|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 21:13:16   
Anonimen
Nyah meni je presneto dolgčas.

Sem že prej gledala po forumu, pa ni bilo nobene. Očitno se vse skrivate.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: JANUAR - naš mesec!
17.1.2006 21:24:29   
shooo
alenkaISTuser posted image user posted image  cestitke!!!!
Pinka1, me zanima kdaj pa imas pdp. obvezno apdejtaj kako ti gre....
sem rekla danes da, do petka se ne bi rada sla roditi ampak po petku pa takoj. ne vem zakaj nekaj mi pravi da bi tak bilo prav.
pa dajte mi malo opisati to vase otrdevanje.jaz sploh ne vem ce je to otrdevanje ali se bubi tak nekak na ven poriva. vcasih mam busi namesto okrogel kar v dveh trdih bunkah..meni nic ni jasno.vsak dan manjuser posted image .
lp

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 8:01:42   
pikica*
Dobro jutro punce (kolikor vas je še ostalo)!

Jaz sem še vedno v enem kosu. Danes je naš PDP, ampak naša user posted image  se je očitno odločila, da ji današnji dan še ne ustreza. Jaz imam pa že vsega poln kufer. Vsi kličejo in sprašujejo, če je že kaj in vsakemu poskušam čim bolj prijazno dopovedat, da bova sporočila takoj, ko rodim. Včeraj sem res imela vsega dovolj. Upam, da bo danes kaj bolje. Spim itak skoraj nič... pa ne zaradi kakšnega špikanja ali podobno, temveč zaradi nervoze. Oba si že želiva spoznati tole najino malo trmico, ona pa še kar vztraja. Očitno bo bolj  po meniuser posted image . Jutri imam pregled in upam na kakšne dobre novice.

AlenkaIST, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Končno si dočakala svojo princesko.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 9:22:47   
Anonimen
Jutro

Sporočam, da smo še vedno v enem kosu.

Mi gre pa počasi za živce tale sluz. Ta teden jo skoraj vsakič ko grem na WC opazim na papirju. Živce mi bo požrla.

Kako ste pa kaj ve?

Naša user posted image  še očitno ne misli priti ven, pa imam za jutri določen prvi PDP, za naslednjo sredo pa drugi. Sicer pa imam jutri itak kontrolo pri G. Mogoče pa si user posted image  še premisli.

se beremo

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 12:43:11   
Anonimen
PUNCE KJE SE SKRIVATE DANES?
 
STE ME ŽE VSE ZAPUSTILE?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 12:47:40   
pikica*
Tudi jaz sem ravnokar ugotavljala kje so vse? A sva ostale samo še me, al kako? Mene že itak kar depresija grabi zaradi tega čakanja, ko pa vidim, da skoraj nobene ni več, je še toliko slabšeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 12:49:48   
shooo
ojla nemsis in ostale,
se dogaja kaj novega? pri nas nic razen da sem celo dopoldne bila izredno slabe volje-menda od nenaspanosti!!
se bo kaj pomaknilo?

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 12:56:06   
shooo
ej bejbe da ne bo sama jamrarija in neucaknost povejte ce ste si kaj spplanirale za po porodu, tiste prve dni doma. vam bo kdo prinesel kosilo? kak je z obiski? a atiji planirajo pijanko?kaj pa dediji?
moji starsi namrec ne zivijo v slo in sploh ne vem ce mi bo tudi pasalo da takoj prijadrajo...z dragim in njegovimi starsi smo se zmenili da nam ni treba nic kuhat in nositi, si bova hodila po kosilo v gostilno(moj  mici ne zna nic skuhati, pa nauciti bi ga bilo bolj tezko ,je namrec totalni antitalent za drzati kuhlo v roki... ) pol ko bo dragi nazaj v sluzbi bi mi pa pasala mama, tak za pomoc in  druzbo...

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 558
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 13:02:32   
pikica*
Midva zaenkrat planirava, da bova vse sama poštimala. user posted image  bo prva dva tedna itak doma, tako da bo tudi on kuhal in pomagal kolikor bo lahko, potem pa bomo videli kako bo.  Moji in njegovi starši živijo malce dlje (eni 100, drugi pa 75km stran), tako da na vsakodnevno pomoč z njihove strani ne računava, so pa ponudili, da lahko pridemo vsi skupaj k njim, če bova rabila pomoč (ali pa se kako drugače zorganiziramo). Ampak bova najprej poskusila sama.

Kar se pijanke tiče.....neke hude pijanke najbrž ne bo, bo pa padla pijača za prijatelje (imamo v družbi navado, da se vedno dobimo v eni in isti gostilni, ko katera rodi). Je pa to ponavadi čisto na izi zadeva.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 13:30:13   
Anonimen
No, končno ste pokukale na plano.

Kar se tiče po porodu - imam to srečo, da bom živela še pri mami in mi bo tako mama pomagala. Pa tudi če bi živela z dragim sama vem, da ne bi bilo nobene panike glede kuhe.

Z obiski pa upam, da ne bo prehudo. Da ne bodo vsi na en dan prišli. Jim moram rečt, naj se lepo razporedijo. Za obiske v bolnici sem jim že itak povedala.

Glede pijanke - če je ne planira bodoči ati, jo pa bodoči stric. V glavnem je padla grožnja, da pijanka bo in da se bodoči ati temu ne more izogniti. Sem mu pa rekla, da ni treba sedaj celo gostilno častit, ampak samo sorodstvo in prijatelje.

no, oglasite se še kaj

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 16:02:26   
nejca1
Ojla!
Moram vam povedat, da sem še vedno tu in v enem kosu. Danes na PDP sem imela CTG, ki ki nič pokazal, po pregledu sem baje 1-2 cm odprta, materični vrat je lepo zmehčan, skratka čez dva dni imam spet pregled. Tako da še vedno ostajam z vami - samo zelo malo nas je???user posted image

Kam so šle vse? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 16:05:28   
nejca1
Kako bodo stvari stekle po porodu, pa si ne preedstavljam. Kuhala bova verjetno skupaj, čeprav moj ne zna preveč. NO, nekaj bomo že jedli.

MOji so tudi 130 km stran, moogče bodo njegovi kaj priskočili na pomoč.

Punce, danes, ko sem bila v porodnišnici, me je kar strah ratalo, tako nemočno sem se počutila user posted image . Joj, res me je strah!!!!!!!

Glede "zalivanja" našega malega pa ne vem še nič. Verjetno bo možek kar doma kaj naredil, ampak nič velikega. 

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 16:38:54   
shooo
danes je nakam cuden mir na forumu..pinka1 ima danes rok, upam da je odresena cakanja...
moje dete je totalen razgrajac, mene spika in zvija v krizu ona pa se kar divja. ob tem se trebuh otrdeva- ce si jaz to prav razlagam.user posted image .
komaj cakam petek ko imam pregled.

no, pri nas se dragi ocka se ni odlocil ce bo kaksno veliko zalivanje po porodu. pravi da bi rad bil cim vec pri nas v porodnisnici samo jaz mislim da se ne bo mogel izogniti "kaksni pijacki" z najblizjimi..bomo pa potem naredili eno posteno zabavo za vse.
javite kako vam gre da ne bom tako zgubljena


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 563
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 16:52:06   
uniq
ola bejbike...
tud jest še zmer tu. Otrdevanje boleče na čudne intervale. Nejevolja velika, dolgočasje.
Kako bo po porodu...veliko se bom morala zanesti na svojo prvo punco ki ma 8 let...za kosilo, da njo nahranijo bo pa mislim da tašča mal poskrbela. Jest bom zase že poskrbela s tem....dečko pa je tako leteči po terenu.
Zalival baje bojo samo on ne bo preveč sodeloval k ne prebavi preveč alkohola...Mojim v službo bom pa tako jest sama nesla na poti iz porodnišnice...bomo ubral tako pot da bo lih by the way....pa še tamalga bojo lohk pokukal...
Morem pa pohvalit mojega user posted image  da se je nekolko poboljšal in je najino razumevanje znosnejše in tudi on že mal bl težko čaka....vseeno mu ni tako vseeno in meni se ob tem smeji...

Torej drage moje...pogumno dalje...pa nobenih panik. Kdo to reče ko za vsak zbodlaj pokonc rinem in čakam in štejem....in postalo me je strah poroda ko so mi včer v službi rekli da mam še enkrat večji trebuh kot pred 14 dnevi...kaj če bo kak velikan...al pa je samo veliko vodeuser posted image  Kdo bi vedel kaj???
Ma tud to bomo preživeli...kajne???user posted image user posted image user posted image

Nč bejbike moje držte se...če katera vmes odide...miren in hiter ter neboleč porod...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 17:16:25   
Anonimen
Danes pa res vlada eno zatišje na tej strani.

Le kje se vse skrivate?

Danes tudi jaz ne vem ali mi je trebušček otrdeval ali se je naša pupa tako čudno premikala v njem. Nekaj že bo.

No, se oglasim še kasneje

(odgovor članu uniq)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 18:38:32   
štručka
Ojla punce!
Tudi jest sem še vedno v vrsti za porodnišnico...komaj čakam da grem. Tudi moj trebuh je naravnost ogrooomen. Danes smo imeli CTG in je malo dete bilo tako živahno, da so nas poslali domov, saj niso dobili niti minute "pametnega zapisa".
Kaj ste pripravile v torbe?
Jaz sem že vsem razglasila, da naj v porodnišnico ne hodijo in da če mi bo pasalo jih bom že povabila na obisk. Če se bom tako počutila. Pa sem čedalje bolj presenečena, kako so razumevajoči...user posted image
V prvih 14 dnevih pa sem tudi vsem  povedala, da nikakršni obiski niso zaželjeni. Dragi bo pomil in pospravil v najmanjši potrebni meri, ostalo bo počakalo. Najprej se bomo mi trije "ulaufali", potem pa si bomo vzeli čas za druge.

Kako kaj spite? Že kej zatekate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 20:21:44   
Anonimen
Ojla

Punce očitno si naša pupa ne bo nič premislila. Bo treba jutri kar lepo zjutraj do G. Bom poročala. Samo se mi pa zdi, da bom spet šla na en CTG, ker zadnjega sem imela prejšnji petek. Še dobro, da se mala pridno premika. Čeprav je bila danes malce bolj lena.

Kako pa kaj ve?

Ampak danes je pa res mrtvo na tej strani. Le kje se vse skrivate?

(odgovor članu štručka)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 20:38:55   
pikica*
Evo še nekaj glasu od mene. Jaz še pridno skačem okrog, ker naša user posted image  očitno še nima namena prit ven. Tudi kakšnega hudega ščipanja ni. Jutri zjutraj imam kontrolo in bomo videli kaj bodo povedali. Upam, da izvem vsaj to, če sem že kaj odprta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   RE: JANUAR - naš mesec!
18.1.2006 22:25:54   
shooo
se mi zdi da sem jaz se edina brez ctg-a!!!ma komaj cakam  da izvem kaksne novosti od g.
ceprav ful tezko hodim grem jutri se v celje v nabavo..mogoce sprovociram kak napredek...
torba je v autu ze celi teden,fotoaparat nafilan, telefon tudi,danes sem se na sveze preoblekla posteljico za bejbo..v glavnem vse pripravljeno!
razenuser posted image ?
lp

_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: JANUAR - naš mesec!
19.1.2006 8:50:05   
Nyah*
Jutro pupe moje!

Kje ste vse? Evo, jaz po hudi noci obupala in vstala, kot zombi se pocutimuser posted image .
Sem imela od 4 do 7 kao neke popadke, na 10-15 minut, me je tiscalo dol, trebuh cisto trd, kriz me je bolel, me je ze panika zagrabla, pa veselje, da se koncno nekej dogaja, potem se je pa umirilouser posted image . Moj revez me je kr u spanju masiral pa govoril A GREVA? user posted image , bogi, sej je tut on ze cisto fertik.

Danes greva se malo v nabavo, mam obvutek (in upam), da ne bova vec dolgo sama. Bi pa rada bila cez vikend doma, ker moj ljubi praznuje roj.dan, ...

Nic, se pisemo se kasneje! pazite nase, pa javite se kaj!! Katera je nova mamica? Dajmo, dajmo user posted image user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 570
   RE: JANUAR - naš mesec!
19.1.2006 9:41:52   
uniq
Dan bejbike...
še vedno vse po starem.
Včeraj zvečer sem pomagala mojemu neki pri avtu držat dones pa jočem od bolečin med nogami, ponoči sem ponovno mela kislinski napad...a sedaj jih imam že nekako pod kontrolo. Potem se je še mojemu začela dvigat kislina in sem njemu morala po mleko(glede na to da on ni noseč ne more tega sam), na wc bila ene 4....noč pa se je vlekla ko čreva. Spat sem šla že ob 21 in se iz postle zbasala ob 9 ....nekako spočita a z bolečinami. Ne vem dones bom mal bl fizično delala mogoče pa tko user posted image  zbezam ven. Ta velki bom sobo pospravla pa na nov preoblekla...pa tam k bova z user posted image  generalko...prevert če za porodnišnico vse pripravljeno da kej ne manjka...poj še položnice plačat pa trgovina. Sam to bom pa na mojo user posted image  počakala k ne upam sama it....odštevam dneve še 9 dni do roka.
Drgač pa tud jest še nisem mela ctg...ga imam v pon. A se moreš to kej prej naročiti al samo prideš? Je bla kera na jesenicah...kako je s tem tam? In poj moreš baje nest k ginekologu ki je spodaj ..ampak kje spodaj??? Pa še pri njem čakat da mi pove kako in kaj al kako???user posted image user posted image user posted image  O tem nimam pojma od pojma a upam da user posted image  prehti ta ctg...k se mi res ne lub valat tam po bolnici pa še od koga kej fasat..k je en kup viroz...

Evo mal sem se zjamrala....zej pa drage moje bejbike v vrsti na raport če je kej novega....

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   RE: JANUAR - naš mesec!
19.1.2006 10:00:50   
Nyah*
Uniq, jest hodm na jesenice. Gres najprej v sprejemno, te vpisejo, a mas napotnico za ctg?
Potem gres v ambulanto, potrkas, te stehtajo in zmerijo pritisk, potem gres v porodniski oddelek, na ctg. Ko koncas, gres nazaj k ginekologul da pove kako in kaj in te se mal pogleda.
tako je blo pr meni v torek, sem imela prvic.

Mene pa full zvija v trebuhu, ta ko me se ni. kaj se dogajauser posted image user posted image ?

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 572
   RE: JANUAR - naš mesec!
19.1.2006 10:30:46   
uniq
Nyah a to greš gor v ginekološko ambulanto poj....ja mam napotnico. Kdaj pa moreš to iz zutri ane?Kolk zgodi??  In to čakat moreš na vrsto al kako?
Pa poj še k prideš k ginekologu tud čakaš?...Kolko časa ti vzelo vse skupej?
Pr men je težava k nimam nobenga da me pele....moj ma nujen sestanek, brat službo... Kdaj pa začnejo delat???
Se pa tolažim s tem da user posted image  ne bo čakal/a do ponedeljka....kokšen optimist sem kaj???

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   RE: JANUAR - naš mesec!
19.1.2006 11:14:02   
mazi




Živjo januarke,

sporočam da sem v nedeljo 15.1. ( dva dni čez PDP) ob 14.55 v Kranju rodila fantka Bora. Porod je bil hiter in lahek in smo tako že od včeraj doma. Zaenkrat nam gre super - tudi starejši bratec je dobro sprejel prihod novega člana.

Lepo se imejte in čimprejšnje cartanje z vašimi malčki vam želim.

Mazi



(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   RE: JANUAR - naš mesec!
19.1.2006 11:29:47   
dadica
čeprav sem že mesec dni mamica,vas še vedno spremljam in držim pesti za čim lažji porod.Moram vam povedat da sem pred porodom tudi jaz pravila da ne želim hitro obiskov,da se mi navadimo,ampak potem pa sem si kar želela da nekdo pride,da se malo pogovoriš in izklopiš,ker je res spremeba in prav paše da se pogovoriš z odraslo osebo še o čem druge kot samo o otroku.Mogoče se vam bo to zdelo nesmiselno ampak povejte mi kako bo po porodu!Lep dan in čimprejšnji obisk porodnišnice vam želim nekdanja januarčica dadica

(odgovor članu mazi)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?