|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUAR - naš mesec!
16.1.2006 21:43:18   
lonja
Hojla januarčice,

tolk sem se navadila hodit na tale ''naš januarski forum'', da ga še zdej, ko sem že 17 dni mamica redno spremljam. Tiste, ki Vas porod še čaka, želim Vam eno lepo doživetje, brez strahu, in predvsem pogumno. In mislite le na občutke, ki Vas bodo prevzeli, ko boste malo, toplo in nebogljeno bitjece začutile na svojih trebuščkih. Res, Vam povem to so neverjetni občutki, takoj bi šla še enkrat... 

Midve z mojo  user posted image  Ajdo in seveda očijem se vsak dan bolj zabavamo, v porodnišnici me je bilo kar malo strah, kako nama bo steklo dojenje. No, pa je bil tudi ta strah odveč in mala punčica pridno pridobiva na teži, jutri jo bomo s patronažno spet tehtali in mislim, da smo presegli 3 kg.

Tako, torej ve v nizkem štartu, pogumno user posted image user posted image user posted image , držim pesti za čisto vse vas, mislim na vas in se veselim skupaj z vami vsake nove štručke, potem, ko pa bomo vse že v dveh kosih, pa se res srečamo na drugmu forumu ali pa mogoče kdaj tudi na kakšnem klepetku (seveda z našimi user posted image  pikicami).

Srečno prav vsem!!!

lonja user posted image  in user posted image  ajda

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 8:50:59   
nejca1
Dobro jutro, zaspanke!!!

Koliko nas je sploh še ostalo? A sem sama user posted image ?

Lonja, ti kar zavidam, da že cartaš svojo user posted image . Mene je danes ponoči okoli druge ure nekaj šraufalo in bolelo, pa je poteem nehalo, drugih znakov spet ni ... Ne  vem pri čem sem. A je malemu res tako lepo notri user posted image .

In ve, kako ste preživele noč? Lumpy se nič ne javi! A je slučajno že rodila, danes ima PDP. ..

Dejte no, ste za en čvek ob user posted image ?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 8:59:00   
Lumpi
Dobro jutro!!!

Še v enem kosu - sem šla v nedeljo zvečer v porodnišnico, ker se je spet začelo. CTG ni zaznal niti enega popadka, mene pa tako bolelo, da je bil user posted image .

Baje so bili samo krči. To so mi povedali danes, ko so me odpustili, čeprav tudi oni niso bili najprej prepričani, ali gre za krče ali za popadke.

No, v četrtek imam spet amnio - takrat sigurno ostanem gor, ker bom imela zeleno vodo.



Čestiteke LE-TA.

_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 9:34:47   
Anonimen
Se pokorno javljam, da sem še v enem kosu.

Sem mislila, da se bo že kaj začelo, ko me je včeraj tako bolel križ, pa špikalo me je spodaj. Pa očitno ni bilo nič. Saj me ponoči ni nič matralo.

Sem pa spet zjutraj, ko sem šla na WC opazila sluz.
A mogoče ve katera kaj za en user posted image  je sedaj to?

Ta sluz se mi je pojavila 2x prejšnji torek, včeraj in danes. Ni pa nič obarvana. Sedaj mi gre to že počasi na živce.

Očitno bomo še en preživeli doma na kavču in pred računalnikom.

se še oglasim

(odgovor članu Lumpi)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 9:49:44   
pikica*
Dobro jutro!

Tudi jaz še vedno v enem kosu. Danes sem malo dlje potegnila v postelji, ker sem ponoči res slabo spala. Celo noč sem se zbujala, poleg tega sem pa še sanjala, da mi je odtekla voda. user posted image  je imel iste probleme. Očitno sva oba že precej nestrpna in nama vse skupaj ne da miru niti ponoči. Včeraj zvečer sem tudi jaz mislila, da bomo počasi odrinili, ker me je tako zbadalo, da sploh nisem mogla stat. Ampak je bilo res čudno. Kar pogosto me je user posted image  zabolelo levo spodaj, v bistvu že praktično v delu, kjer se trebuh konča in začenja noga. Nimam pojma kaj bi to bilouser posted image . Ampak za vsako je tako zabolelo, da me je kar skupaj potegnilo. Ob tem me je pa vztrajno zbadalo v trebuhu in v nožnici (kot bi mi kdo vsake toliko not zapičil cel kup iglic). Tako je bilo nekaj ur kar pestro, ko sem šla spat, se je pa vse skupaj umirilo. Danes me pa spet boli v spodnjem delu trebuha. Ampak naša user posted image  očitno še noče ven. Upam, da bo kmalu, ker tole res ratuje naporno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 10:39:14   
alenkica
Sporočam vam, da je Alenkica, včeraj, ob 19.30 rodila prekrasnega
 
FANTKA, JURETA.
 
Tehtal je kar 4300 g, velik pa 53 cm.
 
Zdravi so, mamica je imela malčk problemčkov s posteljico (so ji morali dati narkozo), ampak, vse je v redu. Važno, da sta zdrava.
 
Mi doma, pa smo presrečni, da smo končno dobili našega "vnučka"!

Več vam pa bo kar Alenkica napisala, ko pride domov.

Vse pa vas lepo pozdravlja! 

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 11:12:01   
uniq
alenkica...čestitke in vsa ti čast za takega korenjaka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa drage moje meni gre na jok že celo jutro...tu se je na novo rodilo en kup otrok, v jeseniški porodnišnici baje 10 in so mene zjutraj iz službe vrgli iz postelje ko so klicali če sem med njimi. Sm prav togotno šla na telefon vsa v solzah....sita sem vsega in vedno huje bo.
Pa boli in špika pa spet ne....pa komi hodim pa je spet vse uredu....pa še celih 10 dni mam do roka....user posted image user posted image user posted image ...moja prva user posted image  je bla saj tko pridna da me je takle čas že prišla pogledat...10 dni prej je bilo kot bi morala biti in zato mi je sedaj toliko huje čakati.
nemsis...čep se lušči, ker ni nujno da je obarvan...bravo punca kmalu boš na vrsti..pri meni pa ni več sledu o sluzi in sploh nočem več na wc hodit. Najraje bi zaspala in se zbudila poleg sebe pa bi v posteljici imela user posted image  tako mi je že hudo. In vse dneve sem sama in nimam kaj pametnega početi. Lahko bi se učila a izpit 6.2. pa nimam volje...ne morem se skoncentrirati.
Hvala ker ste tako potrpežljive jast pa tukaj vekarim.....saj bomo kmalu kajne???

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 12:21:06   
Nannn
Hojla pupe,

Evo dobila sms od AlenkeIST in je ostala kar v porodnisnici odprta ze 3 do 4 cm in odhaja v porodno sobo user posted image  jupiiiii in cakamo vesele novice...naj ji bo porod cim lazji in da kmalu zagleda svojo nezno mehko strucko user posted image user posted image

Srecno vsem sotrpinkam Nannn user posted image

< Sporočilo je popravil Nannn -- 17.1.2006 12:29:32 >

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 12:57:38   
puri
Alenkica ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AlenkaIST, tebi pa želim čim lažji porod,....in da bi hitro minilo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


Jaz sem dala pa v album našega Maja. Če katero zanima, je geslo nuša.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 13:18:05   
Nannn
nemsis ko te berem se mi zdi da se ti je odluscil cep...ker sem imela tudi jaz tako prozorno sluz dva dni preden sem rodila...

Hmmmm le kaj dogaja z AlenkoIST sem ze kar nestrpna in cakam sms z veselo novico user posted image  dajmo Alenka mislim na tebe user posted image user posted image

Drugace pa sem sedaj konco imela malo casa da sem napisala mojo porodno izkusnjo in ce imate se kaksno vprasanje vam z veseljem odgovorim....

Srecno pupe user posted image user posted image

Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 13:19:32   
Nannn
puri sem sla gledat tvojega fantica in je zelo lep in srcakan fantek user posted image user posted image  lepo se cartajte se naprej user posted image

Jest bi tud dala fotke v album pa ne vem zakaj mi jih noce shranit...a je treba slike pomanjsat?

LP Nannn

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 13:27:19   
Anonimen
Puri, sem si tudi jaz ogledala slikice. Srčkan fantič.

Nannn, sem tudi jaz najprej pomislila na čep prejšnji teden. Samo a je možna takšna razlika (skoraj cel teden)?


Sicer pa sem spet imela tisto prozorno sluz, ko sem šla na WC. Danes je bolj pogosto. Pa tudi počutim se tako tako. Sploh nisem takšna kot sem bila prejšnje dni. Bomo videli kaj še bo.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 13:45:22   
shooo
alenkica, cestitke!!!! user posted image user posted image user posted image
pri meni se pa nekaj dogajalo ponoci, kot da bi se pripravljala m. pa mi ni vec nic jasno ker se je ob 6 ko sem se vstala in se odlocila da bom malo sledila tem bolecincam, vse potuhnilo...danes sem bila 6ic na akupunkturi in je dr. ocvirkova predlagala da mi naslednjic da se eno iglo za pospesitev glede na to da bo se manj kot 7 dni do roka!!pa smo se zmenili kar za jutri!!
no, se malo potrpezljivosti v pricakovanju pa bomo le docakale naseuser posted image !!!
lp


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 538
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 14:09:45   
Nyah*
Evo mene, raport s pregleda:
Imela prvi CTG, vse ok, nas user posted image  ocenjen kot zelo zivahen (kot da tega se nisem vedelauser posted image )
Na UZ videla male okice in noska, rame in vrat, kis e je nekam stegovaluser posted image , tezaki smo 3300 g, veliki ravno prav ali malo vecji za naso starost. V glavnem, ce ne bo prej, se spet oglasim na ctg-ju v ponedeljek, kar me spika so pa baje vezi, ne vem, kam se bodo se stegnileuser posted image . Zaprta sem se popolnoma, tako da bom zgleda res se februarcica postala, iamam pa dete se zelo visoko. Me zanima, ce bom jaz 46 tednov user posted image  al kakouser posted image user posted image .
 
Alenkica, iskrene cestitkeuser posted image user posted image , to pa je korenjak in poluser posted image ! Lepo se cartajte in cimprej se nam javi!
 
Alenka IST mislimo nate!! Veliko srece in cimmanj bolecin, upam, da si ze resena!!
 
Puriuser posted image user posted image  iiiiii, kaksne fletne tri fanticke imas, prav prisrcni so res. maj je pa seveda pravi mali frajer, aneuser posted image .
 
Uniq, ne vem, kako jih je lahko danes na jesenicah toliko rodilo, jaz sem bila tam, pa je ob 10-ih prva prisla rodituser posted image . Pa ne skrbi punca, ce ne bova sli pa skupaj pa bouser posted image .
 
V glavnem , sedaj grem malo pocivat, baje me tisci dol tudi zato, ker pramlo mirujem, ceprav sem kar zanalasc aktivna, da bom cimprej mamica!!
 
Lep dan, pa se pisemo kasneje!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 14:26:54   
nejca1
O, vsem se nekaj dogaja, samo meni nič - jutri imam PDP - pa nič.

Puri, res so lepe slikce - jaz postanem kar solzna, ko vidim te škratke in tako nestrpno čakam na našega.

Alenka IST drži se!!!! Kmalu boš mamica user posted image .

Včeraje je rodila tudi januarka Nataša, in sicer fantka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam jutri CTG v porodnišnici in upam, da bodo rekli, da bo kmalu. Ne bi rada samevala tu gor.

Se slišimo!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 14:57:49   
shooo
madona, jaz bi tudi rada videla te lepotce od puri!!!user posted image

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 14:58:44   
puri
Nannn,...ja, slikce je treba kar dosti pomanjšat, potem pa gre! Kar daj gor kakšno slikco, da še jaz vidim tvojo princeskouser posted image

Ti user posted image so res vsi eni cukrčki, vsak je drugačen in vsak po svoje je poseben.
Želim vam, da boste tudi ostale čimprej spoznale svoje male pikce. Še vedno vas spremljam non-stop, da vidim, če je še kakšna nova mamica.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 542
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 15:01:47   
puri
shooo, geslo je nuša, če te zanimajo moji lepotciuser posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 15:15:25   
shooo
joj, puri so res lepotci!!!!!!user posted image user posted image user posted image
te "takojpoporodne" fotke so pa ta trenutek idealne za izvabljanje solz!!!prekrasno!!
lp

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 17:51:49   
Nannn
evo obvescevalna agencija od mene javlja da je AlenkaIST rodila pupo Saro tezko 3080g in 50cm dolgo ob 17 15 se je zgodil da enkratni dogodek user posted image user posted image

Jupiiiiiii cestitke vsem trem in lepo se imejte user posted image user posted image

Zdaj pa sibam ker je moja pupa laaaaaaacna  user posted image user posted image

Nannn user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 18:00:20   
pinka1
Ja čestitke Alenkiuser posted image IST!

Puri - iii kak lepo!

Shooo, tudi meni je včeraj dr. Ocvirkova dala iglice za pospešitev in upam, da bo kaj pomagalo.

Danes mi že cel dan po malem trebuh otrdeva in upam, da se pripravlja in da ne bomo šli dosti čez rok.

Jutri imam CTG, pol pa vsake dva dni, če še nič ne bo.

Pri meni so se pospešeno začeli klici iz vseh strani, pa maili, kjer preverjajo če nas je že kaj več. za zdaj se mi zdi še fajn, čez par dni pa bo verjetno tečno ratalo - ko vsak vpraša - ja kaj še nisi. tak, da če bomo fejst čez rok, bom kr telefon izklopila.

Lep večer!


(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 18:47:16   
nejca1
Čestitke za Alenko in njeno Saro user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš mali pa danes tako miga, da mi že ni jasno, ali je vse ok. Mogoče pa se kaj pripravlja???


(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 18:55:54   
puri
ALENKA ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 19:49:09   
Anonimen
user posted image ČESTITKE ALENKAuser posted image

In kako ste ostale?

Mi smo še vedno v enem kosu. Danes se ni dogajalo nič posebnega. Le špikanje čisto spodaj ob vstajanju in hoji. Pravtako pa se je pojavila spet sluz. Ostalo je še vse mirno.

Bomo videli kaj bo prinesla noč.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 20:53:43   
Nyah*
Aloooooo ste se vse tukaj, ali katera ze na poti v Rimuser posted image ?

AlenkaIST user posted image user posted image user posted image  za malo princesko Saro, pa si jo le docakala!!
Uzivajte, se crkljajte, pocivajte!! CESTITKE MAMICI IN OCKU!
 
Punce, jaz sem tudi ze sita tega, da se nic ne dogaja, nemsis, pri meni se sluzi noce bitiuser posted image , vsaj kak znak bi rada, da se kaj pripravljauser posted image .
 
Moram zacet klepetat tudi s februarcicami, ce slucajno tukaj ostanem sama user posted image .
 
Kateri dolgcas, ste za klepet?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?