|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ
1.3.2006 14:25:59   
Alisa
Pozdravček vsem,
Tudi jaz že kar dobre 2 tedna čutim brcike. Najprej nisem vedela ali je to to ali je kaj drugega. Vendar je bilo kar vsak dan bolj dejavno tam spodaj. Je pa moj srček po parih poskusih le uspel začutiti ko je položil roko gor.
Tudi meni se zdi da včasih moj dragi ne dojema kaj ga čaka in imava tudi midva mal problemov z komunikacijo glede otroka.
Poznam pa en parček ko sta dobila otročka pa se njen mož še ko se je rodila punčka ni mogel dojet to je pa moje. Šele ko sta prišla domov iz porodnišnice je vzklikal in vplv to je res moj otrok. tko da brez skrbi, očitno tudi tukaj pozneje dojamejo kaj se dogaja.
Tudi jaz se kar redim, sicer glede na to koliko pojem se mi zdi še malo 4 kg, pa sem v 19. tednu. A je to preveč, no bomo pa po porodu bolj aktivni pa bo šlo dol.
Komaj pa čakam da bo minil še en teden da bom končno dočakala pregled pri gin. imam zjutraj, morfologijo pa popoldan, me je pa vseeno malo strah ali bo vse ok.

Pazite nase in na svojeuser posted image .

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: JULIJ
1.3.2006 19:43:41   
Jančika_
Klaja, nikar se preveč ne sekiraj zaradi odstopanj pri glavici; pri našem prvem pobalinu je tudi bilo tako na UZ pri 30 tednih, ob ponovnem merjenju pa je bilo vse OK.

Sonchek, v moji prvi nosečnosti sem tudi jaz imela občutek, da mož ne ve točno, kaj se dogaja. Dejstvo je, da moški ne morejo nosečnosti doživljati tako intenzivno kot me, saj do rojstva otroka od tega nimajo pravzaprav nič, razen vedno bolj tečne in debele ženeuser posted image . Moj je tudi na UZ bil vsakič čisto mlačen, tako da se mi je kar malo brezveze zdelo...

Zdaj, ko že ve, kaj ga na koncu čaka, se veliko bolj zanima za nosečnost, tudi na UZ je cel fasciniran. Prvič je bila to zanj pač neka slika nekega neznanega bitja, zdaj je to podoba otroka. Tako da - ne se preveč jezit na vaše fante, njim se ne dogaja pravzaprav nič tako neverjetnega v telesu, kot se nam, in si tega ne znajo dobro predstavljati.

Danes sem imela morfologijo, vse je tako, kot mora biti. In presenečenje: Pušenjak je na NS z 90% napovedal punčkouser posted image , danes pa moj G z 90% fantkauser posted image ! Tako da bojo pri hiši zgleda sami pretepači - tudi moj brat čez tri tedne pričakuje fanta. No ja, bo pač Kajetan, ne Tisauser posted image . Zdaj nam pa zgleda res ne bo treba čisto ničesar kupovati. Bomo videli, kaj bo bitje pokazalo na naslednjem UZ...ampak do takrat je še daleč in za zdaj naj velja, da bo fant.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   [Brisano sporočilo]
2.3.2006 9:22:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: JULIJ
2.3.2006 14:49:43   
malicki
Mene pa je 2 dni nazaj začelo tako bolet v spodnjem delu trebuha, da je joj. No saj danes je že malo boljše, samo spim pa zelo slabo.
Sem se pa seveda prestrašila, potem sem se pa spomnila da je Vesnica pisala tukaj na forumu o neki bolečini (okrogle maternične vezi) in sem šla poiskat. Po napisanem bo kar držalo da me to muči.

A je še katera imela te težave?

A se kaj mažete? Jaz se zadnja 2 tedna kar pridno mažem s eno mastno kremo, masiram trebušček, čeprav se mi bolj ne da kot pa ja. Danes pa sem si še nabavila mandeljnovo olje. Pa ima da ni nobene strije! user posted image

Jaz tudi komaj čakam na 15.3. ko bom imela morfologijo. In sem tudi razmišljala da bi mojega user posted image zraven peljala, da spet vidi bejbija. Ker vem, da on čisto drugače, bolj posredno, doživlja nosečnost kot pa jaz, pa še čez teden je veliko odsoten, tako da ne ve kaj se mi dogaja - razen tega da vidi, da sem vedno bolj okrogla user posted image  , najbolj seveda moja tazadnja user posted image  in da mu pravim kak mi user posted image  razgraja po trebuhu.
Ampak čeprav ne skače okrog mene in me 24h pedena iz vseh strani, kar bi mi bilo tudi zoprno, vem da se neizmerno veseli in da se lahko 100% zanesem nanj.
Saj zato pa hodim na telovadbo za nosečnice kjer se z ostalimi user posted image  dovolj načvekam, zaužijem razumevanja, jamranja in seveda veselja v pričakovanju.

Aja pa v službi so vsi navdušeni nad mojim bušijem user posted image . Jaz pa najbolj!

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: JULIJ
2.3.2006 14:53:36   
sonchek
O....hvala Jančika in Alisa...sta me kr mal potolažle, k se mi nikakor ni zdelo normalno, kako da se on čist nič ne zaveda sprememb...pa zdej k tko mal kej preberem se vse neki hvalijo, da jim možek ful skoz stoji ob strani in jih crkla...z našim se pa sam kregava (no, ne sam...samo sej veste, da nosečnice rade pretiravamo...hahauser posted image )...

no, dva dni imam čudne bolečine v spodnjem delu trebuha na desni strani...pravkar sem klicala ginekologinjo in pravi da se mi verjetno maternica "dviguje"...ampak morm vseeno na pregled, čeprav sem ga imela glih v ponedeljek...

lep pozdrav user posted image ,..in srečno...

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: JULIJ
2.3.2006 21:17:45   
sonchek
oj...no tako pa sem na bolniški...sicer čist točno ne vem zakaj, razen tega da bolečine v spodnjem delu trebuha še niso minile....pregled imam v ponedeljek če ne bo nič boljše, drugač morm pa sam počivat...in počivat...



_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: JULIJ
3.3.2006 12:52:15   
*Neja*
Tako, da se po dolgem času še jaz oglasim.
 
Načeloma se počutimo krasno, le da nas malo skrbi, ker je danes že 20. teden, pa še vedno ne čutim našega user posted image . Sem mislila, da se zaradi tega ne bom preveč vznemirjala, zdaj pa vidim, da ste nekatere "mehurčke in metuljčke" občutile že v 18. tednu, tako da... no, ni mi ravno vseeno. Se tolažim s tem, da sem verjetno preveč zaposlena, da bi se umirila in prisluhnila svojemu telesu. Zvečer, ko se pa res koncentriram, pa čutim svašta: mehurčke, metuljčke, traktorje... verjetno je vse le plod domišljije. Dokler me user posted image  ne bo konkretno brcnil, verjetno ne bom pozorna.
 
Uživajte, lepo se imejte in božajte svoje bušije!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   [Brisano sporočilo]
3.3.2006 17:21:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Neja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: JULIJ
3.3.2006 20:02:57   
Anonimen
Joooj, kako vas je luštno brati user posted image
Mi tkole kar mal hudo rata (lansko leto sem bila na vašem mestu), pa bi kar takoj še enega...pol se pa spomnim, da imam že s tem tolk dela, da rajši še kakšno leto ne user posted image

Lanske Julijke imamo predvsem user posted image , kako pa kej kaže za letos? Se bodo kakšne Princeske rodile za naše kornjake?  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: JULIJ
3.3.2006 22:35:15   
sašaš
Čau!

No, pa smo se malo zbudile! user posted image  V teh dneh skoraj nič ne berem RR, kaj šele, da bi kaj napisala - lenoba..

Samo toliko, da se pohvalim, da končno čutim svojega razgrajačka! user posted image  Neja, saj bo, pri meni je bilo šele ob koncu 20. tedna. Ampak zaenkrat ga čutim samo jaz, oči pa zelo nestrpno čaka, da bo malo bolj brcnil, da bo še on čutil!

Komaj čakava torek, ko imamo UZ! Upam, da bo vse ok! Za spol pa ne bova vprašala, ker jaz nočem. Bi rada čisto za na koncu pustila še eno presenečenje - ko bom po porodu čisto izmučena, da me še nekaj čaka...

Noč! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: JULIJ
3.3.2006 23:11:52   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: tinka74
Se bodo kakšne Princeske rodile za naše kornjake?  user posted image


Mi smo najprej mislili, da bo pupa, zdej pa kaže, da bo še en fant. Tako da - z moje strani ti ne morem nič ponudituser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: JULIJ
5.3.2006 13:59:14   
Naty*Taja
Ja ful je fajn,ko tolk pišete. Najprej za one, ki še ne čutite brcik. Jaz sem drugič noseča, pa do sedaj - začetek 20 tedna še nisem nič konkretnega začutla!Tak, da sem tudi že mal v paniki - pregled imam pa šele 23.3. Za razliko od tega pa ful čutim moj križ!! Me je včeraj tak uščipnalo,da sem mogla danes po enekcijo!
Zdej pa ajam. Malega ati pazi, kuha svak, pegla pa tašča! Sej mi ne gre tak slabo, a?Zdejle ležim in imam rač na bušiju - se je pa mali le zbunu!Mu ne paše, ko ne vidi kaj pišem user posted image .
Drugače se pa še kr učim, tak da nimam velik časa tule gor viset. Pa sej na splošno se itak bolj ko ne nič kej novega ne dogaja, razen če berem vas, kaj se kej novega dogaja kateri.
Grem zdej nazaj počivat, LP

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: JULIJ
5.3.2006 20:44:28   
klaja
Hojla!

Da se še jaz malo izpovem. Kilogrami se kar nabirajo, sem jih nabrala že kar 8, pa sploh ne jem veliko, res pa je, da spijem ogromno tekočine. Buši se mi tudi že kar krepko pozna, tako da bi ga težko zatajila.user posted image

Se pa zelo hitro utrudim, ker imamo v hiši ogromno stopnic, si moram vmes spočit, da lahko pridem na vrh. Pa da ne pomislim, kolikokrat jih dnevno prehodim; pa gor, pa dol, pa... Tudi sprehodi me utrujajo, kaj šele bo  čez kakšen mesec, če se že sedaj počutim tako okornouser posted image   Moj mi pravi, da hodim kot račkauser posted image , pa saj imam že tudi sama včasih takšen občutek.

Drugače pa čutim gibe že kar pogosto, le moj dragi se jezi, ker še ni deležen tega, da bi tudi on kaj čutil. Vsak dan posluša, če se kaj novega dogaja tam notri.user posted image
Mi pa vsake toliko časa otrdi trebuh, vendar kar hitro mine. Kadar pa se preveč utrudim, me pa začnejo ful boleti medenične mišice (tam nekje), tako da niti hodit ne morem en čas. Bom očitno morala začet več počivat.

Aja pa z mamo sva gledali sobice in sem si kar nagledala eno, pa še solidno ceno ima, tako da moram še mojega peljat na ogled, upam da bo pristal na nakup!


Lepo se imejte in pišite kaj!



(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: JULIJ
7.3.2006 15:01:22   
kapesanta
Halo - še ena nova čveka - rok imam 05.07.'06

Že dala skozi morfologijo, ki je pokazala da je vse OK. Spol pa bo (upam) ostal neznan do poroda. Spremljal me je mož -  ki je potem doma sprobal vse od nahrbtnika do stekleničke, kako se mu podajo...
Namen imam roditi v Trbovljah, glede na to da tukaj živim.
Trenutno sem pridobila že 7kg, trebuh ogromen (kakšen šele bo), počutim se kot slon....

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: JULIJ
7.3.2006 21:21:35   
LEJLA
Zivjo

Je ze skrajni cas, da se vam pridruzim.
Kot ze nekaj user posted image ima tudi jaz rok 28.7.
Danes smo imeli morfologijo in je vse ok.
Imeli bom pa se enega fantkauser posted image .
G pravi da je +5kg ok.
Trenutno pa se ukvarjamo kako ga poimenovati.

lp

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: JULIJ
8.3.2006 12:26:37   
sonchek
Ojla...
...jaz sem še kar na bolniški in imam kr čas prebirati tele vaše odgovore...ful fajn...
Lejla imaš rok en dan za mano. jupiiiiiii
Kje boš pa rodila?
...pozdravček vsem...user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 8.3.2006 12:28:07 >


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: JULIJ
8.3.2006 16:28:18   
Naty*Taja
Zdravo novima dvema - Lejla imava isti PDP.
Ti sonchek pa kej več piš, če imaš dost časa user posted image . Ker jaz kar naprej gor gledam pa kr nič novega ni. Naš mali zdej mal več brca. Ne vem zakaj ampak meni se zdi, da bo punčka. Nočem pa vprašat, ker bi rada da je presenečenje za vse nas, če bomo seveda zdržali in se ne bo kak dohtar zagovoril. 14. gremo še enkrat na 3D in upam, da se ne bo preveč razločno vidlo kaj je, ker stran pa res ne bom gledla zato , da nebi vedla user posted image .
No jaz še kr počivam, ker moj križek še kr štrajka. Se mi moj mali tak smili, ker bi se tak rad pri mamici cartal, pa ne morem!Še  sebe komaj nosim! Upam,da bo kmalu bolje. Po drugi strani mi pa tole kr nekak paše, ker se lahko v miru učim user posted image . Grem v ponedeljek na predzadnjega ustnega pred zadnjim izpitom (uf sem zakomplicirano napisala)
No dost z moje strani zaenkrat, pa dejte še ve kej napisat, kaj se vam kaj dogaja.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: JULIJ
8.3.2006 19:34:33   
sašaš
Najprej pozdravček novima dvema julijkama! user posted image

Pri meni ni nič posebnega, ampak se mi slučajno da malo po RR brkljat...

No, včeraj bi morala imet morfologijo - pa je nisem imela, ker moja G ni delala. Imam jo v nedeljo (malo hecno, ampak mi odgovarja, saj drugače same minus ure nabiram v službi). Komaj čakam, oči pa še bolj!

Počutim se res full dobro! Uživam v službi in tudi drugače sem večinoma dobre volje. Buši je lep, zredila pa sem se samo za 3,5 kg. Me zanima, kdaj bo "ven usekalo", saj včasih pojem nenormalno veliko. Pa kaj, če mi pa paše! user posted image

A kaj razmišljate, da bi šle skupaj z user posted image  že to poletje na morje? Jaz upam, da bova šla najprej v juniju sama, potem pa še v začetku septembra vsi trije - če bo vse ok, seveda (in nasploh bova videla, kako se bomo "rihtal", pa se bova takrat odločila).

Se mi ne da več pisat...

Čav-bav! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: JULIJ
9.3.2006 8:04:06   
malicki
Jaz sem sedaj ravno na polovici - 20. teden user posted image

Ta teden sem v ogledalu opazila kakšen buši že imam. Sem bila kar šokirana user posted image  . Pa tako hecna sem si. Punce a se kaj fotografirate??

Moj user posted image  je pravi razgrajač in komaj čakam na morfologijo naslednji teden, da vidim kaj počne, da me tako brca.  Za spol pa tudi midva ne bova vprašala. 

Jaz sem se odločila, da grem že aprila v materinsko šolo. Kaj pa ve?

O poletnem dopustu še ne razmišljam, ker takrat bomo imeli doma največ dela. Se pa noro veselim prvomajskih prosti dni. Takrat - če bo vse po sreči - šibamo v Italijo.

LP

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   RE: JULIJ
9.3.2006 8:25:34   
Nely
Pozdravček še z najine strani. user posted image

user posted image  brca cele dneve, najbolj se razživi med vikendom. Zdej ga že ponoči čutim, ko moram najmanj 2x na WC. Začel je brcati že na dveh koncih hkrati. In glede na to, da ne pričakujem dvojčkov, bi rekla, da brca z roko in nogo istočasno. user posted image   Kile so se začele počasi nabirati. +3,5 sem jih pridelala. Najbolj lačna sem dopoldan, zvečer pa niti ni krize, tako da imam dovolj kakšen jogurt in pa sadje.


V materinsko šolo sva midva že začela hoditi, danes imamo drugič. Nas je pa kar precej, od tistih tik pred porodom, do tistih čisto na začetku nosečnosti. Js bi raje vse to malo prej slišala, da ne bom sedela junija tam z ogromnim trebuhom. Zravn mene je sedela zadnjič ena, ki ima še 4 tedne do poroda in je kr naprej govorla, da ji je tk neprijetno sedet. 2 uri brez premora je pa še zame mal naporno. user posted image

Do zdaj sem se pridno ubranila vseh prehladov in grip, ne verjamem pa, da mi bo to še naprej uspevalo, saj je moj dragi včeraj fajn zakuhal in danes ostal doma v postli. Upam samo, da jo bom odnesla samo z manjšim nahodom, ki se me že rahlo loteva. Zjutraj sem namreč sodelavke najprej pozdravila z glasnim kihanjem. user posted image

Lepo se imejte in razvajajte svoje user posted image  z božanjem po trebuščku.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: JULIJ
9.3.2006 9:29:47   
Azzurra
Čao.

jaz sem tudi julijka, in sicer prva julijka user posted image , vas je pa že toliko in toliko si pišete, da če se pridružim, bom samo še ena več, ki dela gužvo user posted image
Ravno toliko, da povem, da imamo morfologijo za sabo in da se otročiček razvija lepo. Par dni nazaj pa sem bila tudi na 3D ultrazvoku v postojni in je bilo ful ful lepo...se trudim pripopat slikico dojenčka v moj album tle na RR, pa mi ne uspeva...mogoče bo moj dragi lahko kaj uredil...ma to morete videt....pokazalo je profil, se SMEHLJA!!! in z rokico si podpira bradico, kot da nekaj tuhta in razmišlja...ma jaz sem se čisto razmontirala ob tem....totalka sem zaljubljena.user posted image user posted image user posted image  v glavnem, jaz priporočam, če ste razmišljale, da bi šle, za dušo...ful paše....user posted image

V službi počasi predajam delo in študiram kako bi izpeljala materinsko že v aprilu (pri nas je materinska dopoldne, ko naj bi bila v službi), saj se maja zaradi praznikov začne kasneje in zavleče v junij, ko bo meni verjetno že malo pozno, ali pa vsaj si ne predstavljam v zadnjih tednih sedet v tisti vročini na predavanjih, oz...raje ne, če se le da....

Tako, en pozdravček iz Kopra.


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   [Brisano sporočilo]
9.3.2006 17:14:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: JULIJ
9.3.2006 17:46:43   
Alisa
Danes sem že prišla malo k sebi od včerajšnega razočaranja.
Včeraj sem imela zjutraj pregled pri ginekologinji pa je vse bilo tko na hitr vzela je kri, pritisk, tehtanje in potem poslušanje bitja srčka in izmerila je trebuh.
Nakar mi sestra pove da me je danes popoldan ko naj bi imela morfologijo odjavila, ker bodo oni drug teden dobili aparat 3D za morfologijo in ni treba plačat. Po eni strani ok(da ni treba dat  (12.000sit) po drugi pa mi je bilo full hudo ker sem komaj čakala da bova z mojim srčkom videla bejbico kok je zrasla od NS, takrat je bil tudi zraven pa je bil zlo navdušen. Ko sem mu povedala je bil zlo užaljen, ker je prestavila na drug teden v četrtek pa si on ne more zrihtat frey, ker imajo nek zlo pomembno stranko tisti teden na šiht in mora bit zraven.
Upam, da mi bo lahko vsaj posneli na CD, da bo lahko vsaj doma pogledal, ampak to je par minutk, tam pa vseeno malo dle traja.
A katera ve ali lahko posnamejo na cd, upam da lahko.
Pregled mam pri doctor Babnikovi v Dravljah.
No in tako moram čakat še en teden, da bom vidlauser posted image , a se tudi vam zdi da so tile UZ premalopogosti, da bi videle bebico.

Ah, spet se sm prtožujem,
pridne bodite!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: JULIJ
9.3.2006 19:08:02   
klaja
Tudi mi veselo brcamo, en dan manj, drugi dan bolj. Sedaj že tudi ati čuti brce in mi pravi, da jo budim in jezim, samo da bi tudi on kaj čutil. Ga je pa prav pošteno oklofotala.user posted image user posted image user posted image

Prav danes sma se pogovarjala glede morja in če bo vse ok boma šla oz. bomo šli (nikakor se ne morem navadit na množino) v septembru za par dni nekam. Če bo seveda ostalo kaj financ?!

V materinsko šolo pa grema maja, ker je moj dopoldan v službi, popoldan pa v šoli in bo v začetku maja zaključil s predavanji, tako da se bo nekako izteklo vse skupaj.

Komaj čakam naslednji teden, ko imam ponovno UZ, bomo videli kaj bo ginekolog rekel takrat, če je vse ok. Upam, da bo takrat bolj mirna, ker ko sem bila prejšnjič na UZ je bila tako nemirna, da ni mogel vsega natančno preveriti.

Lepo se imejte!


(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: JULIJ
10.3.2006 10:03:01   
Nely
Vesnica24 user posted image user posted image user posted image user posted image  ti rečem, da bote pravi ansambl, he he. Če bote rabli še koga za bobne, se javte pr men, ker moja user posted image  ustvarja user posted image in pol v mojem trebuščku. user posted image  Me je kr strah, ko bo pogruntal, kk tolčt z obema rokama in z obema nogama in se zravn še obrnit. user posted image

Včeraj smo imeli spet mat. šolo. Tokrat je bilo predavanje o EA in še zobarca je imela zelo zanimivo predavanje. Oddala sem "prijavnico" za EA, odločitev je še vseeno v mojih rokah do poroda. Upam tudi, da nama bo uspelo slediti vsem napotkom zobozdravnice, da bodo zobki ostali čim dlje zdravi. Samo, ko so tu še babice, ki jim je v tako veselje potiskati dudo v sladkor in med.... Pa da o lizikah, bonbonih in vseh mogočih sladkarijah sploh ne govorim. user posted image  

Punce, samo nasvet vam dam, dejte it v mat. šolo prej, ne čakat na zadnji termin. Včeraj smo sedeli cele 3 ure in verjemte, da nobeni izmed tistih, ki so tik pred porodom, ni bilo niti najmanj prijetno sedet na neudobnih stolih. Tolk vzdihovanja od njih sem slišala, da so se še men zasmilile. user posted image  Kaj bi bilo šele, če bi bilo vroče.....

Naslednjo kontrolo imam pri gin. 22.3. in takrat bomo spet videli našega razgrajača ali razgrajačico. Res si želim, da se bo jasno videlo, kaj se skriva v trebuščku, čeprav mi je na koncu čist vseeno kaj bo. Sam enaml bi si rada potešila radovednost. user posted image  Pri meni dela gin. UZ vsakič, ko pridem tja, tako da imam že kar nekaj slikic.. Samo vseeno me mika 3D, ki ga sicer ona tudi ima, samo je za plačat..... Ma, zdej sem že pa skor enmal obsedena s tem.... user posted image  

Punce, petek je, sicer zunaj dežuje, ampak js sem vseen dobre volje, za kar vedno poskrbi moj user posted image ...
Uživajte!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?