|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški dodatek za plačilo počitnic
14.3.2006 13:30:54   
Anonimen
Otroški dodatek se nakazuje na otrokov račun (1 leto). Ker sem brezposelna, sva se z možem odločila, da bova ob ponovnem oddajanju vloge spremenila in bom denar dobivala jaz. Ker pa bova z možem gotovo imela še enega otroka, sva se menila, da bi ob prihodu tega (ki še ni na poti) ta denar razdelila na pol, da bi bilo pravično (ker otroškega dodatka ne bova več nakazovala otrokom, saj mu prek zavarovalnico nakazuje vsak mesec za nekakšno štipendijo in isto misliva tudi drugemu otroku). Sedaj pa zaradi brezposelnosti letos nismo nameravali iti na morje in jaz sem se že v bistvu sprijaznila s tem. Sin (poleti bo star 2 leti) pa je bil lani čist nor na morje in ko zagleda vodo, šlauf ali karkoli vodnega takoj dela, kako bi on čofa-čofa in z rokicami maha. Zdaj sem pomislila, da bi s tem otroškim dodatkom plačala teden, mogoče celo dva (z najinim doplačilom seveda) morja. Se vam zdi to kraja otrokovega denarja (dejansko bi vzela res samo otroški dodatek in ne tudi ostalo, kar je dobil za darila itd.)? Sama enostavno ne vem, kaj je boljše, vsekakor pa sicer ne bomo šli na morje.
Kaj bi ve naredile (naredili)?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški dodatek za plačilo počitnic
14.3.2006 13:35:59   
kofetek2010
na otroški dodatek pa res ne gledam kot na denar, ki je od otroka user posted image  
pač pride na račun in tud gre z računa user posted image  


kraja otrokovega denarja?  user posted image
oprosti, ampak men je to mal mem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroški dodatek za plačilo počitnic
14.3.2006 13:45:33   
tinatona
Zakaj pa bi bila to kraja? Jaz ga bom tudi del njegovega denarja porabila za počitnice. Je pač tako da sama nimam dovolj denarja, da bi mu privoščila počitnice. Sem se pa z domačimi zmenila, da dobi za rojstni dan denar (namesto igrač, ker jih ima itak dovolj) in greva potem na morje.

Meni se to zdi čisto vredu.

LP tina

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroški dodatek za plačilo počitnic
14.3.2006 13:54:31   
Gina
Otroški dodatek dobiš ti, ki otroka vzdržuješ, za to, da otroka lažje živiš. Ta denar ni namenjen otrokovi štipendiji ali vlaganju v otrokovo hišo, ko bo velik. No, saj ne da to ne bi bilo čisto ok, vendar sklepam, da če imata vidva velike dohodke, dobita otroškega dodatka 3 jurje, s tem pa ne moreš kaj dosti našparat, mogoče v 18. letih za en prastar avto, za hišo pa niti za 100m2 zemlje. Če imata pa slabe dohodke, pa dobita za enega otroka lahko morda tudi 20.000.- vendar v tem primeru ta denar tako krvavo rabiš za preživetje in ti na misel ne pride, da ne bi porabil ta denar za otrokove plenice in kruh, pa sok za razredčit, ker za kaj več itak nimaš.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroški dodatek za plačilo počitnic
14.3.2006 14:15:33   
ma-ja
Jaz otroški dodatek prištejem k našim prilivom. Tako kot pride žal tudi gre. Pa saj otrokoma toliko nudim že sproti. Žal zaenkart ne varčujem. V bistvu se mi to po eni strani zdi izguba denarja, ker so obresti tako slabe. Tako, da jaz bi brez slabe vesti vzela tisti denar in šla na dopust. Otrok bo imel veliiiko več od tega kot pa od denarja na računu. Sploh ne bi razmišljala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroški dodatek za plačilo počitnic
14.3.2006 14:37:03   
Pupica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se vam zdi to kraja otrokovega denarja ?


Ne. Saj ostalo kar je pa viška gre pa itak iz najinih prilivov, tako da...men je to mem razmišljanje. To kar država meni nameni za otroke še za 1 mesec za plenice ni...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otroški dodatek za plačilo počitnic
14.3.2006 14:53:17   
miša1
Jaz sem tudi nekaj časa imela ta denar na ločenem računu in ga skušala prišparati ampak žal ne gre. Pride in gre.

Ja definitivno je boljše, da gre otrok na morje. Kaj je njemu mar za denar?

lp 

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Otroški dodatek za plačilo počitnic
16.3.2006 0:27:42   
Anonimen
Pri nas dohodki prihajajo v hišo na različne dneve v mesecu, vendar vsi najkasneje 20. v mesecu. In potem midva s Kamikazo 21. v mesecu narediva kupček od vsega skupaj. Nikogar takrat ne zanima, od kod je prišel denar in za kaj je bil namenjen. Vse je na enem kupu. Z istega kupa se potem vzame denar za vse, kar se potrebuje, preostanek je za življenje čez mesec. In ko pridemo do poletnih počitnic, začetkega šolskega leta, zimske kolonije ali česa podobnega, je način enak.
Torej - meni se to ne zdi kraja. Jaz delam enako in bom tudi še naprej.

(odgovor članu miša1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?