Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
se je očitno odločila, da ji današnji dan še ne ustreza. Jaz imam pa že vsega poln kufer. Vsi kličejo in sprašujejo, če je že kaj in vsakemu poskušam čim bolj prijazno dopovedat, da bova sporočila takoj, ko rodim. Včeraj sem res imela vsega dovolj. Upam, da bo danes kaj bolje. Spim itak skoraj nič... pa ne zaradi kakšnega špikanja ali podobno, temveč zaradi nervoze. Oba si že želiva spoznati tole najino malo trmico, ona pa še kar vztraja. Očitno bo bolj po meni
. Jutri imam pregled in upam na kakšne dobre novice.
še očitno ne misli priti ven, pa imam za jutri določen prvi PDP, za naslednjo sredo pa drugi. Sicer pa imam jutri itak kontrolo pri G. Mogoče pa si
.
bo prva dva tedna itak doma, tako da bo tudi on kuhal in pomagal kolikor bo lahko, potem pa bomo videli kako bo. Moji in njegovi starši živijo malce dlje (eni 100, drugi pa 75km stran), tako da na vsakodnevno pomoč z njihove strani ne računava, so pa ponudili, da lahko pridemo vsi skupaj k njim, če bova rabila pomoč (ali pa se kako drugače zorganiziramo). Ampak bova najprej poskusila sama.
da se je nekolko poboljšal in je najino razumevanje znosnejše in tudi on že mal bl težko čaka....vseeno mu ni tako vseeno in meni se ob tem smeji...
, bogi, sej je tut on ze cisto fertik.