|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ličenje za poroko
19.1.2006 11:05:40   
kepa*
Ste se oz. se boste ličile same, ali ste se prepustile strokovnjakinjam?

Če ste se odločile za drugo varianto, koliko časa je zdržal make up in koliko dinarčkov vas je to stalo? Je treba it prej na poskušnjo?

_____________________________

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 13:54:08   
Anonimen
Mene so naličili v frizerskem salonu (imajo tudi kozmetiko) in sem bila zelo zadovoljna. Make up in frizura sta držala cel dogodek, edino šminko sem si morala večkrat obnovit (zaradi hrane). Za ličenje in frizuro nisem dala veliko, se ne spomnim koliko je stalo, je bilo pa oboje skupaj pod 10.000 (kar vem, da je bilo ugodno), skupaj s probnim ličenjem in probno frizuro.
Fajn je prej iti na probo. Če te bodo frizirali drugje kot naličili, je OK, če imaš kakšno sliko obleke za k frizerju, kjer ti naredijo probno frizuro, potem pa greš s to frizuro in sliko obleke še h kozmetičarki, da vse skupaj uskladi. Pazi, da te naličijo skladno s tvojo osebnostjo, da ne bo preveč nežno ali predivje.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 14:05:07   
Anonimen
Sej se zafrkavas.. kepa a ne? user posted image user posted image

Dobra tale.. res..

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 14:43:32   
gaja*
Joj, dans pa res ne vem a sem tako blond al kaj, ampak tjazy, v čem je problem?
V samem ličenju al v probi? user posted image

No, jaz sem se že prej odločila, da se ličila za poroko ne bom sama. Naj bi me naličila moja (takratnjauser posted image ) kozmetičarka, ampak mi je na poročni dan ličenje odpovedala user posted image user posted image user posted image (saj vseeno zakaj, bil je moj poročni dan!!!)

 V salonu, kjer sva se z možem frizirala me je kasneje iz zagate rešila tista frizerka in me res lepo naličila user posted image user posted image . Še vedno sem ji hvaležna, ker se mi zdi, da se je še posebej potrudila. Res me je spravila v dobro voljo po tistem šoku, da me je kozmetičarka pustila na cedilu.  
U glavnem, moje razvajanje na poročni dan je blo prav luštno user posted image    

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 14:49:24   
Anonimen
Ne vem... ampak mene bi nimilo.. predno bi se ta poroka kooooncno koncala... Ufff.. to bi bilo prav za oddahnit si..

Nekatere ponce so tako simpaticne in lusne.. pol pa se namazejo in so ko strasilo.. Ne ves ali se jih lahko dotaknes.. ali ne.. ali se bo pol obraza odtrgalo ali res ni nic spala in ima take podocnjake ali je se je res mozno tako namazati.. pol pa pogledas se nohte.. mama mia..

Sej.. ce se majckeno uredis.. je full fajn.. ampak to rabis kvecjemu kaksno minutko.. ali pa dve... tri je ze velik prevec.. Kdo bo pa cakal tri munute?!?!? user posted image

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 15:19:59   
Nasy
Jaz sem šla s kolegico-pričo najprej v salon, kjer delajo vse, kozmetični salon, pa frizerstvo, manikura..v glavnem, sodelavka od kolegice nama je ta salon predlagala, da je ful poceni..aha..bi nas koštalo kmal več k cela ohcet, še dobro, da sva zahtevali predračun..potem pa mi je ena kolegica predlagala en frizerki salon, kjer so naju sfrizirali in naličiliuser posted image pa je prišlo za kašno četrtino cene od prejšnjega salona..in bistveno manj časa je trajalo, kot bi tam

< Sporočilo je popravil Nasy -- 19.1.2006 15:21:00 >


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 15:51:40   
lelaval
Jaz se poročila sicer še nisem, bi pa šla v salon.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 16:01:56   
Mateja*
Mene je naličila moja kozmetičarka. Tako nežno, ne premočno, natur barve (peščena, rjava, marelčna). Plačala sem 2.000,00 sit.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 16:05:59   
gaja*
No tjazy, pol bi pa ti verjetno znoru, če bi čakal mene user posted image user posted image user posted image ker si rada vzamem čas za "lišpanje", pa zarad tega vseeno ne zmečem nase tri tone pudra pa ne vem česa še vse ...

Res je, da lahko izpadeš ful preveč namazan, če preitavaš, ampak v salonih običajno vejo kaj in kje je dobr mal poudarit (no obstajajo tudi taki, ki pri nanašanju ličil ne poznajo meje), ker se pol na slikah res lepš vidi.

Kar se pa cen tiče je pa res, da so nekje res zlo zlo dragi. Jaz sem plačala za vse (frizura, ličenje, manikura) mislim da 25 jurjev.   

 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 16:09:06   
juma
Jest sem pa včasih ličila neveste na domu.Moja tarifa je bla 5.000,kar se mi ne zdi pretirano,ker so fotke res lepše in make-up zdrži celo noč.Seveda se pa pri nevestah ne sme pretiravatiuser posted image .
Ne vem kolk ste ostale plačevale? Po moje je frizura dražja kot ličenjeuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 17:47:40   
Dejča
Jaz sem šla tako na probno frizuro kot na probni make up. Frizura je prišla malo manj kot 10 jurjev, make up pa okrog 7 jurjev - mi je naredila še francosko manikuro. Meni to ni bil problem, mi je bilo prav fajn in sem uživala. Vse je dobro držalo, sem pa vse uredila kar v Hotelu Paka v Velenju, kjer imaš tako kozmetičarko kot frizerja. Ampak se naroči čim prej, ker se začenjajo maturantski in bo guuuuuuuuuuuuuuuužva!!!!!!

(odgovor članu juma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ličenje za poroko
19.1.2006 20:54:47   
kepa*
Hja, Tjazy, še vsaj do 28. jan me boš moral prenašati s takšnimi in drugačnimi vprašanji.
Pol se bom pa umirila, postala bom zakonska žena.user posted image


Vsem ostalim pa hvala za odgovore.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ličenje za poroko
20.1.2006 9:18:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Pol se bom pa umirila, postala bom zakonska žena.user posted image



Cestitam....user posted image

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ličenje za poroko
23.1.2006 10:19:04   
Anonimen
Tud jaz se bom poročila junija pa me zanima, ce mi lahko kaksna pove kateri frizerski salon priporočate, seveda za frizuro in make up! Sem pa iz Ljubljane!

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ličenje za poroko
23.1.2006 10:25:03   
Anonimen
Tudi tebi cestitam...

Vseeno je v kateri salon gres.. ker frizura sploh ni bistvena na poroki.. Ce bo taksan ali drugacna.. bojo vsi rekli, da je lepa... ker..

Zensko ne ljubis ker je lepa.. zenska je lepa, ker jo ljubis..   torej ce te tip ljubi.. si itak lepa in ne rabis prevec casa in denarja zapravljat v raznih salonih.. Tvoj obicajen bo kar v redu.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ličenje za poroko
23.1.2006 10:41:05   
CIPRESA
Jaz pa vseeno mislim kljub temu da je ženska tako ali tako lepa, da si vsaj enkrat lahko daš duška odideš v nek frizerski salon, kjer ostali poskrbijo zate, ti pa medtem premišljuješ o srečnem dogodku. No moja poroka je bila pred približno letom in pol, prej sem šla mogoče pri svojih 27 letih 2X k frizerju za svojo "fasado" pa običajno poskrbim sama, tokrat sem se odločila da se prepustim spretnejšim rokam in si pustim malo dihati. Enkrat sem se tam oglasila, mi je povedala kaj mi paše in na dan poroke ob 7h zjutraj sem bila gotova v pol ure. Nič posebnega ampak nekaj drugačnega.

Jaz te podpiram kepa...ti kar pojdi nekam da te mal spedenajo in si takrat vzemi čas za sprostitev pred napornim (a lepim) dnevom.                                                   

Načeloma se strinjam s tabo Tjazy da lepoto izžalevaš iz notranjosti  ampak malo umetnih dodatkov pa tudi ne škodi, ti prilijejo še malo samozavesti.

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ličenje za poroko
23.1.2006 10:47:56   
Anonimen
Ja.. samo zakaj ne bi bil dober tisti salon, ki ga obicajno obiskujes?

Ker bolj pomembno je, da si lep vsa leta po poroki.. tudi pred.. ampak predvsem PO.. user posted image user posted image  ne pa tisti en dan.. ki tko hitr mine..
A obicajno ne hodite v kvalitetne salone?

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ličenje za poroko
23.1.2006 10:56:32   
CIPRESA
To je pa res ja Kepa ti prelagam kar salon ki si ga prej obiskovala...ker konec koncev te tam frizerka pozna in točno ve kaj ti paše če si seveda že prej hodila tja.

Jaz jih nisem prej in jih ne obiskujem zdej tako da sem pač pristala v domžalah zraven Ložarja je frizerski salon (nebom delala reklame) in mi je ustrezal. Stalo me je 8.000,00 SIT, delo pa je ženska opravila v pol ure.


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ličenje za poroko
16.4.2006 16:51:05   
Ceca
Mene je naličila moja sestrična, ki je kozmetičarka in imavoj salon. Bilo je zastonj. Kot poročno darilo. Naličila me je cca. ob 10-ih dopoldan, ličilo pa je (z manjšimi popravki barvice za oči in šminke) zdržalo do cca. 20-ih. Preizkušanja nisem potrebovala, saj me je sestrična ličila že prej.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?