|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ocvirkovca
6.2.2006 9:26:32   
wawa
Ej nikjer ampak res nikjer ne najdem recepta za zadevo ki se ji pri nas reče ocvirkovca, gre za nekaj podobnega potici samo da so notri ocvirki. Če jo na kdo narest ali pozna recept, naj mi ga lepo lepo prosim pove.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ocvirkovca
6.2.2006 9:38:12   
SašaR
Punca to je eksperiment. Vsaka jo naredi po svojem okusu.

Zamesiš testo kot za kruh. Daj vshajati.
Za nadev je pa tvoja stvar. Moja je taka: Slanino čimbolj zmeljem, prepražim na čebuli in ocivrkih, ki so v masti (ne preveč masti. Jaz dam raje olje). In potem testo razvaljam, namažem, zavijem in dam peči. Pa še solim nadev.

Moja mami da noter tudi na drobno narezano svinino + ocvirke, ki niso preveč zmleti,... brez čebule ali slanine.

To je stvar okusa.

Upam da si boš kaj pomagala z mojim receptom, čeprav ni preveč široko napisan, ker jaz se spotje izmišljujem kar mi takrat paše da dam noter.

LP in dober tek.


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ocvirkovca
6.2.2006 9:43:31   
*pepelka*
Naredi testo kakor za kruh, pusti vzhajati, nato razvaljaj, segrej ocvirke in jih potresi po testu. Ko imaš to narejeno testo zviješ kot pri potici, daš v pekač in nato v pečico. Pečeš jo pri 200 stopinjah približno eno uro.
Pa dober tek

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ocvirkovca
6.2.2006 9:49:50   
Carovnica Mica
Wawa-v marketu na dobracevi imajo dobro burnikovo-nec se ne matraj,je pa res dobra!!!user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ocvirkovca
7.2.2006 15:23:36   
nejča
Jest pa poleg ocvirkov in čebule dodam še malo na mleku kuhane prosene kaše in kislo smetano.

(odgovor članu Carovnica Mica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?