drago plačala radiostezista, ki mi je pregledal parcelo pred nakupom in zidanjem hiše. In njegove ugotovitve so se ujemale z mojimi predvidevanji in ugotovitvami prijatelja, ki je čez parcelo šel z bajalico in tenzorji.

Napisati sem želela, da pred škodljivim sevanjem ne pomaga nič razen umik s tiste točke oz. zaščita telesa, ampak ne na način blazin, prevlek, podjogijev in kaj vem česa (pa če so še tako drage) ampak samozaščita telesa, tako kot sta napisala Annny in Tjazy.
V bistvu te pred zemeljskim sevanjem enako učinkovito kot taka prevleka zaščiti plast alu folije pod posteljo in na njej položeni divji kostanj - tako so namreč delali včasih.
Glede smeri glave v spanju pa je tako, da je splošno navodilo nekje tako, da mora biti glava obrnjena v S ali Z, nekaterim bolj ustreza eno, drugim drugo. Je potrebno preizkusit, meni veliko bolj ustreza Z. Obstajajo pa tudi ljudje, ki se bolje počutijo, če spijo z glavo na J ali V. Pri določanju smeri spanja je potrebno paziti, da ustrezno smer iščemo takrat, ko smo zdravi in se dobro počutimo. Potem pa se opazuješ.

Svetujem ti, da vzameš v roko kako knjigo o radiosteziji, na našem področju jih je kar precej, tudi slovenskih.
Glede blazine pa po želji - prosila si za nasvet in mi smo ga napisali.

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
19.5.2011 18:08:47   
iskrica71
pozdrav vsem nejevernim Tomažem,
v času faraonov so sevanja merili in dokazovali z bajalicami, danes z inštrumenti. Tako so med drugim z bajalico iskali vodo in tako jo lahko najdejo še danes!
Danes zanikati moč in vpliv sevanj na telo, zdravje,...ni le neumno, ampak zelo nevedno. Ali ne preberete kakšnega časopisa?Pred časom je bil prispevek o sevanjih na Pop Tv v VIZITI in merili so prav s takšnimi aparati kot vam merijo merilci, ki pridejo na dom. Sevanja sama po sebi niso škodljiva, ko pa se križajo različna sevanja in vodni tokovi je lahko nevarno. Ampak, kar ni otipljivo in očem vidno težko razumemo... Tudi fizika ni najbolj logična stvar a ne? Paziti na šarlatane, ki izkoriščajo zaupanje ljudi, verjeti ljudem, ki imajo resen pristop, se identificirajo in nas prepričajo z znanjem in dokazi. Saj aparati  ki piskajo, ne piskajo na vseh mestih z isto močjo, torej?! Tudi meni so opravili meritve, danes spim bolje, mrzlih nog ni več in to zaradi "drage deke" kot jo imenujete! Sicer pa vsak se sam odloča ali bo kaj naredil zase.  Je potem magnetna terapija tudi bedarija, te blazine se prodajajo na enak način, hkrati pa jih uporablja tudi (enake) uradna medicina in terapevti v zdraviliščih (npr.Magus, Magnetoxan,..).  Običajno po forumih obrekujejo ljudje, ki zadev ne poznajo in imajo preveč časa. Ste pomilsili koliko škode z obrekovanji in neumnimi tezami(papir pod posteljo in razne lari-fari) povzročate ljudem, ki to delo pošteno opravljajo?!!!!  Bi isto pisali če bi se podpisovali s pravim imenom? Po mojem ne, ker bi se osramotili. Zanimivo je še to, da se na forumih ki niso iz "stroke" v 99% delijo le negativna mnenja. Zakaj???  jaz sem se včlanila samo zato da odgovorim vsem negativcem, ostalim se opravičujem! Skrbim zase in za svoje otroke, ki so še bolj kot smo bili mi izpostavljeni raznim sevanjem (da ne omenim aparatov, gsm-ov ob katerih spijo in so po navadi v njihovih sobah) kako boste pa vi zase, pa naj vsak sam odloči.
MOČ POZITIVNIH MISLI NAREDI ŠE TAKO VELIKE TEŽAVE MAJHNE:)-

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
24.5.2011 13:27:09   
jagoda77
največje face so pri teh merjenjih modeli, ki pravijo, da žimnice s fedri niso dobre zaradi kovine in železja in kr neki, in potem vprašanje, kaj pa vso železje v betonski plošči, ki jo imaš pod in nad? :)

(odgovor članu iskrica71)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
25.5.2011 8:00:40   
Saša27
Ma tudi mi2 sva imela merilca v novi hiši, še predno smo se vselili. Je povedal, da bova težko spala, ko se bova zbudila naju bo vse bolelo,...no na koncu pa nama je hotel prodati nek jogi, "ala vse težave odpravi". Kjer sedaj stoji spalnica, je ogromno vodnih tokov, pa sevanja, pa lari fari... Mi2 pa spiva kot angelčka, zbudiva se naspana in spočita.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 25.5.2011 8:01:09 >


_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: merjenje sevanj in drage blazine
22.8.2011 12:48:34   
gasjure
pozdravljeni,

jaz pa tako blazino imam od full pointa za zakonsko posteljo, pred leti sem jo kupila, bila je zelo draga, prepricalo me je pa to, da v tistem stanovanju jaz postelje nisem imela kam prestaviti, s to blazino pa to ni pomembno. Pa slabo sem spala oz. sem se tudi zbujala utrujena, zato sem dala stanovanje premeriti.
Nekaj casa sem jo uporabljala, in mi je bila dobra, dokler se nisem preselila in si kupila  drugacno velikost postelje. Potem pa drugega stanovanja sploh nisem dala premeriti in tudi tezav s spanjem nisem imela in je ne uporabljam vec.
Lahko pa jo prodam (za mali denar, ker se mi osebno zdi, da so te zadeve predrage). ce bi jo kdo rad imel, ker se mi zdi brez veze da stoji.



(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?