|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje v vrtec
22.2.2006 14:51:27   
tanja75
Drugi teden začnemo z  uvajanjem  našega Aneja (1 leto) v vrtec. Pa me zanima kako ste to počele ve? Kako konkretno je to izgledalo?

Verjetno ste bile prvi dan največ časa z njimi v igralnici, vsak naslednji dan manj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje v vrtec
22.2.2006 18:31:43   
lex
Ne vem koliko časa ga misliš uvajat, ampak jaz ti priporočam POČASNO uvajanje. midva sva ves mesec hodila v vrtec. OK pri meni je bilo dugač ko so me kar ponucale (sem zaposlena pri njih), ker je bil glih december. Drugače pa je full kruto ko starši uvajajo par dni, pa so skoz zraven pol pa grejo v službo. res pozivam vse, da razmislite in zadnji mesec porodniške reskirate in POČASI uvajate v vrtec.

Otrok se ne more navadit na nov prostor in nove ljudi okoli sebe v par dneh ali še slabše v dveh dneh. Jaz ti priporočam, da si čim več z njim (en teden po cel dopoldan, pol pa počasi zmanjšuješ dozo). Veliko je odvisno tudi od otroka. Moj recimo ni kompliciral nič razen prvi dan ko je prišel v vrtec je tulil cel dan, pol je blo pa uredu.

Sicer se boš pa itak mogla prilagoditi vzgojiteljici, skupini in svojemu otroku. Pa čim več nasmeha na usteca otročka ko bo prišel v vrtec.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uvajanje v vrtec
22.2.2006 21:00:28   
andrejaz
Predlagam ti, da si pomagaš z iskalnikom, ker je bilo na to temo že veliko napisanega.

Tukaj sem jaz opisala naše uvajanje
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=695111&mpage=1&key=&#697083 

Mislim pa, da se moraš glede samega načina uvajanja pogovoriti predvsem z vzgojiteljica. Nekatere podpirajo dolgo uvajanje, nekatere pa kratko. Pri nas podpirajo kratko uvajanje, saj tudi prisotnost staršev v skupini lahko zelo moti ostale otroke.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: uvajanje v vrtec
22.2.2006 21:12:51   
Marogica
Naš je bil star 17 mesecev in smo ga prvi dan pripeljali z namenom, da ostane kakšno uro, vendar nam je vzgojiteljica po tej uri rekla, naj pridemo po kosilu, ker se je naš otrok lepu ujel z ostalimi, kar je bilo vidno tudi tako, da naju sploh ni opazil, ko sva po tisti eni uri prišla po njega. Drugi dan je odšel domovo zopet po kosilu, tretji dan, pa je ostal ves čas v vrtcu.
Midva nisva rabila biti z njim niti minute, tako, da je bilo uvajanje pri ta starejšem res kratko in neboleče za vse. Pri ta drugem me to čaka naslednji mesec. Mogoče še opomba, da ni dobro, da se otroku pokaže, da je starš žalosten, ko pusti zjutraj otroka tam, ker to prenese na otroka. Daj mu očutek, da gre na "lušno" in da si vesela zanj.
Upam, da vam bo ratalo brez večjih komplikacij

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?