Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Nič posebnih znakov, samo mala je bolj mirna. Danes že tretji dan. Me dela kar malce nervozno. Zdaj se nameravam spravit ven, bomo videli, če bo hoja kaj pomagala. Skoraj ne morem verjet, da je zunaj sonček
. Vstala sem le enkrat ob 3 in ob 7 ko je ljubi domov prisel, potem pa sem se z njim potegnila do 10-ih
je danes precej zivahen, sem ze pogresala te brcike. Zgleda, da se ne misli ven.
prijokal na svet. upam da res, ker imam že vsega dovol.
da bo šlo vse kot po maslu in da bomo še v januarju videle svoje
za sreco!!
Jaz sem pa že tako nestrpna. Plodovnice je še dovolj, pretok skozi popkovnico odličen, odprta še vedno en prst in mat. vrat skrajšan na 1 cm in vse skupaj se nikamor ne premakne. CTG tudi ne zazna popadkov, sicer je pa ok. Upam, da se lahko tudi na hitro kaj spremeni, ker lažni popadki me dajejo že tri tedne, tako da sploh ne verjamem več, da kaj bo, pa če me še tako zvije.
sem pa večkrat pomislila. Lepo, da so se zadeve uredile in da se že veselo cartate. Mi pa še čakamo. Upam, da ne več dolgo
pravi, da naj še malo počakava.
, želim čim hitrejše cartanje in čim lažji porod. Vsem januarkam želim čimprejšnje okrevanje in cartanje svojih sončkov.
!
.
obupno pocutje vam pravim.