|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
25.3.2006 19:22:07   
ija
Čau, punce!
Jaz sem danes tako dobre volje in optimistrično razpoložena - najbrž zato, ker je pomlad user posted image  Upam, da tudi moji jajčkizačutili to pomladno energijo in so se veselo oplodili user posted image  no, sicer pa bom kmalu videla, že jutri zjutraj. Sisy, ti me kar pocukaj, jaz pridem sicer malo kasneje (okrog 9h), mogoče se bova pa ravn križale in lahko še kakšno rečeva. Lepo feštajte danes, pol pa le v postlo, da boš lepo spočita za punkcijo in ne pozabi, da boš spala eno uro manj, ker se ura prestavi user posted image
Jaz sem sicer OK, včeraj sem kar preležala, danes pa sem že veselo letala naokoli - zdaj imam samo še malo napihnjen trebuh - moj user posted image  mi je dons reku, da zdej k nimam več jajčkov, sem pa samo še debela ostala user posted image user posted image user posted image  in za to nimam več izgovorov. Je prijazen, ne? Še dobr, da razumeva take vrste humor, sicer bi bilo lahko kar hudo user posted image
Punce, uživite vikend, držte pesti za moje user posted image user posted image  in se slišmo jutri! Aja, Sisy, glede bolniške: Reš je rekel, da, če bo vse v redu in če se bom v redu počutila, ne rabim bit doma - če pa ne, bom pa itak doma. Meni to tudi ustreza, ker bi mi bilo po mojem doma dolgčas, pa preveč časa bi imela za razmišljat...no, sej bomo vidli, kako se bo odvijalo.

Pozdravčke, Ija 

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
25.3.2006 20:03:39   
Elysabeth
Dober večer!

Ja, prekrasen dan je bil za nami. In prav vesela sem, da sem ga maksimalno izkoristila. Z mojim user posted image  sva šla za cel popoldne ven, hodit, ...skratka počutim se enkratno. Samo še vedno me skrbi, ker še vedno nimam nič napetega trebuha, danes me ni niti enkrat samkrat kaj ščipnilo v jajčnikih, nobene slabosti, glavobola....user posted image user posted image user posted image  Najbolj se bojim razočaranja na ponedeljkovem UZ user posted image . Sedaj sem pa res že vsa nestrpna...
In ostale? Upam da ste šle kaj ven, res bi bil greh današnji dan preživeti pred tv, ko je bil pa je zunaj tako lepo...
Aja...še odgovor Mojci - jaz sem prejšnjo soboto začela z 225 Gonala, v sredo sem pa zmanjšala dozo na 150. A mogoče veš po kakšnem principu narekujejo te odmerke? Sem mislila, da imamo vse v dolgem postopku "enak" postopek, a vidim da ne.
...in Sisy - držim pesti zate jutri!

Lp,
Elysabeth user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
25.3.2006 21:05:27   
*Karmen*
Čao, marčice!!!
 
Danes je bil pa res lep dan. Midva sva ga preživela delavno. Kmalu bomo podrli stari del hiše in ga potem na novo sezidali. In danes sva imela čistilno akcijo v starem delu hiše. Ne moreš verjet kaj vse so naši dedki in babice spravljali na podstrešje... Pa to ni res. Ko sva vso "šaro" zmetala na vrt na kup sem se vprašala, če je podstrešje res tako veliko, da je vsa ta krama sploh lahko bila tam... Zdajle pa sva ravno prišla s prvomajskega kresa. Vso kramo sva zakurila na vrtu. Je bilo kar fajn mal ob ognju posedet.
 
Vidim, da ste marčice pridne in upam, da ste tudi ve tak lep dan izkoristile do zadnje minutke. Samo upamo lahko, da nam ga vreme ne bo več tako "biksalo" kot ga je do zdaj. Že od konca oktobra vreme ni moglo skomplicirati skupaj treh sončnih dnevov... Ubijalsko za počutje. Zdaj, ko pa je tak lep sonček, bo pa tudi vam, marčice, malce lažje. Kljub injekcijam in težkim pričakovanjem, je zaradi sončka tudi vaše počutje verjetno veliko boljše kot v deževnih uricah, a ne?
 
Na koncu naj se pa vsem še opravičim, ker se ne javljam ravno vsak dan. Pri nas se namreč začenja sezona gradbenih del... Utrujajoče, pa vendar... Če veš, da delaš zase, delaš z veseljem. Ampak vseeno upam, da bodo vsa zidarska dela letos končana. Potem pa uživancija. Upam, da najmanj z enim družinskim članom več. Tudi vam, drage soborke, želim isto. Naj bo ob koncu letošnjega leta in v začetku drugega čimveč novih Zemljanov v naši deželici. Zdaj pa en lep pozdrav in mirno noč vsem, ki napeto pričakujete!!! Karmen. 

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
25.3.2006 21:13:19   
*Karmen*
Joj, sem prehitro stisnila...
 
SISY, želim ti čimbolj mirno noč in miren spanec. Jutri je zate pomemben dan. Vse bomo mislile nate in držale veliiiiiike in močne pesti. Ko boš zaključila s punkcijo bodo vse tiste zoprne stvari za teboj. In pred teboj bodo vse tiste lepe, nežne stvari. Pa nikar se ne boj punkcije. Si jih letos imela že toliko, da hujše že ne more biti. Pa nikar ne pozabi: Ko prideš domov, čimprej pošlji poročilo. Firbec babji, a ne?
 
V glavnem Sisy: čim manj strahu in vso srečo pri posegu!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 10:59:10   
Elysabeth
Ojla!

Danes sem pa prva, kljub že pozni (jutranji?) uri...vsaj enkratuser posted image . Kako ste kaj? Jaz prav zanič, sem včeri zvečer še dolgo neki po internetu brskala in našla vse sorte stvari v zvezi z mojimi znaki, kakšni naj bi bili. In pol sem se čist zasekirala, da od vseh skrbi sploh zaspati nisem mogla user posted image . Res ne vem kaj si naj mislim. Tolažim se z mislijo, da bodo jutri ob tej uri stvari že bolj jasne!
Danes pa ni sončka, no vsaj pri nas ne. Zadnje čase (ber kot: v času jemanja injekcij) sem zelo vremenska in sigurno se bo tudi moje razpoloženje spremenilo, če vsaj malo pokuka izza oblakov. Ker se moram mal "pobrat".
Zdaj pa v kuhinjo, imam občutek da mi bo danes še cukr padu, grem neki sladkega ustvarjat, pol pa kuhat. Še vedno imam pa upanje za sončka...

Lep dan vam želim,
Elysabeth user posted image

P.S. Sisy mislimo nate, javi se, ko boš lahko seveda!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 11:26:18   
ija
Živjo, punce!
No, pa je ET za mano - od 6 jajčec so bila 4 zrela in vsa so se oplodila!!!user posted image user posted image  tko da nosim dve pikici, zdaj bomo pa vidli, ali se bosta razvili v user posted image user posted image  ali v user posted image  ali pa sploh ne. Sem pa vesela, ker postopek zame k sreči ni bil tako naporen, kot sem se bala in kot je za nekatere od vas. Bolj psihično kot fizično, verjetno se vsaj nekatere strinjate z mano. Elysabeth, vem, kako ti je, tudi mene so zlasti po zadnjem UZ obdajale strašno črne misli in tudi jaz nisem mogla spati, čeprav sem drugače prava zaspanka. Zdrži še danes, jutri bomo pa vse držale pesti za dobre novice. Sploh pa si še bolj na začetku in se tvoja jajčka šele razvijajo + kot stalno ponavljamo in kot se je izkazalo tudi pri meni, važna je kvaliteta in ne kvantiteta!
Sisy, kako je šlo? Ko sem prišla v PO, je šel ravno ven iz bolnice en par, punca bi bila lahko ti...okrog 9h. A si bila?Sta se vsedla v moder avto...sm hotla že kaj rečt, pa sta bila tako zatopljena v pogovor, da nisem upala motit user posted image  sporoči, kako je bilo, čeprav si mislim, da zdaj gotovo še malo ležiš in počivaš in da ti ne paše sedet, ker tudi meni v petek sploh ni bilo do sedenja.
Karmen, super si, ker nas tako bodriš, vsaka pozitivnma misel je meni v teh dneh še kako prav prišla - tako da user posted image user posted image user posted image  hura zate, čimprej zgradi gnezdece, potem pa pride user posted image
Punce, uživajte v temle ne prav idealnem vremenu in se tipkamo - jaz bom pa začela odštevat...do 9.4.user posted image
LP, Ija

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 11:37:15   
Elysabeth
Ija, samo da je za teboj user posted image user posted image user posted image . Oprosti, čisto sem te pozabila omeniti zgoraj. Se vidi, da danes še zdaleč ni moj danuser posted image  ... Zdaj pa lepo nosi tvoji dve pikici user posted image user posted image  in  lepo ju čuvaj. Kako se pa kaj počutiš? Torej...zdaj ste že 2, ki ste dale to že čez,  tu je še Teja! Še malo, pa bo 2.4. tu... Javi se nam kaj!

Punce, želim si, da bi nam vsem ratalo in da bi dvignile povprečje!!! Kaj pravite?

Lp,
Elysabeth user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 11:40:17   
Sulfinija
Elisabety!

Meni je zdravnik,ki mi je dela UZ delal razložil takole,če vidi da slabo reagirađš na zdravila ti povečla dozo ker sem jaz dobro sprejela vse to,in imam tudi naravne odziv sem ostala na isti dozi.
No jutri me ponovno čaka UZ in špikanje v jajčnikih je na momente neznosno no.

Vsem,ki že grejete pikice želim lep počitek in pozitvne misli in držim pesti.

Sisy poročaj sem že zelo nestrpna kako je šlo z tvojo današnjo punkcijo?

Lep nedeljo vsem skupaj se beremo in tipkamo seveda.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 13:02:34   
Teja K.
Čestitam Ija zdaj sva pa na istem, obe imava user posted image user posted image , kako lepo. Pazi nase in na svoji dve user posted image user posted image , počivaj teh nekaj dni in nič se ne naprezaj. Morava dvignit mal povprečje, kajne? Javi kaj,kako se počutiš in kakšen je tvoj trebušček. Moj je splahnel in voda se mi ne nabira več, imam pa še mal trdega okrog popka in jajčnikov. Upajmo na dobro.
Kako pa ti Sisy, sem držala pesti user posted image . Sigurno je bilo vredu.
Elisabeth, ne beri preveč, ker se potem le preveč obremenjuješ. Tudi jaz sem te dni delala isto, zdaj pa ne bom več,ker vidim, da potem sem še bolj pesimist in to ni dobro za moji user posted image user posted image  pikici.
Kako se pa ti Mojca počutiš? Jutri spet UZ? Lepo meni je bilo tako lepo opazovati folikle na ekranu in misliti, da bom čez nekaj časa opazovala svojega user posted image  tako, ko bom srečna user posted image .
Karmen, ti si pa v prenovi? To čaka tudi naju in računava na konec aprila,ko se vreme mal ustali, saj morava odkrit hišo in dež ne bi bil ravno dobrodošel. Počasi se pa daleč pride, kajne?
 
Danes je tu na Primorski slabše vreem, pa nič zato, saj smo dobrovoljčki,kajne? user posted image
 
LEP DAN.....user posted image ZA SREČO....POMLAD JE TU.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 13:09:37   
Sisy
dobro jutro user posted image  zame je še jutro user posted image
 
sem spala samo 3 urce zarad fešte tako da sem šla še prejle malo nazaj dremat in je zame še jutro user posted image
 
punkcija je za mano!!!!! Se opravičujem ker nisem takoj pisala vendar me vse še boli tako da sem šla takoj ležat....Verjetno vas vse najprej zanima ali je bolelo ali ne user posted image ?Tako bom rekla...boli NIČ, je pa zoprn občutek...Ko te prve parkrat zbode še ni panike , večkrat ko te, bolj zoprno postane...Ampak temu ne moremo rečt bolečina!!!!! Zato NIKAR SE PUNKCIJE NE BOJTE!!!! Morm pa rečt da pa na žalost ni vse tako lepo...mene je začelo ful bolet po punkciji tko da skoraj sedet nisem mogla v avtu, do doma sem hodila v krču in še zdaj me kr boli vse skupaj....tko da mi je kar malo slabo od bolečin...ampak že pojenjajo tako da upam da bo bolje...user posted image
 
Pridelala sem 15 jajčec user posted image user posted image  in sem tako presrečna...Dr.Reš je rekel da bomo delali (glede na to da jih imam toliko) transfer šele 5.dan (v petek) kar je super user posted image  (baje so večje možnosti zanositve) Moj je "svoje" opravil v 2 minutah tko da smo se vsi trije smejal na njegov račun....spermiji so bili super tko da bomo imel klasični IVF...Z mojim sva v dilemi le koliko jih vsatvit, moj želi enega ker je reku da ima "filing" da če se bosta dva da  se bosta zihr 2 prijela pa da bi on raje za začetek enegauser posted image , jst pa seveda navijam kar za dva.....Dr.reš je bil danes totalna faca,skoz me je nekaj hecal,se z nama smejal,pogovarjal, njegov "asistent" nama je sproti poročal o pridelku user posted image , semenu...v glavnem bilo je zabavnouser posted image
 
Ija...tudi tebi čestitam za uspešno oploditev user posted image  in ja....naju si srečala ko sva odhajala-vsedla sva se v modrega puntota...Sva pa res tok čvekala (tko k zmeriuser posted image ) da okolice sploh opazila nisva...mojmu je blo smešn k sem tko počas k stara mama hodila....Ti si pa prišla sama ane? Sm mojga vprašala če je bil kdo še za nama (od samega navdušenja nisem nobenega opazila) pa je rekel da ena punca tako da ...ajaaaaaaa-zdele sem se spomnila!!! saj sem te videla...spredaj maš živo rdeče pramenčke...si bila ti? v glavnem držim pestke...močno držim pestke zate! upam da se kdaj drugič pa zares "srečava".
 
Drage moje, mislim na vse vas...in tudi navijam za vas....in vse ki je punkcija še pred vami-NIČESAR SE NIMATE BAT! (verjemte največjemu zajcu na tem planetu user posted image )
 
zdaj grem pa še malo poležat pa si kasneje še tipkamo
 
papa


(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 14:41:29   
Špelka
Jooooj, punce, vam se pa tk odogaja, da sploh ne vem, če bom sfolgala s seznamom.... user posted image  Zdejla se grem mal potrudit, pol pa če ne bo vse klapalo, mi pa tam napište.

V glavnem - tale vikend sem bla jaz pridna doma - barvanje oken, štihanje vrta..... Mi je prou pasalo, da sem se malo zamotila. user posted image user posted image user posted image

Elysabeth - ne skrbi, saj vidiš druge punce (recimo Ija) k tud niso mele nekih hudih znakov, pa so vseeno pridelale kar nekaj in to kvalitetne! user posted image

Sisy in Ija - čestitke obema - Sisy za punkcijo in tako ohrabrujoče poročilo, Iji pa za uspešen sprejem otročkov! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca in Vampirka - tudi vama se približuje dan punkcije - sicer počasi, ampka vztrajno! user posted image user posted image user posted image

Kako pa jaz z občutki? user posted image  Malo drugače kot ve... Ker grem v spontani postopek nimam hormonske terapije, zato se mi zdi, kakor da se prav nič ne dogaja. user posted image  Bomo videli tale teden do petka, kako bo šlo - takrat mam 1. UZ.....

Pozdravček tudi februarčicam: Karmen, Andreji in Saši. pa tudi aprilki Emimair, ki se počasi približuje postopku... user posted image user posted image user posted image  Ja ja, kmalu bomo imele novo temo.... In saj ne vem - naj se pol preselim k Emi ali ostanem pri vas do konca? user posted image  Ah, saj ni važno, glavno da smo na vezi, a ne?

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 18:45:42   
ija
Hej, super, Sisy, zelo sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image . Ja, fino, da maš ET šele v petek, potem boš pa res že na 3/4 poti k user posted image  ... srečali smo se pa na vratih, jaz sm bla tudi z mojimuser posted image , vidva sta pa res čebljala, pa vidla sem, da hodiš tako, kot jaz v petekuser posted image  no, tko da zdaj vem, kako zgledaš, pa če te še kje zagledam, bova kakšno rekle.
LP vsem, Špelka, tebi bo lažje brez vseh tehle hormončkov, ki nam ostalim dajejo vetra user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 19:20:07   
emaa
Špelka saj ni važno kje si, samo da čvekaš, bova pa verjento kar pri marčicah čvekale, razen, če ne bo majčic, pa bomo tam čvekale.
Ija, teja K. držim pesti za pozitiven test, ostalim pa veliko jajčk, Sisy saj do petka mata pa še čas, da se odločita kolko jih boš grela.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
26.3.2006 20:55:06   
vampirka
Ja, noro!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  To je odziv na vse zgornje poste, ki sem jih zadnje dva dni zamudila user posted image ... Sisy, pa ti razturaš!!! Si prava kokoška user posted image  (ne zamerit, je mišljeno pozitivno). 15 jajčec - neverjetno (saj 15 foliklov še sliši človek, ampak 15 jajčk...sem kar brez besed). Ija, navijam za tvoja user posted image user posted image  (ravno tako kot za Tejo seveda). Eliysabeth - jutri takoj po UZ podrobno poročilo! Mojca - jutri si pa le 5 minut vzemi, da malo počvekava - vedno se ti tako mudi v toto mursko soboto user posted image !
Ostalim pa seveda kot ponavadi en velik koš poljubčkov, objemčkov in ostalih slinastih babjih zadev user posted image user posted image user posted image !

Danes sem peljala svoje folikelčke smučat! Imam sedaj občutek, da imam trebuh 100 kg težak...ampak zanimivo je to, da ko delam ali športam sploh ne čutim nobenega pritiska v trebuhu, niti me nič ne boli - ko pa se umirim in zganjam lenobo na kavču, pa čutim vsak mm in vsak folikel posebej se mi zdi user posted image !

Lep večer še naprej in se javim jutri po UZ...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 7:37:50   
mišaa
Dobro jutro

Danes je 13 dan odkar se pikam z Suprafact-om pa M še ni od nikodar čeprav bi že morala priti. Ali mogoče katera od vas ve zakaj se to dogaja. Drugače pa je počutje zelo vredu, tu pa tam me nekaj špika v jajčnikih ampak to je za zdržati.

Za vse vas držim pesti da se vse dobro izteče

LP Mišaa

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 9:09:28   
Sisy
dobro jutro so-trpinke user posted image
 
Kako ste kaj danes? Jaz se vam javljam kar od doma ker sem danes ostala kar doma...zaradi bolečin....Danes je že malo bolje in me ne boli več toliko, občasno pa imam grozne krče, za znort. Nisem planirala ostat doma a ni šlo drugače, me preveč boli user posted image ... Če se bo takole še nadaljevalo bom poklicala Reša zakaj je tako in kaj hudiča se dogaja z mano user posted image
 
Drugače pa skoz mislim na najine "otroke" ki se razvijajo v Postojni user posted image  Se je še moj user posted image  danes zjutraj pohecal in rekel "kaj misliš,kako gre kaj najinim otrokom?user posted image user posted image "
 
Drugače bom danes še kar v ležečem položaju...imam tako slabo vest ...ker sem doma in ker me tudi v petek (zaradi ET-ja) ne bo...a kaj čem....ne morem pomagat...saj verjetno me kakšna razume...kako je slab "feeling" ker ne veš kaj si potem v službi mislijo....user posted image
 
Pa ve drage moje? kako ste kaj?
 
user posted image Miša-tudi meni je po Suprefactu 3 dni zamujala tako da se nič ne sekiraj....Baje je to že skoraj bolj pravilo kot izjema!
user posted image Vampirka-tebi dam čist prav! Ko sem sama še 2 meseca nazaj veselo smučala,športala,kolesarila...nisem nič bolečin čutila...sedaj ko pa samo doma poležavam pa me skoz nekaj boli,zbada....Imam preveč časa za opazovanje same sebe user posted image
user posted image Ema&Špelka....za vaju navijam da vama ta čas do začetka postopka čimpreje mine....pa saj bo en,dva,tri tukaj user posted image
user posted image Ija-kakšni so kaj občutki? Se počutiš kaj user posted image ? user posted image
user posted image Mojca-kako počutje? Je že kaj bolje?Danes imaš UZ ne? Poročaj!
user posted image Teja-ti si verjetno že čist nestrpna kajne....še malo,še malo....user posted image
user posted image Elizabeth...kako je kaj pri tebi, te že slabo počutje kaj dohiteva?
user posted image Karmen..in ti? Kako kaj napredujejo gradbena dela?user posted image  si lahko samo predstavljam kako je naporno...Midva sva samo stanovanje lani prenavljala pa se mi je kar mešalo od vseh delavcev,pucanja za njimi,premikanja pohištva itd....
 
Upssss..... pa sem spet cel roman napisala user posted image
 
si tipkamo ne
 
papa

(odgovor članu mišaa)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 10:08:06   
Elysabeth
No, punce...pa je za mano UZ...sicer ne vem kaj si naj mislim, ker je vse potekalo tako hitro, da človek tud vprašat nima časa, pa še gužva je bila. Imam 9 foliklov, velikih od 10 do 20 mm user posted image user posted image user posted image . Punce, jst sem zelo vesela, glede na to, da nimam nič napihnjenega trebuha in nobenega špikanja user posted image . Pojutrišnjem, torej v sredo imam še enkrat UZ, da vidimo kolk bodo še zrasli. In seveda še naprej špikanje...po dvakrat na dan...ja glede tega pa...čedalje huje mi je, prej me sploh ni bolelo, zdaj me pa že sam vbod boli kot sam user posted image , včeraj zvečer sem kar solzico potočila zraven, res!  Joj, upam, da bo čimprej mimo!!!
V glavnem...upam da bo v sredo kaj več informacij, prav rada bi izvedela vsaj, kdaj približno bom mela punkcijo...upam da res čimprej!
Sicer pa danes pričakujemo novičke od UZ še Vampirke in Mojce! Komaj čakam, da vidim, kaj imata pa onidve za povedat! In ostale? Javite se kaj!!!

Drugače pa, vse vas lepo pozdravljam!
Elysabeth user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 11:48:27   
Sisy
Elyzabeth...zdej si že tok občutljiva ker si tok že "prešpikana" zato te pa verjetno boli...tudi mene je na konu že vsaka pikica bolela....še malo...pa bo konec ...držim pesti za čim več folikelčkov user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 13:21:50   
vampirka
Bejbike, jaz se javljam po UZ! Danes zvečer dobim stop-injekcijo in v sredo zjutraj imam punkcijo (največji folikel danes je bil 24mm×...., ostali pa so bili med 20 in 18mm) - zaradi količine foliklov (po besedah dr.Reljiča jih je ravno prav - jaz jih pa preštet nisem mogla! user posted image ) bom dobila narkozo... Ne morem verjet, da gre vse tako hitro...komaj smo se začele špikat, zdaj pa bo kmalu že vse za nami!!! user posted image

Komaj čakam še, da se nam mojca javi, saj mi je ušla preden sem se vrnila iz kabine user posted image ! Mislim, da je nekje na istem kot jaz user posted image ...

Vsem skupaj pošiljam veliko sončka!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 13:30:35   
Sisy
Vampirka to je pa super novica! user posted image  Če bosta imeli z Mojco ET 3.dan potem bomo imele pa dan za test skoraj na isti dan!!!! Kok je fajn da si mam s kom delit te trenutke user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 14:47:53   
Sulfinija
Ojla!

Najprej vsem skupaj lep pozdrav.No Vampirka resno smo prej odšle kot si ti priša ven iz kabine.

No drage punce moje poročilo iz UZ pa je takole.En folikel je že velik 20mmkrat.... in prehiteva ostale ostali so še malo manjši in jih je skupaj 6 in jutri imam ponoven UZ in zvem ali bom jutri dobila stop injekcijo ali ne.Torej punkcijo čakam v četrtek ali petek in bom rešena.Sestra mi je rekla,da mi jih bo spunkiral pet ali pa štiri jaz le upam,da nam ta velik ne pobegne.No kaj menite je to dober rezultat ali ne?

Torej jutri čakajte novo poročilo iz upam,da mojega zadnjega UZ.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 16:22:20   
vampirka
Mojca, seveda je dobro!!! user posted image user posted image user posted image  spomni se svojih lastnih besed: lahko jih je 50, pa so vsi prazni, lahko pa je samo 1 in user posted image !
Sisy, se že bolje počutiš? Upam, da te bolečine čimprej minejo! Teja in Ija - a se vama vleče,aaaaaa? user posted image  Tole mi bosta verjetno 5x vrnili v naslednjem tednu...
Špelka in Emamair - še malo - bosta videli kako hitro mine, še prehitro! in preden bi mignil bu tu že maj in naša Karmen bo spet na vrsti...pa da ne pozabim našo Mišoo, ki se že pridno špika (boš videla, kar prekmalu bo tu zadnja špikica). Elysabeth - si končno dočakala UZ in super rezultat! Kdaj imaš pa predvideno punkcijo?

Madonca, nas je že za cel ograbek...in kot sem opazila bomo kmalu začele klepetat pod drugim naslovom (naša pridna Špelka je poskrbela za to user posted image )...

Danes sem rekla user posted image , da če bova končno user posted image , bom letos prvič odkar sva skupaj naredila svoje pirhe (do sedaj so za to vedno skrbele stare tetke in babice) in jih nastavila user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 18:45:17   
mišaa
Pozdravljene

Naj vam sporočim da sem danes dobila M, torej v sredo imam prvi uz. Ali dobim že v sredo Gonal f ter približno koliko časa se pikaš še s tem?

LP Mišaa

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
27.3.2006 20:37:30   
Špelka
Mišaa, si videla da se je vse super izšlo? user posted image  Mojci in Vampirki čestitke za dobre rezultate, zdaj zdaj bosta rešeni teh drog! user posted image user posted image user posted image  Joj, sam pri vas v MB vas res šponajo z vsemi temi hormoni - najprej kontracepcijske potem še ene, in na koncu še Gonal! Jao! Saj sploh ne bi blo čudno, če bi ratale odvisne! Ampak zdaj sta že skoraj rešeni! Bravo! user posted image user posted image user posted image

Sisy - upam, da bolečine kmalu minejo. Pa zaradi službe se zdaj res ni vredno preveč sekirati, ko pa te čakajo najlepši dnevi - tedni - meseci v življenju! user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj če si za stalno zaposlena, nosečk itak ne smejo odpuščati! user posted image  

Elysabeth - tudi tvoja pnika je bila povsem odveč - maš bogat pridelek! user posted image user posted image user posted image  Ženske smo res smešne- včasih prav hočemo, da nas kej boli! user posted image

Vsem ostalim na lep in miren pomladanski večer! user posted image

Lp, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mišaa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: IVF/ICSI - MARČICE
28.3.2006 10:57:56   
*Karmen*
'jutro!!!
 
No, danes imam pa čas in se spet malo javljam pred popoldansko izmeno. Sicer ne vem, koliko časa bom še hodila ta teden v službo... Zjutraj sem se zbudila s tako virozo, da je joj... Pa še M sem dobila. Vse je na kupu... Ja, to je pa tisti pregovor, a ne: Ko ima hudič mlade, nima nikol sam enga.
 
Kako pa kaj ve, punce? Sisy, vidim, da je vse tisto najbolj zoprno za teboj! Se veselim s tabo in držim pesti, da bo ET uspešen in da bo seveda rezultat vseh naporov pozitiven. Kok si pa vesela, ko je vse hudo za teboj? Ful dober občutek, a ne? Ampak sem bila pa izgleda izjema, ker sem takoj po punkciji brez težav šla na kavo in na pizzo. Očitno sem imela veliko srečo, da po posegu nisem čutila niti najmanjše bolečine...
 
Ija, ti pa še čakaš na dan D. Kako se počutiš? Daj nam kaj napiši o svojem počutju, saj veš, da smo firbčne. Mišaa, ti si pa končno dočakala M. Prvi korak je tako narejen. Zdaj pa naprej v nove zmage. Glede zamud M ti je pa že Sisy napisala, da je zamuda po jemanju Suprefacta bolj pravilo kot izjema.
 
O, Vampirka pa čaka na tistega največjega bav-bava - punkcijo. Ampak kot pridna punca jo bo izgleda kar prespala. Pošteno, če ti je to omogočeno. Zakaj bi se pa človek sekiral, če lahko vse slabo prespi. Tudi Mojca že finišira proti koncu vsega hudega. Držim pesti za obe, da bo vse skupaj potekalo kar najmanj boleče, tudi potem, ko bosta že doma v varnem objemu vajinih srčkov.
 
Teja, kako pa je s teboj? Kakšni so občutki? Daj, poročaj čimbolj na dolgo, da bodo punce vedele, kaj lahko pričakujejo. Elysabeth, ti pa imaš folikle že kar skoraj dovolj velike. Mislim, da boš pri jutrišnjem UZ izvedela, da imaš še ta teden punkcijo. Tudi zate bomo držale velike pesti.
 
Zdaj pa še zahvala naši Špelki, ki me je prehitela pri odpiranju teme IVF aprilčice. Sem ji zelo hvaležna, ker mi zadnje tedne kar malce zmanjkuje časa za RR. Še dobro, da imamo našo Špelko, a ne?
 
Zdaj pa en lep pozdravček, čeprav bolj deževen in smrkav. Čao!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?