|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ikea Graz
20.1.2006 9:40:19   
Reja
Pozdravljene!

Jutri grem v Ikeo v Graz. Ker nisem bila še nikoli, bom vesela vsakega napotka, ki mi bo lajšal nakupovanje.

Ali je res tam ob sobotah nepopisna gneča? Verjetno bi bilo dobro, če bi šla zgodaj zjutraj?

Slišala sem, da je v enem nadstropju vse razstavljeno, v enem pa v škatlkah. kako veš, da zagrabiš pravo škatlo?

Ali se vse stvari da takoj odpeljati?

Kakršnikoli predlogi so dobrodošli.

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 9:44:20   
baguSka
U tole bo pa še men prou pršlo, ker mam tud namen zlo v kratkem it, pa tud nism še nikol bla. Hvala za temo. ;)

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 10:00:04   
maks
V zg. nad. je vse raztavljeno, tako kot doma; od kopalnic, dnevnih sob, otr. sob itd. Tam lahko vzameš svinčnik in papir ter si določene šifre artiklov prepišeš npr. postelje ali omare;predvsem večjih stvari, ter to pokažeš osebju v spod. nadstropju, kjer ti nato pokažejo v kateri vrsti se izdelek nahaja. Spodaj je kot nekakšno skladišče, kjer si potem po želji izbiraš na podlagi šifer. Imaš tudi drugew stvari, npr. posodo, oprema za kopalnice, preproge, posteljnjino, igrače, okrasne stvari, ki jih prosto izbiraš. Se pravi zgoraj imaš samo vse rasztavljeno in opremljeno, ter dobiš mnogo idej, spodaj pa nakupuješ. Malenkosti lahko vzameš tudi v zg. nad.; izdelki za kuhinjo, otr. sobo... Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Gneče je pa kar veliko, predvsem v sobotah.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 10:03:15   
maks
To sem pozabila; da, vse stvari lahko takoj odpelješ, ker imajo večino na zalogi. Sama sem kupila posteljo in komplet dnevno sobo in se nisem nič prej pozanimala, pa so vse imeli, razen pri eni nizki omari, so bile samo še tri na polici, od tega sem jaz vzela tri. Ostalega je bilo dovolj.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 10:05:02   
jota
Ob sobotah je res nepopisna gneča (sami Slovenci in Hrvati). Tudi če prideš takoj zjutraj, je že polno. Ampak ni tako hudo, da se ne bi dalo zdržat.

V zgornjem nadstropju je razstavljeno pohištvo in vsi dodatki, ki sodijo zraven. Prikazano je kot stanovanje (kako čim boljše izkoristiš majhen prostor). Dobiš kakšno zelo dobro idejo za razporeditev pohištva v svojem stanovanju. Če ti je kakšna stvar všeč, si jo potem poiščeš v spodnjem nadstropju (kakšno stvar lahko vzameš tudi že zgoraj - so razstavljene). Tam so pa na policah zloženi vsi predmeti, ki jih nato daš v voziček in plačaš pri blagajni.

Če pa boš kupovala pohištvo, si moraš pa že v zgornjem nadstropju izpisati številko artikla potem pa ga poiščeš v skladišču. So pa prodajalci tud ful prijazni in ti pomagajo z nasveti. Tako da kar vprašaj.

Sem malo zakomplicirala, a ne. Ni panike. Ko boš enkarat v Ikei, te bo itak zgrabla nakupovalna mrzlica in bo šlo nakupovanje kar samo od sebe.

Veliko užitkov.

Lp.
Si pa vzemi veliko časa

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 10:13:19   
baguSka
A vzamejo Eurocard in kok denarja je zaželjeno imet s sabo????

(odgovor članu jota)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 10:17:22   
MarijaPo
skor gotovo vzamejo eurocard - sicer pa lahko pogledas na www.ikea.at, po moje pise tam kje.

midva sva ful panicna, tko da vedno vzameva ful dnarja sabo - sej najbrz ze ves kaj bi kupila - poglej si mal katalog, pa sestej, pa zmnozi z npr. 1,5 pa bos dobila vsoto. :)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 10:40:37   
soncece24
Ikea v soboto odpre ob 9.00 tak da ne hodi zgodaj zjutraj. Gužva je v soboto res, ampak je za preživet. Vzamejo vse kartice, kolko gotovine rabiš pa ne vem, saj ne vem kaj boš kupovala. Ful so prijazni, vse ti pomagajo, svetujejo, tudi doli v hali, če se ne znajdeš, prosi enga prodajalca, da ti pomaga in sploh ne bo problema.

LP, od ene ikea-navdušenke :-)


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 11:43:42   
Anonimen
... in viso ter diners...

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 15:02:13   
Reja
Hvala za nasvete.

Najbolj me je skrbelo, kako bom artikel prepoznala v spodnjem nadstropju.

Ker sem doma s tistega konca Slovenije, ki je daaaleč daaaleč od Gradca, pa bom vseeno morala na pot zgodaj zjutraj.

Hvala za pomoč. Vam sporočim, kaj vse bo novegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 15:49:58   
tipka
Teh številk artiklov ni nujno pisati, jaz jih še doslej nisem nikoli rabila, spodaj v skladišču so posamezne vrste pohištva na kupu, poleg škatel je vedno razstavljen sestavljen kos pohištva oz. izdelek, na škatli piše, kaj je not, kakšne barve, velikosti,... je, še slika je zraven,  ne moreš zgrešiti in se zmotiti.

Moje napake, da se ti ne bo treba dvakrat gor voziti:

1. Enkrat sem vzela mizo napačne barve, kriva je bila brzina in nisem gledala, da je bila med javorjevi ena češnjeva miza. Skratka, preveri vsako škatlo, da ni kakšen kupec kaj prelagal in pomešal škatle na regalih.

2. Imeli so dva enaka modela postelj, razlika je bila le v višini. Postelje si dobil v dveh različnih škatlah. Meni so dali malo mešano. Ko ti dajo škatle, vedno preveri, če ti dajo pravo stvar.

3. Ne kupuj, če je poceni in če imaš občutek, da stvar ne bo dobro delovala. Ene dve, tri stvari, ki sem jih kupila, niso služile svojemu namenu. S pohištvom ravnaj previdno. Nekateri modeli iverice so, hm, votli, premalo lesa je noter, ne vem, kako ti naj razložim, niso trdni in se lahko zlomijo. Ampak v glavnem je kvaliteta za tisti denar super.

Nekaterih stvari si ne moreš sama vzeti, nekaterih ne dobiš isti dan, nekaterih ni na zalogi. Ko si boš zgoraj ogledovala pohištvo, vedno poglej, če ga je mogoče vzeti v skladišču, če ne piše številka regala, potem ga moraš naročiti pri najbližjem pultu, dajo ti en papir, plačaš na blagajni, potem pa ga greš iskat v skladišče, ki je čisto na koncu Ikee.

Uživaj!user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ikea Graz
20.1.2006 16:00:06   
tipka
A lahko še jaz nekaj kar tu?

A ima katera doma plastificiran prt iz Ikee, no, ne vem, če jih tam sploh prodajajo. Zanima me, kako se obnese. Doslej sem uporabljala prte iz Metroja, zdaj pa jih že dvakrat niso imeli in sem kupila enega, ki je tudi nepremočljiv, a je tako mehak in lahek, da mi kar drsi z mize, ko jo brišem, prav namučim se pri brisanju mize.user posted image

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ikea Graz
31.7.2009 12:02:57   
*princess*
če katero mogoče zanima ikea katalog 2010, ki sem ga zasledila na neki tuji strani. prej sploh nisem vedela da je že izšel.
http://onlinecatalog.ikea-usa.com/2010/ikea_catalog/US/

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?