Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

vsaj tako dobro kot jaz. Lepo se imejte!
.
. Z mojimi slabostmi je tako, da me cel dan tišči v želodcu in se mi zdi, da je hrana prišla že do grla, vendar ne bruham. No, včeraj zvečer je bila kriza pri umivanju zob. Sem mislila, da bo šlo vse ven iz mene
. Danes sem pa po nekem čudežu čist ok. Moram potrkat
. Jaz sem še ta teden na bolniški. V petek imam pa že 4. UZ in tudi NS mi bo G naredil. Komaj čakamo, da ponovno vidimo našo pikico. In da dobimo kakšno slikico, ker je še nimamo
.
se ful lepo razvija. NS je pokazala 1:4198, kar je za mojo starost, 28 let, v redu. Tako G pravi. Če on tako pravi, že mora biti tako. Je pa kar nekaj časa trajalo, da jo je lahko zmeril, ker
upam, da diham tako kot je potrebno in da ne bo kakšnih zapletov. Bo pa najhuje spomladi, ko bo vse začelo cveteti in bo moja alergija na višku. No, bom videla kaj bo. Sem optimist, da bo vse v reud.